hadi ya, hiç silik de mi çıkmadı ya?:26: Neyse sağlık olsun toprammmtoprammmmmmm bu sabah erkenden yaptım ama yıne negatıff cıktııı
Selam kızlar herkese
hadi ya, hiç silik de mi çıkmadı ya?:26: Neyse sağlık olsun toprammm
tabiki topramm, belki geç yumurtlamışsındır, olabilir yani. Ben ne zaman yumurtladığımdan emindim o yüzden 5-6 gün kala yapmıştım testi. Ateş ölçüyordum çünkü, o yüzden yumurtam ne gün çatladı kesin biliyordum. Ben de geç yumurtlamıştım mesela o ay, 16. gün çatlamıştı yumurtam, çatladıktan 9 gün sonra da test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün de kan vermiştimaynen topramm siliğin siliği bile cıkmadı ama gecen hamıslıkte testı yaptıgım zamanda kadar geldım bu topıkte dun gecmısı okudum battab bı gun once yapmıstım cok bellı belırsız vardı zor gozukuordu sınra bat gunu yapmıstım bellı belırsız cızgı bırazcık daha bellı olmustu belkı yıne oyle olur dayanamadım aslında pazar yada pazartesı yapcaktım ama yapıverdım bu sabah :))
bende hacışakir granülle omo bebek yumoşu kullandım çok güzeel oldu ütüye de gerek kalmadı...bıcır bıcır herşey...ben yumusatici kullanmadim canim sabun tozuyla yikiyorum bekli utulerken bir iki damla gul suyu koyarim utuye mis olur
merhaba canım iyiyim sağol işallah rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı doğum nasip etsinn seninde az kalmış allah yardımcın olsunn
tabiki topramm, belki geç yumurtlamışsındır, olabilir yani. Ben ne zaman yumurtladığımdan emindim o yüzden 5-6 gün kala yapmıştım testi. Ateş ölçüyordum çünkü, o yüzden yumurtam ne gün çatladı kesin biliyordum. Ben de geç yumurtlamıştım mesela o ay, 16. gün çatlamıştı yumurtam, çatladıktan 9 gün sonra da test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün de kan vermiştim
İnşallah senin de öyle olmuştur. Değilse de sağlık olsun canım
selamlarrr bizde geldikkk nasılsınız herkes iyi mi?
selamlarrr bizde geldikkk nasılsınız herkes iyi mi?
selammmmmmm ablaaa hosgeldınnnnn
hoşgeldin abla nasılsın miniş nasıl_??
canımmm sende hosgeldınn nasılsınnnnhoşgeldin abla nasılsın miniş nasıl_??
canımmmm nasılsınnnOoo herkesler toplanmis ne guzeeell
maşallah mınısımızee masallahhhh :) bızde ıyıyız cok sukurr ablaaa az kaldı bır hazırana sabırr :)hoşbuldukkk... iyiyiz şükür biz sizler nasılsınız? miniş büyüdü eee gelmeye az kaldı.. ama biz kızımla halen çalışıyoruz... 1 haziran evdeyiz inşallah...
canımmm sende hosgeldınn nasılsınnnn
canımmmm nasılsınnn
maşallah mınısımızee masallahhhh :) bızde ıyıyız cok sukurr ablaaa az kaldı bır hazırana sabırr :)
canımmmmmmm
abla ne güzel az kaldı hadi sağlıkla inşallah...hoşbuldukkk... iyiyiz şükür biz sizler nasılsınız? miniş büyüdü eee gelmeye az kaldı.. ama biz kızımla halen çalışıyoruz... 1 haziran evdeyiz inşallah...
canımmmm nasılsınnn
maşallah mınısımızee masallahhhh :) bızde ıyıyız cok sukurr ablaaa az kaldı bır hazırana sabırr :)
canımmmmmmm
abla ne güzel az kaldı hadi sağlıkla inşallah...
biz iyiz canım seni sormalı...ne güzel bugün toplandık diğerleride olsa keşkemmm...
canımmmm nasılsınnn
canımmmmmmm
ama benim hislerimi biliyorsun hamilelik konusunda... seninde az kaldı.. ağrıların nasıl?
canımmmm nasılsınnn
canımmmmmmm
ağrılar devam bi de mantar belası çıktı fitil kullanıyorum...
yok ablam 1 hazıranda izine çıkıcakmışsın ya o anlamda dedım ablacımm aminnnn ainnn ınsallahhh Allah razıı olsunnnbana kalsa hep böyle iyiyiz canım ya... içerde olması dışarda olmasından daha iyi aslında... seviyorum ben hamileliği... inşallah Allah'ım hepinize bu güzel duyguyu yaşatır... hepiniz yine dualarımdasınız....
abla ne güzel az kaldı hadi sağlıkla inşallah...
biz iyiz canım seni sormalı...ne güzel bugün toplandık diğerleride olsa keşkemmm...
ama benim hislerimi biliyorsun hamilelik konusunda... seninde az kaldı.. ağrıların nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?