Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam kızlar herkese

hadi ya, hiç silik de mi çıkmadı ya?:26: Neyse sağlık olsun toprammm

aynen topramm siliğin siliği bile cıkmadı ama gecen hamıslıkte testı yaptıgım zamanda kadar geldım bu topıkte dun gecmısı okudum battab bı gun once yapmıstım cok bellı belırsız vardı zor gozukuordu sınra bat gunu yapmıstım bellı belırsız cızgı bırazcık daha bellı olmustu belkı yıne oyle olur dayanamadım aslında pazar yada pazartesı yapcaktım ama yapıverdım bu sabah :))

tabiki topramm, belki geç yumurtlamışsındır, olabilir yani. Ben ne zaman yumurtladığımdan emindim o yüzden 5-6 gün kala yapmıştım testi. Ateş ölçüyordum çünkü, o yüzden yumurtam ne gün çatladı kesin biliyordum. Ben de geç yumurtlamıştım mesela o ay, 16. gün çatlamıştı yumurtam, çatladıktan 9 gün sonra da test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün de kan vermiştim
İnşallah senin de öyle olmuştur. Değilse de sağlık olsun canım

ben yumusatici kullanmadim canim sabun tozuyla yikiyorum bekli utulerken bir iki damla gul suyu koyarim utuye mis olur
bende hacışakir granülle omo bebek yumoşu kullandım çok güzeel oldu ütüye de gerek kalmadı...bıcır bıcır herşey...
merhaba canım iyiyim sağol işallah rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı doğum nasip etsinn seninde az kalmış allah yardımcın olsunn

amin canım hepimize rabbim yardımcı olsun inş.

belkıde oyle olmustur topramm sen erken gebelık testı ıle yapmıstın demı topram dıger testlerden degıl belkı senın ondan erken sonuc cıkmıstır topramm

hoşgeldin abla nasılsın miniş nasıl_??
canımmm sende hosgeldınn nasılsınnnn
Ooo herkesler toplanmis ne guzeeell
canımmmm nasılsınnn
hoşbuldukkk... iyiyiz şükür biz sizler nasılsınız? miniş büyüdü eee gelmeye az kaldı.. ama biz kızımla halen çalışıyoruz... 1 haziran evdeyiz inşallah...
maşallah mınısımızee masallahhhh :) bızde ıyıyız cok sukurr ablaaa az kaldı bır hazırana sabırr :)

canımmmmmmm

canımmmm nasılsınnn

maşallah mınısımızee masallahhhh :) bızde ıyıyız cok sukurr ablaaa az kaldı bır hazırana sabırr :)

canımmmmmmm

bana kalsa hep böyle iyiyiz canım ya... içerde olması dışarda olmasından daha iyi aslında... seviyorum ben hamileliği... inşallah Allah'ım hepinize bu güzel duyguyu yaşatır... hepiniz yine dualarımdasınız....

hoşbuldukkk... iyiyiz şükür biz sizler nasılsınız? miniş büyüdü eee gelmeye az kaldı.. ama biz kızımla halen çalışıyoruz... 1 haziran evdeyiz inşallah...
abla ne güzel az kaldı hadi sağlıkla inşallah...

canımmmm nasılsınnn

canımmmmmmm

biz iyiz canım seni sormalı...ne güzel bugün toplandık diğerleride olsa keşkemmm...

yok ablam 1 hazıranda izine çıkıcakmışsın ya o anlamda dedım ablacımm aminnnn ainnn ınsallahhh Allah razıı olsunnn
abla ne güzel az kaldı hadi sağlıkla inşallah...

biz iyiz canım seni sormalı...ne güzel bugün toplandık diğerleride olsa keşkemmm...

ama benim hislerimi biliyorsun hamilelik konusunda... seninde az kaldı.. ağrıların nasıl?

çok sukur canım benım bende ıyıyım batı beklemeye devam etmeye basladım canım yıne düşükten sonra ılk defa. keske canımm yaaa ne guzel muhabbetler edıyordukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…