Efendimmmm...
Nasılsınnnnnnnnnnnnn?
İyiyim canim oylee bakiniyorum sizesen nasilsinn
amin canım en önemlisi sağlıklı olması benim prensesim olacak alahın izniyle adıda asya eslim olacak tabi son anda değişmezse:)
sağol kuzum amin en nönemlisi sağlıkla kucağa alma kısmı çok heyecanlı hersey:)inş tertemiz cıkar canım
işallah sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizi 2 isimde çok güzel canım adıyla yaşasın yavrunn
amin canım en önemlisi sağlıklı olması benim prensesim olacak alahın izniyle adıda asya eslim olacak tabi son anda değişmezse:)
sen doktoruna sor canım o tahlilleri belki o gerek görmemişdir.inş tertemiz cıkar canım
bilmiyorum ben doktora sorsam mi ki bidahaki sefere gidisimde
canım sabahki negatif çıkmış ama inş pozitif olur bikaç güne RABBİM sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşERKENMİŞ bekle bakalım bikaç gün daha inş çıkar pozitif ve sağlıkla gelir minikin sana:)
inşallah gamzemm yaa bendede kan pıhtılasması varya ne kadar erken öğrenırsem kârdır dedım ama negatıf cıktı ınsallah erken oldugu ıcın negatıf cıkmıstır :)
tehdit etmeyin yeğenimi:) sıpamızda beklesin tabi gününü erken gelip napcak ki:) erken gelse onun zararına bizim yanımıza gelemicek ki dogru küveze :) o yüzden engellememiz şart :)
iyiyim Zeycancım sen nasılsın? ne çabuk geçiyo zaman yaaa 30. haftandasın demek...dogumlar iyice yaklaştı...
tahminen yay burcu olacak yani :) yerim o minnoşu yaaa...saglıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin...
4ten beri uyuyamiyorum canlar dun gecede hic uyumadimmm ne olacak böyle
canım sancın falanmı var neden uyuyamadın
maşallah çok az kalmış allah kucagına aldıgın gnleride göstersin sanada bizlerede,:)selamlarrr bizde geldikkk nasılsınız herkes iyi mi?
Ooo herkesler toplanmis ne guzeeell
kuzucummm nasılsın evet baya kalabalık bugün hep eskiler var süper
nasıl yani yaaadoğumu etkilemiyor dimi riskli grupta değilsin yani erken doğum filan...
iyiyiyimmm canımmmm saoll sen nasılsınnn nasıl gıdıyorr hamişlikkk
yok agrim tatlimda iki gecedir hic uyku yok icten ice stres mi oldum ki diyorum ya:30
valla dr erken doğuma sebep dedi bu ilaçları düzenli kullan aksi bişi olursa gel dedi...yoksa 3 hafta sora kontrol...iyi ki d gitmişim ben suyum geliyo die gittim salı günü
sağol kuzum amin en nönemlisi sağlıkla kucağa alma kısmı çok heyecanlı hersey:)
sen doktoruna sor canım o tahlilleri belki o gerek görmemişdir.
gamsem sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
canım sabahki negatif çıkmış ama inş pozitif olur bikaç güne RABBİM sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inş
tehdit etmeyin yeğenimi:) sıpamızda beklesin tabi gününü erken gelip napcak ki
maşallah çok az kalmış allah kucagına aldıgın gnleride göstersin sanada bizlerede,:)
Amin canım hepimize inşallah...
İyiyim canim oylee bakiniyorum sizesen nasilsinn
inşallah canımmm yaaa inşallahhhh bakalımmcanım sabahki negatif çıkmış ama inş pozitif olur bikaç güne RABBİM sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inş
maşallah çok az kalmış allah kucagına aldıgın gnleride göstersin sanada bizlerede,:)
maşallah maşallah o kadar sıkıntıda olucak canımmm :)Şükür iyi gidiyor canım hamileliğin tatlı sıkıntıları dışında
Aynen canim bende sevindim boyle topikin demirbaslarini gorunce:13: biz iyiyiz buyumeye devam ediyoruz oglumla.. Sen nasilsin prensesinle, bu arada gobuslerinizin fotograflarini gostertin bize arada yacanım sabahki negatif çıkmış ama inş pozitif olur bikaç güne RABBİM sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inş
yok agrim tatlimda iki gecedir hic uyku yok icten ice stres mi oldum ki diyorum ya:30
evet stres yapmış olabilirsin üzme annesi meleğini o bekler kendinide çok yorma biraz sizi telaşlandırmak istemişdir ama beklicek ben inanıyorum:)yok agrim tatlimda iki gecedir hic uyku yok icten ice stres mi oldum ki diyorum ya:30
gamsem sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Amin canım hepimize inşallah...
erken dogum riskim var ablam nidilat basladik ciger gelistiri igne falan oldum drlar cok panik yaptirdi bana yoksa ben rahattım... Gunduz uyuma huyum hic yok ablam
Bir gobus gorun kislarrr
bi 36yi gorseydik ins gamsemmm yaa 18ay gelmedi gelmedi geldi şimdi hemen çıkmak istiyor aceleci sipam
amanninnnnn nasıl güzel olmuş hicranım yaa bayıldım resmen çok seivmli yaBir gobus gorun kislarrr
[Aynen canim bende sevindim boyle topikin demirbaslarini gorunce:13: biz iyiyiz buyumeye devam ediyoruz oglumla.. Sen nasilsin prensesinle, bu arada gobuslerinizin fotograflarini gostertin bize arada ya
6kg falan aldim xanim ben senin gibi gidiyorum şimdilikBir gobus gorun kislarrr
Sen kac kilo almistin canimm
evet stres yapmış olabilirsin üzme annesi meleğini o bekler kendinide çok yorma biraz sizi telaşlandırmak istemişdir ama beklicek ben inanıyorum:)
17.haftama kadar çok zordu bulantı öğürme falan şimdi bulantılarım hafifledi ve kıpırdanmaya başladı hergün şükrediyorum bu mucizeyi yaşadığım için ve dua ediyorum her kadına nasip etmesi için:) hazırlıklr bittimi senin bakalım
bi 36yi gorseydik ins gamsemmm yaa 18ay gelmedi gelmedi geldi şimdi hemen çıkmak istiyor aceleci sipam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?