Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla dr erken doğuma sebep dedi bu ilaçları düzenli kullan aksi bişi olursa gel dedi...yoksa 3 hafta sora kontrol...iyi ki d gitmişim ben suyum geliyo die gittim salı günü

iyki de gitmişsin evet... aman dikkat et bol bol dinlen canım zamanında gelsin prenses....

Son düzenleyen: Moderatör:
İyiyim canim oylee bakiniyorum size sen nasilsinn

yok agrim tatlimda iki gecedir hic uyku yok icten ice stres mi oldum ki diyorum ya:30
evet stres yapmış olabilirsin üzme annesi meleğini o bekler kendinide çok yorma biraz sizi telaşlandırmak istemişdir ama beklicek ben inanıyorum:)
gamsem sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

Amin canım hepimize inşallah...

17.haftama kadar çok zordu bulantı öğürme falan şimdi bulantılarım hafifledi ve kıpırdanmaya başladı hergün şükrediyorum bu mucizeyi yaşadığım için ve dua ediyorum her kadına nasip etmesi için:) hazırlıklr bittimi senin bakalım

Bir gobus gorun kislarrr
amanninnnnn nasıl güzel olmuş hicranım yaa bayıldım resmen çok seivmli ya
[Aynen canim bende sevindim boyle topikin demirbaslarini gorunce:13: biz iyiyiz buyumeye devam ediyoruz oglumla.. Sen nasilsin prensesinle, bu arada gobuslerinizin fotograflarini gostertin bize arada ya

canım evet kkda kafayı yedi sayemizde biiz kaldıramıyor :)iiz çok şükür senin hazırlıklar ne alemde mikmikde veto yedim ilk 3 ay ve son 3 ay yasak ve sen geldin hep aklıma :))

inşallah tüm isteyen bayanlar bu mucizeyi yaşarlar canım ben hep duacıyım... benim hazırlıklar bitti canım... artık bekleme zamanı inşallah zamanında doğar her bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…