teşekkürler teysesiiii baya indi gobusummm benim
inşallah tüm isteyen bayanlar bu mucizeyi yaşarlar canım ben hep duacıyım... benim hazırlıklar bitti canım... artık bekleme zamanı inşallah zamanında doğar her bebek...
teşekkürler teysesiiii baya indi gobusummm benim
erken dogum riskim var ablam nidilat basladik ciger gelistiri igne falan oldum drlar cok panik yaptirdi bana yoksa ben rahattım... Gunduz uyuma huyum hic yok ablam
Ufak tefek seyler disinda tamam hazirliklarimiz artikamanninnnnn nasıl güzel olmuş hicranım yaa bayıldım resmen çok seivmli ya
canım evet kkda kafayı yedi sayemizde biiz kaldıramıyor :)iiz çok şükür senin hazırlıklar ne alemde mikmikde veto yedim ilk 3 ay ve son 3 ay yasak ve sen geldin hep aklıma :))
6kg falan aldim xanim ben senin gibi gidiyorum şimdilik
bir aydır diyorum aman oglum zamaninda gel acele etme diye de işte
Ufak tefek seyler disinda tamam hazirliklarimiz artik
Mikmiki yasaklamadi doktor bize hala, ama 2haftadr benim canim istemiyodunyanin sonu geldi galiba
İyi canimm, 10la falan bitiririz herhalde
Ufak tefek seyler disinda tamam hazirliklarimiz artik
Mikmiki yasaklamadi doktor bize hala, ama 2haftadr benim canim istemiyodunyanin sonu geldi galiba
İyi canimm, 10la falan bitiririz herhalde
dimiii sakın izin vermeyin inmesinee
dimiii sakın izin vermeyin inmesineebi fotoda sen ekle kuzum herkesin kuzusunu merak ediyorum ben
yürümek is ağır kaldırmak yorulmak yasak hele hele 4 hafta daha.... Sen nasilsin ablam elif hiramiz nasil
Bir gobus gorun kislarrr
Ben unutsam da hatirlatiyolar abla baksanaaa, mikmik deyince gamzenin aklina ben geliyorum meselaamaşallah canım sana yaaa mikmik i de unutmuyorsun arada... artık bi dur kendine yawww.. çocuk da seks kolik olacak he demedi deme
benim bebeğimin eşiği aşağıda plesanta previa var yani erken doğum riskim olduğundan yasaklandık kocam diyoki bütün cinsel yaşamamızı doktor bitirdiDDD bende kızın çok kıskanç paylaşmak istemiyor diyorum inş her bebek slgbnt dediği gibi zamanında sağlıkla doğar
o on kilonun 8i de dogumda gitse biz yine ciliz ciliz kaliriz
yok tatlım erken gebelik testi fln değil, en ucuz testlerdendi yaptığım hani sana markasını mesaj attım ya, ondan işte, tanesi 70 kuruşbelkıde oyle olmustur topramm sen erken gebelık testı ıle yapmıstın demı topram dıger testlerden degıl belkı senın ondan erken sonuc cıkmıstır topramm
evet evet bütün kızlar toplandıkkk canımmmmOoo herkesler toplanmis ne guzeeell
perimmmm
geçmiş olsun canım, biliyorsundur belki ama yine de söyleyeyim, sirkeli su çok iyi geliyor mantara, fitille birlikte onu da kullanabilirsin. İyileştikten sonra da, ara sıra onu kullanabilirsinağrılar devam bi de mantar belası çıktı fitil kullanıyorum...
Ben unutsam da hatirlatiyolar abla baksanaaa, mikmik deyince gamzenin aklina ben geliyorum meselaaama artik duruldum galibaa 10gundur uslu duruyorum
Amann canim dedigin gibi vaktinde gelsin de dogumdan sonra sen kaldigin yerden devam edersin hic suphem yok
darisi ennnnnn kisa zamanda sana kuzum
o on kilonun 8i de dogumda gitse biz yine ciliz ciliz kaliriz
yürümek is ağır kaldırmak yorulmak yasak hele hele 4 hafta daha.... Sen nasilsin ablam elif hiramiz nasil
Ben unutsam da hatirlatiyolar abla baksanaaa, mikmik deyince gamzenin aklina ben geliyorum meselaaama artik duruldum galibaa 10gundur uslu duruyorum
Amann canim dedigin gibi vaktinde gelsin de dogumdan sonra sen kaldigin yerden devam edersin hic suphem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?