Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah tüm isteyen bayanlar bu mucizeyi yaşarlar canım ben hep duacıyım... benim hazırlıklar bitti canım... artık bekleme zamanı inşallah zamanında doğar her bebek...

aminnn inş odası falanda hazırmı rwsim bekliyorum yaa çok heyecanlanıyorum hazırlıkları görünce:)

erken dogum riskim var ablam nidilat basladik ciger gelistiri igne falan oldum drlar cok panik yaptirdi bana yoksa ben rahattım... Gunduz uyuma huyum hic yok ablam

anladım hicranım ama sen yine de panik yapma... dinlen uzan erken gelme teyze kızar de ona o anlar beni... ne kadar kalırsa o kadar iyi... gündüz uyumayıp gece de uyumazsan bu sefer bünyen yorgun düşer... doğumdan sonra bunlar hep lazım yemene, içmene her şeyine dikkat et canım...

Ufak tefek seyler disinda tamam hazirliklarimiz artik
Mikmiki yasaklamadi doktor bize hala, ama 2haftadr benim canim istemiyo dunyanin sonu geldi galiba
6kg falan aldim xanim ben senin gibi gidiyorum şimdilik

İyi canimm, 10la falan bitiririz herhalde

Mikmiki yasaklamadi doktor bize hala, ama 2haftadr benim canim istemiyo dunyanin sonu geldi galiba

maşallah canım sana yaaa mikmik i de unutmuyorsun arada... artık bi dur kendine yawww.. çocuk da seks kolik olacak he demedi deme

benim bebeğimin eşiği aşağıda plesanta previa var yani erken doğum riskim olduğundan yasaklandık kocam diyoki bütün cinsel yaşamamızı doktor bitirdiDDD bende kızın çok kıskanç paylaşmak istemiyor diyorum inş her bebek slgbnt dediği gibi zamanında sağlıkla doğar

maşallah canım sana yaaa mikmik i de unutmuyorsun arada... artık bi dur kendine yawww.. çocuk da seks kolik olacak he demedi deme
Ben unutsam da hatirlatiyolar abla baksanaaa, mikmik deyince gamzenin aklina ben geliyorum meselaa ama artik duruldum galibaa 10gundur uslu duruyorum

Amann canim dedigin gibi vaktinde gelsin de dogumdan sonra sen kaldigin yerden devam edersin hic suphem yok

belkıde oyle olmustur topramm sen erken gebelık testı ıle yapmıstın demı topram dıger testlerden degıl belkı senın ondan erken sonuc cıkmıstır topramm
yok tatlım erken gebelik testi fln değil, en ucuz testlerdendi yaptığım hani sana markasını mesaj attım ya, ondan işte, tanesi 70 kuruş 5 tanesini 3,5 tl ye aldım netten. O testi tek geçerim, eczaneden kaset testlere boşuna para verme. Tek kaset test fiyatına ben 5 tane stript test aldım. Yanılma ihtimali de yok. erken gebelik testlerinin de hiç bir ayrıcalığı yok bence, onu da kullandım çünkü

Ooo herkesler toplanmis ne guzeeell
evet evet bütün kızlar toplandıkkk canımmmm

perimmmm

ağrılar devam bi de mantar belası çıktı fitil kullanıyorum...
geçmiş olsun canım, biliyorsundur belki ama yine de söyleyeyim, sirkeli su çok iyi geliyor mantara, fitille birlikte onu da kullanabilirsin. İyileştikten sonra da, ara sıra onu kullanabilirsin

hahaha ilk 3 ay çok zorlandım ama şimdi stokluyorum son 3 aya girinceye kadar adam kaçcak doğdukdan sonra :)

Serap ablam ozgem bebek arabasi ne aldınız en kararsız kaldığım konu istemediğin gibi yok ya yada bizim butceyi asiyo off

yürümek is ağır kaldırmak yorulmak yasak hele hele 4 hafta daha.... Sen nasilsin ablam elif hiramiz nasil

bunları bende yapsam bende doğururum canım riskli olmasam bile... yapma zaten sakın bunları... Elif Hira nasıl olsun teyzesi artık daha kuvvetli eee artık yerleşti kanala çıkmak için çabalıyor ama daha var diyoruz... hayırlısı ile gelsin bakalım bebişler...

valla bu topikte tek akla gelecek kişi sensin mikmik diyince hele adamcağızı kandırışların ve arkadaşlara verdiğin tüyolar muhteşemdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…