Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hahaha ilk 3 ay çok zorlandım ama şimdi stokluyorum son 3 aya girinceye kadar adam kaçcak doğdukdan sonra :)

iyi stokla formadan sahadan kisma hic, cok buyumemistir karnin daha. Ben forma giyiyodum hala, ama son giydigimde artik bidon gibi gorunuyodum sonra da hevesim kacti, mikmikim gitti dogumdan sonra da en az 1ayimiz var. Minislerle ilgilenirken aklimiza bile gelmez belki de

aaaaaa tamam kuzumm ben hep o testle ogrendıgını sanıordumm valla inşallah gerek kalmazda kalırsada oyle alırımmm kuzumm bendeeee
darisi ennnnnn kisa zamanda sana kuzum

aminnnnnn kuzummmmmm aminnnnnn tumm isteyenn herkesınnn basınaaa ınsallahhhhh

Serap ablam ozgem bebek arabasi ne aldınız en kararsız kaldığım konu istemediğin gibi yok ya yada bizim butceyi asiyo off
Canim ben dogumdan sonra bursaya gittigimde alcam, burda cesit bulamiyorum. Oglusun da huyunu rahatini ogrenir keyifli keyifli alirim dedim

Ayy ben onlari unutmusumm hala oyle kandiriyorum

gamzem benim de plasentam aşağıdaydı, doktor ilişkiyi yasaklamıştı, ama bu seferki kontrolde biraz daha yukarı çıkmış çok şükür. Seninki hiç çıkmamış mı yukarı canım?

aaaaaa tamam kuzumm ben hep o testle ogrendıgını sanıordumm valla inşallah gerek kalmazda kalırsada oyle alırımmm kuzumm bendeeee

aminnnnnn kuzummmmmm aminnnnnn tumm isteyenn herkesınnn basınaaa ınsallahhhhh
tamam topramm, inşallah gerek kalmaz

haha mikmikin gitti demek lohusalık falan 40 günde doğumdan sonra mola tamamdır devam kaldığın yerden kuzum sana forma bidon gibiykende yakısır

çıkıyo ama hala aşağıda inş tam anlamıyla cıkar çünkü bu şekilde normal doğum yapamazsın dedi doktor sezeryan olursun dedi tabi rahim ağzını kapatmamış olması şans bide kanamam olmaması

Son düzenleme:
:26:
bende mi doğumdan sonra alsam diyorum aslinda coook ama çok kararsizim besikte dun begendim sepet besigin biraz degisigi evime en uygun o olacak diye

Firsatin olursa oyle yap canim.rahat rahat bakarsin zaten ilk aylar kullanilmaz pek fazla. Ben kucuk ahsap karyola aldim. Tasinma durumumuz var, en fazla uc dort ay daha burdayiz, o yuzden heryere sigabilecek bisey almam gerekiyodu.

marka ne ablam bana hafif ve kullanisli olmasi gerek arabalar çok hantal duruyo ya uff kullanışı nasil

benimki ağır canım kardeşime kayınvalidesi almıştı. onda duruyordu bende ondan aldım ama ağır bi öğreneyim hafif alan var mı diye sana bilgi veririm canım..

inşallahh topramm inşallahhh

Ayy eskiden olsa bu sozlerinle gaza gelirdim gamzeem simdi gelemiyooom
İnsallah bakalim bi kac ay moladan sonra dönusumuz muhtesem olur ikimizin de

nasıl gidiyo hamişlik inş kolay geçyodur cinsiyeti bellimi meleğinin

Hamileliğin tatlı sıkıntıları dışında iyiyim şükürler olsun... En son 3 hafta önce gitmiştim canım ikili test için... Daha da 10 gün var kontrolüme.. İkili testte doktor her organını inceledi kendi ölçtü biçti tam bacaklarına bakarken ayırdı bakın şeyime der gibi Doktor çook erken ama ben tahminde bulunucam erkeğe benziyor dedi.. Tabi değişebilir canım bakalım 26 sında kontrol var.. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…