Serap ablam ozgem bebek arabasi ne aldınız en kararsız kaldığım konu istemediğin gibi yok ya yada bizim butceyi asiyo off
hahaha ilk 3 ay çok zorlandım ama şimdi stokluyorum son 3 aya girinceye kadar adam kaçcak doğdukdan sonra :)
aaaaaa tamam kuzumm ben hep o testle ogrendıgını sanıordumm valla inşallah gerek kalmazda kalırsada oyle alırımmm kuzumm bendeeeeyok tatlım erken gebelik testi fln değil, en ucuz testlerdendi yaptığım hani sana markasını mesaj attım ya, ondan işte, tanesi 70 kuruş5 tanesini 3,5 tl ye aldım netten. O testi tek geçerim, eczaneden kaset testlere boşuna para verme. Tek kaset test fiyatına ben 5 tane stript test aldım. Yanılma ihtimali de yok. erken gebelik testlerinin de hiç bir ayrıcalığı yok bence, onu da kullandım çünkü
evet evet bütün kızlar toplandıkkk canımmmm
perimmmm
geçmiş olsun canım, biliyorsundur belki ama yine de söyleyeyim, sirkeli su çok iyi geliyor mantara, fitille birlikte onu da kullanabilirsin. İyileştikten sonra da, ara sıra onu kullanabilirsin
darisi ennnnnn kisa zamanda sana kuzum
Canim ben dogumdan sonra bursaya gittigimde alcam, burda cesit bulamiyorum. Oglusun da huyunu rahatini ogrenir keyifli keyifli alirim dedimSerap ablam ozgem bebek arabasi ne aldınız en kararsız kaldığım konu istemediğin gibi yok ya yada bizim butceyi asiyo off
bunları bende yapsam bende doğururum canım riskli olmasam bile... yapma zaten sakın bunları... Elif Hira nasıl olsun teyzesi artık daha kuvvetli eee artık yerleşti kanala çıkmak için çabalıyor ama daha var diyoruz... hayırlısı ile gelsin bakalım bebişler...
valla bu topikte tek akla gelecek kişi sensin mikmik diyincehele adamcağızı kandırışların ve arkadaşlara verdiğin tüyolar muhteşemdi
yok yok çoğu gider 3kilo bebek olsa iki uc kilo es su dan gider ooo bak gördün mu bitti bileo on kilonun 8i de dogumda gitse biz yine ciliz ciliz kaliriz
Bende bugun onu dusunuyodum acaba dogumda kac gider diyeinsallah kizz ciliz kalmasak da diyet topigi acariz napalimm
gamzem benim de plasentam aşağıdaydı, doktor ilişkiyi yasaklamıştı, ama bu seferki kontrolde biraz daha yukarı çıkmış çok şükür. Seninki hiç çıkmamış mı yukarı canım?benim bebeğimin eşiği aşağıda plesanta previa var yani erken doğum riskim olduğundan yasaklandık kocam diyoki bütün cinsel yaşamamızı doktor bitirdiDDD bende kızın çok kıskanç paylaşmak istemiyor diyorum inş her bebek slgbnt dediği gibi zamanında sağlıkla doğar
tamam topramm, inşallah gerek kalmazaaaaaa tamam kuzumm ben hep o testle ogrendıgını sanıordumm valla inşallah gerek kalmazda kalırsada oyle alırımmm kuzumm bendeeee
aminnnnnn kuzummmmmm aminnnnnn tumm isteyenn herkesınnn basınaaa ınsallahhhhh
marka ne ablam bana hafif ve kullanisli olmasi gerek arabalar çok hantal duruyo ya uff kullanışı nasil
yok yok çoğu gider 3kilo bebek olsa iki uc kilo es su dan gider ooo bak gördün mu bitti bile
bende mi doğumdan sonra alsam diyorum aslinda coook ama çok kararsizim besikte dun begendim sepet besigin biraz degisigi evime en uygun o olacak diye
haha mikmikin gitti demekiyi stokla formadan sahadan kisma hic, cok buyumemistir karnin daha. Ben forma giyiyodum hala, ama son giydigimde artik bidon gibi gorunuyodum sonra da hevesim kacti, mikmikim gitti dogumdan sonra da en az 1ayimiz var. Minislerle ilgilenirken aklimiza bile gelmez belki de
gamzem benim de plasentam aşağıdaydı, doktor ilişkiyi yasaklamıştı, ama bu seferki kontrolde biraz daha yukarı çıkmış çok şükür. Seninki hiç çıkmamış mı yukarı canım?
tamam topramm, inşallah gerek kalmaz
bende mi doğumdan sonra alsam diyorum aslinda coook ama çok kararsizim besikte dun begendim sepet besigin biraz degisigi evime en uygun o olacak diye
marka ne ablam bana hafif ve kullanisli olmasi gerek arabalar çok hantal duruyo ya uff kullanışı nasil
gamzem benim de plasentam aşağıdaydı, doktor ilişkiyi yasaklamıştı, ama bu seferki kontrolde biraz daha yukarı çıkmış çok şükür. Seninki hiç çıkmamış mı yukarı canım?
tamam topramm, inşallah gerek kalmaz
haha mikmikin gitti demeklohusalık falan 40 günde doğumdan sonra mola tamamdır devam kaldığın yerden kuzum sana forma bidon gibiykende yakısır
çıkıyo ama hala aşağıda inş tam anlamıyla cıkar çünkü bu şekilde normal doğum yapamazsın dedi doktor sezeryan olursun dedi tabi rahim ağzını kapatmamış olması şans bide kanamam olmaması
Ayy eskiden olsa bu sozlerinle gaza gelirdim gamzeemsimdi gelemiyooom
İnsallah bakalim bi kac ay moladan sonra dönusumuz muhtesem olur ikimizin de
He cannnnnnnnnnnnnnnnn
KUZUM zaten mola ver artık yani olan var olmayan var yapan var yapamayan var:)) sen doğumdan sonra devam et artık yani
nasıl gidiyo hamişlik inş kolay geçyodur cinsiyeti bellimi meleğinin
gider gider canım en kısa zamanda eski halimize doneriz sezeryanda gobus kaliyo gercide biraz onunla uğraşabiliriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?