Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah çıkar canımcım, akşamları bol bol uzan dinlen, ayakta çok kalma, bir de uzanırken ayaklarının altına yastık koyup yükselt, ben hep öyle yaptım.

He cannnnnnnnnnnnnnnnn
naber keyfin nasıl perimmm ? vınnlanmışsın yine

marka ne ablam bana hafif ve kullanisli olmasi gerek arabalar çok hantal duruyo ya uff kullanışı nasil
hicranım hafif birşeyler istiyorsan graco ya da chicco liteway, kullanan arkadaşlarımın tavsiyeleri, istersen araştır bunları

Şükür canım içimi karartan haberler dışında iyiyim hamdolsun...
Evet ya artık gün aşırıya mı döndüm ne Ayrı kalamıyorum sizlerden :)
Kotayı kontrol ettiğim sürece Senn nasılsınnnnnn Deryamm

Evet o haberler hariç tabi
Evet yarın getirmezsin artık, tee pazartesi ya da salı pazartesi tatil di mi size de?
iyiyim işte bildiğin gibi canım, biraz bacağım ağrıyor dünden beri, bu havalarda oluyor benim, ama katlanıyorum işte. bir de biliyorsun midem çok yanıyordu ya, bide demir hapına başladık, üzerine tuz biber oldu

slm cnm miden için gaviscon almayı ihmal etme hamile için olanlardan... tek geçerim...

He ya taa kaldı salıya... Evet canım tatil şükür ki... Mide yanması mide bulantısı... İnsanın hayatını baya bir etkiliyor ya.. Mide yanmam hafifledi de akşamları bulantım var benim de biraz.. Sorma ya ben de kan hapına başladım bana öyle dokunmuyor ama afedersin acaip kabızlık yaptı 3-4 gündür kıvranarak lavaboya gidiyorum verdiğim gayreti görsen sanırım o ara 4-5 bebiş yapmıştım diyorum

MAŞALLAH kuzumuza değişebilird ama genelde tutuyor tahminler banada 12.haftamda kız demişdi ve değişmedi:) bende 10 gün sonra gitcem ama çok merak ediyorum

canım çalışıyorum bide çok alakası yokmus ayakları kaldırmayla plesanta zamanla yukarı cıkabilirmis bende hissediyorum çıktığını ama yeterli değil işde sadece doktorum ayakda çok kalmamam gerektiğini söyledi ve suanda tam net belli olmaz dedi büyüdükce cıkabilirmiş yukarı neyse yapcak bişide yok sağlıkla olsunlarda biz dikkat ederiz:)

Evet ya insan meraktan ölüyor nasıl içerde napıyor haberimiz yok :)
Ya benim doktora sormam gereken çok şey var sanırım bana plasentayla ilgili hiçbişi de demedi ya.. Suyumla ilgili de demedi.. Bu sefer gidişimde sorayım gerçi o ekranda bebişi görünce aklım oynuyor hiçbişi soramıyorum Bu sefer aklıma mukayet olursam sorucam :)

bana 4 haftalıkdı dediğinde keseyle alakalı sıkıntı gördüğü için söyledi sende sıkıntı yoktur bana ani kanamaların olabilir öyle olursa hemen gel dedi çok şükür kanamam olmadı ama cm cm yukarı cıkıyor son aylara doğru netleşirmiş cıkıp cıkmadığı suyumun ii olduğunu söyledi seninde iidir ve gerek görmemişdir:) olunmuyor bende hiç bişey soramıyorum hiç hemde

Diyorum eve de şöyle ufacık minik bi cihaz mı alsak ne bilim özledikçe bakarız kuzum napıyo ay

slm cnm miden için gaviscon almayı ihmal etme hamile için olanlardan... tek geçerim...
gaviscon verdi doktorum, var evde kullanıyorum ama bazen o bile bana mısın demiyor canım

kabızlık zaten çekiyorum, dur bakalım neler olacak

20. haftalarda fln artık çıkmış olması lazımmış canım, daha sonraları pek çıkmazmış.
Neyse evet canım yeter ki iyi olsunlar, dikkat ederiz biz
Diyorum eve de şöyle ufacık minik bi cihaz mı alsak ne bilim özledikçe bakarız kuzum napıyo ay
ben kalp atışı için el dopleri almaya kalktım da, eşim delirme dedi halbuki ben ciddiydim

Ya bu kabızlık sorununu nasıl çözeriz bilemedim...

Ya öyle bişi var mı benim eşim de delirme der eminim dur bakim bu akşam söylim bi

Ya öyle bişi var mı benim eşim de delirme der eminim dur bakim bu akşam söylim bi
ben kuru kayısı yiyip üzerine ılık su içmeye çalışıyorum ama bakalım nereye kadar fayda edecek:26:
evet var 150-180 tl civarında bişi, araştırdım ama almayacağım, sonra paranoyak olurum iyice dinleyip durmaktan

Ya ben kayısıyı da yiyemem ki :S
Aslında ucuzmuş da kızzzzz... Ama dediğin gibi ben de psikopata bağlarım bilmeden bebeiğimin poposuna tutarım cihazı kalp atışı gelmez çıldırırım deli olurum bu heyecanlı halimle bayılırım valla

hahahaha evet evet sen daha da panik olursun, boşver hiç düşünme bile almayı

ben de doğumda anneme gidiyorum,ameliyat ve sonrası ordayım artık bi süre...burda çok zor olacak kızla çünkü,taşınırken yardım alacaksın o zaman canım,o şekilde kolay hallolur.Ama hatırlıyo musun çocuk geliyo ev müsait değil filan diye konuşurken onlar hep çözülecek şeyler,kısmetiyle gelir filan demiştik,bak nasıl değişiyo herşey :) biz iyi alıştık ya,bizimki hayatından çok memnun,ev bahçeli,komşunun birinin tavuğu var,birinin köpeği var,biz de bişeyler ektik domates,salatalık v.s yani meşgale çok,önceden kırk takla atıyodum uyutana kadar,şimdi 9 buçukta kendi uyuyor...ama işte tüm gün dışarıda benim anam ağlıyo o da ayrı,katlanacaz artık...inşallah senin de yeni evin hayırlı olur senin için canım..

kızlar ilk hamilelikte ben de çok çektim kabızlıktan,bir de demir hapları daha beter yaptı,doktorum magnezi kalsine diye bir toz verdi,kana karışmadığı için bebeğe herhangi bir yn etkisi olmaz dedi,direkt bağırsakları etkleyip oradan da atılıyormuş.Çok faydasını gördüm bir araştırın derim.

canım zeytinyağında beklemiş kuru incir ye ben öle aştım...4. ayımdan sora da toparladım çünkü bol su tüketiyorum ve her sabah en az 4 zeytin yiyorum yeşil zeytin...

magnesie bende bulantı ve kusma yaptı bende incirle aştım hergün yağda beklemiş 1,5 incir yedim...

magnesie bende bulantı ve kusma yaptı bende incirle aştım hergün yağda beklemiş 1,5 incir yedim...

doğrudur canım,ben tüm gebelik boyunca hiç bulantı yaşamadıydım ondan mı bilmiyorum etkilemedi beni,tadı kötüydü ama itiraf edeyim.Ama öyle yıldıydıydım ki kabızlıktan katlanıyodum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…