doğrudur canım,ben tüm gebelik boyunca hiç bulantı yaşamadıydım ondan mı bilmiyorum etkilemedi beni,tadı kötüydü ama itiraf edeyim.Ama öyle yıldıydıydım ki kabızlıktan katlanıyodum artık.
Ben 62 ile doğum yapmıştım,bir hafta sonra 56'ydım kızım 3 kilo doğmuştu bu arada...yani aynen dediğin gibi oluyor.
evet ilk zamanlar öle bende tiksindim ama çok şükür rabbime geçtikötü günler günde en az 3 litre su da içiyorum kan ilacı da içiyom iyim şimdilik ...hareketlerini hissediyor musun yaramazın...
maşallah çok iyi almışsın,çok dengelibende toplam 8 kg almışım 51,8 ile hamile kaldım şuan 59,8 kg ım 10 la bitiririm inşallah...
hahahahaevet evet sen daha da panik olursun, boşver hiç düşünme bile almayı
kızlar ilk hamilelikte ben de çok çektim kabızlıktan,bir de demir hapları daha beter yaptı,doktorum magnezi kalsine diye bir toz verdi,kana karışmadığı için bebeğe herhangi bir yn etkisi olmaz dedi,direkt bağırsakları etkleyip oradan da atılıyormuş.Çok faydasını gördüm bir araştırın derim.
canım zeytinyağında beklemiş kuru incir ye ben öle aştım...4. ayımdan sora da toparladım çünkü bol su tüketiyorum ve her sabah en az 4 zeytin yiyorum yeşil zeytin...
kiloyu hic takmiyorum ven 30kiloya raziydim hamileligin basinda
ah bir de ben içebilsem şu suyu yaa...günde bir-iki bardak anca,sürekli kendimi telkin ediyorum "su iç su iç" diye,ama unutuyorum hep.hareketlerini hissediyorum çok şükür,zaten onlar en büyük tesellim,bazen anormal bir sancı filan oluyor,tam içime kurt düşecekken,oğlum hareketleriyle rahatlatıyor beni,"iyiyim" der gibi.
bence suyu ihmal etme çok önemli....inş tek temennim az kilo ile bitirmek minyon olunca kilon çok sırıtıyo....maşallah çok iyi almışsın,çok dengelidediğin gibi 10-11 le bitirirsin,6 kilo da doğumda gitti mi geri kalan 4-5 kilo çocuk oyuncağı artık :)
Evet ya hiç yoktan yeni bir psikolojik travma yaratmayayım kendime
Bunu bi araştırcam canım çok sağolasın..
Canım zeytin yağı deyince bile midem kalkıyor o dediğini hiç yiyemem sanırım :26: Yeşil zeytine yeni başladım ben bakalım faydası olur mu.. Suyu da yeni yeni bol içmeye başladım inşallah düzelir çok zormuş ya...
Diyorum eve de şöyle ufacık minik bi cihaz mı alsak ne bilim özledikçe bakarız kuzum napıyo ay
gaviscon verdi doktorum, var evde kullanıyorum ama bazen o bile bana mısın demiyor canım
kabızlık zaten çekiyorum, dur bakalım neler olacak
20. haftalarda fln artık çıkmış olması lazımmış canım, daha sonraları pek çıkmazmış.
Neyse evet canım yeter ki iyi olsunlar, dikkat ederiz biz
ben kalp atışı için el dopleri almaya kalktım da, eşim delirme dedihalbuki ben ciddiydim
bence suyu ihmal etme çok önemli....inş tek temennim az kilo ile bitirmek minyon olunca kilon çok sırıtıyo....
beklemiş incirde zeytinyağ hiç belli olmuyo denemeni tavsiye ederim ımm bide düzenli muz yemek de düzenliyo bağırsakları...8-9 gün üstüste muz ye dilersen bunu araştır...
HEPİMİZİN AKLI bir küçük bi cihaz arada bakabileceğimiz:) ayy süper olur yaa
Canım muz kabızlık yapıyor deniyor ya korkuma burnuma koksa da yemiyorum :44:
Evet kesinlikle süper olurdu ama manyaklığa bağlardım ben 24 saat :)
sağol canım, annem kullanıyordu, çok zorda kalıram kullanırım bend, sağolkızlar ilk hamilelikte ben de çok çektim kabızlıktan,bir de demir hapları daha beter yaptı,doktorum magnezi kalsine diye bir toz verdi,kana karışmadığı için bebeğe herhangi bir yn etkisi olmaz dedi,direkt bağırsakları etkleyip oradan da atılıyormuş.Çok faydasını gördüm bir araştırın derim.
Evet ya hiç yoktan yeni bir psikolojik travma yaratmayayım kendime
Bunu bi araştırcam canım çok sağolasın..
Canım zeytin yağı deyince bile midem kalkıyor o dediğini hiç yiyemem sanırım :26: Yeşil zeytine yeni başladım ben bakalım faydası olur mu.. Suyu da yeni yeni bol içmeye başladım inşallah düzelir çok zormuş ya...
herkesin kafasında aynı tilkilercanım el doplerinde klap atışısı 18.haftadan sonra dinlenebiliyormuş bende araştırdım:)
yumurta çatlamadıysa hamilelik olmaz. ama yumurta adet bittikten sonra da çatlayabilir ya da adet döneminize yakın da çatlayabilir. o yüzden adet bitiminde ya da adete yakın hamile kalınabilir elbet, ama önemli olan yumurtanın ne zaman çatladığıdırKizlar bir sorum var yumirta catlamadiysa hamilelik kesin olmami yani illa yumurtlama gunundemi hamile kalinir yani adetim.bittikten sonra veye adete yakin hamilekkalinmazmi cok meral ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım, annem kullanıyordu, çok zorda kalıram kullanırım bend, sağol
herkesin kafasında aynı tilkiler
evet 16-18 haftalar diyorlar da, sağlık ocağındaki ebe 20. haftadn sonra diyor.
Benim için zaten 30lu haftalar problem, pıhtılaşma olduğu için, o dönemlerde hareket etmediğinde en azından kalbini dinleyip rahatlarım diye düşünmüştüm.:26:
yumurta çatlamadıysa hamilelik olmaz. ama yumurta adet bittikten sonra da çatlayabilir ya da adet döneminize yakın da çatlayabilir. o yüzden adet bitiminde ya da adete yakın hamile kalınabilir elbet, ama önemli olan yumurtanın ne zaman çatladığıdır
kızlaarrrrrr 2 haziranda oğluşum geiyoooooo... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?