Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet ilk zamanlar öle bende tiksindim ama çok şükür rabbime geçtikötü günler günde en az 3 litre su da içiyorum kan ilacı da içiyom iyim şimdilik ...hareketlerini hissediyor musun yaramazın...

evet ilk zamanlar öle bende tiksindim ama çok şükür rabbime geçtikötü günler günde en az 3 litre su da içiyorum kan ilacı da içiyom iyim şimdilik ...hareketlerini hissediyor musun yaramazın...

ah bir de ben içebilsem şu suyu yaa...günde bir-iki bardak anca,sürekli kendimi telkin ediyorum "su iç su iç" diye,ama unutuyorum hep.hareketlerini hissediyorum çok şükür,zaten onlar en büyük tesellim,bazen anormal bir sancı filan oluyor,tam içime kurt düşecekken,oğlum hareketleriyle rahatlatıyor beni,"iyiyim" der gibi.

hahahaha evet evet sen daha da panik olursun, boşver hiç düşünme bile almayı

Evet ya hiç yoktan yeni bir psikolojik travma yaratmayayım kendime

Bunu bi araştırcam canım çok sağolasın..

canım zeytinyağında beklemiş kuru incir ye ben öle aştım...4. ayımdan sora da toparladım çünkü bol su tüketiyorum ve her sabah en az 4 zeytin yiyorum yeşil zeytin...

Canım zeytin yağı deyince bile midem kalkıyor o dediğini hiç yiyemem sanırım :26: Yeşil zeytine yeni başladım ben bakalım faydası olur mu.. Suyu da yeni yeni bol içmeye başladım inşallah düzelir çok zormuş ya...

kiloyu hic takmiyorum ven 30kiloya raziydim hamileligin basinda

Bende kabızlık sorunu hic cekmedim dr agrilardan dolayi magnezyum (magvital toz ) verdi bu beni afedersiniz nasil ishal yapti dr söyledim birakabilirsin dedi genelde hamilelikte kabizlik olur magvitalle normale doneermis benim bağırsaklar hassasmis... Tadida kotu degildi suda eritilip icilio limonata tadinda

maşallah çok iyi almışsın,çok dengeli dediğin gibi 10-11 le bitirirsin,6 kilo da doğumda gitti mi geri kalan 4-5 kilo çocuk oyuncağı artık :)
bence suyu ihmal etme çok önemli....inş tek temennim az kilo ile bitirmek minyon olunca kilon çok sırıtıyo....

beklemiş incirde zeytinyağ hiç belli olmuyo denemeni tavsiye ederim ımm bide düzenli muz yemek de düzenliyo bağırsakları...8-9 gün üstüste muz ye dilersen bunu araştır...

canım el doplerinde klap atışısı 18.haftadan sonra dinlenebiliyormuş bende araştırdım:)

Kizlar bir sorum var yumirta catlamadiysa hamilelik kesin olmami yani illa yumurtlama gunundemi hamile kalinir yani adetim.bittikten sonra veye adete yakin hamilekkalinmazmi cok meral ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım muz kabızlık yapıyor deniyor ya korkuma burnuma koksa da yemiyorum :44:

HEPİMİZİN AKLI bir küçük bi cihaz arada bakabileceğimiz:) ayy süper olur yaa

Evet kesinlikle süper olurdu ama manyaklığa bağlardım ben 24 saat :)

Slm bebis calismalarina basladigim ilk topik
Yeni yeni hamisler varmis.allah hayirlisi ile bütün bekleyenlere nasip etsin insallah.saglicakla kalin.

sağol canım, annem kullanıyordu, çok zorda kalıram kullanırım bend, sağol

canım el doplerinde klap atışısı 18.haftadan sonra dinlenebiliyormuş bende araştırdım:)
herkesin kafasında aynı tilkiler
evet 16-18 haftalar diyorlar da, sağlık ocağındaki ebe 20. haftadn sonra diyor.
Benim için zaten 30lu haftalar problem, pıhtılaşma olduğu için, o dönemlerde hareket etmediğinde en azından kalbini dinleyip rahatlarım diye düşünmüştüm.:26:

yumurta çatlamadıysa hamilelik olmaz. ama yumurta adet bittikten sonra da çatlayabilir ya da adet döneminize yakın da çatlayabilir. o yüzden adet bitiminde ya da adete yakın hamile kalınabilir elbet, ama önemli olan yumurtanın ne zaman çatladığıdır

Anladim canim saol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…