Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

e bişey kalmamış o zaman...benim kankimin de doğum günü,ikizler geliyo...normal doğum mu sezeryan mı olacak canım belli mi şu an? hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin de rabbim.

sezeryan canımm... benımde kocişin doğum günü o gün :) hediyesi olcak oğluşum onaaaa...

guzeller.
8 mayis sabah saat 8:50 de oglum ruzgari aldim kucagima. cok sukur ikimiz de iyiyiz. Allahim hepinize nasip etsin.
mecburen sezeryan oldum. catim dar oldugu icin.
sezeryan olacak arkadaslara nacizane bir iki tavsiye (bana kimse demedi, o nedenle biraz eziyet cektim): yataginiz sert olsun; yumusak yerlere oturup uzanmayin kalkmaniz zor olur; uyurkende yatmayin, arkaniza 3-4 tane yastik koyup oturur vaziyette uyuyun. eger tam uzanirsaniz tekrar kalkmak zorluyor insani. mutlaka bol su icin ki epiduralin yaptigi ödemi kolay atin.

sezeryan canımm... benımde kocişin doğum günü o gün :) hediyesi olcak oğluşum onaaaa...

hayatında alıp alacağı en güzel doğum günü hediyesi olacak desene ...benim de sezeryan maalesef ilkim öyle olduğu için..aman tek sağlıkla doğsunlar da...

Geçmiş olsun,gözünaydın canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin,güle güle büyüt bebeğini,ben de daha önce sezeryan olduğum için söylediğin konularda tecrübeliyim,aynen öyle oluyor.Doğumunu devlette mi yaptın özelde mi? Merak ettiğim devlet hastanesinde epidural yapılıyor mu?

tesekkur ederim.
ozelde yaotim ben.
ama devlette sezeryan olan arkadasima sipinal yapmislardi. ben de epiduralden memnun kalmadim aslinda..tekmsipinal yetermis bence. bana ikisini kombin yaptilar sonrasi sikinti oldu.

sezeryan sebebin nedir kuzum ....

bebişim 3hafta geriden geliyo.. aslında moralım bozuk... ve sonn gıtttıgımde hiç kilo almamış bebişim... aksıne 69 grmda kaybetmiş boyuda uzamamış bide... drum bir anlam veremed 3boyutlu ultrasona yolladı göbek kordonundakı kan akışına bakıldı.. ordakı dr gayet ıyı oldunu soledı nstde ıyı cıktı sonucu göstermeye gıttımm drum yemegını ye bol bol dınlen dedi.. o hafta aslında moralım cok bozuktu sanırım cokta yordum kendımı ve dogru duzgun bısı yemedım sanırım etkılendı bebişim :2: moralım cok bozuk bakalım bu hfta nasıl olacak bilmiyorum drum eger yıne aynısı olursa alırız dedı... dışarda yapmamız gerekenı yaparız diyor... inşallah gerek kalmaz...:18: kötü bişey olmaz umarımm dualarını eksik etme cnm...

Son düzenleme:

sade pekmez yemıyorum cnm tahanla pekmezi karıstırıp yıyorum.. öle daha ıyı gelıyo inşallah faydası olurcanım süt muz cevizde tuketıyorum... inşallah bu gidişimde bebişim kılo almıştır uykularım kaçıyo vallaa...:18:

geçmiş olsun canım bizimkiler çok aceleci cıktı 18 ay gelmedi gelmedi şimdi erkenden gelmek istiyor nidilat kullanıyorum bende sende kullanıyor musun ciğer için iğne oldun mu nidilat carpinti yaptı mi

aynen cnm. yok ben nidilatı düzenli içmiyorum. sancım ve kasılmam oldugunda hastanede serumdan sonra veriyolar. ciğer geliştirici iğneye de gerek kalmadı bende, 34 haftayı geçince rahatladık. çarpıntı yapıyomuş o ilaç ben sadece yorgun hissettim beni pek etkilemedi.

tazee annisss geçmiş olsun rabbim uzun güzel omurleer versin ruzgar pasayaaa.... Masallahh toparlamissin sanirim....

saol cnm. daha iyiyim. darisi basiniza.
sen de korkma cnm.mayis annelerinde nidilatla dogumu durdurulan 38-39-40 haftalari gorebler oldu cnmm stresten uzak kalman onemli. sakin ol cnm.

tesekkur ederim.
ozelde yaotim ben.
ama devlette sezeryan olan arkadasima sipinal yapmislardi. ben de epiduralden memnun kalmadim aslinda..tekmsipinal yetermis bence. bana ikisini kombin yaptilar sonrasi sikinti oldu.

ilkimi ben de özelde yapmıştım canım (sezeryan) ama bu sefer memlekete gidiyorum,devlette yapıcam büyük ihtimalle,o yüzden sordum,gerçi gidince orda da araştırıcaz ama yine de merak ettim.Sağol

Aminn kuşum darısı başımaaa
Selammmm kulaklarim cinladi bi bakim dedim napiyosunuz bakimmm
Bitanmmm yaaa allah kucagına almayı nasip etsin inşallahh

Darısı başıma insallahhh yaaa bende istiyorum yaaaa

Kızlar sizlere bir moral haberi getirdim..

PKOluyum 2 kere klomen kullandım sonuçlar olumsuzdu geçen ay yumurtalığımdaki kistin biri patladı ve dehşet ağrılar sancılar çektim bu ay da doktorum bekleyelim dedi ve ben nasılsa olmuyor diye korunmadım sonuççççç 5 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin...Ayrıca hiçbir hamilelik belirtim olmadı reglim pkolu olduğum için zaten düzensiz diye onu aldırış etmedim ve deli gbi kasık ağrım var bende reglm gelecek diye umursamadım bugün test yaptım vee sonuç pozitif sonra kan verdim ve oda pozitif..Yani kafanıza takmazsanız geliyor sadece 1 ay başka şeylerle ilgilenin zayıflamayı,sporu,cilt güzelliğinizi ,kuaförü,ev işini,tatili falan düşünüp bunlar üzerine yoğunlaşın o zaman bebişiniz size gelecek!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…