oyyyy oyyyy ilk bebisimiz geliyoooooorrrrr
oyyyy oyyyy ilk bebisimiz geliyoooooorrrrrrabbim kolaylık versin canım sağ salim all kucağına gelişmeleri yaz yine sezeryan mi olcan
e bişey kalmamış o zaman...benim kankimin de doğum günü,ikizler geliyo...normal doğum mu sezeryan mı olacak canım belli mi şu an? hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin de rabbim.
sezeryan canımm... benımde kocişin doğum günü o gün :) hediyesi olcak oğluşum onaaaa...
guzeller.
8 mayis sabah saat 8:50 de oglum ruzgari aldim kucagima. cok sukur ikimiz de iyiyiz. Allahim hepinize nasip etsin.
mecburen sezeryan oldum. catim dar oldugu icin.
sezeryan olacak arkadaslara nacizane bir iki tavsiye (bana kimse demedi, o nedenle biraz eziyet cektim): yataginiz sert olsun; yumusak yerlere oturup uzanmayin kalkmaniz zor olur; uyurkende yatmayin, arkaniza 3-4 tane yastik koyup oturur vaziyette uyuyun. eger tam uzanirsaniz tekrar kalkmak zorluyor insani. mutlaka bol su icin ki epiduralin yaptigi ödemi kolay atin.
Geçmiş olsun,gözünaydın canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin,güle güle büyüt bebeğini,ben de daha önce sezeryan olduğum için söylediğin konularda tecrübeliyim,aynen öyle oluyor.Doğumunu devlette mi yaptın özelde mi? Merak ettiğim devlet hastanesinde epidural yapılıyor mu?
sezeryan sebebin nedir kuzum ....
sezeryan sebebin nedir kuzum ....
canim benim üzülme sag salim olacak ins drna guven simdi dogsa bile bi sikinti olmaz toparlar temmuz annelerinden bile dogum yapan var sen güçlü ol ki yawrunda guclu olsun onlar tam bir savasci pekmez muz sut ceviz ye bol bol rabbim korusun sizi
canim benim üzülme sag salim olacak ins drna guven simdi dogsa bile bi sikinti olmaz toparlar temmuz annelerinden bile dogum yapan var sen güçlü ol ki yawrunda guclu olsun onlar tam bir savasci pekmez muz sut ceviz ye bol bol rabbim korusun sizi
hayatında alıp alacağı en güzel doğum günü hediyesi olacak desene...benim de sezeryan maalesef ilkim öyle olduğu için..aman tek sağlıkla doğsunlar da...
hep güzel düşün ki güzel olsun kuzum benimmm.....
geçmiş olsun canım bizimkiler çok aceleci cıktı 18 ay gelmedi gelmedi şimdi erkenden gelmek istiyor nidilat kullanıyorum bende sende kullanıyor musun ciğer için iğne oldun mu nidilat carpinti yaptı mi
anladim canim bende 34u bi gorsem ins.... Rabbim yardimcimiz olsun
tazee annisss geçmiş olsun rabbim uzun güzel omurleer versin ruzgar pasayaaa.... Masallahh toparlamissin sanirim....
tesekkur ederim.
ozelde yaotim ben.
ama devlette sezeryan olan arkadasima sipinal yapmislardi. ben de epiduralden memnun kalmadim aslinda..tekmsipinal yetermis bence. bana ikisini kombin yaptilar sonrasi sikinti oldu.
Aminn kuşum darısı başımaaaçok şükür canım allah sanada göstersin nasıl güzel duygular sağlıkla sıhattle olsun tabi:)
inş canım onlarda oldumu topikde eskilerden neredetse herkes hamiş oluyo elaaam esrarengiz bide evrakcuyu ekleyelim senin listene ayy ne güzel düşünmesi bilem harika nefesal ve dilketinde çook mutlu inanılmazlar hemde
Bitanmmm yaaa allah kucagına almayı nasip etsin inşallahhSelammmmkulaklarim cinladi bi bakim dedim napiyosunuz bakimmm
Canlar nasilsiniz ne guzel topik senlenmis bugun dr teyzemize gittik. Yazacak o kadar çok şey var ki... 13.30daydi randevumuz dra perşembe günü nstde ağrım çıktığını söyledim nidilat serum verdiklerini falan nst sonuçlarımmi görünce oda coj tedirgin oldu ve nidilata baslatti 6saat arayla gunde 4 kez... Ayrıca ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün oldum yarinda var ignem erken doğum riskim var yani su 3-4 haftayı atlaymamiz lazım çok iyi bi yoğun bakimi olan hastanede doğum yapsan bile risk çok yüksek dedi yürümek is yapmak yorulmak ayakta fazla kalmak ağır kaldırmak yasak.... Sonra kontrole gectik bebisim iyi şukur 29+4 te 39cm gerçi boyu kısa gibi geldi bana kilosu 1480...bas gelisli tam dik duruyo ters şekilde....rahim duvarim incelmis mi diye bakti normalde 5cm olurmus 3un alti sikintiliymis benim ise 4.3 cikti bebis biraz dayanmis galiba.. Nst istedi agrim cikmadi şükür . Ciger gelisyirici igne bebisimin hareketlerini bi kac gun azaltabilirmis korkma dedi... Peersembe gunu hafif bi enfeksiyon cikmisti idrardi erken doğumu tetikler geçmediyse antibiyotik yazcam dedi sukur oda gecmis 3hafta sonra tekrar görmek istedi hatta on gün sonra dedide ilceden gidip geliyo olunca 3 hafta diye konuştuk....
Veee bugun bebisimin cicilerini hallettik üzerimden koca bi yük kalkti ... Sagolsun esimin bi arki toptancilik yapio ic giyim ama bebek icinde tanudiklari varmis girdik herseyi aldik ciktik 260 tl yapti 8tane ikili, uclu takim 9 citcitli body 4tane kundak Bi pelus pattaniye 2tane tulum 2 tane ic yeni doğan zibin 3 önlük Bir alt acma ortusu bebek tasima cantasi+malzeme cant.(ikili takimlar oluo ya) Iki paket agiz silme mendili Bir tane onlu hastane cikisi Bir tane 5li hast cikisi Iki tane dis giyim 1yas icin elbise aklima gelenler bunlar baya bisi aldik oncedende almistim biseyler
Kendimede esimin arkin dukkanindan (corapci ve ic giyimci) Bir lohusa pijama takim bir normal pijama takımı 3 penye sutyen 3 buyuk boy kulot 5 tane atlet bir alt esofman aldik
Yine oglusa 12 yeni dogan corap 12 tane 1yas corap 6tane kulotlu corap aldik....
besik ve araba baktık iki yere ilk gittiğimiz yerde cesit coktu ama pahaliydi ikinci yerde hem cesit yok hemde pahaliydi...ins bi an önce bunu da halleferiz.... Geriye emzik biberon grubu bez ıslak mendil falan kaldi... Birde banyo havlumuz alincak... Ayyy ne cok yazmisimmmm
bizden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?