Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah tamamına erdirsin canım.sağ salim kucağına al bebeğini.bizede dua et inşallah

gerçekten de tam bir moral haberi olmuş canım.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,gözünaydın.Darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

Merhaba arkadaslar bende anne olmk.istiyorm.bugun dr gittm bana 3 tane ilac verdi pek bi aciklama yapmadi yardimci olurmusunuz kullanan varmi aranizda ilaclarm: ornisid donaxy bide monodoks

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kuzummmm iyiyim ben bugun devletti dr kontrole gidicektim uyuyakalmisim 7.30da kalkmam gerekiodu

sağlık olsun canım.bak takviminde ne yazıyor.Dikkatli ol düşme

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 65 gün kaldı.
Bugünlerde biraz sakar olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bunun nedeni, rahminizde olan büyüme, doğuma hazırlık için eklemlerin gevşemesi ve bebeğin pozisyonunda olan değişikliklerdir. Dengenizi kaybetmemeye özen gösterin, fakat unutmayın ki bebeğiniz dünyadaki en etkili ve verimli şok emici sisteme sahip olan, kaslı ve direnci yüksek rahminizdeki amniyotik sıvı içindedir. Kolostrum (ilk süt) sızıntılarına rastlayabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)

Selam kızlar nasılsınız, gelemedim epeydir kk ya...

mantar enfeksiyonu görmüş demek ki doktor canım, onun için antibiyotik vermiş sana. geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sen de anne olursun

ıyıyımm canım benım gebelık testlerıyle kafayı yıcemm sen nasılsın canım test yapıom negatıf ee ne gelen var ne gıdenn
topram gelemedim kaç gündür, cenazemiz vardı. naptın, yok mu bir gelişme hala?

mantar enfeksiyonu görmüş demek ki doktor canım, onun için antibiyotik vermiş sana. geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sen de anne olursun

Allahm hic soylemedi de hemen gecermi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mantar biraz inatçıdır, hemen geçmeyebilir. İlaçlarını düzenli kullan bitene kadar cnm, bir de kaynatılıp soğumuş suyun içine elma sirkesi ekle ve wc den sonra bu su ile taharetlenip kurulan, nemli bırakma. İç çamaşırlarının ağlarını ütülemeden giyme bu ara. Ve en önemlisi ilaçların bitince aynı doktora kontrole git. tamamen geçmediyse belki ilaç takviyesi yapar. eğer tedaviyi yarıda bırakırsan tekrar nükseder, o yüzden ilaçları bitene kadar kullan ve kontrole de git. Mantar enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırdığı için önce sana bu tedaviiyi uygulamaya karar vermiş demek doktorun. Ama keşke bir açıklama yapıp seni de aydınlatsaydı
Bu arada eşine de ilaç vermesi gerekirdi, çünkü eşinden tekrar kapabilirsin. Olmazsa eşin de durumu anlatıp aile hekimine bir ilaç yazdırsın. İkiniz birlikte tedavi olun, o zaman tedavi daha hızlı sonuç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…