Allah tamamına erdirsin canım.sağ salim kucağına al bebeğini.bizede dua et inşallahKızlar sizlere bir moral haberi getirdim..
PKOluyum 2 kere klomen kullandım sonuçlar olumsuzdu geçen ay yumurtalığımdaki kistin biri patladı ve dehşet ağrılar sancılar çektim bu ay da doktorum bekleyelim dedi ve ben nasılsa olmuyor diye korunmadım sonuççççç 5 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin...Ayrıca hiçbir hamilelik belirtim olmadı reglim pkolu olduğum için zaten düzensiz diye onu aldırış etmedim ve deli gbi kasık ağrım var bende reglm gelecek diye umursamadım bugün test yaptım vee sonuç pozitif sonra kan verdim ve oda pozitif..Yani kafanıza takmazsanız geliyor sadece 1 ay başka şeylerle ilgilenin zayıflamayı,sporu,cilt güzelliğinizi ,kuaförü,ev işini,tatili falan düşünüp bunlar üzerine yoğunlaşın o zaman bebişiniz size gelecek!!
ben cok rahattim cutem ya dr lar stres yapti beni bu kadar
lilimmmmm insssss darisi sana insss
ne yapion tatlimmmmmmm nasilsin
ne yapion tatlimmmmmmm nasilsin
Kızlar sizlere bir moral haberi getirdim..
PKOluyum 2 kere klomen kullandım sonuçlar olumsuzdu geçen ay yumurtalığımdaki kistin biri patladı ve dehşet ağrılar sancılar çektim bu ay da doktorum bekleyelim dedi ve ben nasılsa olmuyor diye korunmadım sonuççççç 5 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin...Ayrıca hiçbir hamilelik belirtim olmadı reglim pkolu olduğum için zaten düzensiz diye onu aldırış etmedim ve deli gbi kasık ağrım var bende reglm gelecek diye umursamadım bugün test yaptım vee sonuç pozitif sonra kan verdim ve oda pozitif..Yani kafanıza takmazsanız geliyor sadece 1 ay başka şeylerle ilgilenin zayıflamayı,sporu,cilt güzelliğinizi ,kuaförü,ev işini,tatili falan düşünüp bunlar üzerine yoğunlaşın o zaman bebişiniz size gelecek!!
alla alla kuzum bi kan versen senin icin önemli erken öğrenmek
günaydın kuzummmm iyiyim ben bugun devletti dr kontrole gidicektim uyuyakalmisim 7.30da kalkmam gerekiodu
alla alla kuzum bi kan versen senin icin önemli erken öğrenmek
günaydın kuzummmm iyiyim ben bugun devletti dr kontrole gidicektim uyuyakalmisim 7.30da kalkmam gerekiodu
devletteki kontrolume yarin gidicem ozeldekide 3hazieanda ablam
mantar enfeksiyonu görmüş demek ki doktor canım, onun için antibiyotik vermiş sana. geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sen de anne olursunMerhaba arkadaslar bende anne olmk.istiyorm.bugun dr gittm bana 3 tane ilac verdi pek bi aciklama yapmadi yardimci olurmusunuz kullanan varmi aranizda ilaclarm: ornisid donaxy bide monodoks
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
topram gelemedim kaç gündür, cenazemiz vardı. naptın, yok mu bir gelişme hala?ıyıyımm canım benım gebelık testlerıyle kafayı yıcemm sen nasılsın canım test yapıom negatıf ee ne gelen var ne gıdenn
Mantar biraz inatçıdır, hemen geçmeyebilir. İlaçlarını düzenli kullan bitene kadar cnm, bir de kaynatılıp soğumuş suyun içine elma sirkesi ekle ve wc den sonra bu su ile taharetlenip kurulan, nemli bırakma. İç çamaşırlarının ağlarını ütülemeden giyme bu ara. Ve en önemlisi ilaçların bitince aynı doktora kontrole git. tamamen geçmediyse belki ilaç takviyesi yapar. eğer tedaviyi yarıda bırakırsan tekrar nükseder, o yüzden ilaçları bitene kadar kullan ve kontrole de git. Mantar enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırdığı için önce sana bu tedaviiyi uygulamaya karar vermiş demek doktorun. Ama keşke bir açıklama yapıp seni de aydınlatsaydımantar enfeksiyonu görmüş demek ki doktor canım, onun için antibiyotik vermiş sana. geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sen de anne olursun
Allahm hic soylemedi de hemen gecermi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?