Mantar biraz inatçıdır, hemen geçmeyebilir. İlaçlarını düzenli kullan bitene kadar cnm, bir de kaynatılıp soğumuş suyun içine elma sirkesi ekle ve wc den sonra bu su ile taharetlenip kurulan, nemli bırakma. İç çamaşırlarının ağlarını ütülemeden giyme bu ara. Ve en önemlisi ilaçların bitince aynı doktora kontrole git. tamamen geçmediyse belki ilaç takviyesi yapar. eğer tedaviyi yarıda bırakırsan tekrar nükseder, o yüzden ilaçları bitene kadar kullan ve kontrole de git. Mantar enfeksiyonu hamile kalmayı zorlaştırdığı için önce sana bu tedaviiyi uygulamaya karar vermiş demek doktorun. Ama keşke bir açıklama yapıp seni de aydınlatsaydı
Bu arada eşine de ilaç vermesi gerekirdi, çünkü eşinden tekrar kapabilirsin. Olmazsa eşin de durumu anlatıp aile hekimine bir ilaç yazdırsın. İkiniz birlikte tedavi olun, o zaman tedavi daha hızlı sonuç verir.
aaa gercekten böyle mi yaziyo takvimimde inan sok oldum vallahi dogruuu
basin sağ olsun canim yakinin mi
Selam kızlar nasılsınız, gelemedim epeydir kk ya...
mantar enfeksiyonu görmüş demek ki doktor canım, onun için antibiyotik vermiş sana. geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sen de anne olursun
topram gelemedim kaç gündür, cenazemiz vardı. naptın, yok mu bir gelişme hala?
Bazı doktor sormadan anlatmıyor işte, sen 20 gün sonra gittiğinde sorarsın merak ettiklerini.Hc birsey anlatmadi bi tahlil yapti 20 gun sonra sonucu cikicak dedi bu ilaclari verdi hcbirsey soylemedi fitil bitene kadr iliskiye girmeyn dedi 20 gun snra gel sonuclarina bakicaz dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol hicranım, dostlar sağolsun, biri eşimin yengesi, biri komşu, biri de eşimin anneannesi canım.basin sağ olsun canim yakinin mi
Allah Allah, stresten gecikmiştir belki, tabi inşallah bebiştendirbaşınız saolsunn toprammm yok ya testler negatıf cıkıo ee gelende yok yarın kan testı yaptırcam topramm bakalımm
canım üzülme, inşallah sadece tombişliktendirKızlar bugün kontrole gittim,doktorum bebeğin haftasına göre iri olduğunu söyledi,şeker yüklemesinin ne zaman yapıldığını sordu,tam 1 ay oldu dedim,
22. haftaya denk geliyor erken yapılmış dedi.10 gün sonra gel 50 gr lık yükleme yapalım dedi.Devlet hast. şeker yüklemesini erken yapmış demekki,sonuçlarım da gayet normaldi,sevindiydim ama şimdi bu doktor bebeğin iriliği konsunda şekerden şüphelendi.İnşallah o yüklemenin sonucu da iyi çıkar da sadece tombişliğindendir.Dua edin bana kızlar.
ablam dr gittim geçen hafta muayene olduğum için bugün tekrar yapmadı sadece nstye baglandim şükür ağrım çıkmadı
Bazı doktor sormadan anlatmıyor işte, sen 20 gün sonra gittiğinde sorarsın merak ettiklerini.
sağol hicranım, dostlar sağolsun, biri eşimin yengesi, biri komşu, biri de eşimin anneannesi canım.
Allah Allah, stresten gecikmiştir belki, tabi inşallah bebiştendirkanı ver bakalım da, hayırlı sonuçlarını alalım inşallah
canım üzülme, inşallah sadece tombişliktendir
Bazı doktor sormadan anlatmıyor işte, sen 20 gün sonra gittiğinde sorarsın merak ettiklerini.
sağol hicranım, dostlar sağolsun, biri eşimin yengesi, biri komşu, biri de eşimin anneannesi canım.
Allah Allah, stresten gecikmiştir belki, tabi inşallah bebiştendirkanı ver bakalım da, hayırlı sonuçlarını alalım inşallah
canım üzülme, inşallah sadece tombişliktendir
Kızlar topiğin ilk bebegi benimki olacak sanırım. İlk Lorenacım hamileydi ama onun sezeryanı 2 haziranda. Benim normal dogum olacak kısmetse, dua edin de bi aksilik çıkmasın. Perşembe sancıyla gittim hastaneye meger aktif açılmam varmış, rahimde yumuşama var. Yakında gelir herhalde tontişim :) Çok dua edin bizim için. Öpüyoruz sizi...
İnşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz
şeyin.
Çok şükür kabul oldu sevincini bize yaşat Rabbim
bu gecenin hürmetine
Kandiliniz mübarek olsun
Kızlar topiğin ilk bebegi benimki olacak sanırım. İlk Lorenacım hamileydi ama onun sezeryanı 2 haziranda. Benim normal dogum olacak kısmetse, dua edin de bi aksilik çıkmasın. Perşembe sancıyla gittim hastaneye meger aktif açılmam varmış, rahimde yumuşama var. Yakında gelir herhalde tontişim :) Çok dua edin bizim için. Öpüyoruz sizi...
ayyy heyecanlı rabbim bir avazda kurtarsin bebisimmmm dogukan arin geliyooorrrr
BEBİŞİM inş sağlıkla sıhhatle kolayca doğacak meleğimiz arını sabırsızlıkla bekliyoruz ALLAHA emantesiniz
ayyy heyecanlı rabbim bir avazda kurtarsin bebisimmmm dogukan arin geliyooorrrr
Holleeyyy Doğukan Arın geliyor.Sağlıcakla inşallah canım. Ne güzel normal doğum şansın var.
Darısı tüm bebişlere inşallah
Canımmmm benimmmmm inşallahhh herşey yolunda gider ve bir nefeste su gibi akar gelir bebegin hayirlı kandil gününde dualarim seninle tatlmmmm
Canım geçen hafta cuteheart da mutlu haberini vermişti,hadi bakalım sıra sende...Senin de güzel haberlerini alırız inşallah,Allah bir avazda kurtarsın,bize de bugünleri göstersin.
canım rabbim bir avazda kurtarsın inşallah...sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?