Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hc birsey anlatmadi bi tahlil yapti 20 gun sonra sonucu cikicak dedi bu ilaclari verdi hcbirsey soylemedi fitil bitene kadr iliskiye girmeyn dedi 20 gun snra gel sonuclarina bakicaz dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başınız saolsunn toprammm yok ya testler negatıf cıkıo ee gelende yok yarın kan testı yaptırcam topramm bakalımm

Kızlar bugün kontrole gittim,doktorum bebeğin haftasına göre iri olduğunu söyledi,şeker yüklemesinin ne zaman yapıldığını sordu,tam 1 ay oldu dedim,
22. haftaya denk geliyor erken yapılmış dedi.10 gün sonra gel 50 gr lık yükleme yapalım dedi.Devlet hast. şeker yüklemesini erken yapmış demekki,sonuçlarım da gayet normaldi,sevindiydim ama şimdi bu doktor bebeğin iriliği konsunda şekerden şüphelendi.İnşallah o yüklemenin sonucu da iyi çıkar da sadece tombişliğindendir.Dua edin bana kızlar.

Bazı doktor sormadan anlatmıyor işte, sen 20 gün sonra gittiğinde sorarsın merak ettiklerini.

basin sağ olsun canim yakinin mi
sağol hicranım, dostlar sağolsun, biri eşimin yengesi, biri komşu, biri de eşimin anneannesi canım.

başınız saolsunn toprammm yok ya testler negatıf cıkıo ee gelende yok yarın kan testı yaptırcam topramm bakalımm
Allah Allah, stresten gecikmiştir belki, tabi inşallah bebiştendir kanı ver bakalım da, hayırlı sonuçlarını alalım inşallah

canım üzülme, inşallah sadece tombişliktendir

aynennn toprammm inşallahhh bebiştendır. ya kk de falan okudum bırılerının 12 gun gecıkmesıne ragmen test negatıf cıkmıs sonra kan testınde pozıtıf cıkmıs

sağol canım inşallah,10 gün sonra öğreneceğiz bakalım.:18:

Kızlar topiğin ilk bebegi benimki olacak sanırım. İlk Lorenacım hamileydi ama onun sezeryanı 2 haziranda. Benim normal dogum olacak kısmetse, dua edin de bi aksilik çıkmasın. Perşembe sancıyla gittim hastaneye meger aktif açılmam varmış, rahimde yumuşama var. Yakında gelir herhalde tontişim :) Çok dua edin bizim için. Öpüyoruz sizi...

arkadaşlar geçen adetin 3. gününden itibaren inofolic kullandım.bugün ne yazık ki regl oldum.tekrar 3.günü gidiyim diyorum.bu sefer klomen isticem dr dan.tavsiyeniz var mı?

İnşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz
şeyin.
Çok şükür kabul oldu sevincini bize yaşat Rabbim
bu gecenin hürmetine

Kandiliniz mübarek olsun

canım rabbim bir avazda kurtarsın inşallah...sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah....

Canım geçen hafta cuteheart da mutlu haberini vermişti,hadi bakalım sıra sende...Senin de güzel haberlerini alırız inşallah,Allah bir avazda kurtarsın,bize de bugünleri göstersin.

Canımmmm benimmmmm inşallahhh herşey yolunda gider ve bir nefeste su gibi akar gelir bebegin hayirlı kandil gününde dualarim seninle tatlmmmm

Holleeyyy Doğukan Arın geliyor.Sağlıcakla inşallah canım. Ne güzel normal doğum şansın var.
Darısı tüm bebişlere inşallah

BEBİŞİM inş sağlıkla sıhhatle kolayca doğacak meleğimiz arını sabırsızlıkla bekliyoruz ALLAHA emantesiniz

BEBİŞİM inş sağlıkla sıhhatle kolayca doğacak meleğimiz arını sabırsızlıkla bekliyoruz ALLAHA emantesiniz

ayyy heyecanlı rabbim bir avazda kurtarsin bebisimmmm dogukan arin geliyooorrrr

Holleeyyy Doğukan Arın geliyor.Sağlıcakla inşallah canım. Ne güzel normal doğum şansın var.
Darısı tüm bebişlere inşallah

Canımmmm benimmmmm inşallahhh herşey yolunda gider ve bir nefeste su gibi akar gelir bebegin hayirlı kandil gününde dualarim seninle tatlmmmm

Canım geçen hafta cuteheart da mutlu haberini vermişti,hadi bakalım sıra sende...Senin de güzel haberlerini alırız inşallah,Allah bir avazda kurtarsın,bize de bugünleri göstersin.

canım rabbim bir avazda kurtarsın inşallah...sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah....

canlarım çok teşekkür ederim. İnşallah kolay bi dogum olur. Dua edeceginizi biliyorum, içim bi rahat ki. Rabbim hepinize nasip eder inşallah. Gelişmeleri yazarım mümkün oldugunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…