Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarım çok teşekkür ederim. İnşallah kolay bi dogum olur. Dua edeceginizi biliyorum, içim bi rahat ki. Rabbim hepinize nasip eder inşallah. Gelişmeleri yazarım mümkün oldugunca...

bitanem çok sevindim durumuna ben çok uzun zamandan beri girmiyorum topiğe hiç 5 aydır ara wermiştik bu ay gene gittim dr klomen werdi yarında iğnemi vericek artık ümitlenmek istemiyorum hep hüsran hep hüsran hepinizi o kadar özledim ki doğukan arın olcakmış bebeğinin adı çok sevindim doğum zamanı bizim isimlerimizi söylemeyi sakın unutma bizede rabbim göndersin mücizesini doğum anında anne ne dua ederse rabbim kabul edermiş

ayy canım benim kalbimiz dularımız aklımız sendeee

lilimmmmm seni çok özledim bende haberler yok bebiş falan yok 5 aydır ara wermiştik bu ay gittim dr klomen kullandım yarında iğnemi vericek ama umudum çok azaldı artık :26::26::26::26:

dilekcim çok sevindim seni gördüğüme. çok dua ediyorum size biliyosunuz. İnşallah kolay bi dogum olur da, topiğin ilk bebişlerinden biri gelir teyzeleri. Rabbim mucizesini sizlere de isteyen herkese de en tez zamanda yaşatsın inşallah. Hep aklımda ve dualarımdasınız.

Dilek hoşgeldin,ben de seni geçirdim aklımdan dün nerelerde diye,bak bugün yazını gördüm.uzun zamandır yoktun gerçekten,inşallah rabbim muradını verir tez zamanda canım.seni tekrar gördüğüme sevindim.

canım bugünlerde tüm topik gibi benim de aklım sende.Doğum nasıl geçecek,nasıl haberlerle gelecek diye,epidural mi yapacaksın doğumu,inşallah herşey planladığın gibi gider,geçenlerde de dedim ya Rabbim bize de bugünleri görmeyi nasip eder inşallah diye,beni acayip korku sardı bugünlerde,kv min komşusu biri vardı hamile,dönemdaşım diyeyim,aynı haftadayız,"dık" daha doğrusu,erken doğum yapmış,küvöze almışlar v.s kv aradı "aman kızım dikkat et" diye,geçen gün de,"bebeği getirdiler" dedi ben de saf saf "aaa niye erken çıkarmışlar,en az 2-3 ay kalması gerekmiyor mu" diyorum.meğer yaşama tutunamamış yavrucak.çok üzüldüm kv de pişman oldu söylediğine etkilendim diye.Allahım bizi de eriştirsin bugünlere,sana da kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.

Cnm şimdilik normal dogum gözüküyo. Epidural olacak evet. İnşallah bi terslik olmaz da normal dogum olur. Başta sezeryan istiyodum ama şimdi korkuyorum sezeryandan dikişi, acısı sonradan çıkıyo. Ben de üzüldüm o bebege yaaa, sonuçta can. Allah ailesine sabır versin, zor bi durum. Ama veren de Allah, alan da Allah...Elimizden dua etmekten başka bişi gelmiyo ki...Sancım çıkıyo nst'de...Bu hafta bekliyoz ogluşumu ama hayırlısı...

Hepinizi o kadar ozledim ki bitanem bebisinde geliyo rabbimin izniyle saglikla dogacak annesi hic korkma

Canim bnim amin insalah biz bu topigin eskilerindeniz bizede tez tamanda insallah gelir meleklerimiz cok istiyoruz hepimiz bede suanda hastanedeyim bekliyorum bgun.catlatma igemi wericek buyuk ihtimalle hakkimizda hayirlsi artik hayatim

lilimmmmm seni çok özledim bende haberler yok bebiş falan yok 5 aydır ara wermiştik bu ay gittim dr klomen kullandım yarında iğnemi vericek ama umudum çok azaldı artık :26::26::26::26:
Bendeee coook özledimm bitnem yaaa valla bende aynı tık yok arada vermedik biz aynı tempo devam ama hic birsey yok hic hamile bile kalamadm beklemekten başka care yok umudum da tükenmek üzere ama napalım bizimde sınavımiz bu insallah bu tedaviler bosa cıkmaz bebegim gelir hmen yavrun rabbim benden once sna nasip etsin

lilimmmmmmmmmmm çok dua et bize, Arıncık da teyzelerine dua etcekmiş ordan gelirken :)

Canm benim yaaa o saglıklıca gelsindeee inşallahh sen coook guclüsün bitanemm bununda üstesinden gelir tek nefeste dogurursun inşallahhh tosunumuz gelsin artik coook merak ediyorum inankii

kızlarr merhabaa.. bu ay bende korunmuyorum fitillerim bitti ve dr un sölemesi üzerine 7 kg verebildim 1,5 ayda

ne olur duanıza benide alın.. bu ay artık boş geçmeyimm buraya bayadır girmiyorum. psikollojim çok bozuldu hiçbişeyden zevk alamaz durumdayım ne olur dua edin benimde bebeğim gelsin artık.. ben ve benim gibi bekleyen herkeze Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

rabbim nasip etsin inşallh cnm buay yüzünü güldürsün ahhh o psikolojiler insanı mahvediyo çok iyi biliyorum

rabbim nasip etsin inşallh cnm buay yüzünü güldürsün ahhh o psikolojiler insanı mahvediyo çok iyi biliyorum

aminnn şadiyemmm amiiiinnnnnnnnn
biliorum en iyi beni sizler anlıosunuz hep beraber ne günler geçirdik burada.. psikolojim bozuk die girmiyorum ama her çıkmaza düşütüğümde kendimi buraya atıyorum. biliyorumkibeni en iyi yine benim kızçelerim anlar..
seninde az kalmış canım.. bir avazda sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah

Aynen cnm cekenden ceken anlar derder yaa ben bir sene cektim bu aciyi insalhh allahim sana tum isteyenlere bebisini versin evlat hasreti cektirmesin cnm aminnnnn cnm ama daha yarisinda sayilirum ama allahima sukur zor donemleri atlattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…