inşallah canım. çünkü ben de istemiyorum sizlerden uzak kalmak ama dediğim gibi konuşulursa mecburen uzak duracağım. sonu kötü oluyor sonra...
kızzz bende sivaslıyımm hee valla hemde çok tatlıyızdır
oley hemşo buldum......bu arada yeterki insan olalım niyetlerimizi güzel olsun....bize heryer angara....
Ya encok uzuldugum sey negatif cikiyo soruyorlar acaba hamile olabilirmiim diye ya dilimin ucuna kadar geliyo degilsin dicrm ama hayallerini kirmak istemiyorum bekle diyorum negatifse negatiftir arkadas bazen testler yaniliyo okey gelmezse 1hafta git tahlil yaptir bu au bende adetim gevinceye kadar hic bir şekilde yorumda yapmicam testte kendimi ve esimi uzmekten baska hic bir ise yaramiyo çünkü bu hamilelik muhabbeti uzarsa yok oram yok buram denmeye baslarsa Üzgünüm sizleri cok sevmeme ragmen sizlerle olamayacagimBiliyorum canım bende geçen ay kendimi çok dinledim. Bütün belirtiler vardı. Bide daha önce hamilelik yaşadım ya biliyorum da belirtileri. Kesin hamileyim dedim. Kırmızılar gelince resmen yıkıldım. O yüzden o hatayı bi daha yapmam. Hem bu topikte tek belirtimiz bat ın geçmesi olsun. Geçtikten sonra bakarız test falan kızlar:))
Biliyorum canım bende geçen ay kendimi çok dinledim. Bütün belirtiler vardı. Bide daha önce hamilelik yaşadım ya biliyorum da belirtileri. Kesin hamileyim dedim. Kırmızılar gelince resmen yıkıldım. O yüzden o hatayı bi daha yapmam. Hem bu topikte tek belirtimiz bat ın geçmesi olsun. Geçtikten sonra bakarız test falan kızlar:))
Aynen biz geyik çevirirken cok egleniyoruz ve stres yapmıyoruz ins böyle devam eder Allahim muhabbetimizi bozmasib masallahgorev anlaşılmışştırrr....bugunden ıtıbarennn no belirti yeeess muhabbettt....
Kızlaaar selamlar ben çörekotu kürüne başladım hayırlısıyla ama balı hiç sevmiyorum yoğurtla falan yesem olmaz mı acaba((
inşallah canım. çünkü ben de istemiyorum sizlerden uzak kalmak ama dediğim gibi konuşulursa mecburen uzak duracağım. sonu kötü oluyor sonra...
aynen şekerim insan olalım
selinay kü fe yekünü nasıl yazdın bende yazmak istiyom topraaaam yaa...
Ya encok uzuldugum sey negatif cikiyo soruyorlar acaba hamile olabilirmiim diye ya dilimin ucuna kadar geliyo degilsin dicrm ama hayallerini kirmak istemiyorum bekle diyorum negatifse negatiftir arkadas bazen testler yaniliyo okey gelmezse 1hafta git tahlil yaptir bu au bende adetim gevinceye kadar hic bir şekilde yorumda yapmicam testte kendimi ve esimi uzmekten baska hic bir ise yaramiyo çünkü bu hamilelik muhabbeti uzarsa yok oram yok buram denmeye baslarsa Üzgünüm sizleri cok sevmeme ragmen sizlerle olamayacagim
Katiliyorum canim
Ben bir senedir deniyorum belirti melirti duymaktan cok skldim
Anlaştık:)öyleyse hep birlikteyiz yupyy elaam napti acep ya
elaaamı ben de merak ettim..... ama bugün sonuç alamaz herhalde dimi??
nese kıslarr ben kaçar biraz işlerim var halledeyim gene burdayım
Bencede alamaz gibi cunku hormon testleri gec çıkıyo bu arada en cok merak ettiğim asyak( napti acep
o belki biraz uzak kalmak istemiştir.. umarım iyidir
o belki biraz uzak kalmak istemiştir.. umarım iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?