Napıyosun şekerim? Çalışmalar devam mı :)
Bende baldan resmen tiksiniyorum ama bu ay yemege baslicam. Adetim yeni geldi yarin filan baslasam olurmuki.. insallah bi ise yarar :)
benim çalışmalar bitti canım. artık hobi olsun diye yapacağız bundan sonra. sen neler yapıyorsun???
ben devam ediyorum cnm, hem hobi hem çalışma :)
ablaaaaaa bnde bugun adetn21. gunu dye doktora gttm hormn testlerı yapldıteşekkür ederim canım iyiyim şükür,bizde çalışmaları bitirdik bekleyeceğiz inşaalah yarın progesteron takibi yapılacak yumurtalıklar takip edilecek inşaallah hayırlı sonuçlar olur
Anlaştık:)öyleyse hep birlikteyiz yupyy elaam napti acep ya
gamzem dlketnm ikinze aynı yazayım doktordan geldm ama snuclarımı alamdm adetın 3.gunu gel tedavye baslayalm ddı. bnde ddm kı cıldrcam ya ne esmde ne bnde sorun yok bu bebek ndn olmdı dyorum doktor bna dyokı cnm ne gzel srun yok strestndr dyo . bı sorun yok bu bebekkkkkkk nden yokkkelaaamı ben de merak ettim..... ama bugün sonuç alamaz herhalde dimi??
gamzem dlketnm ikinze aynı yazayım doktordan geldm ama snuclarımı alamdm adetın 3.gunu gel tedavye baslayalm ddı. bnde ddm kı cıldrcam ya ne esmde ne bnde sorun yok bu bebek ndn olmdı dyorum doktor bna dyokı cnm ne gzel srun yok strestndr dyo . bı sorun yok bu bebekkkkkkk nden yokkk
Kocisle tartistik..kustum ona .. mikmik felan yok..
En iyisi valla
ah bu stressssama bu ay stres yok baby var inşallah.... sen de doktoru dinle balım
merhabalar bende bu ay umutluydum ama adet oldum 18 eylül'de ama bu ay artık olmasada olur desemmi . Herkes öyle yap gününü falan bekleme 2 günde bir dene diyorlar ama geçen haftada aynı şeyi yaptım. Arkadaşlar yaşım 37 acaba başka yöntemmi denesem doktor denemeye devam et dedi testlerimin hepsini yaptım problem yokmuş.
selam bebiklerim :))))
ayyy çok yoğun günler... işler yoğun bakamıyorum akşam da kimseler yazmadı
nasıl gidiyorrr
hemsoooo cok kızdmkuscek bska gun mu yok yanı
ay valla gına geldi sizin bu tartışmalarınızdan anam :95: küsecek başka zaman mı bulamıyonuz ne?? sen daha önce de mi tartışıp mikmiki ertelemiştin???
Ins elaamda gelmis konu okuyomus
iste durdu durdu bu gunu buldu sinir etmek icin..
ne ginasi kiz.. ilk defa yaziyorum boyle birsey..
hele şükür, ne yoğunluk bu böyle?? mikmiki ne ara yapıyorsun onu anlamıyorumbenim çalışmalar bitti canım. unumu eleyip astım ben
Ya encok uzuldugum sey negatif cikiyo soruyorlar acaba hamile olabilirmiim diye ya dilimin ucuna kadar geliyo degilsin dicrm ama hayallerini kirmak istemiyorum bekle diyorum negatifse negatiftir arkadas bazen testler yaniliyo okey gelmezse 1hafta git tahlil yaptir bu au bende adetim gevinceye kadar hic bir şekilde yorumda yapmicam testte kendimi ve esimi uzmekten baska hic bir ise yaramiyo çünkü bu hamilelik muhabbeti uzarsa yok oram yok buram denmeye baslarsa Üzgünüm sizleri cok sevmeme ragmen sizlerle olamayacagim
ay kız... akşam o sesi izliyorduk... uyuklayarak... buraya yazdım yazdım kimse yazmadı reklam arası oldu açtım gözlerimi.. dedim hadi reklam arası benimki başladı gülmeye bu çocuk olursa diyor reklam arası çocuğu olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?