Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

teşekkür ederim canım iyiyim şükür,bizde çalışmaları bitirdik bekleyeceğiz inşaalah yarın progesteron takibi yapılacak yumurtalıklar takip edilecek inşaallah hayırlı sonuçlar olur
ablaaaaaa bnde bugun adetn21. gunu dye doktora gttm hormn testlerı yapldı
Anlaştık:) öyleyse hep birlikteyiz yupyy elaam napti acep ya

elaaamı ben de merak ettim..... ama bugün sonuç alamaz herhalde dimi??
gamzem dlketnm ikinze aynı yazayım doktordan geldm ama snuclarımı alamdm adetın 3.gunu gel tedavye baslayalm ddı. bnde ddm kı cıldrcam ya ne esmde ne bnde sorun yok bu bebek ndn olmdı dyorum doktor bna dyokı cnm ne gzel srun yok strestndr dyo . bı sorun yok bu bebekkkkkkk nden yokkk

ah bu stressss ama bu ay stres yok baby var inşallah.... sen de doktoru dinle balım

merhabalar bende bu ay umutluydum ama adet oldum 18 eylül'de ama bu ay artık olmasada olur desemmi . Herkes öyle yap gününü falan bekleme 2 günde bir dene diyorlar ama geçen haftada aynı şeyi yaptım. Arkadaşlar yaşım 37 acaba başka yöntemmi denesem doktor denemeye devam et dedi testlerimin hepsini yaptım problem yokmuş.

ah bu stressss ama bu ay stres yok baby var inşallah.... sen de doktoru dinle balım

varya bu topk bna okadar ıyı geldıkı aklımda bebek ble olmuyo yanı muhabbtlrden faln unutuyo insan cnm bnmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin serapcım. ne zamandır deniyorsunuz bebeği??

hele şükür, ne yoğunluk bu böyle?? mikmiki ne ara yapıyorsun onu anlamıyorum benim çalışmalar bitti canım. unumu eleyip astım ben

ay kız... akşam o sesi izliyorduk... uyuklayarak... buraya yazdım yazdım kimse yazmadı reklam arası oldu açtım gözlerimi.. dedim hadi reklam arası benimki başladı gülmeye bu çocuk olursa diyor reklam arası çocuğu olacak :))

Çok haklısın canım benim aynen öyle. Adetimiz bi hafta geçer, yaparız bi test, varsa gideriz doktora teyit ettiririz, burdan da müjdemizi veririz inşallah :) boşuna gerilip hem kendimizi hem başkalarını strese sokmaya gerek yok

maşallah!! böyle devam mikmikten vazgeçmek yok. benimki de teee karşıdan kalktı geldi c.tesi günü. bu bebek tutarsa ona ben senin için taaaa karşılardan geldim diyecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…