Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence de sezeryan düşünme mecbur kalmadıkça,sezeryan doğum yapmış biri olarak,tecrübeyle sabit yani...Epidural normal doğum en güzeli,şimdiki aklım olsa ben de öyle yapardım ama hayırlısı böyleymiş.İnşllah herşey gönlünce olur,sonuçta hayatının en önemli olayı ....
Canım hep dua ediyorum bekleyen tüm arkadaşlarıma diye,inşallah tez zamanda verir Rabbim,sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza...
Aynen canım,hayırlısı,ama öyle umutsuz vakalar gördüm ki sonunda muradına eren...sizin de olacak inşallah,sabır ve duaya devam....
nasılsın canım,ilaçların bitti mi,normale döndü mü herşey?

Aynen cnm cekenden ceken anlar derder yaa ben bir sene cektim bu aciyi insalhh allahim sana tum isteyenlere bebisini versin evlat hasreti cektirmesin cnm aminnnnn cnm ama daha yarisinda sayilirum ama allahima sukur zor donemleri atlattik

ewet cnm biliorum beni anladığınızı.. zor zamanlar geçirdik ki ben hala geçiriyorum.. bakalım kısmet artık
aman ne güzel canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin şadiyemm

Canım hep dua ediyorum bekleyen tüm arkadaşlarıma diye,inşallah tez zamanda verir Rabbim,sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza...

Aminn canım inşalalh.. senin bu 2. mi ? Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. ne diyim darısı başımıza

Aminn canım inşalalh.. senin bu 2. mi ? Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. ne diyim darısı başımıza
Evet canım 2. benim.ilkim hiç korunmasız 3 yıl olmadı ama...o dönem pek düşünmediğimden üstüne de düşmediydim niye olmuyo diye.Ama 2. de uğraştık, istedik ya,3-4 ay olmayınca bile korktum açıkçası.Dilerim en kısa zamanda sen ve tüm arkadaşlarımızın da korkuları son bulur.
iyiyim canım bol book yatış ve hazırlıklar var işte.... İlac kullanmaya devam ediyorum canım en azindan su riskli donemi atlatana kadar... Sen nasılsın neler yapion
Bizde yatış matış hak getire...Hep diyorum ilk hamilelik en rahatıymış diye,akşama kadar kızla bahçede koşturmaca.Ama iyiyim çok şükür,pzt şeker yüklemesi yapılacak 2. kez.ilki devlette yapılmıştı,75 mg lık.Özeldeki bebeğin kilosunu fazla buldu,şeker yüklemen erken yapılmış tekrar yapmak lazım dedi,
yani şekerden şüphelendi anlayacağın,baklım,pzt belli olacak işte,onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür.Sen bulduğun her fırsatta bol bol dinlen hatta benim yerime de dinlen :) 5 hafta kaldı sık dişini

Son düzenleme:
İnşallah balım benimm ablan nasl insallah rabbim onada yaşatır bu duyguları

burda yazmıştım ablamın durumunu ama görmedin sanırım. bu öyle mucizevi bişeyki ne kadar şükretsek az. ablamın evlatlık isteği vardı biliyorsun. veeee şimdi bebeği onunlaaa.... şuan koruyucu olarak üzerinde ama inşallah evlatlık olarak aldığı günleri de görücez. ve ablamın bebeğinin geldiği ay ben de hamile kaldım yani Rabbim ablamın da benim de yüzümüzü güldürdü en muhteşem zamanda...

merhaba kızlarr... yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...

pişttt nbr balım...
kuzucuk nasılsınızz bakalım
iyilik azranın annesi sen nasılsınnn
toprağım allahım sanada esrarengizede nasip etsin tez vakitte dileyen isteyen herlese inş
merhaba kızlarr... Yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. Dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...

sağlıkla al kucağına topikimizin ilk bebeği geliyor adı ne olacak nasılda heyecanlısındır şimdi darısı bizlere inş sqağlıkla sıhhatle

Aminnn canımmm inşallahhh, inşallahh bir an önce olurda korkularım son bulur.. çok sıkıldım inan okadar yoruldumki anlatamam
buarada Allah bağışlasın sana ewlatlarını ve dediğin gibide Rabbim biz olmayanlarada nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…