bence de sezeryan düşünme mecbur kalmadıkça,sezeryan doğum yapmış biri olarak,tecrübeyle sabit yani...Epidural normal doğum en güzeli,şimdiki aklım olsa ben de öyle yapardım ama hayırlısı böyleymiş.İnşllah herşey gönlünce olur,sonuçta hayatının en önemli olayıCnm şimdilik normal dogum gözüküyo. Epidural olacak evet. İnşallah bi terslik olmaz da normal dogum olur. Başta sezeryan istiyodum ama şimdi korkuyorum sezeryandan dikişi, acısı sonradan çıkıyo. Ben de üzüldüm o bebege yaaa, sonuçta can. Allah ailesine sabır versin, zor bi durum. Ama veren de Allah, alan da Allah...Elimizden dua etmekten başka bişi gelmiyo ki...Sancım çıkıyo nst'de...Bu hafta bekliyoz ogluşumu ama hayırlısı...
Canım hep dua ediyorum bekleyen tüm arkadaşlarıma diye,inşallah tez zamanda verir Rabbim,sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza...kızlarr merhabaa.. bu ay bende korunmuyorum fitillerim bitti ve dr un sölemesi üzerine 7 kg verebildim 1,5 ayda
ne olur duanıza benide alın.. bu ay artık boş geçmeyimmburaya bayadır girmiyorum. psikollojim çok bozuldu hiçbişeyden zevk alamaz durumdayım ne olur dua edin benimde bebeğim gelsin artık.. ben ve benim gibi bekleyen herkeze Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Aynen canım,hayırlısı,ama öyle umutsuz vakalar gördüm ki sonunda muradına eren...sizin de olacak inşallah,sabır ve duaya devam....Hepinizi o kadar ozledim ki bitanem bebisinde geliyo rabbimin izniyle saglikla dogacak annesi hic korkma
Canim bnim amin insalah biz bu topigin eskilerindeniz bizede tez tamanda insallah gelir meleklerimiz cok istiyoruz hepimiz bede suanda hastanedeyim bekliyorum bgun.catlatma igemi wericek buyuk ihtimalle hakkimizda hayirlsi artik hayatim
nasılsın canım,ilaçların bitti mi,normale döndü mü herşey?
Aynen cnm cekenden ceken anlar derder yaa ben bir sene cektim bu aciyi insalhh allahim sana tum isteyenlere bebisini versin evlat hasreti cektirmesin cnm aminnnnn cnm ama daha yarisinda sayilirum ama allahima sukur zor donemleri atlattik
Canım hep dua ediyorum bekleyen tüm arkadaşlarıma diye,inşallah tez zamanda verir Rabbim,sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza...
iyiyim canım bol book yatış ve hazırlıklar var işte.... İlac kullanmaya devam ediyorum canım en azindan su riskli donemi atlatana kadar... Sen nasılsın neler yapion
Evet canım 2. benim.ilkim hiç korunmasız 3 yıl olmadı ama...o dönem pek düşünmediğimden üstüne de düşmediydim niye olmuyo diye.Ama 2. de uğraştık, istedik ya,3-4 ay olmayınca bile korktum açıkçası.Dilerim en kısa zamanda sen ve tüm arkadaşlarımızın da korkuları son bulur.Aminn canım inşalalh.. senin bu 2. mi ? Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. ne diyim darısı başımıza
Bizde yatış matış hak getire...Hep diyorum ilk hamilelik en rahatıymış diye,akşama kadar kızla bahçede koşturmaca.Ama iyiyim çok şükür,pzt şeker yüklemesi yapılacak 2. kez.ilki devlette yapılmıştı,75 mg lık.Özeldeki bebeğin kilosunu fazla buldu,şeker yüklemen erken yapılmış tekrar yapmak lazım dedi,iyiyim canım bol book yatış ve hazırlıklar var işte.... İlac kullanmaya devam ediyorum canım en azindan su riskli donemi atlatana kadar... Sen nasılsın neler yapion
iyi akşamlar kızlar
bayağıdır giremiyorum minnoş yoruyor beni. nasılsınız ne var ne yok bakalım??
Ayyy rabbime binlerce sükür bu sözleri sendende duydukk
valla ya şaka gibi. hala inanamıyorumRabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahhhhh
Ayyyy canım ya simdi ne güzel bi anne olursun sen güzel deneylerini de paylaşırsn artk bizlee
teşekkür ederim canımmminşallah o günler de gelir. peşimden de sizler anlatırsınız
İnşallah balım benimm ablan nasl insallah rabbim onada yaşatır bu duyguları
iyilik azranın annesi sen nasılsınnn
İnşallah balım benimm ablan nasl insallah rabbim onada yaşatır bu duyguları
hayırlısıyla al kucağına inşallah canım, sağ salimmerhaba kızlarr... yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...
rabbim kolaylıklar versin canım sağlıkla kavuş yavruna
kuzucuk nasılsınızz bakalımpişttt nbr balım...
toprağım allahım sanada esrarengizede nasip etsin tez vakitte dileyen isteyen herlese inşiyilik azranın annesi sen nasılsınnn
merhaba kızlarr... Yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. Dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...
Evet canım 2. benim.ilkim hiç korunmasız 3 yıl olmadı ama...o dönem pek düşünmediğimden üstüne de düşmediydim niye olmuyo diye.Ama 2. de uğraştık, istedik ya,3-4 ay olmayınca bile korktum açıkçası.Dilerim en kısa zamanda sen ve tüm arkadaşlarımızın da korkuları son bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?