Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bol su iç...3 hafta olrak çok geç değil mi benim dr 2 hafta dedi ki sen şuan rikli durumdasın ben yerinde olsam 2 haftada giderim...bende sezeryan istemiyorum ama hayırlısı...
dr on gun sonra gel dedi bana esimin izni gidip gelmek zor oluyo canim ilcedeyim ya ben 12haziranda devletteki dr ma gidicem o yuzden gec degil csnim

dr on gun sonra gel dedi bana esimin izni gidip gelmek zor oluyo canim ilcedeyim ya ben 12haziranda devletteki dr ma gidicem o yuzden gec degil csnim

Canm allah yardımcn olsun insallah günü nü bekler 3 kiloyu bulur ve normal sekilde olur bebegim suyun geliyo muydu nedn azaldı acaba

Kızlar dünki şeker yüklemesinin sonucu bugün çıktı ve çok şükür şeker yokmuş.Doktor aradı sonucu verdi ve herşey normal dedi,nasıl rahatladım anlatamam.(Oğlum haftasına göre iri çıktıydı dr. şekerden şüphelendiydi).Doğum için de burda 27 ağustos çıkıyordu ama 10-12 ağustosta alırız dedi,normal doğum olmayacağı için beklemeye gerek yok dedi,ama eşim beklemekten yana,tam miadını doldursun diyor,ben de öyle düşünüyorum aslında bakalım hayırlısı.

Canm allah yardımcn olsun insallah günü nü bekler 3 kiloyu bulur ve normal sekilde olur bebegim suyun geliyo muydu nedn azaldı acaba

Lılım esesn tpıge glsene

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebegm allh yardmcn olsun ıns gununu tamamlayp nrml dgum yaparsn bebegm

günaydın canım bizimde güzel çıkmıyor fotolarımız hareketli olduğundn sadece ayağı güzel çıkmış napalım doğunca görürüz miniklerimizi

Gamzem asya eslım glcekms adıyla yasasn teyzesnn mınıgı allhm kolay dogumlar nasıp etsn hpnze bze dua etmeyı untmyn olumu

merhaba kızlarr... yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...

Cnım bebegne allh uzun ömür vrsn muhtemelen dgum grcklesmstm alhm agznzn tadını bozmasn

oy balım Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla 36. haftaya kadar getirebilirsen ondan sorası kolay rabbim minişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini ferah tut Rabbime etmenet et..
Zeycanım azramızn snın gbı gzel olucg kesn

canım benim inşallah ama bahtıda güzel olur inşallah...sen nasılsın ne var ne çok__???

Bnd ınt yûzndn grmyodum ınt bglatdk artk gryorum cnm aynı dgşk bsy yok ayn 6sı adet gnüm beklyorum
ins elammm daha cok minik biraz daha buyumesi lazim içerde çok sıkıldı bi an önce çıkmak istiyor

Tontısım benm ya mıs kokulum teyzesının btanesı braz daha disını sksın

Kızlarrr merhaba...

ya size ne sorcam :26: muhtemelen benim ov. günüm pazartesi idi. pazar günü birliktelik oldu pztsi olmadı. ama pztsiden beri karnımın altı ve kasıklarımda azar azar ağrı var. acaba yumurtlamam geçmi oldu diye dün ov. testi yaptım silik bişi çıkmadı. bu ağrı ne acaba:26: adet olacakmışım gibi ağrı var..anlamadım gitti.. :44: döllenme oluyosa ondan ağrı olurmu tuttu diye acaba :26: yada ölesine bi ağrı

offf sıyırcammm

ins 36. Haftaya kadar durur minikdasim azcik daha buyusun ..rabbim kolaylik versin hepimize kafamda sorular sorular nasil olcak diye uykularim kaciyo basima agrilar giriyoo offf

canım kalbini ferah tut rabbim hayırlısını versin...sen kafanı çok yorma tabi kendini de yorma tamam mı...küçük bey de biraz sabretsin..dualarım seninle...

canım günaydın ...inşallah hakkından hayırlısı olur Rabbim çok bekletmez ben her aklıma geldikçe herkese dua ediyorum Rabbim kimsenin gönlünü incitmesin...

gamzem asya eslım glcekms adıyla yasasn teyzesnn mınıgı allhm kolay dogumlar nasıp etsn hpnze bze dua etmeyı untmyn olumu

elaam dualarımdasınız rabbim sizlerede sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar nasip etsin kuzucum hele sizlerde hamile kalın tam anlamıyla bayramımız olacak inş amşnn kuzucum duaların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…