günaydın canım bizimde güzel çıkmıyor fotolarımız hareketli olduğundn sadece ayağı güzel çıkmış napalım doğunca görürüz miniklerimizi
dr on gun sonra gel dedi bana esimin izni gidip gelmek zor oluyo canim ilcedeyim ya ben 12haziranda devletteki dr ma gidicem o yuzden gec degil csnimcanım bol su iç...3 hafta olrak çok geç değil mi benim dr 2 hafta dedi ki sen şuan rikli durumdasın ben yerinde olsam 2 haftada giderim...bende sezeryan istemiyorum ama hayırlısı...
dr on gun sonra gel dedi bana esimin izni gidip gelmek zor oluyo canim ilcedeyim ya ben 12haziranda devletteki dr ma gidicem o yuzden gec degil csnim
Canm allah yardımcn olsun insallah günü nü bekler 3 kiloyu bulur ve normal sekilde olur bebegim suyun geliyo muydu nedn azaldı acaba
dr on gun sonra gel dedi bana esimin izni gidip gelmek zor oluyo canim ilcedeyim ya ben 12haziranda devletteki dr ma gidicem o yuzden gec degil csnim
oy yaramaz kız çocugu olunca böle oluyo demekki benim gibi çok işveli minişim...
günaydın canım bizimde güzel çıkmıyor fotolarımız hareketli olduğundn sadece ayağı güzel çıkmış napalım doğunca görürüz miniklerimizi
merhaba kızlarr... yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...
oy balım Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla 36. haftaya kadar getirebilirsen ondan sorası kolay rabbim minişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini ferah tut Rabbime etmenet et..dr on gun sonra gel dedi bana esimin izni gidip gelmek zor oluyo canim ilcedeyim ya ben 12haziranda devletteki dr ma gidicem o yuzden gec degil csnim
Zeycanım azramızn snın gbı gzel olucg kesn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol lilimmmm duanizi eksik etmeyin.. Canlarim benim.... Suyum gelmiyo kuzumda bu haftalarda oluyormuş genelde azalma bebis baya buyudu karnimda yer kalmadi dr suya bakiyo bi yerde kolu bi yerde bacağı var yeri baya daraldı
sevindim şeker çıkmamasına canım rabbim yardımcın olsun
ins elammm daha cok minik biraz daha buyumesi lazim içerde çok sıkıldı bi an önce çıkmak istiyor
ins 36. Haftaya kadar durur minikdasim azcik daha buyusun ..rabbim kolaylik versin hepimize kafamda sorular sorular nasil olcak diye uykularim kaciyo basima agrilar giriyoo offf
Bnd ınt yûzndn grmyodum ınt bglatdk artk gryorum cnm aynı dgşk bsy yok ayn 6sı adet gnüm beklyorumoy balım Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla 36. haftaya kadar getirebilirsen ondan sorası kolay rabbim minişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini ferah tut Rabbime etmenet et..
canım benim inşallah ama bahtıda güzel olur inşallah...sen nasılsın ne var ne çok__???
ins elammm daha cok minik biraz daha buyumesi lazim içerde çok sıkıldı bi an önce çıkmak istiyor
sık sık gel elammm topigi canlandiralim
sık sık gel elammm topigi canlandiralim
ins 36. Haftaya kadar durur minikdasim azcik daha buyusun ..rabbim kolaylik versin hepimize kafamda sorular sorular nasil olcak diye uykularim kaciyo basima agrilar giriyoo offf
Bnd ınt yûzndn grmyodum ınt bglatdk artk gryorum cnm aynı dgşk bsy yok ayn 6sı adet gnüm beklyorum
Tontısım benm ya mıs kokulum teyzesının btanesı braz daha disını sksın
gamzem asya eslım glcekms adıyla yasasn teyzesnn mınıgı allhm kolay dogumlar nasıp etsn hpnze bze dua etmeyı untmyn olumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?