oy yaramaz kız çocugu olunca böle oluyo demekki benim gibi çok işveli minişim...
Anladm kuzummm azcık sis canm sende cocuga yer kalamamıs kiiisağol lilimmmm duanizi eksik etmeyin.. Canlarim benim.... Suyum gelmiyo kuzumda bu haftalarda oluyormuş genelde azalma bebis baya buyudu karnimda yer kalmadi dr suya bakiyo bi yerde kolu bi yerde bacağı var yeri baya daraldı
Kızlarrr merhaba...
ya size ne sorcam :26: muhtemelen benim ov. günüm pazartesi idi. pazar günü birliktelik oldu pztsi olmadı. ama pztsiden beri karnımın altı ve kasıklarımda azar azar ağrı var. acaba yumurtlamam geçmi oldu diye dün ov. testi yaptım silik bişi çıkmadı. bu ağrı ne acaba:26: adet olacakmışım gibi ağrı var..anlamadım gitti.. :44: döllenme oluyosa ondan ağrı olurmu tuttu diye acaba :26: yada ölesine bi ağrı
offf sıyırcammm
inşallah canım..sağlıklı sıhhati olsunlar da:evet miniklerimizin hepsi annelerine benzesin burdaki anneler hep seçilmişler maşallah:)
Anladm kuzummm azcık sis canm sende cocuga yer kalamamıs kiiionceden olmuycakmı korkusu simdide nasl olcak korkusu kuşum benim
İnsallah aklımızdan gecen olur tatlm
Anladm kuzummm azcık sis canm sende cocuga yer kalamamıs kiiionceden olmuycakmı korkusu simdide nasl olcak korkusu kuşum benim
İnsallah aklımızdan gecen olur tatlm
Kızlarrr merhaba...
ya size ne sorcam :26: muhtemelen benim ov. günüm pazartesi idi. pazar günü birliktelik oldu pztsi olmadı. ama pztsiden beri karnımın altı ve kasıklarımda azar azar ağrı var. acaba yumurtlamam geçmi oldu diye dün ov. testi yaptım silik bişi çıkmadı. bu ağrı ne acaba:26: adet olacakmışım gibi ağrı var..anlamadım gitti.. :44: döllenme oluyosa ondan ağrı olurmu tuttu diye acaba :26: yada ölesine bi ağrı
offf sıyırcammm
canım dualarım hep seninle ben de çok korktum bi ara o ihtimalden,kontrolde rahatladım çok şükür,resmen aşağıda olduğunu hissediyordum bir ara,hem senin erken doğum ihtimalin var ama sadece ihtimal,sonuçta kontrol altındasın,ufak bir tehlikede dahi demiş zaten dr. yatırırım diye,en kötü ihtimalle son dönemlerini yatarak tamamlarsınsağol lilimmmm duanizi eksik etmeyin.. Canlarim benim.... Suyum gelmiyo kuzumda bu haftalarda oluyormuş genelde azalma bebis baya buyudu karnimda yer kalmadi dr suya bakiyo bi yerde kolu bi yerde bacağı var yeri baya daraldı
canım benim bildiğim döllenmede değil de yerleşmede oluyor öyle sızı şeklinde ağrılar,ama bünyeye göre de değişebilir tabi,bat ne zaman canım.başlayalım gün saymaya...:18:
neler yapion güzel kiscemmm
karnim diger hamislere gore kucucuk nasil sigiyo iceriye coj garip rabbim öyle büyük ki....
temmuz basi gibi doğum yapcam öyle hissediyorum ya
inşallah canım..sağlıklı sıhhati olsunlar da:
lilim nbr nasılsın balım_??
liliiiimmmm hoş geldiiiinnn
inşallahhh canımmmm inşallahhhh
karnim diger hamislere gore kucucuk nasil sigiyo iceriye coj garip rabbim öyle büyük ki....
iyiyim bitanem biraz halsizlik var bu ara rejimden sanırım veya havalardan sürekli yağış var buralarda
inşallahhh canımm cok az kişi kaldık hamiş olmayan rabbim tez vakkitte bizede yaşatsın o duyguları bakalım nasılmış anne olmak
aynen bebeğim yaa hayret edersin aklım mantığım almıyor bazen rabbim cok büyük herşeyi kusursuz yaratmışş
yerleşme o kadar erken olmaz tabi ama her aydan farklı şeyler yaşayınca da acaba mı diyoruz yani :26:,sen ovulasyon testiyle mi çalıştın bu ay canım,yoksa sadece ağrılardan şüphelenip mi yaptın.Ben ovu.testiyle çalışıp kalanlardanım mesela,neyse hadi son 10 gün,geri sayım başladı.Canım bu kadar erken olurmu yerleşmeay inşallah yaaaa hala hafif hafif ağrılarım var. ümitlenmeyim diorum ama elimde değil böle olsamda sonunda gün saymaya başlıcam sanırım.. :18:
geri sayım başladı ozamannnnbat 15 haziran :18::18::18::18:
temmuz basi gibi doğum yapcam öyle hissediyorum yahayırlısı olsun canım bebeğim iyi olsun da yatarim ne olacak az kaldı kavusmamiza
az kaldı canım bi bakıyorum çok az kalmış ama gelde sor ki günler saatler dakikalar gecmiyo asirlar varmis gibi geliyo...berat efe olacak ins canim son anda bi değişiklik olmazsa
Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii yeniden ama bu kez sağlıklı hamile olabilmeyi ANNE olabilmeyii herşeyden çooook istiyorum
canım geçmiş olsun bence hamilelik yok ama bilemeyiz emin olmak için eczaneden hamilelik testi al onlarda beta 50 den fazlaysa cıkıyo canım herşeyin hayırlısı üzülme sende anne olursun inşallah
Kızlarrrr ben geldiimmmm belki beni unuttunuz bile sizler güzel haberler getirdim ben HAMİLEYİM çok şükür tüp bebek yaptırdık ve ilk tedavimde Rabbime binlerce şükür meleğim yada meleklerim benimle ikiz olma ihtimali var bakalım çarşamba günü kese görmeye gitvez o gün belli olacak Rabbim tum isteyenlere tattırsın bu duyguyu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?