Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol lilimmmm duanizi eksik etmeyin.. Canlarim benim.... Suyum gelmiyo kuzumda bu haftalarda oluyormuş genelde azalma bebis baya buyudu karnimda yer kalmadi dr suya bakiyo bi yerde kolu bi yerde bacağı var yeri baya daraldı
Anladm kuzummm azcık sis canm sende cocuga yer kalamamıs kiii onceden olmuycakmı korkusu simdide nasl olcak korkusu kuşum benim

İnsallah aklımızdan gecen olur tatlm

evet miniklerimizin hepsi annelerine benzesin burdaki anneler hep seçilmişler maşallah:)
inşallah canım..sağlıklı sıhhati olsunlar da:
Anladm kuzummm azcık sis canm sende cocuga yer kalamamıs kiii onceden olmuycakmı korkusu simdide nasl olcak korkusu kuşum benim

İnsallah aklımızdan gecen olur tatlm

lilim nbr nasılsın balım_??

canım benim bildiğim döllenmede değil de yerleşmede oluyor öyle sızı şeklinde ağrılar,ama bünyeye göre de değişebilir tabi,bat ne zaman canım.başlayalım gün saymaya...:18:

sağol lilimmmm duanizi eksik etmeyin.. Canlarim benim.... Suyum gelmiyo kuzumda bu haftalarda oluyormuş genelde azalma bebis baya buyudu karnimda yer kalmadi dr suya bakiyo bi yerde kolu bi yerde bacağı var yeri baya daraldı
canım dualarım hep seninle ben de çok korktum bi ara o ihtimalden,kontrolde rahatladım çok şükür,resmen aşağıda olduğunu hissediyordum bir ara,hem senin erken doğum ihtimalin var ama sadece ihtimal,sonuçta kontrol altındasın,ufak bir tehlikede dahi demiş zaten dr. yatırırım diye,en kötü ihtimalle son dönemlerini yatarak tamamlarsın ve paşan vaktinde gelir yine.Tv de 9 ayı yatarak tamamlayan bir kadın çıkmıştı,"değdi" diyordu kucağına alınca :)

canım benim bildiğim döllenmede değil de yerleşmede oluyor öyle sızı şeklinde ağrılar,ama bünyeye göre de değişebilir tabi,bat ne zaman canım.başlayalım gün saymaya...:18:

Canım bu kadar erken olurmu yerleşme ay inşallah yaaaa hala hafif hafif ağrılarım var. ümitlenmeyim diorum ama elimde değil böle olsamda sonunda gün saymaya başlıcam sanırım.. :18:

geri sayım başladı ozamannnn bat 15 haziran :18::18::18::18:

inşallah canım..sağlıklı sıhhati olsunlar da:

lilim nbr nasılsın balım_??

iyiyim bitanem biraz halsizlik var bu ara rejimden sanırım veya havalardan sürekli yağış var buralarda
liliiiimmmm hoş geldiiiinnn
inşallahhh canımmmm inşallahhhh

inşallahhh canımm cok az kişi kaldık hamiş olmayan rabbim tez vakkitte bizede yaşatsın o duyguları bakalım nasılmış anne olmak
karnim diger hamislere gore kucucuk nasil sigiyo iceriye coj garip rabbim öyle büyük ki....

aynen bebeğim yaa hayret edersin aklım mantığım almıyor bazen rabbim cok büyük herşeyi kusursuz yaratmışş

yerleşme o kadar erken olmaz tabi ama her aydan farklı şeyler yaşayınca da acaba mı diyoruz yani :26:,sen ovulasyon testiyle mi çalıştın bu ay canım,yoksa sadece ağrılardan şüphelenip mi yaptın.Ben ovu.testiyle çalışıp kalanlardanım mesela,neyse hadi son 10 gün,geri sayım başladı.
temmuz basi gibi doğum yapcam öyle hissediyorum ya hayırlısı olsun canım bebeğim iyi olsun da yatarim ne olacak az kaldı kavusmamiza

çok azkaldı o zaman büyük buluşmaya,yatarsın tabi kız,dediğin gibi o iyi olsun da sonuçta hepsi sayılı gün,eninde sonunda bitecek...Rabbim hayırlısını versin.
ismi ne yaptınız karar verdiniz mi,bi yerde Berat Efe olma ihtimali var demişsin.

kızlar bende anne olmak istiyorum banada destek banada moral ve en önemlisi banada dua edin

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii yeniden ama bu kez sağlıklı hamile olabilmeyi ANNE olabilmeyii herşeyden çooook istiyorum

canım geçmiş olsun bence hamilelik yok ama bilemeyiz emin olmak için eczaneden hamilelik testi al onlarda beta 50 den fazlaysa cıkıyo canım herşeyin hayırlısı üzülme sende anne olursun inşallah

canım geçmiş olsun bence hamilelik yok ama bilemeyiz emin olmak için eczaneden hamilelik testi al onlarda beta 50 den fazlaysa cıkıyo canım herşeyin hayırlısı üzülme sende anne olursun inşallah

evet bana da hamilelik yok gibi geliyo ama dediğin gibi gene de bilemeyiz geçen sefer de adet zannetmiştim inşallah canım anne olabilirimm :)

Kızlarrrr ben geldiimmmm belki beni unuttunuz bile sizler güzel haberler getirdim ben HAMİLEYİM çok şükür tüp bebek yaptırdık ve ilk tedavimde Rabbime binlerce şükür meleğim yada meleklerim benimle ikiz olma ihtimali var bakalım çarşamba günü kese görmeye gitvez o gün belli olacak Rabbim tum isteyenlere tattırsın bu duyguyu inşallah

İnsallahh tatlımmmm rabbim hayırlı evlat nasip etsin veya evlatlar insallah 9 ay süren ve ardından sağlıklı bir dogum ile güzelce gecen bir ömür olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…