kuzucuk nasılsınızz bakalım
toprağım allahım sanada esrarengizede nasip etsin tez vakitte dileyen isteyen herlese inş
sağlıkla al kucağına topikimizin ilk bebeği geliyor adı ne olacak nasılda heyecanlısındır şimdi darısı bizlere inş sqağlıkla sıhhatle
Aminnn canımmm inşallahhh, inşallahh bir an önce olurda korkularım son bulur.. çok sıkıldım inan okadar yoruldumki anlatamam
buarada Allah bağışlasın sana ewlatlarını ve dediğin gibide Rabbim biz olmayanlarada nasip etsin inşallahh
merhaba kızlarr... yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...
takılıyos balım sen nasılsın ne var ne çokkk
burda yazmıştım ablamın durumunu ama görmedin sanırım. bu öyle mucizevi bişeyki ne kadar şükretsek az. ablamın evlatlık isteği vardı biliyorsun. veeee şimdi bebeği onunlaaa.... şuan koruyucu olarak üzerinde ama inşallah evlatlık olarak aldığı günleri de görücez. ve ablamın bebeğinin geldiği ay ben de hamile kaldımyani Rabbim ablamın da benim de yüzümüzü güldürdü en muhteşem zamanda...
kuzucuk nasılsınızz bakalım
toprağım allahım sanada esrarengizede nasip etsin tez vakitte dileyen isteyen herlese inş
sağlıkla al kucağına topikimizin ilk bebeği geliyor adı ne olacak nasılda heyecanlısındır şimdi darısı bizlere inş sqağlıkla sıhhatle
merhaba kızlarr... yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...
Ne güzel bir zaman da olmuş canm benim allah ikinizinde yüzünü güldurdu allahın izniyle eniştenin ikna olmadıgını okumustum sanırım iki kuzen sağlıklıca büyüsün insallahh
günaydın tatlışlar....gamzecim biz iyiz sen ve minişin nasıl...bugün kontrolüm var bakalım ne diecek dr amcası bize...
inşallahh toprağım rabbim nerde varsa hemen göndersin yavrularını canım. Senin kız olduğu kesinleşti mi balım ismini düşündünüz mü
Evet canim oyleydi. Nuh dedi peygamber demedi. Bebek annemlere geldi bikac gun kaldi. Sonra bizde kaldilar. En son eniste bey dayanamayip gelip aldi ikisini de. Simdi gozundrn ayirmiyor :)))
canım bizde iiyiz heralde çarşamba bizimde kontrolümüz var güzel haberleirni ver kızımızın olurmu
ne kadar olmuş minik azramiz kuzum
ne kadar olmuş minik azramiz kuzum
hayırlısı inşallah canım minişte iyimiş teyzesi,,,çok hareketli bi fotosunu alamadık...
Ahhh canım yaaa insallah hep yanlarinda kalır muuss mutlu bir aile olurlar sizde öyle tatlm iki kuzende oynaya oynaya gecinip giderler allahın izniyleEvet canim oyleydi. Nuh dedi peygamber demedi. Bebek annemlere geldi bikac gun kaldi. Sonra bizde kaldilar. En son eniste bey dayanamayip gelip aldi ikisini de. Simdi gozundrn ayirmiyor :)))
evet canım kesin kızımız olacak ismi asya eslim olacak toprağım dualarımdasınız rabbim daha fazla bekletmeden sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş işde ozman bayramımız olacak hepimiz anne ve anne adayı olduğumuzda
bugun kontrolum vardi kuzum benimde 32+5te 2kilo olmus kuzum.... Cok sukur... Ama suyum azalmis 3hafta sonra tekrar randevum var belki yatis veririm bu bebis 40haftayi gormez ama en ay bir ay daha durmali icerde dedi. ... Su yuzunden sexeryan olmak istemiyorummmm cok uzgunummmmm
bugun kontrolum vardi kuzum benimde 32+5te 2kilo olmus kuzum.... Cok sukur... Ama suyum azalmis 3hafta sonra tekrar randevum var belki yatis veririm bu bebis 40haftayi gormez ama en ay bir ay daha durmali icerde dedi. ... Su yuzunden sexeryan olmak istemiyorummmm cok uzgunummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?