Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın tatlışlar....gamzecim biz iyiz sen ve minişin nasıl...bugün kontrolüm var bakalım ne diecek dr amcası bize...

Ne güzel bir zaman da olmuş canm benim allah ikinizinde yüzünü güldurdu allahın izniyle eniştenin ikna olmadıgını okumustum sanırım iki kuzen sağlıklıca büyüsün insallahh

inşallahh toprağım rabbim nerde varsa hemen göndersin yavrularını canım. senin kız olduğu kesinleşti mi balım ismini düşündünüz mü

Ne güzel bir zaman da olmuş canm benim allah ikinizinde yüzünü güldurdu allahın izniyle eniştenin ikna olmadıgını okumustum sanırım iki kuzen sağlıklıca büyüsün insallahh

Evet canim oyleydi. Nuh dedi peygamber demedi. Bebek annemlere geldi bikac gun kaldi. Sonra bizde kaldilar. En son eniste bey dayanamayip gelip aldi ikisini de. Simdi gozundrn ayirmiyor :)))

inşallahh toprağım rabbim nerde varsa hemen göndersin yavrularını canım. Senin kız olduğu kesinleşti mi balım ismini düşündünüz mü

evet canım kesin kızımız olacak ismi asya eslim olacak toprağım dualarımdasınız rabbim daha fazla bekletmeden sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş işde ozman bayramımız olacak hepimiz anne ve anne adayı olduğumuzda

merhaba kızlarr... yarın öğlen itibariyle bebişime kavuşuyorum nasipse.. dualarınızı esirgemeyinn öpüldünüzzz...

canım,muhtemelen şu an bebeğinlesindir,inşallah kolay bir doğum olmuştur,Allah size bağışlasın meleğinizi...Fırsat buldukça gir de detayları paylaş...

Evet canim oyleydi. Nuh dedi peygamber demedi. Bebek annemlere geldi bikac gun kaldi. Sonra bizde kaldilar. En son eniste bey dayanamayip gelip aldi ikisini de. Simdi gozundrn ayirmiyor :)))
Ahhh canım yaaa insallah hep yanlarinda kalır muuss mutlu bir aile olurlar sizde öyle tatlm iki kuzende oynaya oynaya gecinip giderler allahın izniyle

Ayyy ismide güzell söyleyişi cook tatlı yaa ismiyle yaşasın ismi gibi güzel bir hayatı olsun ama senin gibi annesi olacagı icin süphe yok yani cok şanslı bir yavru olcak rabbim size bagıslasın kızınızı

bugun kontrolum vardi kuzum benimde 32+5te 2kilo olmus kuzum.... Cok sukur... Ama suyum azalmis 3hafta sonra tekrar randevum var belki yatis veririm bu bebis 40haftayi gormez ama en ay bir ay daha durmali icerde dedi. ... Su yuzunden sexeryan olmak istemiyorummmm cok uzgunummmmm

canım bol su iç...3 hafta olrak çok geç değil mi benim dr 2 hafta dedi ki sen şuan rikli durumdasın ben yerinde olsam 2 haftada giderim...bende sezeryan istemiyorum ama hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…