- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Tam bi kucak kedisi benik ogluum.surekli yapisik geziyoruz:) evdeki isler alip basini gidiyo umrumda degil o kadar guzel biseyki:)sorma 4 ay 8 günlük de biz olduk cnm. ay ne güzel günlerdi yaaa burdaki muhabbetler bi harikaydı. özledim muhabbetlerimizi. minnoşun nasıl? napıyo paşa?
cnm ben sana emzirirken dua ederim, çok makbulmüş o zaman yapılan dualar. Olur Allahın izniyle, Rabbim o kadar büyük ki vardır elbet bi zamanı. Dua edip beklemek lazım. Biz burda ne mucizelere şahit olduk. Sen moralini yüksek tut yeter ki. Bi de stres yapmamak lazım, hormonları inanılmaz etkiliyomuş.
Canım benim isteyen herkese yaşatsın inşallah.Tez zamanda sana da versin Rabbim.Cok güzelll canımm rabbim bütün güzel duyguları yaşatsın sana hayallerin gercek olsun inşallah canımm
masallah gunler cabuk geciyor bugunlerin kiymetini bilin sekerler... bir bakmissin asker olmus bi bakmissin torun kucaginda dolu dolu gecirmek lazim bugunleri.. ben benimkini ise goturuyorym aksama kadar beraberiz kizimla... memeden ayrilmak istemiyor ayri odasi var isyerinde babasiyla beraber takiliyorlar odadaBizde 3aylik olduk bugun cok sukur
Maşallah canım.Ayy ne kadar güzel.Keşke benim de öyle bir şansım olsa.Bebişlerim hep yanımda olsamasallah gunler cabuk geciyor bugunlerin kiymetini bilin sekerler... bir bakmissin asker olmus bi bakmissin torun kucaginda dolu dolu gecirmek lazim bugunleri.. ben benimkini ise goturuyorym aksama kadar beraberiz kizimla... memeden ayrilmak istemiyor ayri odasi var isyerinde babasiyla beraber takiliyorlar odada
sen asıl aşkı dogsunlar o zaman görürsün cnm :) o ilk 40 gün çok anlamıyosun ama 2 aylık olup sana gülmeye başlayınca falan insan çok daha fazla baglanıyo. Arın 4 ay 1 haftalık şebeklik yapıyo bana resmen, mesela şimdi ben yazarken yalandan öksürüyo, kahkaha atıyo ilgimi çekmek için :)
cnm benim hadi gözün aydın, çok sevindim. Arına arkadaş geliyo ne güzel...
ya sorma,hele de seni herkesten ayırtediyo ya,o çok farklı birşey değil mi,sana bakışları,başkasındayken gözlerinin sürekli üzerinde oluşu,izlemesi,emerken gözlerinin içine bakması,elini göğsüne koyması filan....daha neler neler,gerçekten asıl aşk o zaman başlıyor...
üzülme cnm, Allah nasip ettirmeyecegi şeyi hayal ettirmezmiş. Duanı oku bekle cnm, Rabbim nasip eder inşallah...Çok duygulandim yazını okuyunca Rabbim bizlere de nasıp etsin bu nimeten mahrum birakmasin ..gece gece kötü oldum Allah'im sana sığınıyorum.. ;(
üzülme cnm, Allah nasip ettirmeyecegi şeyi hayal ettirmezmiş. Duanı oku bekle cnm, Rabbim nasip eder inşallah...
Ay masallah canim prensesw cok sansli annesi calissada hep yanindamasallah gunler cabuk geciyor bugunlerin kiymetini bilin sekerler... bir bakmissin asker olmus bi bakmissin torun kucaginda dolu dolu gecirmek lazim bugunleri.. ben benimkini ise goturuyorym aksama kadar beraberiz kizimla... memeden ayrilmak istemiyor ayri odasi var isyerinde babasiyla beraber takiliyorlar odada
Canim benim amin... Rabbim sanada yasatsin ins dua et zamani vardir bende 18ay bekledim rabbim nasip etti.. Allahim siniyo seytana uyup isyan ettirmesin cennet meyvesiyle mukafatlandirsin insInşallah bütün hasret çeken kardeşlerime bu duyguyu Rabbim yaşatsin. Ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin
oyy masallah birak 20 kisiyi 2 kisiyi agirlayamiyorum maalesef.. isyerinde evde gece gunduz cok yoruluyoru..Allah sonumu hayir etsin hicranim.. opuyorum seni ve minigi...Yarin 20 kisiden fazla bi misafirim gelecek bugun hazırlık yaptım pert oldum hayirlisiyla bide yarini atlatayim canlar dua edin
Bebisler cok yoruyor ablam üstüne ev isi falan senin birde is var normal yani.. Bizde sizi kocaman öptük oglusumlaoyy masallah birak 20 kisiyi 2 kisiyi agirlayamiyorum maalesef.. isyerinde evde gece gunduz cok yoruluyoru..Allah sonumu hayir etsin hicranim.. opuyorum seni ve minigi...
Canım benim,yazarken bu açıdan düşünmemiştim hiç,anne olan arkadaşlarla duygularımı paylaşırken,olmayanların özlemini depreştirdim istemeden,kusura bakma,senin şahsında diğer arkadaşlar da mazur görsünler.Ama bakarsın kapıların açık olduğu saate gelmiştir dileğin,kabul olur inşallah.Minikbebişimin de dediği gibi biz burada ne mucizelere tanık olduk,bakarsın sen de onlardan biri olursun,dualarım seninle,Rabbim tez zamanda muradına kavuştursun.Çok duygulandim yazını okuyunca Rabbim bizlere de nasıp etsin bu nimeten mahrum birakmasin ..gece gece kötü oldum Allah'im sana sığınıyorum.. ;(
20 kişi miYarin 20 kisiden fazla bi misafirim gelecek bugun hazırlık yaptım pert oldum hayirlisiyla bide yarini atlatayim canlar dua edin
geçenlerde aklımdaydın biliyo musun,hiç sesi soluğu çıkmadı diyordum,Azra hanım da kocaman olmuştur maşallah,Allah eksikliklerini göstermesin de hakkaten yoruyorlar,ama bugünler de geçecek...selam canlarım nasılsınız çok özledim ben hepinizi azra hanım çok yoruyor o yüzden zaman ayıramıyorum bi an önce görüşmek dileğiyle
Aynen..bi misafir gelecek mi gör sen bende ki telâşı epey yoruldum bugün temizlikte yaptım menumde epey oldu islak kek kahve çekirdeği kurabiye etimek tatlısı peynirli börek dolma yaprak sarma eee anca yeter20 kişi mibana haftasonu 2 arkadaş gelecek oldu,hem de çok samimi arkadaşlarım,bendeki paniği görecektin,evde de yalnızım,"ortalığı nasıl toplayacam,ne ikram edecem,önce şunu yapayım,yok önce öbürünü halledeyim"diye söyleniyodum..komşunun kızını markete gönderip poğaça,kurabiye aldırdım filan...Gele gele sadece biri geldi :) ben misafir ağırlama konusunda tam bir faciayım,böyle senin gibileri görünce çok imreniyorum,maşallah...
geçenlerde aklımdaydın biliyo musun,hiç sesi soluğu çıkmadı diyordum,Azra hanım da kocaman olmuştur maşallah,Allah eksikliklerini göstermesin de hakkaten yoruyorlar,ama bugünler de geçecek...
Ayy canım benim biz de çok yaşadık bu duyguları emin ol.Probleminiz nedir canım kaç yıllık evlisin.Ben de 3 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.Bol bol dua et.Gerçekten samimi bir şekilde inanarak dua edersen Allah kabul ediyor eninde sonunda.Allah diledikten sonra en imkansız şeyler bile olur inanarak dua etmek lazım.Çok duygulandim yazını okuyunca Rabbim bizlere de nasıp etsin bu nimeten mahrum birakmasin ..gece gece kötü oldum Allah'im sana sığınıyorum.. ;(
Oh oh maşallah canım bunların hepsini bir günde mi yaptın? Sana misafir olasım geldi :)Aynen..bi misafir gelecek mi gör sen bende ki telâşı epey yoruldum bugün temizlikte yaptım menumde epey oldu islak kek kahve çekirdeği kurabiye etimek tatlısı peynirli börek dolma yaprak sarma eee anca yetergerçi 8,9u çocuk.... Bugun teysem iki saatligine geldi de efeye bakti kalan islerimi yaptim oyy ins oglus gece uyur da bende dinlenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?