Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar hocalara inanırmısınız ? birde sübyan nedemek bilen varmı :26::26:

canım normalde karanlıktan çok korkarım. evlendim eşim geceye gidiyo. hiç korkmadın mı diye sordular. ama korkmadım . evliliğimin 5. ayında hamile kaldım. her şey çok güzel falan fıstık. 6hafta 4 günlük bebeğin kalp atışını duyduk..herşey normaldi . sonra 7+3 günlükken ben rahatsızlandım. işten beni eve zor getirdiler. başım dönüyo. midem bulanıyo. kafam ateş gibi. hemen uyudum. geçti ama o günden sonra tam 15 gün yanımdan birilerinin geçtiğini gördüm.. her gece korkuyodum. 9+2 günlük artık hergün hastayım. kan değerlerim düşük diye doktora gittik. hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını dinleyelim dedi. aletlerde sıkıntı var sanırım rıyıp. kadın doğum hastanesi yönlendirdi.. eşim boşver dedi. gel kendi doktorumuza gidelim dedi. hemen aksamına kendi doktorumuza gittik oda dedi. ne yaptın da ölmüş.yarın kürtaş olman lazım dedi sonra kurula girdim. öldüğünü belgelediler. 7+3 günlükken tam 15 gün ölü bebekle dolaşmısım.
kürtaştan sonra 21 gün kanam oldu. hiçbir iş yapmadım ama kanamam devam etti.kanamam devam ederdek bi gece çok çok korktum. gece boyu beni sıkıştırıyolardı. bende kalktım esımın yanından odada ıkı yatak var. öbür yatağa ğeçtim. bi baktım kapıda bı adam. kucuk boylu bisi. ben selim dedi. esime kapıda biri var dedim. oda lan şerefsiz benim evimi buldun. ben seni gebertmezmiydim dedi. kalkamıyo.. ben sadece çığlık atıyom. eşim kapıya yöneldi oda benim üzerime fırladı. eşim komple evi gezdi..kapıları zaten kitliyom. alışkanlık oldu eşim geceye gittiği için kapılar gitliydi zaten deyip yanıma geldi. ben sıçrıyomuşum. bismillah deyip uyandırmaya çalışıyo beni, ben sadece zıplıyomuşum. üzerime sıçradıktan sonra sesimde kısılmış.. sonra hocaya gittik, sübyan dedi. korktum bende. dua okudu ve muska yazdı.

aradan 3 ay geçti.
dün gece yine korktuk. bu sefer eşim çığlık attı o sırada benim yanımda bi başka bi adam yatıyodu beni sarsıyodu. bende kıpırdayamıyom. çünkü bedenim adamın yanında. benim ruhum dışarda. ruhum sadece cırpınıyo. kayınvalıdemde kalmıştık aksam.. kadın cığlıklarımıza geldi.. nasıl korkmuş.. bismillah deyip uyandırdı.... ayatel kürsiyi okuyamıyom.. kadın okudu üfledi.2 saat ayakta bekledik. eşim korkuyo. sonra yat elhamıbiliyon oku uyu dedim. ışık acık uyuduk. suan kazan gibi basım. böle sıkıntısı olan varsa ne olur. bana yardım etsin.

tekrar hamile olmktan korkuyom şuan

canım normalde karanlıktan çok korkarım. evlendim eşim geceye gidiyo. hiç korkmadın mı diye sordular. ama korkmadım . evliliğimin 5. ayında hamile kaldım. her şey çok güzel falan fıstık. 6hafta 4 günlük bebeğin kalp atışını duyduk..herşey normaldi . sonra 7+3 günlükken ben rahatsızlandım. işten beni eve zor getirdiler. başım dönüyo. midem bulanıyo. kafam ateş gibi. hemen uyudum. geçti ama o günden sonra tam 15 gün yanımdan birilerinin geçtiğini gördüm.. her gece korkuyodum. 9+2 günlük artık hergün hastayım. kan değerlerim düşük diye doktora gittik. hamile olduğumu duyunca kalp atışlarını dinleyelim dedi. aletlerde sıkıntı var sanırım rıyıp. kadın doğum hastanesi yönlendirdi.. eşim boşver dedi. gel kendi doktorumuza gidelim dedi. hemen aksamına kendi doktorumuza gittik oda dedi. ne yaptın da ölmüş.yarın kürtaş olman lazım dedi sonra kurula girdim. öldüğünü belgelediler. 7+3 günlükken tam 15 gün ölü bebekle dolaşmısım.
kürtaştan sonra 21 gün kanam oldu. hiçbir iş yapmadım ama kanamam devam etti.kanamam devam ederdek bi gece çok çok korktum. gece boyu beni sıkıştırıyolardı. bende kalktım esımın yanından odada ıkı yatak var. öbür yatağa ğeçtim. bi baktım kapıda bı adam. kucuk boylu bisi. ben selim dedi. esime kapıda biri var dedim. oda lan şerefsiz benim evimi buldun. ben seni gebertmezmiydim dedi. kalkamıyo.. ben sadece çığlık atıyom. eşim kapıya yöneldi oda benim üzerime fırladı. eşim komple evi gezdi..kapıları zaten kitliyom. alışkanlık oldu eşim geceye gittiği için kapılar gitliydi zaten deyip yanıma geldi. ben sıçrıyomuşum. bismillah deyip uyandırmaya çalışıyo beni, ben sadece zıplıyomuşum. üzerime sıçradıktan sonra sesimde kısılmış.. sonra hocaya gittik, sübyan dedi. korktum bende. dua okudu ve muska yazdı.

aradan 3 ay geçti.
dün gece yine korktuk. bu sefer eşim çığlık attı o sırada benim yanımda bi başka bi adam yatıyodu beni sarsıyodu. bende kıpırdayamıyom. çünkü bedenim adamın yanında. benim ruhum dışarda. ruhum sadece cırpınıyo. kayınvalıdemde kalmıştık aksam.. kadın cığlıklarımıza geldi.. nasıl korkmuş.. bismillah deyip uyandırdı.... ayatel kürsiyi okuyamıyom.. kadın okudu üfledi.2 saat ayakta bekledik. eşim korkuyo. sonra yat elhamıbiliyon oku uyu dedim. ışık acık uyuduk. suan kazan gibi basım. böle sıkıntısı olan varsa ne olur. bana yardım etsin.

muskayı hamile kalınca takıcam ben bide su verdi içtek geçti diyodum .. tekrar yaşadık akşam. hamile kalmaktan korkuyom yav.
sübyan duası neki..banada söyleyin okuyayım.

Ayy bu ne ya keşke okumasaydım çok korktum.Ben de oğlumun adını Selim koyacam.Ayetel Kürsi okuyun bol bol.Ben de geceleri çok korkardım.Namaza başladıktan ve duaları okuyup yattıktan sonra azaldı şükür.Gece yatarken Ayetel Kürsi, Amener Rasulü , Felak ,Nas okumak lazım.100 defa da Ya Kerim okursan sıkıntılarını alırmış Allahın izniyle.

korkma canımben anormal hassasım biraz sanırım..

korkma canımben anormal hassasım biraz sanırım..
Sen de korkmamaya çalış canım.Bilinçaltının sana oynadığı oyunlar bunlar.Dua et ve bu duların seni koruduğuna inan.Çok farkediyor gerçekten.Anne olacak kadınların daha güçlü olmaları lazım.

haklısın..

Duâ yi eksik etmiyoruz inan ama demek yüce Rabbim daha çok yalvarmamızı istiyör. Daha çok Allaha yönelmemızı istiyor öyle tevekkül ediyoruz kismetse olur.
Biz 15 aydır bebek istiyoruz doğal yolla olsun diye öyle zaman bıraktık, en son doktora gittik malesef hüsran la döndük meğersem eşim de bincivari sperm sayısı varmış sadece. Yapılacak tek şey tüp dediler onu dageçiştirmemek gerek ,olan sperm yok olmadan. Neyse ilk tüp negativ sonra proxeed dediler 3 ay yine tüp için gelin dediler .. çok basitmiş gibi .. maddi manevi yiprandik eşimle. Bi kaç boş geçti böyle. Doktorları dinlemedik .Sonra propolis ,argi, royal jelly , aloe 2go ,balık yağı ve sabah akşam keçiboynuzu pekmezi verdim eşime tam 30 gün sonra ileri hareket iyi ve sperm sayisi 1mil.
Sıfır görmekten çok korkmuştuk ki böyle az da olsa bi sonuç gördük şükür (6. spermiogram testinde ilk defa böyle bi sonuç geldi.)
Malesef takviyeler bitti ve yurtdışından çok zorluklarla gelmişti..
Bugün hazırladığım karışım ..inşallah artış olursa tekrar yazarım

1 kilo organik bal
35 gr. Zencefil tozu
35 gr. Keçiboynuzu tozu
35 gr. Keten tohumu
35 gr. Çörek otu tozu
(Bunlar öğütlerek toz haline gelmiştir)
35 gr. Tarçın
Bide yarım çay bardağı Harnup pekmezi kullandım karıştırırken biraz açması için. macun gibi kıvamı oldu sabah akşam birer kaşık yedirecem inşallah.

Bunun yanında her akşam bir bardak keçiboynuzu kürü
Sabah akşam propolis ve çinko hapları
Her sabah da aloa 2go
Bi akşam muz bi akşam havuç mutlaka yediriyorum

Veren Allah. Rabbim bunları vesile kıl ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et.

Bir ay sonra inşallah olumlu sonuç alırım ve size umut olurum..

maşallah'ımı tekrarlıyorum hem de duble olarak hatta kırkbin kere :) içlerinde bırak yapabilmeyi,adını bile ilk defa duyduklarım var,bu arada ben bu gece rüyamda seni gördüm,bu siteden birine ulaşmam gerekiyomuş artık kimse onu hatırlamıyorum,"hicran kesin bilir gerçek adını" filan diyorum sana ulaşmaya çalışıyorum buradan,hatırladığım bu kadar,sabah niyetine hayrolsun diyelim artık.

Hayir olsun ins canim :):):):)

selam kızlaaar çooooooook uzun zaman sonra buluştuk,nasılsınız? ben çok yoğun üzücü zamanlar geçirdim
1- 32 haftalık ama yüksek tansiyondan ve gebelik zehirlendirmesinden dolayı gelişimi 28. haftada kalan kızımı acil olarak doğurdum 1130 gr. 33 santim,şimdi düzeltilmiş yaşı 6 haftalık ve 4500 gr,oldu,24 haziranda doğurdm
2- bebeğim 49 gün hastanede yoğun bakımda yattı,35. gününde babamı kaybettim
çok zor günlerdi,şuan hamdolsun iyiyiz kilo aldırmaya çalışıyorum REYYAN MÜGE me siz nasılsınız?

canım çok geçmiş olsun,baban için de Allah rahmet eylesin,sabır versin inşallah,gerçekten çok zor günler geçirmişsin,büyük bir sınav olmuş senin için,emzirebildin mi bu arada canım,yoğun bakımda pek mümkün olmamıştır herhalde,kilo aldırma konusunda Allah yardımcın olsun alır inşallah,benim kızım 3 kg doğmuştu ama hiç kilo alamıyordu,takviye filan ver demişlerdi,hiçbirşey işe yaramamıştı.Allah kolaylık ve sabır versin ve kimseyi evladıyla sınamasın.

Canım basın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Evladını sana bağışlamış Allah çok şükür. Allah ona uzun omur versin. Çok geçmiş olsun.

Canım basın sagolsun mekanı cennet olsun ins... Raabim kuzunu sana bagislamis ins en kusa zamanda toparlar reyyan muge prenses

eski topik annem oncelikle basinsagolsun Allah rahmet eylesin. senin icin ve kizin icin insallah uucu gunlee geride kalmistir. biran once toplanir insallah. kilo degil sagligi nemli canim.. prensesi benim yerime kokla canim

eski topik annem oncelikle basinsagolsun Allah rahmet eylesin. senin icin ve kizin icin insallah uucu gunlee geride kalmistir. biran once toplanir insallah. kilo degil sagligi nemli canim.. prensesi benim yerime kokla canim
Slm ablacom bi sorum var duble tecrubeli anne olarak:) ek gidaya ne zaman baslanmali nasil neler yedirmeli ayi beklersen sonra alistirmak zor olur secici olur falan diyen var 4,5-5 ayda baslamak mi iyi bu kezde anne sutunden mahrum kalacak kafamda deli sorular

canim yeni gordum yazini biz 4,5 ayligiz basladik ek gidaya ogun olarak vermiyorum tattirmalik yani.. elma havuc yogurt pekmez ve bugunde kabak haslamasi verdim. anne sutunu de cok cuk emiyor ters giden bisi yok sukur..

bence de erken ver,doyurana kadar yedirmeyeceksin sonuçta,maksat damak tadı oluşsun,ben ayını bekledim,hiçbişey yediremedim,şu anda bile peynir,zeytin ve daha birçok şeyi yemez,dilinin ucuyla bir dokunur tadını dahi almadan beğenmedim der bırakır (biliyosun kız 2.5 yaşında),ufak ufak herşeyi tattır derim ben,Efe'ndi nasıl,napıyo bu arada,gaz sorunu bitti mi...

canim yeni gordum yazini biz 4,5 ayligiz basladik ek gidaya ogun olarak vermiyorum tattirmalik yani.. elma havuc yogurt pekmez ve bugunde kabak haslamasi verdim. anne sutunu de cok cuk emiyor ters giden bisi yok sukur..
tadlara yabanci olmasin alissin istiyorum bende 4,5aylkikken baslayim o zaman tattirmaya zaten 3gun kuralini uygularsak epey zaman alir bi cok seyi tatmasi

Tattirmak en.mantiklisi galiba ikinci çocuğu olanlar ek gida konusuna daha çok sıcak bakıyor genel de :) efecik iyi buyuyor bugun beni epey korkuttu yere mindere koydum mutfaga giitim sesi çıkıyor bi bakim dedim anaaa minderde yok ben soookkk bir bucuk metre uzaktaki karsi koltuga dayanmis bakiyor oraya nasil gitti hayretler icerisinde kaldim galiba dönerek gitmiş ki daha önce hiç dönmedi ve en az iki tur atması gerek bi an goremeyunce cok korktum

Ayy maşallah hareketlenmis mi paşa. Artık dikkat etme zamanı gelmiş. Iyi ki yere yatirmissin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…