kızlar hocalara inanırmısınız ? birde sübyan nedemek bilen varmı :26::26:
ınanırım canım sübyan kimyasal düşük dioruz ya onun gibi bırsey mesela sübyan olan bırının bebeği gelişmeden düşer ama her ay sübyan duası var veya musakası onu takınır allah onu korur ve bebeği o ay gelişir canım ben böle bılıyorum benım arkadsımın ablasıda hocaya gıtmıstı ona sübyan var sende demiş musta kapmış bıde okunmus su vermiş onu içti 3 ay sonra oldu bebği allahın hikmeti şifanın nerde oldugu bellı olmaz
Ayy bu ne ya keşke okumasaydım çok korktum.Ben de oğlumun adını Selim koyacam.Ayetel Kürsi okuyun bol bol.Ben de geceleri çok korkardım.Namaza başladıktan ve duaları okuyup yattıktan sonra azaldı şükür.Gece yatarken Ayetel Kürsi, Amener Rasulü , Felak ,Nas okumak lazım.100 defa da Ya Kerim okursan sıkıntılarını alırmış Allahın izniyle.
Ayy bu ne ya keşke okumasaydım çok korktum.Ben de oğlumun adını Selim koyacam.Ayetel Kürsi okuyun bol bol.Ben de geceleri çok korkardım.Namaza başladıktan ve duaları okuyup yattıktan sonra azaldı şükür.Gece yatarken Ayetel Kürsi, Amener Rasulü , Felak ,Nas okumak lazım.100 defa da Ya Kerim okursan sıkıntılarını alırmış Allahın izniyle.
Sen de korkmamaya çalış canım.Bilinçaltının sana oynadığı oyunlar bunlar.Dua et ve bu duların seni koruduğuna inan.Çok farkediyor gerçekten.Anne olacak kadınların daha güçlü olmaları lazım.korkma canımben anormal hassasım biraz sanırım..
Sen de korkmamaya çalış canım.Bilinçaltının sana oynadığı oyunlar bunlar.Dua et ve bu duların seni koruduğuna inan.Çok farkediyor gerçekten.Anne olacak kadınların daha güçlü olmaları lazım.
Ayy canım benim biz de çok yaşadık bu duyguları emin ol.Probleminiz nedir canım kaç yıllık evlisin.Ben de 3 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.Bol bol dua et.Gerçekten samimi bir şekilde inanarak dua edersen Allah kabul ediyor eninde sonunda.Allah diledikten sonra en imkansız şeyler bile olur inanarak dua etmek lazım.
maşallah'ımı tekrarlıyorum hem de duble olarak hatta kırkbin kere :) içlerinde bırak yapabilmeyi,adını bile ilk defa duyduklarım var,bu arada ben bu gece rüyamda seni gördüm,bu siteden birine ulaşmam gerekiyomuş artık kimse onu hatırlamıyorum,"hicran kesin bilir gerçek adını" filan diyorum sana ulaşmaya çalışıyorum buradan,hatırladığım bu kadar,sabah niyetine hayrolsun diyelim artık.Aynen..bi misafir gelecek mi gör sen bende ki telâşı epey yoruldum bugün temizlikte yaptım menumde epey oldu islak kek kahve çekirdeği kurabiye etimek tatlısı peynirli börek dolma yaprak sarma eee anca yetergerçi 8,9u çocuk.... Bugun teysem iki saatligine geldi de efeye bakti kalan islerimi yaptim oyy ins oglus gece uyur da bende dinlenirim
Hayir olsun ins canim :):):):)maşallah'ımı tekrarlıyorum hem de duble olarak hatta kırkbin kere :) içlerinde bırak yapabilmeyi,adını bile ilk defa duyduklarım var,bu arada ben bu gece rüyamda seni gördüm,bu siteden birine ulaşmam gerekiyomuş artık kimse onu hatırlamıyorum,"hicran kesin bilir gerçek adını" filan diyorum sana ulaşmaya çalışıyorum buradan,hatırladığım bu kadar,sabah niyetine hayrolsun diyelim artık.
canım çok geçmiş olsun,baban için de Allah rahmet eylesin,sabır versin inşallah,gerçekten çok zor günler geçirmişsin,büyük bir sınav olmuş senin için,emzirebildin mi bu arada canım,yoğun bakımda pek mümkün olmamıştır herhalde,kilo aldırma konusunda Allah yardımcın olsun alır inşallah,benim kızım 3 kg doğmuştu ama hiç kilo alamıyordu,takviye filan ver demişlerdi,hiçbirşey işe yaramamıştı.Allah kolaylık ve sabır versin ve kimseyi evladıyla sınamasın.selam kızlaaar çooooooook uzun zaman sonra buluştuk,nasılsınız? ben çok yoğun üzücü zamanlar geçirdim
1- 32 haftalık ama yüksek tansiyondan ve gebelik zehirlendirmesinden dolayı gelişimi 28. haftada kalan kızımı acil olarak doğurdum 1130 gr. 33 santim,şimdi düzeltilmiş yaşı 6 haftalık ve 4500 gr,oldu,24 haziranda doğurdm
2- bebeğim 49 gün hastanede yoğun bakımda yattı,35. gününde babamı kaybettim
çok zor günlerdi,şuan hamdolsun iyiyiz kilo aldırmaya çalışıyorum REYYAN MÜGE me siz nasılsınız?
Canım basın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Evladını sana bağışlamış Allah çok şükür. Allah ona uzun omur versin. Çok geçmiş olsun.selam kızlaaar çooooooook uzun zaman sonra buluştuk,nasılsınız? ben çok yoğun üzücü zamanlar geçirdim
1- 32 haftalık ama yüksek tansiyondan ve gebelik zehirlendirmesinden dolayı gelişimi 28. haftada kalan kızımı acil olarak doğurdum 1130 gr. 33 santim,şimdi düzeltilmiş yaşı 6 haftalık ve 4500 gr,oldu,24 haziranda doğurdm
çok zor günlerdi,şuan hamdolsun iyiyiz kilo aldırmaya çalışıyorum REYYAN MÜGE me siz nasılsınız?
Canım basın sagolsun mekanı cennet olsun ins... Raabim kuzunu sana bagislamis ins en kusa zamanda toparlar reyyan muge prensesselam kızlaaar çooooooook uzun zaman sonra buluştuk,nasılsınız? ben çok yoğun üzücü zamanlar geçirdim
eski topik annem oncelikle basinsagolsun Allah rahmet eylesin. senin icin ve kizin icin insallah uucu gunlee geride kalmistir. biran once toplanir insallah. kilo degil sagligi nemli canim.. prensesi benim yerime kokla canimselam kızlaaar çooooooook uzun zaman sonra buluştuk,nasılsınız? ben çok yoğun üzücü zamanlar geçirdim
Slm ablacom bi sorum var duble tecrubeli anne olarak:) ek gidaya ne zaman baslanmali nasil neler yedirmeli ayi beklersen sonra alistirmak zor olur secici olur falan diyen var 4,5-5 ayda baslamak mi iyi bu kezde anne sutunden mahrum kalacak kafamda deli sorulareski topik annem oncelikle basinsagolsun Allah rahmet eylesin. senin icin ve kizin icin insallah uucu gunlee geride kalmistir. biran once toplanir insallah. kilo degil sagligi nemli canim.. prensesi benim yerime kokla canim
canim yeni gordum yazini biz 4,5 ayligiz basladik ek gidaya ogun olarak vermiyorum tattirmalik yani.. elma havuc yogurt pekmez ve bugunde kabak haslamasi verdim. anne sutunu de cok cuk emiyor ters giden bisi yok sukur..Slm ablacom bi sorum var duble tecrubeli anne olarak:) ek gidaya ne zaman baslanmali nasil neler yedirmeli ayi beklersen sonra alistirmak zor olur secici olur falan diyen var 4,5-5 ayda baslamak mi iyi bu kezde anne sutunden mahrum kalacak kafamda deli sorular
bence de erken ver,doyurana kadar yedirmeyeceksin sonuçta,maksat damak tadı oluşsun,ben ayını bekledim,hiçbişey yediremedim,şu anda bile peynir,zeytin ve daha birçok şeyi yemez,dilinin ucuyla bir dokunur tadını dahi almadan beğenmedim der bırakır (biliyosun kız 2.5 yaşında),ufak ufak herşeyi tattır derim ben,Efe'ndi nasıl,napıyo bu arada,gaz sorunu bitti mi...Slm ablacom bi sorum var duble tecrubeli anne olarak:) ek gidaya ne zaman baslanmali nasil neler yedirmeli ayi beklersen sonra alistirmak zor olur secici olur falan diyen var 4,5-5 ayda baslamak mi iyi bu kezde anne sutunden mahrum kalacak kafamda deli sorular
tadlara yabanci olmasin alissin istiyorum bende 4,5aylkikken baslayim o zaman tattirmaya zaten 3gun kuralini uygularsak epey zaman alir bi cok seyi tatmasicanim yeni gordum yazini biz 4,5 ayligiz basladik ek gidaya ogun olarak vermiyorum tattirmalik yani.. elma havuc yogurt pekmez ve bugunde kabak haslamasi verdim. anne sutunu de cok cuk emiyor ters giden bisi yok sukur..
Tattirmak en.mantiklisi galiba ikinci çocuğu olanlar ek gida konusuna daha çok sıcak bakıyor genel de :) efecik iyi buyuyor bugun beni epey korkuttu yere mindere koydum mutfaga giitim sesi çıkıyor bi bakim dedim anaaa minderde yok ben soookkkbence de erken ver,doyurana kadar yedirmeyeceksin sonuçta,maksat damak tadı oluşsun,ben ayını bekledim,hiçbişey yediremedim,şu anda bile peynir,zeytin ve daha birçok şeyi yemez,dilinin ucuyla bir dokunur tadını dahi almadan beğenmedim der bırakır (biliyosun kız 2.5 yaşında),ufak ufak herşeyi tattır derim ben,Efe'ndi nasıl,napıyo bu arada,gaz sorunu bitti mi...
Ayy maşallah hareketlenmis mi paşa. Artık dikkat etme zamanı gelmiş. Iyi ki yere yatirmissin canım.Tattirmak en.mantiklisi galiba ikinci çocuğu olanlar ek gida konusuna daha çok sıcak bakıyor genel de :) efecik iyi buyuyor bugun beni epey korkuttu yere mindere koydum mutfaga giitim sesi çıkıyor bi bakim dedim anaaa minderde yok ben soookkkbir bucuk metre uzaktaki karsi koltuga dayanmis bakiyor oraya nasil gitti hayretler icerisinde kaldim galiba dönerek gitmiş ki daha önce hiç dönmedi ve en az iki tur atması gerek bi an goremeyunce cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?