3 gün kuralı ne canımtadlara yabanci olmasin alissin istiyorum bende 4,5aylkikken baslayim o zaman tattirmaya zaten 3gun kuralini uygularsak epey zaman alir bi cok seyi tatmasi
Eli kolu hic durmuyo o zamandan beri yerlerdeyizAyy maşallah hareketlenmis mi paşa. Artık dikkat etme zamanı gelmiş. Iyi ki yere yatirmissin canım.
Bir besini 3gun veriyorsun az az alerjik reaksiyon var mi yok mi onun kontrolü için canım sonra normal ölçülerinde verion3 gün kuralı ne canım
Sagol canim benim raabim kimseyi mahrum etmesin bu duygulardanMaşallah canım ne güzel işte. Çok şükür sağlıklı bir bebis olduğunun gostergesi bunlar. Biraz da yaramaz olacağım fikri doğurabilir tabi :) 3gun kuralı iyiymiş Sağol canim bilgi için.
bak sen yaramaza :) hakkaten iyi ki yere yatırmışsın,artık yavaş yavaş "dünyadan bihaber bebek" modundan çıkıyolar değil mi? kafayı kaldırmalar filan,dediğin gibi rabbim herkese tattırsın inşallah,bu 3 gün kuralını da senden duydum bak,güya tecrübeli anneyiz :)Tattirmak en.mantiklisi galiba ikinci çocuğu olanlar ek gida konusuna daha çok sıcak bakıyor genel de :) efecik iyi buyuyor bugun beni epey korkuttu yere mindere koydum mutfaga giitim sesi çıkıyor bi bakim dedim anaaa minderde yok ben soookkkbir bucuk metre uzaktaki karsi koltuga dayanmis bakiyor oraya nasil gitti hayretler icerisinde kaldim galiba dönerek gitmiş ki daha önce hiç dönmedi ve en az iki tur atması gerek bi an goremeyunce cok korktum
Evet gozlerini aciyorlar artik...bak sen yaramaza :) hakkaten iyi ki yere yatırmışsın,artık yavaş yavaş "dünyadan bihaber bebek" modundan çıkıyolar değil mi? kafayı kaldırmalar filan,dediğin gibi rabbim herkese tattırsın inşallah,bu 3 gün kuralını da senden duydum bak,güya tecrübeli anneyiz :)
20 kişi mibana haftasonu 2 arkadaş gelecek oldu,hem de çok samimi arkadaşlarım,bendeki paniği görecektin,evde de yalnızım,"ortalığı nasıl toplayacam,ne ikram edecem,önce şunu yapayım,yok önce öbürünü halledeyim"diye söyleniyodum..komşunun kızını markete gönderip poğaça,kurabiye aldırdım filan...Gele gele sadece biri geldi :) ben misafir ağırlama konusunda tam bir faciayım,böyle senin gibileri görünce çok imreniyorum,maşallah...
geçenlerde aklımdaydın biliyo musun,hiç sesi soluğu çıkmadı diyordum,Azra hanım da kocaman olmuştur maşallah,Allah eksikliklerini göstermesin de hakkaten yoruyorlar,ama bugünler de geçecek...
iyiyim canım sağol,uykusuzluk dışında sorun yok,kız hasta bu ara,bir o kalkıyor,bir bebek.Ben de iki oda arasında mekik dokuyorum,biri uyanıp bağırınca "eyvah şimdi öbürünü uyandıracak" diye bir panik koşturuyorum, geçen gece koşarken kapı yerine duvardan çıkmaya kalkışmışım :) toslayınca farkettim :) Allahtan kızı kreşe verdim de artık gündüz daha rahatım.Senin nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah.amin canım sen nasılsın sende durumlar nasıl_??*
Cnm gozun aydin. Almissin bebegini kucagina masallah. Cok sevindim.amin canım sen nasılsın sende durumlar nasıl_??*
Tüp bebek ya da dusuk yapanlar topiklerine sor bence canım. Genelde tüp yaptiranlar ve dusugu olanlar yaptırıyor galiba.Kizlar aranizda torch testi yaptiran var mi ??? Sorum olacak
Yok tüm gebeliklerde yapilan bir test bu yine de tesekkr ederim:)Tüp bebek ya da dusuk yapanlar topiklerine sor bence canım. Genelde tüp yaptiranlar ve dusugu olanlar yaptırıyor galiba.
Canimsin yaa iiki tanımjsim seni ♡♡Bi müjde de ben verelar. Gamzenin dünyalar güzeli bi kızı oldu dün gece, maşallah subhanallb upuzun, hayırlı ömürler versin inşallah. Nerden nereye geldik yaaaaa, burda hepimiz bebiş olsun diye duaar ederken şimdi tek tek dogum yapıp bebeklerimize dua ediyoruz. Darısı isteyen herkesin başınaa...
Hicrancım bu minnak senin ogluşun di mi? Maşallahhhhhh ya bal lokum...Öp Arın ve benim için kocaman.
xlxl tebrik ederim cnm, Allah tamamına erdirsin.
Dilekcim pıt pıtları duyunca yaz hemen, çok merak ediyorum.
Amin Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin insAllah anali babali buyutsn masAllah bize e3 nasip etsn o gunu ins Rabbim .cok tesekkr ederim minikbebisim
Aminn ccanım Allah Evlatlarimizi bize bagislasjn insOyy maşallah cok şükür gamzede kavustu kuzusuna rabbim herkese yasatsin darisi herkese insssss... Hakikaten nerdeeen nereyeee bin şükür bu günlere... evet oglusimmmm teysesiii bizde arin abimizi ve seni cok opuyoruz:)
canim bebisjnin saglikli olmasina cok sevjndim basin sagolsun babanada cok uzuldum Allah geride kalanlaea sabirlar versin insselam kızlaaar çooooooook uzun zaman sonra buluştuk,nasılsınız? ben çok yoğun üzücü zamanlar geçirdim
1- 32 haftalık ama yüksek tansiyondan ve gebelik zehirlendirmesinden dolayı gelişimi 28. haftada kalan kızımı acil olarak doğurdum 1130 gr. 33 santim,şimdi düzeltilmiş yaşı 6 haftalık ve 4500 gr,oldu,24 haziranda doğurdm
2- bebeğim 49 gün hastanede yoğun bakımda yattı,35. gününde babamı kaybettim
çok zor günlerdi,şuan hamdolsun iyiyiz kilo aldırmaya çalışıyorum REYYAN MÜGE me siz nasılsınız?
Nbr tatlimmm nasil gidiyor prwnsesleSizi cok özledim Nasılsıniz
Canimsin yaa iiki tanımjsim seni ♡♡
Amin Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin ins
Aminn ccanım Allah Evlatlarimizi bize bagislasjn ins
canim bebisjnin saglikli olmasina cok sevjndim basin sagolsun babanada cok uzuldum Allah geride kalanlaea sabirlar versin ins
Zor ama herseye degermis Allahim kimsenjn kucağıni bos bırakmasin sen nasılsın minikin nasılHICRAN42ost: 37770980 .!.:Nbr tatlimmm nasil gidiyor prwnsesle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?