Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba,

Acaba hamilelik belirtisi mi bu yasadigim sormak istedim.
Icim rahat etmedi cunku.

Bat 25 Kasim.
3,5,7,9,10,12,13,16Kasim tarihlerinde bebis calismalarimiz oldu. (Gun asiri uygulamaya calistik)

Dun aksam yani ayin 16 si olan iliskim sonrasi pembe leke geldi. Adet tarihine daha var oyuzden aklim karisti. 4 5 gundur kasiklarimda agri var.
Bu sekilde bir sey yasayan ve hamile kalan oldu mu?
Yardimci olursaniz sevinirim

merhaba canım sanırım topikte bir biz varız yardımcı olmak isterdim ama oğlum uyandı çıkmak zorundayım

Maşallah canıımm.. Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyümesini nasip etsin inşallahh...

maşallahhhhh, upuuzun, güzel bi ömrü olsun minnoşun. öp Arın abisi ve benim için...

nazlıcıımmmmm benimmm çook güzel bi hikaye onca yaşanan üzüntüler herşeyler bir anda silinidi mutlu haberini alınca büyük umut oldun benim içinn çooooooook yakışıklı bir oğluşşşş bu yaaa yaşı uzun olsun inşallahh resimlerin devamını bekliyorum kuşum

Arkadaşlar merhaba aralık 2013 den itibaren bebek düşünmeye başladık 3 ay denedik herhangi bir olumlu sonuç alamayınca doktara gittik ikimizde eşimle. bende bi sorun çıkmadı ama eşimde sperm sayısında ve hareketliliğinde bozukluk vardı. aşılama tutmaz tüp bebekde bu şartlarda çok zor dediler. varikosel varmış eşimde ve ameliyat oldu eşim. ameliyat olduktan sonrada bebeğimiz olmadı ve eşimin sperm kalitesindede herhangi bir değişiklik olmadı ki zaten ameliyattan oncede doktor cok umut vermemişti biz sadece pişman olmamak için ameliyat olmasını istedik.
bu sure zarfında üye olmadan sürekli olarak burayı takip ediyodum ve preseed jel aldım ağustosta . ilaç belki pahalı gelebilir ama tüp bebek maliyetini düşününce değil aslında. bu arada soğan kurlerımı denemedik incir kurler havuc kurleri bel altına yastık koyma neler neler. agustosta jeli kullandım ovulasyon testiyle beraber sonuç hüsran oldu adet oldum. jel bitmediği için eylül ayındada kullandık ve ovulasyon testine gore sadece 3 kere kullandık. ve o ay sadece 3 kere ilişki oldu. sonuç ise mucize, 16 ekimde 5 haftalık hamile olduğumu ogrendim. su anda 11. haftanın içindeyiz. rabbim inşallah tamamına erdirir. Allah hepinizin gonlune gore ama hayırlısıyla nasip etsin. Deneyin arkadaşlar elbetteki rabbim ol dediği için oldu ama bir şey vesile oluyor işte... merak ettiğiniz başka birşey varsada yanıtlayabilirim

sağol canım benim allahım isteyen herkeze nasip etsin işallah umudunu asla kaybetme biliyormusun doğum sonrası konturole gittim ve çok şanslı olduğumu söyledi dr kistler hala varmış bence 2 yıl sonra tekrar çocuk düşün dedi senin gibi pklu olanlar çok zor tedavi sürecinden geçtikten sonra çocuk sahibi oluyorlar dedi sen çok şanlısın dedi aslında dr olur olmaz demesiyle olcak birşey deyil yani ben öyle düşünüyorum rabbim istesin tek ol dedisin olur allahım herkeze nasip etsin 3 yıl sonra düşünürüm diyordum ama 1 yıl sonra tekrar anne olmayı düşünüyorm hakkımızda hayırlı olan olur işallah seni çok merak ediyordum pekte girmiyorsun artık benimde pek fırsatım olmuyor ufaklık sayesinde işallah seninde olurda bir ufaklık bu yüzden pek vaktin olmaz eminecim üzülme işallah olucak ben inanıyorumm resimlerini müsait olursam atarım canım sendende umutla yakında bekliyorum utrason fotolarını ayy işallah hayal etmesi bile güzell sende böyle olcan işallahh

Arkadaslar merhaba yeni uyeyim :) sizlere sorularim var cevap verip yardimci olmanizi istiyorum bi yillik evliyim hic korunmadim ama hamileliginde pek uzeeine dusmedik 3 aydir bebek istiyoruz ama nasip olmadi daha 2 ay once baya umitlendik oldu diye ama hamis degilmisim :'( 3 hafta once iliskinin ertesi gunu adet oldum 2 gun once doktorum kan trsti yapalim dedi yarin yaptircam ama gitmek istemiyorum adet oldugumdan umidim yok ama esim cok istiyor gitmemi :'( ama iki haftadir vucudumda ciddi kasinti ve bas donmesi var

slm arkadaşlar... tekrardan buralardayken bir selam vereyim dedim.. Doğum yapmış ve hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın..

hicranım maşallah bizde daha diş yok siz erkencisiniz..

hepinizi öpüyorum...

slm arkadaşlar... tekrardan buralardayken bir selam vereyim dedim.. Doğum yapmış ve hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın..

hicranım maşallah bizde daha diş yok siz erkencisiniz..

hepinizi öpüyorum...
As ablacim evet biraz erkenciyiz bakalim.ustler ne zaman çıkacak...

Neler yapiyorsun bebis nasil

Hamişlerrrrrr Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Bebişlerle ugraşanlar Allah kolaylıklar versin. Ben Arınla ugraşmaya devam ediyorum. Çok yorucu ama çok güzel. Allahım herkese nasip etsin...

ayyy negüzel yazmışsın canım umut oldu benimde aklımda uzun süredir o jel ama güvenemedim bir türlü ama bu yazını okuduktan sonra herşeyden cok almak istedim bi anda rabbimin şifayı nereden göndereceği belli olmaz tatlım tşkler bu yazını bizimle paylaştığın için çoğu arkadaşım bebişlerini kuçağına aldıaz kişi kaldık hamile kalamayan ondan cevp veren olmamıştır ama benim için iyiy oldu bunları okumak

canımmm arkadaşım kalbide yüzü kadar güzelim benim inşallahh bende herşeyden çok istiyorum sizegüzel haberler vermeyi evet eskisi kadar girmiyorum acıkcası kimse girmiyo eskisi gibi ben bi işten çıktım dağıldık resmen yaaa

hayırlısı olur inşallah canım yazını gec okudum sonuç bildirirsen umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…