Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlaaar nasılsınız görüşmeyeli,çok özledim burayı,açarken de acaba bizim topik duruyor mudur dedim,hicranımı,dileğimi gördüm çok sevindim.Ben taşındım,memleketime taşındım hem de,birsürü hengame 2 çocuk filan hiç fırsatım olamadı girmeye,şimdi de oğlan bağıracak diye korka korka duruyorum,Dileeeek bugünleri de gördük ya Allahım tamamına erdirsin seni,sağlıkla inşallah,darısı bekleyen,isteyen tüm arkadaşlara.

Az kaldi hicranim artik gelsin su mayis ayi biran once alayim prensesimi kucagima
Ayy kuzum yaa nasik seviniyorummm ... Benim oglumun ikinci annesisin sen vende senin kizin annesi oliim rabbime cok sukur bu gunleride gorduk ya rabbim diger kizlarimiza nasip etsin lilimm elammm azapcicegi aklima ilk gelenler.. Prensesin ismi belli ki dilegim

Mrb cici melekim... Aminn diyorum ilk once güle güle otur çocukla taşınmak zordur nasil bebisler iyi mi sen nasilsin

Ewet tabikide sende 2.annesiisinn benim kiziminn bitanemm asel ismi hayatim Allahim nasip ederse onu koyucaz cennette akan 4irmaktan biri bal irmagi demek arapcada da bal demei bal gibi kizim olcak insallah butun arkadaslarimiza Rabbim nasip etsin cok guzrl bi duygu hamilelik

Canim benim cok saol Allah razi olsun az kaldi ibsallah bende alicam melegimi kucagima sanada kokay gelsin cocuklarla cok zor olmustur eminim kuzucuklar nasil oper tryzeleri onlari

Mrb cici melekim... Aminn diyorum ilk once güle güle otur çocukla taşınmak zordur nasil bebisler iyi mi sen nasilsin
sağol canım,çouklarla çok zor oldu evet ben ailemle birarada olayım yardımcı olurlar,yalnızlık zor diye memlekete geldim ama 2 çocukla tüm yerleşme taşınma işlerini tek başıma halletim yine...çok yorucu bir süreçti,eşim de çoğunlukla yok,o işlerinden dolayı sürekli gidip geliyor.Bugünlere de şükür tabii.Çocuklar iyi teyzesi kızım kurtardı artık bana bir sıkıntısı yok,3 yaşına geldi,oğlan da sakin,kolay bir bebek ablasının aksine :) Berat Efe nasıl üzmüyor değil mi seni?

Aminn canim rabbim.herkese nasip etsin... Ayy ismide pek guzell masallahh hamilelik.cok ozleniyor dilegim.kiymetini bil tabi dogunca ayri bi tat oda hic biseye degisilmez evlat bambaska

Çok şükür canım biraz nazlı bi bebek berat efe 9aylik oldu emekliyo surekli pesindeyim günler öyle geçiyor

Canim benim cok saol Allah razi olsun az kaldi ibsallah bende alicam melegimi kucagima sanada kokay gelsin cocuklarla cok zor olmustur eminim kuzucuklar nasil oper tryzeleri onlari
Son haftalar geçmek bilmez zaten,sana boool sabır diliyorum bu tatlı bekleyişte.Zor oldu evet ama bitti şükür,kuzucuklar iyi, onlar da seni öper teyzesi...

Aminn canim rabbim.herkese nasip etsin... Ayy ismide pek guzell masallahh hamilelik.cok ozleniyor dilegim.kiymetini bil tabi dogunca ayri bi tat oda hic biseye degisilmez evlat bambaska
Cok guzel ewet canim ama zorda bi o kadar Rabbimin mucizesi gercekten artik gecsin gunler istiyorum kime benziyo nasil cok merak ediyoruz hicranim

hicranımmm napıyorsun hep aklımdasın.. efecik napıyo emekliyormuş bol bol koş peşinden Allah kolaylık versin canım...
Iyiyim abla cok sukur sen.nasilsin elif kisce nasil efecik hic durmuyo aksama kadar pesindeyim zaten allah hepsibe saglik uzun omur versin

Son gunleer hic bitmiyo allah yardim etsin bir avazda pirtlat
Amin bebeim amin insallahhh normal dogum istiyorum hicranim sen normal dogurmustn epidural almayi dusunuyorum qma karrsizimda bu konuda senden tawsiyeler alabilirmiyim

Iyiyim abla cok sukur sen.nasilsin elif kisce nasil efecik hic durmuyo aksama kadar pesindeyim zaten allah hepsibe saglik uzun omur versin
amin canım.. bizlerde iyiyiz şükür elif hanımda nasıl olsun diş çıkarma yürüme çabaları yat kalk sürün.. hayat ona güzel her şey ayağına geliyor.. ben çalışmaya devam.. belli bir süre koşmaya devam canım..

Kızlar herkeseee kuçakkk dolusu öpücüllerrrr ve sevgilerr hepinizi çooook seviyorummmm <3 cumartesi günü aşılamam olcak hayırlısıylaaa güzel haberler veririm insallahhh

herkese merhaba arkadaşlar ben ocak-şubat 2013 döneminde prolaktin hormonuyla ilgili başlıklarda bikaç yazı yazmışım soru sormuşum daha sonra siteye giriş yapmamıştım ve dışardan takip etmiştim .Sizinle kısaca yaşadıklarımı paylaşmak istedim doğru başlıkta mıyım bilmiyorum ama belki benim yazdıklarım bazı arkadaşlara moral olur.ben o dönemde her okuduğumdan güç almaya çalışıyodum çünkü.ben prolaktin hormonum yüksek onu düşüreyim diye uğraşırken ona üzülürken eşim tahlil vermişti ve 15 şubatta eşimin azosprem olduğunu öğrendik ve dünyamız yıkıldı neler yaşadığımızı bi biz birde Allah bilir ve tabi ki ailemiz.çok zor günlerdi hiç çocuğumuzun olamayacağı duygusu tarif edilemez bi duygu.eşime baskı yapamazdım erkek bu sonuçta hem hassas hem herşey ona bağlıydı artık.daha sonra ekim ayında dr ve hastane araştırması yine bir sürü tahlil vs o süreçten sonra karar verdik.ama tabi eşim bu noktaya zor geldi korktu kaçtı daha sonra konuştum onla denemeden bilemeyiz ve yıllar sonra pişman oluruz dedim o gece rüyasında rahmetli kayın pederimi görmüş eşimin elini tutuyomuş ve yola devam demiş eşim bundan çok etkilenmiş ve o gün aradı hastaneden randevu aldı.Tese ameliyatı oldu daha sonra tüp bebek tedavisi oldum ve negatif yine yıkıldık.ama hmn yine denedim pes etmedim 1 ay sonra 2.deneme ve pozitif işte o duygu asıl çok daha farklı ve tarif etmesi ilginç bşy.çok şükür şimdi kızım kollarımızda ve annelik babalık duygusunu tattık iliklerimize kadar o duyguyu yaşadık ve kızımız büyüyor dün 7 ayını doldurdu.ben önce Allah'a daha sonra eşime aileme ve Eurofertil ailesine binlerce kez şükrediyorum.Eurofertil için karar alırken çokta zorlanmamıştık eşim referansla bulmuştu hastaneyi ve görüştüğümüz bikaç hastane bize çok sıcak gelmemişti ve bizim için tüp bebek tedavisinden çok tese ameliyatıydı sonuçta tesenin önce başarılı geçmesi gerekiyordu.Ve iyi ki orda ameliyatını yaptırmışız şimdi 2 dondurulmuş embriyom ve 4 dokumuz daha var hastanede.Başta Mine Hnm'a ve sayın Hakan Özörnek'e,eşimin Dr Alper Eroğlu'na,benim doktorlarım Alev Özay ve Huri Aslan'a,hemşirem Nalan hnm a,tüm çalışanlara sıcaklıkları hizmetleri ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın Allah isteyen herkese versin.Pes etmemek ve güçlü olmak ve tabi ki dua binlerce yasin toplandı 41 hamileden pirinç topladılar ve pişirip eşimle yedim vs vs önce Allah'tan istememiz ve sonucun kaderimiz olduğunu bilmemiz gerekiyor.Herşey için binlerce kez şükür olsun.Ve dün anneler günüydü annelerin ve anne adaylarının anneler günüde kutlu olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…