yüce rabbim yavrunu sana seni de yavruna bağışlasın inşallah
Az kaldi hicranim artik gelsin su mayis ayi biran once alayim prensesimi kucagimaAyy dilekimmm.az.kalmis rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Ayy kuzum yaaAz kaldi hicranim artik gelsin su mayis ayi biran once alayim prensesimi kucagima
Mrb cici melekim... Aminn diyorum ilk once güle güle otur çocukla taşınmak zordur nasil bebisler iyi mi sen nasilsinkızlaaar nasılsınız görüşmeyeli,çok özledim burayı,açarken de acaba bizim topik duruyor mudur dedim,hicranımı,dileğimi gördüm çok sevindim.Ben taşındım,memleketime taşındım hem de,birsürü hengame 2 çocuk filan hiç fırsatım olamadı girmeye,şimdi de oğlan bağıracak diye korka korka duruyorum,Dileeeek bugünleri de gördük ya Allahım tamamına erdirsin seni,sağlıkla inşallah,darısı bekleyen,isteyen tüm arkadaşlara.
Ewet tabikide sende 2.annesiisinn benim kiziminn bitanemm asel ismi hayatim Allahim nasip ederse onu koyucaz cennette akan 4irmaktan biri bal irmagi demek arapcada da bal demei bal gibi kizim olcak insallah butun arkadaslarimiza Rabbim nasip etsin cok guzrl bi duygu hamilelikAyy kuzum yaanasik seviniyorummm ... Benim oglumun ikinci annesisin sen vende senin kizin annesi oliim rabbime cok sukur bu gunleride gorduk ya rabbim diger kizlarimiza nasip etsin lilimm elammm azapcicegi aklima ilk gelenler.. Prensesin ismi belli ki dilegim
Canim benim cok saol Allah razi olsun az kaldi ibsallah bende alicam melegimi kucagima sanada kokay gelsin cocuklarla cok zor olmustur eminim kuzucuklar nasil oper tryzeleri onlarikızlaaar nasılsınız görüşmeyeli,çok özledim burayı,açarken de acaba bizim topik duruyor mudur dedim,hicranımı,dileğimi gördüm çok sevindim.Ben taşındım,memleketime taşındım hem de,birsürü hengame 2 çocuk filan hiç fırsatım olamadı girmeye,şimdi de oğlan bağıracak diye korka korka duruyorum,Dileeeek bugünleri de gördük ya Allahım tamamına erdirsin seni,sağlıkla inşallah,darısı bekleyen,isteyen tüm arkadaşlara.
sağol canım,çouklarla çok zor oldu evet ben ailemle birarada olayım yardımcı olurlar,yalnızlık zor diye memlekete geldim ama 2 çocukla tüm yerleşme taşınma işlerini tek başıma halletim yine...çok yorucu bir süreçti,eşim de çoğunlukla yok,o işlerinden dolayı sürekli gidip geliyor.Bugünlere de şükür tabii.Çocuklar iyi teyzesi kızım kurtardı artık bana bir sıkıntısı yok,3 yaşına geldi,oğlan da sakin,kolay bir bebek ablasının aksine :) Berat Efe nasıl üzmüyor değil mi seni?Mrb cici melekim... Aminn diyorum ilk once güle güle otur çocukla taşınmak zordur nasil bebisler iyi mi sen nasilsin
Ewet tabikide sende 2.annesiisinn benim kiziminn bitanemm asel ismi hayatim Allahim nasip ederse onu koyucaz cennette akan 4irmaktan biri bal irmagi demek arapcada da bal demei bal gibi kizim olcak insallah butun arkadaslarimiza Rabbim nasip etsin cok guzrl bi duygu hamilelik
Çok şükür canım biraz nazlı bi bebek berat efe 9aylik oldu emekliyo surekli pesindeyim günler öyle geçiyorsağol canım,çouklarla çok zor oldu evet ben ailemle birarada olayım yardımcı olurlar,yalnızlık zor diye memlekete geldim ama 2 çocukla tüm yerleşme taşınma işlerini tek başıma halletim yine...çok yorucu bir süreçti,eşim de çoğunlukla yok,o işlerinden dolayı sürekli gidip geliyor.Bugünlere de şükür tabii.Çocuklar iyi teyzesi kızım kurtardı artık bana bir sıkıntısı yok,3 yaşına geldi,oğlan da sakin,kolay bir bebek ablasının aksine :) Berat Efe nasıl üzmüyor değil mi seni?
Son haftalar geçmek bilmez zaten,sana boool sabır diliyorum bu tatlı bekleyişte.Zor oldu evet ama bitti şükür,kuzucuklar iyi, onlar da seni öper teyzesi...Canim benim cok saol Allah razi olsun az kaldi ibsallah bende alicam melegimi kucagima sanada kokay gelsin cocuklarla cok zor olmustur eminim kuzucuklar nasil oper tryzeleri onlari
Cok guzel ewet canim ama zorda bi o kadar Rabbimin mucizesi gercekten artik gecsin gunler istiyorum kime benziyo nasil cok merak ediyoruz hicranimAminn canim rabbim.herkese nasip etsin... Ayy ismide pek guzell masallahh hamilelik.cok ozleniyor dilegim.kiymetini bil tabi dogunca ayri bi tat oda hic biseye degisilmez evlat bambaska
hicranımmm napıyorsun hep aklımdasın.. efecik napıyo emekliyormuş bol bol koş peşinden Allah kolaylık versin canım...Çok şükür canım biraz nazlı bi bebek berat efe 9aylik oldu emekliyo surekli pesindeyim günler öyle geçiyor
Son gunleer hic bitmiyoCok guzel ewet canim ama zorda bi o kadar Rabbimin mucizesi gercekten artik gecsin gunler istiyorum kime benziyo nasil cok merak ediyoruz hicranim
Iyiyim abla cok sukur sen.nasilsin elif kisce nasil efecik hic durmuyo aksama kadar pesindeyim zatenhicranımmm napıyorsun hep aklımdasın.. efecik napıyo emekliyormuş bol bol koş peşinden Allah kolaylık versin canım...
Amin bebeim amin insallahhh normal dogum istiyorum hicranim sen normal dogurmustn epidural almayi dusunuyorum qma karrsizimda bu konuda senden tawsiyeler alabilirmiyimSon gunleer hic bitmiyoallah yardim etsin bir avazda pirtlat
amin canım.. bizlerde iyiyiz şükür elif hanımda nasıl olsun diş çıkarma yürüme çabaları yat kalk sürün.. hayat ona güzel her şey ayağına geliyor.. ben çalışmaya devam.. belli bir süre koşmaya devam canım..Iyiyim abla cok sukur sen.nasilsin elif kisce nasil efecik hic durmuyo aksama kadar pesindeyim zatenallah hepsibe saglik uzun omur versin
Zor olsada cok guzel surecleeramin canım.. bizlerde iyiyiz şükür elif hanımda nasıl olsun diş çıkarma yürüme çabaları yat kalk sürün.. hayat ona güzel her şey ayağına geliyor.. ben çalışmaya devam.. belli bir süre koşmaya devam canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?