Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam kizlar.temmuzdu.agustostu derken ekim topigine geciyorum sanirim
Bata uc gun kaldi ve sabah yaptigim testte koca bir negatifff
Cok mutsuz ve umutsuzum
Ne yapicami bilmiyorum artik

Cok mutsuz ve umutsuzum
Simdi negatif diye pesmi edeceksin yapma canim yaa daha cok azimli olmalıyız hersey bebek icin elbet ama ilk biz sağlıklı olmaliyiz Allah bizede zamani gelince elbet verecek ama ilk sen ümitli olman gerek

Bende Mayıs tan itibaren deniyorum da deniyorum olmuyo ama olacak inanıyorum Allahin izniyle bol sans ins bu topic hepimize ugurlu gelecek inanıyorum

Cok mutsuz ve umutsuzum

hepimizin böyle düşündüğü hissettiği zamanlar oluyor. özellikle de adeti beklerken ve malesef adet olduğumuzda. önemli olan bunu hemen atlatıp normale dönmen. gamzenin de dediği gibi öncelikle biz sağlıklı olmalıyız. ben de 6aydır deniyorum ve olumlu sonucuma henüz ulaşamadım. sen de toparla kendini

Simdi negatif diye pesmi edeceksin yapma canim yaa daha cok azimli olmalıyız hersey bebek icin elbet ama ilk biz sağlıklı olmaliyiz Allah bizede zamani gelince elbet verecek ama ilk sen ümitli olman gerek

Benim bir sene oldu canim ya.heray umitle baslayip husranla sonuclaniyo.
Butun arkadaslarim neredeyse 1-2 denemeye hamile kaldi.
Herseyin bir zamani var belki biliyorum ama artik umidimi kaybetmek uzereyim

ümidini kaybetme. bak seni en iyi kendin anlar ve kendin iyi edersin. başkalarını boşver. kimseyi kendinle kıyaslama. onun da başka bir derdi vardır bilemezsin...

Haklisin canim
Adetime az kaldi ya pek bi karamsar ve duygusalim.
Cok sukur ki bir saglik problemimiz yok.
Allah im en kisa zamanda nasip etsin canim sanada

Nasip canim hayırlısıni diliyoruz biz ve hu dünyada yicek ekmegi nezamansa ozaman olacaktir stres yapma oluruna bırak çünkü asıl biz olmayacak diye tirstikca gerçekten olmuyo toparlan hadi ve şükür et sonucta sen sağlıklisin ve elbet bebekde olacak

Haklisin canim
Adetime az kaldi ya pek bi karamsar ve duygusalim.
Cok sukur ki bir saglik problemimiz yok.
Allah im en kisa zamanda nasip etsin canim sanada

biliyorum canım. ister istemez stres oluyor ama önemli olan bunu atlatman. duan için de teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin. buarada resmini çok beğendim. Şeker kız candyi ben de çok severim. hatta son bölümlerini izleyememiştim onu da geçenlerde internetten izledim

Ne guzel soyledin canim.
Burda dertlerimizi paylesmak gercekten rahatlatiyor.
Benim bu konuyu anlayabilecek kimsem yok cevremde.
Cok cok sagolun.Allah im bizlere de nasip edecek insallah

merhaba ekim topiği ,
ben bekarken, nasıl hamile kalınacağını bile bilmezdim valla...
ne zaman olur? ne şekilde hamile kalınır hiç haberim de yoktu, ilgilenecek vaktim de yoktu..
eşimle, evlenmeden 1 sene önce tanışmıştık, beraber yaşar gibiydik nerdeyse.. ödüm kopuyordu hamile kalmaktan, her türlü korunma yöntemini birarada uyguluyordum. hem hap, hem przrvtif.. hatta bir de ilave olsun diye, nerdeyse spirale yöneliyordum ki, eşim itiraz etti.. saçmalama artık yalel, o kadar da değil yani... diyip beni kendime getirdi.
meğer ne haklıymış adam, hamile kalmak o kadar da basit bi olay değilmiş meğer :))

şimdi de uğraşıp duruyorum...

hepimize kolay gelsin kızlar...

Gerçekten bu is cok zormuş belkide biz psikolojik olarak da zorlaştırıyor olabilir iz cunku aman hamile kalmayayim diyenler hamile kaloyo cok garip

Gerçekten bu is cok zormuş belkide biz psikolojik olarak da zorlaştırıyor olabilir iz cunku aman hamile kalmayayim diyenler hamile kaloyo cok garip

pazartesi günü doktora gittim ben.
gebelik öncesi bi kontrol ettireyim kendimi diye.
smear testi, çeşitli kan testleri falan yaptı doktor.
biraz konuştuk..
Bu gebelik işi, aslında dünyada eşi benzeri zor bulunan bir mucize olmakla birlikte, aslında ihtimalleri en düşük olan işlerden de biri aynı zamanda... dedi.
Zaten eğer her aklına gelen, hemen hamile kalsaydı, veya bu kadar kontrolsüzce gerçekleşebilseydi... yeryüzünde insandan adım atacak yer kalmazdı..
tabiatın kuralları var... belli bir yüzdesel ihtimalle gebe kalıyoruz, o gebeliklerin de belli bir yüzdesi gerçekten gebelik oluyor.. belli bir kısmı tabiat tarafından eleniyor..
bu sebeple, çok aceleci olmak, sonucu değiştirmiyor. tabiat ne derse, o oluyor...

dedi kısaca...
aslında haklı da sanırım.
sakin ve serin kanlı olarak, gereklerini yerine getirerek.. sabırla beklemek lazım sanırım minnoşlar için.

Nasılda doğru söylemiş doktor gerçekten öyle suursuzca cogalamayix herhalde:)))

ya deli olacağım sürekli hata oluştu diyor ben yanlış yerden mi giriyorum ki mesaj bölümünden eklentileri seçiyorum resmi yüklüyorum yükle diyorum hata oluştu diyor

ya deli olacağım sürekli hata oluştu diyor ben yanlış yerden mi giriyorum ki mesaj bölümünden eklentileri seçiyorum resmi yüklüyorum yükle diyorum hata oluştu diyor

canım konuya cevap veri tıklayıp aşağıda eklenti ekle yazıyor ona tıklıyorsun. ordan dosya yükleme yöneticisi diye bir sayfa açılıyor. sağ üst köşede dosya ekle var onu tıkla. sonra bilgisayadan dosya yükleyi seç oradan resmi bul ve seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…