kız düzelttim yaa iyi bak iyi sen demirbaşsın sensiz olmaz canım benim
hahaha güldürdün beni valla :)))))))) maçlara devam, benim gibi bi hamiş olursanız değil maç jübileyi yapmış yeşil sahalara veda etmiş gibi olursunuz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... msa düşündüm de ciddi herkes hamile kalsa ve bebeklerimizle buluşsak offf diyorum :))) yer yerinden oynar
yo takibi yapılacak zaten benm yumurtam normal büyüyo fakat sadece catlamıyo bu yüzden iğneyi werdi klomenden sonra yumurta takibi yapılacak 1 2 gün arayla işte daha sonra istenilen düzeye geldiğinde catlatma olacak bnm bilmediğim iğne nereden yapılıyo we ne kadar faydası olur
içerde maç olmalı kesinliklen olmazsa bebiş olmaz
evet hemde yeni transferlerle dönersiniz bu sefer sahalarazaten bebekten önce bol maç, sonra maçın güzel meyvesi bebiş ondan sonra da jübileye razıyız.
bebeğimiz olsun büyüsün azıcık yine döneriz yeşil sahalara
Dışarda da maç olmalı adamlar için yoksa nasıl stres atacak bu adamcağızlar :) benimki benden çok hamişlik belirtisi arıyo valla her ay :) daha dün akşam sen pek bi güzelleştin kızlara sor bakim bu da bi belirti mi diyodu :))))
Tamammm canımmm gördümmmm
Demirbaş derken bendeki çaresizliği gözümden anladın de mi ay ay geziyorum ya
" Kızlara sor" kısmı süpermiş. Eniştede buraya bir güven oluşmuş güzeeeeeeeel
valla çatlatmamı ben kendim yaptım canım göbekten
ama popodan yapılanı da varmış onu bilmiyorum
Bu erkeklerin isi gücü mac dışarda mac icerde mac
Hahaha farkettim ve cok begendim superler Allahim topigimizi nazarlardan saklasin ins
ayyy kızlarrr kocişsiz ne zor beeee Allah başımızdan eksik etmesin
aminnnnnnnnnnnn...kızlar bana bi el atıverin hele gamze cıkmış ovulasyon yapayım mı yapmayayım mı bi yukarıyı okuyun hahaha :)))
Yap canim ben hic dikkat etmedim zamanina cisime vb bugun ikiside koyu renk çıktı ki çıkmaz diye yapmıştımkız gamzoşş ben 3 saattir falan su içmedim ama yemek yedim o suluydu hahahabi ovulasyon yapim mi şimdi doğru cıkar mı sence ????
Aynen canım ama iyi oluyo ara sıra yanlızlığı özlüyorum bazen aile Dr uzakta olunca alıştım bu yalnızlığa
Yap canim ben hic dikkat etmedim zamanina cisime vb bugun ikiside koyu renk çıktı ki çıkmaz diye yapmıştım
ben tam 8 aydır ayrıyım, ayda bir gelio olsadaçok özlüyorumayyy kızlarrr kocişsiz ne zor beeee Allah başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?