Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hahaha güldürdün beni valla :)))))))) maçlara devam, benim gibi bi hamiş olursanız değil maç jübileyi yapmış yeşil sahalara veda etmiş gibi olursunuz

zaten bebekten önce bol maç, sonra maçın güzel meyvesi bebiş ondan sonra da jübileye razıyız.
bebeğimiz olsun büyüsün azıcık yine döneriz yeşil sahalara

valla çatlatmamı ben kendim yaptım canım göbekten
ama popodan yapılanı da varmış onu bilmiyorum

içerde maç olmalı kesinliklen olmazsa bebiş olmaz

Dışarda da maç olmalı adamlar için yoksa nasıl stres atacak bu adamcağızlar :) benimki benden çok hamişlik belirtisi arıyo valla her ay :) daha dün akşam sen pek bi güzelleştin kızlara sor bakim bu da bi belirti mi diyodu :))))

zaten bebekten önce bol maç, sonra maçın güzel meyvesi bebiş ondan sonra da jübileye razıyız.
bebeğimiz olsun büyüsün azıcık yine döneriz yeşil sahalara
evet hemde yeni transferlerle dönersiniz bu sefer sahalara
hadi bakalım hayırlısı olsun, verimli bi ay olsun ekim ayı.. olmadı sonrası kasım hem kasım'da aşk başkadır dimiii

" Kızlara sor" kısmı süpermiş. Eniştede buraya bir güven oluşmuş güzeeeeeeeel

Tamammm canımmm gördümmmm
Demirbaş derken bendeki çaresizliği gözümden anladın de mi ay ay geziyorum ya

hayyııııııırr yok inanki assla öyle demek istemedim iyi bişey diyelim derken ayıp ettim galiba,sen konu başında burdaydın ya o yüzden,birde ben burda daha 3 aylık bişeyim herkesin ne kadar burda olduğunu da bilmiyorum:26::26:,kusura bakma canııım RABBİM bilir bence rahat ol

aminnnnnnnnnnnn...kızlar bana bi el atıverin hele gamze cıkmış ovulasyon yapayım mı yapmayayım mı bi yukarıyı okuyun hahaha :)))

ben hiç kullanmadım ama aynı saatlerde yapılması gerekiyor diye biliyorum canım aynı damla sayısı aynı saatler falan 3 saat sıvı almadıysan yeterli bence

ayyy kızlarrr kocişsiz ne zor beeee Allah başımızdan eksik etmesin
ben tam 8 aydır ayrıyım, ayda bir gelio olsadaçok özlüyorum bide yurtdışındaydık,çocuk istiyoruz ayrı kalmayalım doğum için falan diye türkiyeye döndük gel görki kaderden kaçılmaz ayrı kaldık herkes sarılsın bakim kocasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…