Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

peki etkisi oldu mu yani gebeliğe ne kadar yararlı ne kadar sürede takriben gebelik olur bu kez de olmazsa depresyona gircem artk

Valla canim yumurtam catlamis doktor sonraki muayenede gösterdi.
Gerisi rabbime kalıyor spermlerin yumurtayi dollemesi gerekiyor ama benim olmadi maalesef.
Sans zaten yuzde 15 imis.
Surekli deneyecegiz panik yok canim sakin ve sabirli olacaksin.
Biz de pko var doktor yardimiyla gebe kalabiliriz.
Kendi kendimize kalmamiz biraz zor ama kalanlar da var.
Asla umudunu kaybeymeyeceksin ama en önemlisi sabir.

Merhaba hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim eğer doğurmak nasip olursa bu ikimci bebeğim olacak inşallah
Ben dört aydır bebek için çalışmalara başlamıştım ancak bu son dört aydaki adetlerim sadece birgün sürüyordu bu yüzden Dr bana sınırlasın fse değerim den dolayı bende yine burdan okudum çörek otunu adetimin üçüncü günü hergün sabah ve akşam birer tatlı kaşığı balla karıştırarak 10 gün boyunca yedim Dr tavsiyesiyle adetin 25 günün de duphastona başladım bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor yada adeti normale çeviri yor duphaston içtiğim sıralardada civanpercemi çayı içtim günde bir bardak sadece abartmayalım dedim ve bu ay kendideki değişikliği hissettim ben özellikle çörekotuna bağlıyorum çevremdeki kişilerdende sonradanduydum üç ay dört ay kullanıp hamile kalan çok insan var ama bu ay benim bu denememle hamile kaldım tatbiki hersey Allah tandır ama yaptıklarımızda etkisi oldu ve Allah ta istedi nihayetinde...
Birde en önemlisi buna odaklanmayın ben bu ay hamilelikten önce adetimin daha fazla olmasını istediğim için aynı zamanda civanpercemini içtim ve yine çörekotu iyi bir adet düzenleyici yani hamileliği düşündüm ama odaklanmayın bunu söyleyeyim ne okuym olsun başka şeylerle meşgul olun Allah'a bırakın ve rahat olun bakın burda bile çoğu insan tüp bebeğe basvuracakken o ay hamile kalıyor neden nasıl olsa tüp bebekyapacağım diye kafasından çıkarıyor o ay enazından çıkarıyor aklından ve normal gebe kalıyor ve buna benzer çok örnekler var...
Allah tüm isteyenlere evlat nasip etsin sormak istediğiniz biley olursa yardımcı olurum..
Allahım tamamına erdirsin tüm hamilelerin ....

gözünn aydın canımmm bebeğni ağlıkla kucağına alırsın inşallah :))) ben çörek otumu yemeye gidiyomDD

gözünn aydın canımmm bebeğni ağlıkla kucağına alırsın inşallah :))) ben çörek otumu yemeye gidiyomDD

Çörekotu ne rahatsızlık varsa ona iyi geliyor menopoz dönemine adet dönemine yumurta büyütüyor saymalar bitmez inşallah hamile kalırsınız hepiniz

kızlar profil adımı nasıl degiştiebilirim?? bi yardım edin bana..bide profil adının altında kişisel bi yazı var oraya nasıl girebiliyoruz??

hoşgeldinnnn napalım mikmike gidenlere doping :)) gamzemin ihtiyacı yok eminim :)) burda olanlara lak lak :))

hb şekerr valla benim kociş uyudu beni de çağırdı ama ütü yapıcam dedi bitirince gel dedi ttm dedim yeni bitti ütüm de bi bakınayım dedim bende :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…