sen hangi şehirdesin ailen nerde ??
peki etkisi oldu mu yani gebeliğe ne kadar yararlı ne kadar sürede takriben gebelik olur bu kez de olmazsa depresyona gircem artk
Aile izmire taşındı ben Maraş'ta
Yap canim ben hic dikkat etmedim zamanina cisime vb bugun ikiside koyu renk çıktı ki çıkmaz diye yapmıştım
Merhaba hanımlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim eğer doğurmak nasip olursa bu ikimci bebeğim olacak inşallah
Ben dört aydır bebek için çalışmalara başlamıştım ancak bu son dört aydaki adetlerim sadece birgün sürüyordu bu yüzden Dr bana sınırlasın fse değerim den dolayı bende yine burdan okudum çörek otunu adetimin üçüncü günü hergün sabah ve akşam birer tatlı kaşığı balla karıştırarak 10 gün boyunca yedim Dr tavsiyesiyle adetin 25 günün de duphastona başladım bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor yada adeti normale çeviri yor duphaston içtiğim sıralardada civanpercemi çayı içtim günde bir bardak sadece abartmayalım dedim ve bu ay kendideki değişikliği hissettim ben özellikle çörekotuna bağlıyorum çevremdeki kişilerdende sonradanduydum üç ay dört ay kullanıp hamile kalan çok insan var ama bu ay benim bu denememle hamile kaldım tatbiki hersey Allah tandır ama yaptıklarımızda etkisi oldu ve Allah ta istedi nihayetinde...
Birde en önemlisi buna odaklanmayın ben bu ay hamilelikten önce adetimin daha fazla olmasını istediğim için aynı zamanda civanpercemini içtim ve yine çörekotu iyi bir adet düzenleyici yani hamileliği düşündüm ama odaklanmayın bunu söyleyeyim ne okuym olsun başka şeylerle meşgul olun Allah'a bırakın ve rahat olun bakın burda bile çoğu insan tüp bebeğe basvuracakken o ay hamile kalıyor neden nasıl olsa tüp bebekyapacağım diye kafasından çıkarıyor o ay enazından çıkarıyor aklından ve normal gebe kalıyor ve buna benzer çok örnekler var...
Allah tüm isteyenlere evlat nasip etsin sormak istediğiniz biley olursa yardımcı olurum..
Allahım tamamına erdirsin tüm hamilelerin ....
7 yıldır ayrıyım alıştım ama özlüyorum inceden inceye...canımmmm kıyamammm.. ben anneme çok düşkünüm sen nasıl dayanıyorsun(
gözünn aydın canımmm bebeğni ağlıkla kucağına alırsın inşallah :))) ben çörek otumu yemeye gidiyomDD
gamzeee hadi koçum doğru mikkk miiikkkk mikkkkk :)))
canım ben yaptım şimdi 2 cizgime blirgin cıktı ama ilki kadar koyu değil benimdaha vaktim var sanırım karnım cok ağrıyor bugünn
7 yıldır ayrıyım alıştım ama özlüyorum inceden inceye...
Suan yapamayiz kv gildeyiz ama birazdan evlere senlik sabahlar olmasin kimse beni tutamaz:))
selam kızlar n yapıyorsunuz bakimm çayımı yemişimi aldım muhabbete geldim :124:
hoşgeldinnnn napalım mikmike gidenlere doping :)) gamzemin ihtiyacı yok eminim :)) burda olanlara lak lak :))
yawrum benim beee efsane geri döndü olacak eve gidince :)))))))))))
hoşgeldinnnn napalım mikmike gidenlere doping :)) gamzemin ihtiyacı yok eminim :)) burda olanlara lak lak :))
psiko iyi nöbetler canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?