Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen işi biliyosun işte bizde öğrencez yavaş yavaş DD ben eşimin en cok idare etme huyunu seviyorum yani ne annesini kırar nede beni gerektiğinde annesine söyler gerektiğinde bana sen şurda yanlışsın der mantıklıdır herzaman seni ikna eder ve sonunda ben sen haklısın deyip kenara cekilirim sorguya cekerim kendimi gelir sarılır öper gönlümü alır.aynı şekilde annesinde yapar bunu öper gönlünü alır sırnaşır.hep arkamda olduğunu hissetirmesi güvenmek cok güzel bişey.canım kocammmmmm benimmmmm yaaa....

Olmaz ki zaten de senle arayı bozsa koynunami alcak sanki heyallahim yaa simdi nerde

Bak canim tavrin net olsun böyle bi konu açtımi kestir at bunlari daha once konustuk ve cozemedik ve bu konuda yorum yapmak istemiyorum de ve konusma hic yorum yapma ciddiye alma sonunda oda bu konuyu açmaktan sıkılacak

Ne zamandir ailesiyle konusmuyorsunki?

gamze söylediklerin normal bi adam için geçerli denedim olmuyo.. bak ne zaman kavga etsek ben yatmam yanına o kızardı yatak ayrılır mı diye.. şimdi kendi yok ben yatak odasındayım kendi içerde gelmicek sanırım bu saate kalmazdı.. ilk defa yatagımdan gitti.. :85: hayır o gelseydi ben gidecektim ama olsun o yinede gelseydi..

güneş ailesiyle bi usumetim yok.. sadece arayıp sormam ama evime gelsin hizmette hörmette kendi anama babama yapmadıgımı onlara yaparım..

Walla kadın kurnaz olacak evlendik 1ay her akşam aradı gelin diye eşim hep gidelim diyodu pazar sabah 9da ariyodu o aradikca bn eşime anneni anlıyorum hep birlikte olmak istiyo ama bn senin icin yemek yapmaktan keyif alıyorum dedim ve evde hazırladım ve o Arayinca gitmedim aramayinca gittim artik aramiyo pazar günleri de dedim eşime tek birgun var rahatca sarılıp uyuyabilecegimiz ama olmuyo dedim oda bitti arka mahallede oturuuo haftada1zor gidiyoruz artik:))) eskiden sürekli ugruyorduk

laf etsem içim yanmaz.. amaaannn Allah sabrımı versin onsuzluga dayanayım.. ta ki o bensizlige artık dayanamayana dek

aahh canım yaa işte ne yapacaksın herkesin ailesi kendine değerli idare edecez bu saatten onra hiçkimseyi değiştiremeyiz biz iyi niyetli olalım da boşver karşıda ki hangi niyette olursa olsun Allah görüyor ve biliyor ya önemli olan o.Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim...

bizde de benzeri br tartışma olmuştu,senin ailen benim artık dedim,bu kapı kapanınca dışarıda kalan herkes ikinci sırada,benim ailem de
dahil dedim,eğer ailelerimizi bu kapının dışında bırakamazsak kavgamız gürültümüz bitmez ve asla bir aile olamayız,sen kendi aileni kurmak istiyorsun değil mi benimle, ben seninle istiyorum filan dedim,zamanla alıştı artık...

ne özrü canım.. anası bacısı konusunda bin kişide deseki karın haklı onlar ayıp etmiş.. en fazla diyecegi evet yanlış ama onlar iyi niyetli demiştir.. der.. yaşadım daha önce

Ohoo gel de deli olma. Allah sabır versin kuzum ne diyim. O zaman bu konuları açmamaya çalış. Açmasına izin verme yani. Çünkü kendini boşuna strese sokmuş oluyosun olan sana oluyo

Yatak ayırmak cok yanlış bnce ikiniz icinde bnce onda hata yapıyorsun o huyunu yen ilk once gelir gecde olsa gelmezse kalsın orda ama sen yatağını bırakma

biz uzağızda sıkıntı olmuyooo aman iyi böylee DDD haftada 1 yeterde artar bile ya neylerine yetmiyoooo hahahaa D

ahh canım kaç kez söyledim bunu.. ama yok.. ya ben hatırlamıyorum kendimize ait bi konudan tartıştıgımızı o kadar sen düşün artık..

aynennn canım katılıyorum hiçkimse için eşini üzmeye huzurunu bozmaya değmez

biz uzağızda sıkıntı olmuyooo aman iyi böylee DDD haftada 1 yeterde artar bile ya neylerine yetmiyoooo hahahaa D

Biz dip dibeyiz nerdeyse diğer eltimlerle daha çok görüşür onlar baya uzaklar Oysaki bayramda bile hepsi toplanır bn namaz bitmeye yakın giderim :)) az muhabbet yeter

Ohoo gel de deli olma. Allah sabır versin kuzum ne diyim. O zaman bu konuları açmamaya çalış. Açmasına izin verme yani. Çünkü kendini boşuna strese sokmuş oluyosun olan sana oluyo

canım ben açmıyorum adam kurtlu.. ama kaynana ve görümce yılan degilim ki.. onlar görüntüde beni çok seviyor hep iyi olalım istiyolar..aslında eşimde haklı onu yaglıyolar ballıyolar ben soguk kalınca adamda diyo tabi onlar bu kadar iyi sen niye soguksun.. diyemiyorum ki onlar iki yüzlü adi ben dürüst oldugumdan olabilir mi diye...

Kızlarrr iceriye alinmiyoz herhalde kapida kaldik....
bir musade versenizde iceriye girsek..
bu nimetten bizde faydalansak olmazmi?????

Aynen hep aynı şeyler biz de Allah'tan uzağız ama mutlaka bir hafta sonu burdaysak öbür haftasonu ordayıx.kural gibi bir şey oldu bizim için. Görümcemler bayramdan bayrama gelir biz 2 hafta da bir muhakkak gideriz . Oraya gittiğim zaman hafta sonunu geçmemiş sayıyorum.çok tartıştık bu yüzden ama olmuyor iş inada biniyor bu kadar sık gitmek istemiyorum diyordum yanlış anlıyırdu.biraz sabredin kızlar şimdi sen istersen gideriz kem küm ediyor bazı korkuları oluyor erkeklerin

Biz dip dibeyiz nerdeyse diğer eltimlerle daha çok görüşür onlar baya uzaklar Oysaki bayramda bile hepsi toplanır bn namaz bitmeye yakın giderim :)) az muhabbet yeter

ayynennn cok sıkı fıkı olmakta iyi değil aradaki resmiyet az da olsa kalacak cevremdeki arklardan görüyorum allahımmm kendi anasına dememiştir kaynanasına dediklerini yalakalıktan napcaklarını şaşırıyorlar sonrasında da görüyrlar ebelerini hahaha D

hep öyle denirde onca laf ediliyo karşılıklı kaldıramıyorum aynı yataga yatmayı..o da gelmedi zaten..

Canım bugün ayirsan yarın yine aynı yatakta olacaksinuz o sejin komsun degilki kapıyı kapat bitsin esin senin ve yatak ayırmak aranıza mesafe koyar yapma daha cok yeni evlisin sen onu alttan fitle nekadar iyu niyetli yaklaştığını hissettir ve onların yaptıklarını kötü ymus gibi anlatma onlarda iyi niyetli yapiyorlar ama su sözleri beni uzdu de mesala çünkü onlarin algıladigi gibi degil bn su sekilde düşünmüştüm de gazı ver alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…