Senin annen diye başlayan her cümle onlara savunma ic gudusu getiriyo bn hic snn annen söyle falan demem hoslanmadigim bisi olursa bn anneni cok onemsememe ragmen annen böyle dedi ve bn bişi diyemedim ama cok üzüldüm derim beni savunmaya gecer:)
aynen öyle dilerim bebegim benimledir.. babası olacak eşşegede hiiç söylemeyiz..taki ipe ipe gelene kadar gelmeside yetmez hatasını anlayana kadar.. ama o zaman benim oglan evlenme çagına gelmiş olurçünkü anası ana avrat dümdüz gitse.. kim ne demiş duymadım der..kaynatır..Allahımdan dilegim yuvamın huzurunu kaçıranında huzuru olmasın
Bak canim tavrin net olsun böyle bi konu açtımi kestir at bunlari daha once konustuk ve cozemedik ve bu konuda yorum yapmak istemiyorum de ve konusma hic yorum yapma ciddiye alma sonunda oda bu konuyu açmaktan sıkılacak
Ne zamandir ailesiyle konusmuyorsunki?
sen işi biliyosun işte bizde öğrencez yavaş yavaşDD ben eşimin en cok idare etme huyunu seviyorum yani ne annesini kırar nede beni gerektiğinde annesine söyler gerektiğinde bana sen şurda yanlışsın der mantıklıdır herzaman seni ikna eder ve sonunda ben sen haklısın deyip kenara cekilirim sorguya cekerim kendimi gelir sarılır öper gönlümü alır.aynı şekilde annesinde yapar bunu öper gönlünü alır sırnaşır.hep arkamda olduğunu hissetirmesi güvenmek cok güzel bişey.canım kocammmmmm benimmmmm yaaa....
laf etsem içim yanmaz.. amaaannn Allah sabrımı versin onsuzluga dayanayım.. ta ki o bensizlige artık dayanamayana dek
sorun orda canım biz aile olamadık.. her lafı ailemle şöylesin, ailemle böylesin.. yani ailesi ve ben.. ben ayrıyım ailesi degilim.. en kötüsüde bu adam 32 yaşında bu yaştan sonra olgunlaşır degişir diye bi ümidim de yok artık..:85:
ne özrü canım.. anası bacısı konusunda bin kişide deseki karın haklı onlar ayıp etmiş.. en fazla diyecegi evet yanlış ama onlar iyi niyetli demiştir.. der.. yaşadım daha önce
gamze söylediklerin normal bi adam için geçerli denedim olmuyo.. bak ne zaman kavga etsek ben yatmam yanına o kızardı yatak ayrılır mı diye.. şimdi kendi yok ben yatak odasındayım kendi içerde gelmicek sanırım bu saate kalmazdı.. ilk defa yatagımdan gitti.. :85: hayır o gelseydi ben gidecektim ama olsun o yinede gelseydi..
güneş ailesiyle bi usumetim yok.. sadece arayıp sormam ama evime gelsin hizmette hörmette kendi anama babama yapmadıgımı onlara yaparım..
Walla kadın kurnaz olacak evlendik 1ay her akşam aradı gelin diye eşim hep gidelim diyodu pazar sabah 9da ariyodu o aradikca bn eşime anneni anlıyorum hep birlikte olmak istiyo ama bn senin icin yemek yapmaktan keyif alıyorum dedim ve evde hazırladım ve o Arayinca gitmedim aramayinca gittim artik aramiyo pazar günleri de dedim eşime tek birgun var rahatca sarılıp uyuyabilecegimiz ama olmuyo dedim oda bitti arka mahallede oturuuo haftada1zor gidiyoruz artik:))) eskiden sürekli ugruyorduk
bizde de benzeri br tartışma olmuştu,senin ailen benim artık dedim,bu kapı kapanınca dışarıda kalan herkes ikinci sırada,benim ailem de
dahil dedim,eğer ailelerimizi bu kapının dışında bırakamazsak kavgamız gürültümüz bitmez ve asla bir aile olamayız,sen kendi aileni kurmak istiyorsun değil mi benimle, ben seninle istiyorum filan dedim,zamanla alıştı artık...
bizde de benzeri br tartışma olmuştu,senin ailen benim artık dedim,bu kapı kapanınca dışarıda kalan herkes ikinci sırada,benim ailem de
dahil dedim,eğer ailelerimizi bu kapının dışında bırakamazsak kavgamız gürültümüz bitmez ve asla bir aile olamayız,sen kendi aileni kurmak istiyorsun değil mi benimle, ben seninle istiyorum filan dedim,zamanla alıştı artık...
biz uzağızda sıkıntı olmuyooo aman iyi böyleeDDD haftada 1 yeterde artar bile ya neylerine yetmiyoooo hahahaa D
Ohoo gel de deli olma. Allah sabır versin kuzum ne diyim. O zaman bu konuları açmamaya çalış. Açmasına izin verme yani. Çünkü kendini boşuna strese sokmuş oluyosun olan sana oluyo
Yatak ayırmak cok yanlış bnce ikiniz icinde bnce onda hata yapıyorsun o huyunu yen ilk once gelir gecde olsa gelmezse kalsın orda ama sen yatağını bırakma
ahh canım kaç kez söyledim bunu.. ama yok.. ya ben hatırlamıyorum kendimize ait bi konudan tartıştıgımızı o kadar sen düşün artık..
biz uzağızda sıkıntı olmuyooo aman iyi böyleeDDD haftada 1 yeterde artar bile ya neylerine yetmiyoooo hahahaa D
Biz dip dibeyiz nerdeyse diğer eltimlerle daha çok görüşür onlar baya uzaklar Oysaki bayramda bile hepsi toplanır bn namaz bitmeye yakın giderim :)) az muhabbet yeter
hep öyle denirde onca laf ediliyo karşılıklı kaldıramıyorum aynı yataga yatmayı..o da gelmedi zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?