Kızlarrr iceriye alinmiyoz herhalde kapida kaldik....
bir musade versenizde iceriye girsek..
bu nimetten bizde faydalansak olmazmi?????
canım ben açmıyorum adam kurtlu.. ama kaynana ve görümce yılan degilim ki.. onlar görüntüde beni çok seviyor hep iyi olalım istiyolar..aslında eşimde haklı onu yaglıyolar ballıyolar ben soguk kalınca adamda diyo tabi onlar bu kadar iyi sen niye soguksun.. diyemiyorum ki onlar iki yüzlü adi ben dürüst oldugumdan olabilir mi diye...
gelmedi..içerde uyuyo kesinbuz gibi olsun o anası kına yaksın bi yanlarına..al işte şimdi daha mı iyi oldu.. daha da çok nefret ediyorum şuan..:95:
Canım bugün ayirsan yarın yine aynı yatakta olacaksinuz o sejin komsun degilki kapıyı kapat bitsin esin senin ve yatak ayırmak aranıza mesafe koyar yapma daha cok yeni evlisin sen onu alttan fitle nekadar iyu niyetli yaklaştığını hissettir ve onların yaptıklarını kötü ymus gibi anlatma onlarda iyi niyetli yapiyorlar ama su sözleri beni uzdu de mesala çünkü onlarin algıladigi gibi degil bn su sekilde düşünmüştüm de gazı ver alttan
ahh canım kaç kez söyledim bunu.. ama yok.. ya ben hatırlamıyorum kendimize ait bi konudan tartıştıgımızı o kadar sen düşün artık..
Canım bugün ayirsan yarın yine aynı yatakta olacaksinuz o sejin komsun degilki kapıyı kapat bitsin esin senin ve yatak ayırmak aranıza mesafe koyar yapma daha cok yeni evlisin sen onu alttan fitle nekadar iyu niyetli yaklaştığını hissettir ve onların yaptıklarını kötü ymus gibi anlatma onlarda iyi niyetli yapiyorlar ama su sözleri beni uzdu de mesala çünkü onlarin algıladigi gibi degil bn su sekilde düşünmüştüm de gazı ver alttan
Evliliginde herseyi bukadar dert edip her ayrintiya bukadar kendinizi bukadar mutsuz etmeyin....hep öyle denirde onca laf ediliyo karşılıklı kaldıramıyorum aynı yataga yatmayı..o da gelmedi zaten..
gelmedi..içerde uyuyo kesinbuz gibi olsun o anası kına yaksın bi yanlarına..al işte şimdi daha mı iyi oldu.. daha da çok nefret ediyorum şuan..:95:
Çok iyi anlıyorum canım çok can sıkıcıneyse sen kendini strese sokma ama bak bebişin geldiyse üzülür annesi
Anladim canim ama bence hem esin icin hem kendi huzurun icin ara derim.sen aramayinca esinde etkileniyordur.hem nolcakki arayip hatir sorsan.erkek anneleri garip oluyor anliyorum seni ama oncelikle esin icin istee. Ya bir de sen de erkek annesi olursan :)gamze söylediklerin normal bi adam için geçerli denedim olmuyo.. bak ne zaman kavga etsek ben yatmam yanına o kızardı yatak ayrılır mı diye.. şimdi kendi yok ben yatak odasındayım kendi içerde gelmicek sanırım bu saate kalmazdı.. ilk defa yatagımdan gitti.. :85: hayır o gelseydi ben gidecektim ama olsun o yinede gelseydi..
güneş ailesiyle bi usumetim yok.. sadece arayıp sormam ama evime gelsin hizmette hörmette kendi anama babama yapmadıgımı onlara yaparım..
canım o gelmiyorsa sen git hiçkimse için eşini üzmeye değmez boşver takma bu kadar kafayaa zamanla snde boşverirsin zaten
ya canım o zaman fesatça olacak belki ama diğer taraftan negatif mi doluyo dersin,seni şartlanmış bi şekilde dinliyo olabilir,
yani sen aramadım onlar arasın dediğinde,o bunun alt yazısını farklı okuyor olmasın,paranoyakça oldu biraz ama olan şeyler bunlar,
dolup dolup geliyor bazıları bazen...
Allaaaah tribal enfeksiyon resmen.hep mi boyle :/kendi ilgisi yok diyo ama bence kesin öyle.. ya kadının evine gidiyoz olduda bişeye moralim bozuk gelip bana noldu kızım bişeyin mi var demiyoda.. gidiyo ogluna zorlamı getirdin niye suratı asık diyo.. Allah günah yazmasa yaşına başına bakmıcam agzıma geleni saycam
boşver böyle düşünme düşündükçe bileniyosun çünkü,bak şu anda onların ruhu bile duyuyor mu,sen yatakta yalnız,eşin orda
buz gibi,onlar sıcacık yatağında bilmem kaçıncı uykusunda
keşke canım keşke.. babasıyla evliligimiz nereye kadar bilmiyorum ama yine de bebegim benimle olsun..başka hayatlar kursak bile çocugumun babası o olsun :85:
aynen öyle.. ama sonuç degişmiyo.. en güzel zamanlarımızda hatta 27si dogumgünü arkadaşları çagırdım şimdiden ayarladım herşeyi.. ve yaptıgına bak.. ne dicem şimdi insanlara biz kavga ettik parti iptalmi dicem.. offffffffff benim inceligime bak adamın öküzlügüne bak
Anladim canim ama bence hem esin icin hem kendi huzurun icin ara derim.sen aramayinca esinde etkileniyordur.hem nolcakki arayip hatir sorsan.erkek anneleri garip oluyor anliyorum seni ama oncelikle esin icin istee. Ya bir de sen de erkek annesi olursan :)
Allaaaah tribal enfeksiyon resmen.hep mi boyle :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?