Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gelmedi..içerde uyuyo kesin buz gibi olsun o anası kına yaksın bi yanlarına..al işte şimdi daha mı iyi oldu.. daha da çok nefret ediyorum şuan..:95:

Çok iyi anlıyorum canım çok can sıkıcı neyse sen kendini strese sokma ama bak bebişin geldiyse üzülür annesi

gelmedi..içerde uyuyo kesin buz gibi olsun o anası kına yaksın bi yanlarına..al işte şimdi daha mı iyi oldu.. daha da çok nefret ediyorum şuan..:95:

canım o gelmiyorsa sen git hiçkimse için eşini üzmeye değmez boşver takma bu kadar kafayaa zamanla snde boşverirsin zaten

Bence de tatlım sakın aile konusunda inatlaşma arada arıyıver sakın gitmicem etmicem deme bak erkekler birazcık saf yaratıklar huyuna git nasıl sana daha çok bağlanıyor . Onların korkukarı var ailesi ve seninle ilgi . Öbür türlü bn yaptım çünkü sen kötü oluyorsun şimdi işi öğrendim biraz geç olsa da.

ahh canım kaç kez söyledim bunu.. ama yok.. ya ben hatırlamıyorum kendimize ait bi konudan tartıştıgımızı o kadar sen düşün artık..

ya canım o zaman fesatça olacak belki ama diğer taraftan negatif mi doluyo dersin,seni şartlanmış bi şekilde dinliyo olabilir,
yani sen aramadım onlar arasın dediğinde,o bunun alt yazısını farklı okuyor olmasın,paranoyakça oldu biraz ama olan şeyler bunlar,
dolup dolup geliyor bazıları bazen...

ahh bi fırsatın olsada bi tanışsan.. kaç arkadaşımızla ailecek konuştuk bu konuyu.. herkez ona kızdı sen ne yapıyosun diye.. ama yok nuh diyo peygamber demiyo.. ya geçen yazdım ya buraya bi ara anamın adını koyucam kızıma diyo.. ve o kadar ciddi ki yapmıyorum o zaman çocuk diyorum sen bilirsin diyo..ölürüm de onun adını sanını çocuguma vermem

hep öyle denirde onca laf ediliyo karşılıklı kaldıramıyorum aynı yataga yatmayı..o da gelmedi zaten..
Evliliginde herseyi bukadar dert edip her ayrintiya bukadar kendinizi bukadar mutsuz etmeyin....
herseYin daha cok basindasiniz....
evliliginizin tadinicikartin....
ozellikle asla yatak ayirmayin....
evlilikte en cok sogukluga neden olan sey bu....

boşver böyle düşünme düşündükçe bileniyosun çünkü,bak şu anda onların ruhu bile duyuyor mu,sen yatakta yalnız,eşin orda
buz gibi,onlar sıcacık yatağında bilmem kaçıncı uykusunda

Çok iyi anlıyorum canım çok can sıkıcı neyse sen kendini strese sokma ama bak bebişin geldiyse üzülür annesi

keşke canım keşke.. babasıyla evliligimiz nereye kadar bilmiyorum ama yine de bebegim benimle olsun..başka hayatlar kursak bile çocugumun babası o olsun :85:

Anladim canim ama bence hem esin icin hem kendi huzurun icin ara derim.sen aramayinca esinde etkileniyordur.hem nolcakki arayip hatir sorsan.erkek anneleri garip oluyor anliyorum seni ama oncelikle esin icin istee. Ya bir de sen de erkek annesi olursan :)

kendi ilgisi yok diyo ama bence kesin öyle.. ya kadının evine gidiyoz olduda bişeye moralim bozuk gelip bana noldu kızım bişeyin mi var demiyoda.. gidiyo ogluna zorlamı getirdin niye suratı asık diyo.. Allah günah yazmasa yaşına başına bakmıcam agzıma geleni saycam

Allaaaah tribal enfeksiyon resmen.hep mi boyle :/

aynen öyle.. ama sonuç degişmiyo.. en güzel zamanlarımızda hatta 27si dogumgünü arkadaşları çagırdım şimdiden ayarladım herşeyi.. ve yaptıgına bak.. ne dicem şimdi insanlara biz kavga ettik parti iptalmi dicem.. offffffffff benim inceligime bak adamın öküzlügüne bak

keşke canım keşke.. babasıyla evliligimiz nereye kadar bilmiyorum ama yine de bebegim benimle olsun..başka hayatlar kursak bile çocugumun babası o olsun :85:

canım bu kadar üzme kendini şu son cümlene bak ben bile görbiliyorum burdan onunla başka hayat kurmanın sana ne kadar acı vereceğini,yapma bunu dilendirme bile,Allah korusun,çocuğunun babası o olacak ve hep aynı hayatta üstelik Allahın izniyle...
sen de sık dişini ailesini ara sor ilgilen ne bileyim ya da mış gibi yap, o ikna olana kadar en azından...

hayır canım ne iptali siz o gün doğumgünüyle birlikte,barışmanızı da kutlayacaksınız,hazırlıklara tam gaz devam.

canım başlarda arıyodum uyuz kadın oglu arayınca cin gibi ben arayınca ayhhh off oram agrıyo buram agrıyo hatta son aramalarımda kaynananın telefonu çalar çalar çalar en sonunda kayınbabam açıyo.. annenin eli işteydi diyo.. yalan degilse bende birşey bilmiyorum..öyle olunca bende vazgeçtim aramıyorum haklıyımda

bence sende onlar gibi yap eşinin yanında iyi davran onun yanında ara sor hadi annemlere gidelim de eşine kız bence öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…