Haklisin ama iste esinin ailesi napcan :/sen sakin ol,kendi huzurunu kacirma. Madem boyle bir kadin,sen de ona gore politik ol,nabza gore serbet ver sinirin gecincecanım başlarda arıyodum uyuz kadın oglu arayınca cin gibi ben arayınca ayhhh off oram agrıyo buram agrıyo hatta son aramalarımda kaynananın telefonu çalar çalar çalar en sonunda kayınbabam açıyo.. annenin eli işteydi diyo.. yalan degilse bende birşey bilmiyorum..öyle olunca bende vazgeçtim aramıyorum haklıyımda
keşke canım keşke.. babasıyla evliligimiz nereye kadar bilmiyorum ama yine de bebegim benimle olsun..başka hayatlar kursak bile çocugumun babası o olsun :85:
7/24 böyle.. ha biz kavgaya başlayıncada diyoki aman oglum siz mutlu olun gülü eglenin istiyom ne isticem ben.. meşhur lafı gülüp eglenin.. izin versen eglencez dişlerim gıcırdıyo sinirden şuan
Hos bulduk canim nihayet biri farketti....hoşgeldin serwlcimm kusura bakma canım sohbet koyuydu farkedememişiz :))) nasılsın :)
7/24 böyle.. ha biz kavgaya başlayıncada diyoki aman oglum siz mutlu olun gülü eglenin istiyom ne isticem ben.. meşhur lafı gülüp eglenin.. izin versen eglencez dişlerim gıcırdıyo sinirden şuan
Ii geceler cnm cagir kocani yaninakızlar nolur kusura bakmayın ciddi başınızı agrıttım gece gece.. hemde tatlı hamiş adaylarının .. sizin mutlu olmanız lazım..ben kaçar tekrardan çok çok sagolun
kızlar nolur kusura bakmayın ciddi başınızı agrıttım gece gece.. hemde tatlı hamiş adaylarının .. sizin mutlu olmanız lazım..ben kaçar tekrardan çok çok sagolun
kocamla tartıştık canlar..masaj yapıyodu bana çok iyiydik biranda tatilden geldik geleli annemleri aradın mı demez mi.. zaten doluyum onlar beni aradımı yada arayınca off puff dan başka ne duydum dedim.. kıyamet koptu işte.. üstümü giydim çıktım evden atladım arabaya 1 saat kadar şehirde dolandım..yeni geldim..neyseki yumoş zamanı bitti.. ihtiyacım yok ona
Günaaayydinnn kizlar
Gunaydiiiiin :)
Günaydn sizede kızlar nasılsınız
Iyiyim canim sen nasilsinyumurtlama bitti bekleme donemindeyim bakalim bu topicden kac hamis cikacak
Ins cok çıkar hatta hepimiz çıkarız bnm de bitti sanırım dün :))
Ovulasyonda yapiyorsun dimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?