Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar nolur kusura bakmayın ciddi başınızı agrıttım gece gece.. hemde tatlı hamiş adaylarının .. sizin mutlu olmanız lazım..ben kaçar tekrardan çok çok sagolun

Haklisin ama iste esinin ailesi napcan :/sen sakin ol,kendi huzurunu kacirma. Madem boyle bir kadin,sen de ona gore politik ol,nabza gore serbet ver sinirin gecince

keşke canım keşke.. babasıyla evliligimiz nereye kadar bilmiyorum ama yine de bebegim benimle olsun..başka hayatlar kursak bile çocugumun babası o olsun :85:

Canım saçmalıyosun ama ya ne biçim laf öyle. Siz birbirinizi sevdikten sonra sırf ailesi yüzünden ayrılacak değilsiniz. Hem ne sen onsuz yapabilirsin ne o sensiz. Hele bide bebişiniz olduktan sonra..
Bebeğim nolur üzme artık kendini. İnan bana aynı problemleri bizde yaşıyoruz herkes yaşıyor. Değer mi kendini bu kadar yıpratmaya. Gör bak yarın herşey düzelicek uyu bence şimdi canım hadi

7/24 böyle.. ha biz kavgaya başlayıncada diyoki aman oglum siz mutlu olun gülü eglenin istiyom ne isticem ben.. meşhur lafı gülüp eglenin.. izin versen eglencez dişlerim gıcırdıyo sinirden şuan

ooo vakit epeyi geç olmuş,ben müsaade isteyim,canım aklım sende ama,inşallah sakinleşirsin ve bu geceyi aynı yatakta geçirirsiniz.iyi geceler

7/24 böyle.. ha biz kavgaya başlayıncada diyoki aman oglum siz mutlu olun gülü eglenin istiyom ne isticem ben.. meşhur lafı gülüp eglenin.. izin versen eglencez dişlerim gıcırdıyo sinirden şuan

ayy denizasker gülünmez ama haline gülesim geldi arkadaşım yanlış anlama izin versen gülüp eğlenecez demene nası güzel rol yapıyo demekki kadın oscarlık oyuncu takdir etmek lazım

üzüldüm yaa offf bu kocalar niye anlamılar ki halimizden sıkma canını gülüm hele bi hamiş kal acısını alırsın

Kizlar islem tamamdir :) agrim da var.kesin catliyor.tamam %90 catliyor diyeyim :) yarinda doktora gidiyorum.catlayp catlamadigini soyler artik. Sonra iskence dolu 2 hafta bekleyis.poof

günaydın canlar nasılsınız bakalım ayın birinede az kaldı aaaaaaaaaaa belirti aramak yoooookkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…