günaydın canlar nasılsınız bakalım ayın birinede az kaldı aaaaaaaaaaa belirti aramak yoooookkkkkkkkkkkkkkkkk
Iyiyiz canim senin bat 1imi yoksa adet tarihi gecinye kadar yapmicaz test anlasmamiz öyle kizlarla:))
Gunaydin canimcimherkese günaydınnn
evet canım 1 bende belirtide aramıyorum zaten artık ne gelirse bahtımıza beklıyoruz
Silik oluncada calisma yapsaydin canim ben piki gordukten iki gun sonra yumurtladim bu ayEvet yaptim dundenceki gun gordum koyuyu dun silikti
silik oluncada calisma yapsaydin canim ben piki gordukten iki gun sonra yumurtladim bu ay
Gamse iim cnm.sen de iyisindir insallah. Ben ovulasyon testi yapmiorum.direk doktora gidiyorum :/ bgn 3te kontrole gidicem bakalaim ne dicekGunaydiiiiin :)
haklisin ama iste esinin ailesi napcan :/sen sakin ol,kendi huzurunu kacirma. Madem boyle bir kadin,sen de ona gore politik ol,nabza gore serbet ver sinirin gecince
Silik oluncada calisma yapsaydin canim ben piki gordukten iki gun sonra yumurtladim bu ay
Doktor beni ovu tarihi icin çağırmadi hic ondan bende testle buluyorum ovumu :))Gamse iim cnm.sen de iyisindir insallah. Ben ovulasyon testi yapmiorum.direk doktora gidiyorum :/ bgn 3te kontrole gidicem bakalaim ne dicek
merhaba evet ya neden bu kayınvalideler aynı anlamıyorum. Acaba biz oğullarından ayrılsak çok mu mutlu olurlar benim kayınvalidem de oğlunun bana çk düşkün olmasını çekemiyor resmen bunu dile getiriyor. Eşimin bana hastayken bir bitki çayı vermesi bile ou rahatsız ediyor . Ben hasta olsam yapmazsın dimi diyor. Bu kadar olmaz ya .
arkadaşlar ben bu ovülasyon günlerinden birşey anşamadım 2 aydır gün aşırı sürekli denedim . 9'u ile 16 günleri arasında bu ay 18 eylül'de adet oldum ne zaman denemeleyim acaba .
Gunaydin :) bence kayinvaldenin yaninda uzak durun.gercekten sinir olup yoktan yere kriz cikarabilirler. Bazi erkeklerde annelerinin hic farkinda olmuyorlar. Bence kayinvaldeden daha cok ozaman koca sinir eder :)merhaba evet ya neden bu kayınvalideler aynı anlamıyorum. Acaba biz oğullarından ayrılsak çok mu mutlu olurlar benim kayınvalidem de oğlunun bana çk düşkün olmasını çekemiyor resmen bunu dile getiriyor. Eşimin bana hastayken bir bitki çayı vermesi bile ou rahatsız ediyor . Ben hasta olsam yapmazsın dimi diyor. Bu kadar olmaz ya .
Koyu oldugunda denemedim silik oldugunda denedim canım :)) zaten yaziyo pozitifse sonuç 24 saat sonra iliskiye girilmesi önerilir diyo ben kaçırdım sanmıştım sanırım kacirmamisim:))
Zor mu kolay mi bilemedim.boyle de durmadan doktora gidiyorsun, dogal olarakta stres oluyorsun.Doktor beni ovu tarihi icin çağırmadi hic ondan bende testle buluyorum ovumu :))
günaydın herkese.Kızlar yaaaaaa bu hamile kalanlar nasıl kaldılar bi anlatsalar biz mi beceremiyoruz anlamadım ki?:))))))))
günaydın herkese.Kızlar yaaaaaa bu hamile kalanlar nasıl kaldılar bi anlatsalar biz mi beceremiyoruz anlamadım ki?:))))))))
Zor mu kolay mi bilemedim.boyle de durmadan doktora gidiyorsun, dogal olarakta stres oluyorsun.
:)) stresi bırakmak lazım tamamen oldumu tuttumu derdine son verilmeli ve zaten bebeklerimizin dogacagi tarih belli onun icin naparsak yapalim zamanini beklemeliyiZ onun dışında mikmikten sonra hemen kalkilmayacak yarım saat yatilcak en ovu testiyle yumurtlamayi takip etmek gerekli cunku yumurta en fazla 24saat canli kaliyo sperm 72 saat bunlar en fazla yasayabilecekleei yani onun icin düzenli birliktelik gun asiri mikmik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?