Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haklisin ama iste esinin ailesi napcan :/sen sakin ol,kendi huzurunu kacirma. Madem boyle bir kadin,sen de ona gore politik ol,nabza gore serbet ver sinirin gecince

merhaba evet ya neden bu kayınvalideler aynı anlamıyorum. Acaba biz oğullarından ayrılsak çok mu mutlu olurlar benim kayınvalidem de oğlunun bana çk düşkün olmasını çekemiyor resmen bunu dile getiriyor. Eşimin bana hastayken bir bitki çayı vermesi bile ou rahatsız ediyor . Ben hasta olsam yapmazsın dimi diyor. Bu kadar olmaz ya .

Silik oluncada calisma yapsaydin canim ben piki gordukten iki gun sonra yumurtladim bu ay

Koyu oldugunda denemedim silik oldugunda denedim canım :)) zaten yaziyo pozitifse sonuç 24 saat sonra iliskiye girilmesi önerilir diyo ben kaçırdım sanmıştım sanırım kacirmamisim:))

Kızlar bunları düşünmeyin kulvarlarimi farkli onlarla onlar oğulları icin herseyi yaparlar tek bisi hariç onuda biz yapariz hemde onlarin oğulları icin yaptıklarını da yani her halukarda biz dahada ağır basiyoruz senin ailen diye başlamak dan vazgecilmeli politik davranilmali

arkadaşlar ben bu ovülasyon günlerinden birşey anşamadım 2 aydır gün aşırı sürekli denedim . 9'u ile 16 günleri arasında bu ay 18 eylül'de adet oldum ne zaman denemeleyim acaba .

Siklusun kac gun mesela 30 diyelim 30/3:10.gun basliyorsun yapmaya

Gunaydin :) bence kayinvaldenin yaninda uzak durun.gercekten sinir olup yoktan yere kriz cikarabilirler. Bazi erkeklerde annelerinin hic farkinda olmuyorlar. Bence kayinvaldeden daha cok ozaman koca sinir eder :)

Koyu oldugunda denemedim silik oldugunda denedim canım :)) zaten yaziyo pozitifse sonuç 24 saat sonra iliskiye girilmesi önerilir diyo ben kaçırdım sanmıştım sanırım kacirmamisim:))

Insallah canim allah gonlune gore versin

günaydın herkese.Kızlar yaaaaaa bu hamile kalanlar nasıl kaldılar bi anlatsalar biz mi beceremiyoruz anlamadım ki?:))))))))

günaydın herkese.Kızlar yaaaaaa bu hamile kalanlar nasıl kaldılar bi anlatsalar biz mi beceremiyoruz anlamadım ki?:))))))))

:)) stresi bırakmak lazım tamamen oldumu tuttumu derdine son verilmeli ve zaten bebeklerimizin dogacagi tarih belli onun icin naparsak yapalim zamanini beklemeliyiZ onun dışında mikmikten sonra hemen kalkilmayacak yarım saat yatilcak en ovu testiyle yumurtlamayi takip etmek gerekli cunku yumurta en fazla 24saat canli kaliyo sperm 72 saat bunlar en fazla yasayabilecekleei yani onun icin düzenli birliktelik gun asiri mikmik :))

:):) hepsi bu kadarcıkmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…