Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin kislarrr hepinizeeee
Calismalari bitenlen hadi bakalim ins. Tutmustur diyeyimm
Benim de ovl.testlerim geldi bu aksam yapmaya baslicam kismetse
Aksam kv lerdeydim .o kutudaki ne diyo amma merakli
Esim ozel bisi dedi.halen israr ediyo cok merak ettim felan diyoo
Allam ya ne merakli seysin .seytan diyo fantazi malzemeleri al goster cirbacti bilmemneydi
Utansin

öyle gibi durumlarda kırbaç taşı sen en iyisi :128:
sorduğu zaman fantazi bişey görmek istermisin genede anne dersin ewet derse sende o kırbacı gösterirsin
hoş buzamanda gelin azmış oğluma napıo acaba die iyice kıllanırr
yada en iyi ihtimal senden tırsar

Detayli bilmiorum bende.insallah hicte bilmem. Bi ismi var da unuttum. Sanirim Ilac veriyorlarmis icerden sonra da rontgen.

hımmm hgs falan dedikleri bu olmalı genelde çektirmek isteyenler isteksiz oluyor okuduğum kadarıyla korkuyorlar. inşallah sana gerek kalmaz arkadaşım

günaydınnnn.özel bişi demenize rağmen hala soruyo yani pesss :)

hahahaha o da doğru bi bakış açısı bu gelin oğluma ne yapıyor :)

Ahaha aynen oyle yapicammmm
Ayyy tirsar walla bendennn

gunaydin :) bence kayinvaldenin yaninda uzak durun.gercekten sinir olup yoktan yere kriz cikarabilirler. Bazi erkeklerde annelerinin hic farkinda olmuyorlar. Bence kayinvaldeden daha cok ozaman koca sinir eder :)

ebn onuda anlamaya çalışıyorum o yüzden hiç tartışmıyoum bile. Ama gözlemliyorum bir kıskançlık söz konusu. Neyse biz bırakalım gelin kayınvalide problemini bir tek bebeğe konsantre olalım. Oğlumuz olursa bizde kıskanç oluruz belkide :)

hahahaaaaa hiç güleceğim yoktu yaaaa :))))))) bu arada günaydın kıslaaaaaaaaaaaaaaar :))

Benim hayatım hep stresli ondan uzak durabilmem mümkün değil gibi görünüyor maalesefama ovülasyon testini uzun süredir kullanıyorum evde ayaklarımı havaya kaldırıyorum,eşim beni çırpıyo,silkeliyo,bi amuda kalkmadığım kaldı yani anlayacağınız ama olmuyoooooo((((((((((((((((((((((((((

bu rahim filmi dediğiniz ne oluyor kızlar. aletle içeri girip bakıyor ve küçük bir film veriyor kağıtta o mu

Ben cektirdim cnm agustosta
Korkulcak bisi degilmiss
Alttan bi aletle girip basinla sivi veriyolar .ilac tuplerden geciyomu diye bakiyolar
Geciyosa tupler acik olmus oluyo.
Bende acik cikti sukur

umutsuzluğa kapılma bence en önemlisi de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar için dua etmek.

benimde öle canım düşükten sonra hemen tutar demişlerdi 4 ay oldu ne gelen var ne giden okadar silkelenmelerim, şekilden şekle girmelerimde çabası bekarken biri dese idi sen bunları yapacaksın die neyin kafasınu yaşıo die düşünürdüm oysa şimdiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…