8-9 ay cnm. Pko var. Bu ay da olmazsa rahim filmi cekilcek.hic istemiyorum :/Nekadardir deniyosunuz canım
8-9 ay cnm. Pko var. Bu ay da olmazsa rahim filmi cekilcek.hic istemiyorum :/
Bir beste de benden gelsin ozaman
Dile kolay ama zor
Bebiş hasretini bize soorrr
Nasıl bir geri sayım, yerinde sayıyor her gün
Bineyim arabaya, bir varayım hastaneye,
300bin yıl gibi geliyor bana
Şu son üç hafta
Yatcazz kalkcazz yatcazzz kalkcazz yatcaz kalkcazzzz hooopp kırmızııııı
Klomenler, çatlatmalar, silkeletmeler hepsi hikayeeeee hooooppp kırmızııı
Gunaydin kislarrr hepinizeeee
Calismalari bitenlen hadi bakalim ins. Tutmustur diyeyimm
Benim de ovl.testlerim geldi bu aksam yapmaya baslicam kismetse
Aksam kv lerdeydim .o kutudaki ne diyo amma merakli
Esim ozel bisi dedi.halen israr ediyo cok merak ettim felan diyoo
Allam ya ne merakli seysin .seytan diyo fantazi malzemeleri al goster cirbacti bilmemneydi
Utansin
Detayli bilmiorum bende.insallah hicte bilmem. Bi ismi var da unuttum. Sanirim Ilac veriyorlarmis icerden sonra da rontgen.bu rahim filmi dediğiniz ne oluyor kızlar. aletle içeri girip bakıyor ve küçük bir film veriyor kağıtta o mu
Detayli bilmiorum bende.insallah hicte bilmem. Bi ismi var da unuttum. Sanirim Ilac veriyorlarmis icerden sonra da rontgen.
Allam ya ne merakli seysin .seytan diyo fantazi malzemeleri al goster cirbacti bilmemneydi
Utansin
öyle gibi durumlarda kırbaç taşı sen en iyisi :128:
sorduğu zaman fantazi bişey görmek istermisin genede anne dersin ewet derse sende o kırbacı gösterirsin
hoş buzamanda gelin azmış oğluma napıo acaba die iyice kıllanırr
yada en iyi ihtimal senden tırsar
öyle gibi durumlarda kırbaç taşı sen en iyisi :128:
sorduğu zaman fantazi bişey görmek istermisin genede anne dersin ewet derse sende o kırbacı gösterirsin
hoş buzamanda gelin azmış oğluma napıo acaba die iyice kıllanırr
yada en iyi ihtimal senden tırsar
gunaydin :) bence kayinvaldenin yaninda uzak durun.gercekten sinir olup yoktan yere kriz cikarabilirler. Bazi erkeklerde annelerinin hic farkinda olmuyorlar. Bence kayinvaldeden daha cok ozaman koca sinir eder :)
Utansin
:)) stresi bırakmak lazım tamamen oldumu tuttumu derdine son verilmeli ve zaten bebeklerimizin dogacagi tarih belli onun icin naparsak yapalim zamanini beklemeliyiZ onun dışında mikmikten sonra hemen kalkilmayacak yarım saat yatilcak en ovu testiyle yumurtlamayi takip etmek gerekli cunku yumurta en fazla 24saat canli kaliyo sperm 72 saat bunlar en fazla yasayabilecekleei yani onun icin düzenli birliktelik gun asiri mikmik :))
Ahaha aynen oyle yapicammmm
Ayyy tirsar walla bendennn
bu rahim filmi dediğiniz ne oluyor kızlar. aletle içeri girip bakıyor ve küçük bir film veriyor kağıtta o mu
Benim hayatım hep stresli ondan uzak durabilmem mümkün değil gibi görünüyor maalesefama ovülasyon testini uzun süredir kullanıyorum evde ayaklarımı havaya kaldırıyorum,eşim beni çırpıyo,silkeliyo,bi amuda kalkmadığım kaldı yani anlayacağınız ama olmuyoooooo ((((((((((((((((((((((((((
Benim hayatım hep stresli ondan uzak durabilmem mümkün değil gibi görünüyor maalesefama ovülasyon testini uzun süredir kullanıyorum evde ayaklarımı havaya kaldırıyorum,eşim beni çırpıyo,silkeliyo,bi amuda kalkmadığım kaldı yani anlayacağınız ama olmuyoooooo ((((((((((((((((((((((((((
hsgldn cnmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?