ne güzel işte tırssın .. bişey olursa banada yaparmı die düşünsün:104::104: :90::90:
benimde öle canım düşükten sonra hemen tutar demişlerdi 4 ay oldu ne gelen var ne gidenokadar silkelenmelerim, şekilden şekle girmelerimde çabası bekarken biri dese idi sen bunları yapacaksın die neyin kafasınu yaşıo die düşünürdüm oysa şimdiiiiii
Canım nerelerdesin sen ? hiç biriniz yoksunuz o topikte kimseyi göremiyorum,
İyimisin canım ?
benimde öle canım düşükten sonra hemen tutar demişlerdi 4 ay oldu ne gelen var ne gidenokadar silkelenmelerim, şekilden şekle girmelerimde çabası bekarken biri dese idi sen bunları yapacaksın die neyin kafasınu yaşıo die düşünürdüm oysa şimdiiiiii
hehehee ypmadığımız şeyy yok ya bende aynı durumdayım eşim artık gülüyoo hahahaa bi gelselerdi yaa gelmiyolar da eşşek sıpalarııı :))))))
hehehee ypmadığımız şeyy yok ya bende aynı durumdayım eşim artık gülüyoo hahahaa bi gelselerdi yaa gelmiyolar da eşşek sıpalarııı :))))))
hahahaaaaa hiç güleceğim yoktu yaaaa :))))))) bu arada günaydın kıslaaaaaaaaaaaaaaar :))
Ben kesinlikle stresten olmadığını düşünüyorum evet bi uzak durabilsek ondan herşey düzelicek ama olmuyor işte.İncir kürleri,çörek otlu ballı karışımlar,soğan suyu vs.içmediğim bişey de kalmadı.Sağolsun adetim ne gününü ne saatini şaşırıyor.Tık diye oluyorum her ay çok düzenli ama neden hamile kalamadım anlamıyorum ühühühühü((
Gunaydin canummm
ayyy soğan suyunu içebildinmiiiben içemedm.:120::120: bidahada ne kür ne bişi hiç bişi denemedim..
ne güzel benimde eskiden öle idi düşükten sonra 28 günde 1 olan adetim 23 günde 1 e düştü :26: ama hala düzenli şükür 23.gün biter 24ünde gelir..:26: ah bi kerede gelmese.. panik yapsam heycanlansam.. sonra test alsam bir baksam çift çizgi
ayyy soğan suyunu içebildinmiiiben içemedm.:120::120: bidahada ne kür ne bişi hiç bişi denemedim..
ne güzel benimde eskiden öle idi düşükten sonra 28 günde 1 olan adetim 23 günde 1 e düştü :26: ama hala düzenli şükür 23.gün biter 24ünde gelir..:26: ah bi kerede gelmese.. panik yapsam heycanlansam.. sonra test alsam bir baksam çift çizgi
günaydın canlar nasılsınız....moraller bozuk benim hem evdeki kocama hemde iş yerinde salağın tekine....
günaydın canlar nasılsınız....moraller bozuk benim hem evdeki kocama hemde iş yerinde salağın tekine....
Heh evet cnm hgs.insallah canim insallahhımmm hgs falan dedikleri bu olmalıgenelde çektirmek isteyenler isteksiz oluyor okuduğum kadarıyla korkuyorlar. inşallah sana gerek kalmaz arkadaşım
Bencede :) fallarimda hep erkek bebek cikiyor :)ebn onuda anlamaya çalışıyorum o yüzden hiç tartışmıyoum bile. Ama gözlemliyorum bir kıskançlık söz konusu. Neyse biz bırakalım gelin kayınvalide problemini bir tek bebeğe konsantre olalım. Oğlumuz olursa bizde kıskanç oluruz belkide :)
Evet sanırım çünkü zamani gelince olacak bu is malesef heray dahada yaklasiyoruz:):) hepsi bu kadarcıkmıydı
Ahaha cok mantıklı bencede kirbac kelpce filan deGunaydin kislarrr hepinizeeee
Calismalari bitenlen hadi bakalim ins. Tutmustur diyeyimm
Benim de ovl.testlerim geldi bu aksam yapmaya baslicam kismetse
Aksam kv lerdeydim .o kutudaki ne diyo amma merakli
Esim ozel bisi dedi.halen israr ediyo cok merak ettim felan diyoo
Allam ya ne merakli seysin .seytan diyo fantazi malzemeleri al goster cirbacti bilmemneydi
Utansin
Rahim filmi korkulacak bisi degilmis burda cektirenler var8-9 ay cnm. Pko var. Bu ay da olmazsa rahim filmi cekilcek.hic istemiyorum :/
BeniM7.ayim canim burda geneli 6ay ve sonrasiGamse sen ve sizler ne kadardir deniyorsunuz?
Günaydın bebegimkünayyyydddıınıınnnnnnnnnn :124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?