Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hehehee ypmadığımız şeyy yok ya bende aynı durumdayım eşim artık gülüyoo hahahaa bi gelselerdi yaa gelmiyolar da eşşek sıpalarııı :))))))

Canım nerelerdesin sen ? hiç biriniz yoksunuz o topikte kimseyi göremiyorum,
İyimisin canım ?

ablacımmm.. iyiyim ne olsun topik topik geziorum bir umut işte.. kafa dağıtmak..
hala beklemelerdeyim
sen nasılsın? varmı gelişmeler :26:
ewet artık topiğe gelmiorum.. kimsecikler yokki.. hep boş

Ben kesinlikle stresten olmadığını düşünüyorum evet bi uzak durabilsek ondan herşey düzelicek ama olmuyor işte.İncir kürleri,çörek otlu ballı karışımlar,soğan suyu vs.içmediğim bişey de kalmadı.Sağolsun adetim ne gününü ne saatini şaşırıyor.Tık diye oluyorum her ay çok düzenli ama neden hamile kalamadım anlamıyorum ühühühühü((

hehehee ypmadığımız şeyy yok ya bende aynı durumdayım eşim artık gülüyoo hahahaa bi gelselerdi yaa gelmiyolar da eşşek sıpalarııı :))))))

bi gelsin sorcam ben onaa .. anniş bekletilirmi hiç die popişe popişe vurcam..

ayyy soğan suyunu içebildinmiii ben içemedm.:120::120: bidahada ne kür ne bişi hiç bişi denemedim..
ne güzel benimde eskiden öle idi düşükten sonra 28 günde 1 olan adetim 23 günde 1 e düştü :26: ama hala düzenli şükür 23.gün biter 24ünde gelir..:26: ah bi kerede gelmese.. panik yapsam heycanlansam.. sonra test alsam bir baksam çift çizgi

evet içtim soğan suyunu.Tadı bana kötü gelmedi adet düzenimi ona borçlu olduğumu düşünüyorum ben.Çünkü dediğim gibi saati bile şaşmıyor tık diye oluyorum.Evet yaa bi adet olmasak test yapsak çift çizgi çıksa acaba ozamanda heyecanlanıp kalpten mi giderim bilemedim şimdii:))))))))))

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmm o günleride görcez Allahın izniyle :))

günaydın canlar nasılsınız....moraller bozuk benim hem evdeki kocama hemde iş yerinde salağın tekine....

Gunaydin canim
Ay bu ara bu kocislere bisi oldu walla
Isyerindeki salagi bosver tatlim heryerde var onlardan kayniyooo
Bizim burayi gorsenn.takmiyomm onlari
Kocisin naptii

Bencede :) fallarimda hep erkek bebek cikiyor :)

:):) hepsi bu kadarcıkmıydı
Evet sanırım çünkü zamani gelince olacak bu is malesef heray dahada yaklasiyoruz
Ahaha cok mantıklı bencede kirbac kelpce filan de
8-9 ay cnm. Pko var. Bu ay da olmazsa rahim filmi cekilcek.hic istemiyorum :/
Rahim filmi korkulacak bisi degilmis burda cektirenler var
Gamse sen ve sizler ne kadardir deniyorsunuz?
BeniM7.ayim canim burda geneli 6ay ve sonrasi
künayyyydddıınıınnnnnnnnnn :124::124::124:
Günaydın bebegim
günaydın canlar nasılsınız....moraller bozuk benim hem evdeki kocama hemde iş yerinde salağın tekine....

Günaydın canim nazarlara geldik heralde noldu sana

Günaydın Kızlarr , umarım iyisinizdir :)) bebişin olmadığını haber vereyim dedim...regl oldum :)) regl olamamanın da verdiği huzursuzluk çook fenaa :119:

Pozitifli testler diliyorum sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…