Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

he walla düşünemiyorum o anı ve kendimi

Günaydın Kızlarr , umarım iyisinizdir :)) bebişin olmadığını haber vereyim dedim...regl oldum :)) regl olamamanın da verdiği huzursuzluk çook fenaa :119:

Pozitifli testler diliyorum sizlere

geşmiş olsun canım. herşeyin hayırlısı. inşallah hepimiz en yakın zamanda pozitifi görürüz

benide ekleyebilirmisiniz 10 ekim inşallah bayram müjdesi gelir kızlar son adetlerim 10 eylül 13 ağustos 12 temmuz yumurtlama dönemim 21-28 eylül olarak hesapladım doğrumu hesaplamışım

kızlar bu arada benim bat 12 ekim beni de ekleyebilirseniz çok sevinirim:)

benide ekleyebilirmisiniz 10 ekim inşallah bayram müjdesi gelir kızlar son adetlerim 10 eylül 13 ağustos 12 temmuz yumurtlama dönemim 21-28 eylül olarak hesapladım doğrumu hesaplamışım

doğru hesaplamışsın canım. ama bunlar tahmini biliyorsun. sen yine de günaşırı denemeye devam et

kocama küstüm bebek için benle birlikte oluyomuş gibi hissettirdi sarılmıyom bile sarılmıycamda....işyerindeki salak da Allah a havale ettim Allah ıslah etsin....

Günaydın Kızlarr , umarım iyisinizdir :)) bebişin olmadığını haber vereyim dedim...regl oldum :)) regl olamamanın da verdiği huzursuzluk çook fenaa :119:

Pozitifli testler diliyorum sizlere

hayırlısı olsun canım.. gördüğün son kırmızın olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…