Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Burdaki herkedin zamani gelmis o zaman. Oleeeeey :)
Aynen öyle canim ins elimiz bos gecmeez bu ay
okudum canım yazılarını. hayırlısıyla tutmuştur inşallah...
Ins bebeğim hepimiz bayrama mutlu girerizz ins
Bayramda insallah cifte bayram yaparizz :)
Hakkaten yaa on numara 10 yıldız olar olsa
Ayyy benimde tam bayrama denk geliyorrr
Inlah olurr bu seferrr

Ins canım yaa

kvler hep çıldırmış da kocalar dediğin gibi.. özellikle de yumyum günlerinde. ben de hep diyordum küsmeyin falan diye ama artık demicem valla. neme lazım sonra benim de başıma gelir :18:

Bu ara benimde yumyum gunleri amann alttan alim da bi terslik olmasin
Sonra istedigi kadar kuser barisirizz

kocama küstüm bebek için benle birlikte oluyomuş gibi hissettirdi sarılmıyom bile sarılmıycamda....işyerindeki salak da Allah a havale ettim Allah ıslah etsin....

Bu konuda size katılıyorum evet erkekler düşüncesizce davranıyorlar sadece çocuk için beraber olmak istediklerini hissettiriyolar ve ben konsantre olamıyorum zevk alamıyorum sonrada bebiş olmayınca neden olmuyo?Bununda etkisi var işte.

kocama küstüm bebek için benle birlikte oluyomuş gibi hissettirdi sarılmıyom bile sarılmıycamda....işyerindeki salak da Allah a havale ettim Allah ıslah etsin....
Üzülme kuzum yaa bende kendimi sapık gibi hissettim ; ( sanki zorla oluyomus gibi hissettirdi bana biz bu dönemlerde sanırım daha fazla duygusaliz ondan alinganliklarimiz artmış olabilir bebek icin olsa kav aydır neden beklesin öyle

erkekler yapmak için yaptıklarından dolayı duyguları yok sayıyorlar bizde bu iştahsızlıkla konsantre olamıyoruz... katılıyorum şekerim...ama ben evliliği aşk sanmıştım o heyecan hep olur sanmıştım yok kızlar yok bu erkekler böle kendilerine muhtaç gibi hissediyolar...

gamzeciğim ya çok üzülüyorum valla ben o anı tutkuyla olsun isterken adam görev gibi görmesi canımı sıkıyo..oysaki erkekler kadını daha çok istemeli die düşünüyorum ve böle tutkulu düşünmeleri gerektiğine inanıyorum...

canım şuan sinirli ve üzgünsün. onun için böyle düşünüyor olabilirsin. yoksa evliliğinde aşk olmadığını nasıl düşünebilirsin?

Oyle dusunme canim yaaa her iki taraf icinde cok zor bi donemden geciyoruzz
Istesekte istemesekte bebek fikri hep aklimizda
Hassasiyetni anliyorum ama biraz daha sabretmemiz gerek

ilk defa bu ay bende öle hissettim.. iğrenç bi duygu ve saöledimde.. bebişim bi gelsin süründürcem seni dedim

canım şuan sinirli ve üzgünsün. onun için böyle düşünüyor olabilirsin. yoksa evliliğinde aşk olmadığını nasıl düşünebilirsin?

ne bileyim şekerim ya sinirli değilim olmamda...sadece üzgünüm yoksa kocamla konuşuyorum seviyorum ama böle davranmasına katlanamıyorum...

ilk defa bu ay bende öle hissettim.. iğrenç bi duygu ve saöledimde.. bebişim bi gelsin süründürcem seni dedim

ben şuan öyle bir sorun yaşamıyorum ama zaman ilerledikçe bizim de mi öyle olur acaba... herhalde o zaman yumyum günümüz olduğunu çaktırmadan birlikte olmak lazım... sıkılıyorlar mı noluyor bunlara ya :44:

Bebeğim bende dun ondan cok üzüldüm sanki hix arzulamiyomus gibi sanki ben onla o istemedigi halde birlikte oluyomusim gibi hissettim ve yumyum bitti benim bi sure ara vercem mikmike seni cok iyi anlıyorum bu konuda üzülmek te de haklısın ama yapabileceğimiz bisi yok ki malesef sende bi süre hic yaklasma o geldiginde reddet ama uzatma sadece 1kez o ona yeter anlar ins hatalarını

sıkılmıyolar canım görev gibi yapıyolar bu üzüyo işte....

ne bileyim şekerim ya sinirli değilim olmamda...sadece üzgünüm yoksa kocamla konuşuyorum seviyorum ama böle davranmasına katlanamıyorum...

anlıyorum canım. en iyisi yumyumdan sonra süründürmek herhalde. Allah korusun kırmızılar yine gelirse bu sefer yumyumda onlar dolaşacaklar peşimizde. ama işte onları da şartlıyoruz herhalde. en iyisi hiç bilmemeleri mi? yani sanki sırf onun için delirdiğimizi zannettirerek birlikte olmamız mı gerekiyor ne??

aşk bitti diye düşünmeyin kendinizi üzmeyin erkekleri anlamak çok zor,onlar bizim gibi düşünemiyorlar,eşiniz tamamen bebeğe konsantre olmuş büyük ihtimalle ona öncelik veriyor şu anda biran önce olsun diye ama geçer üzülmeyin bizimkide aynı çünkü kafama takmamaya çalışıyorum sizde öyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…