Oyle dusunme canim yaaa her iki taraf icinde cok zor bi donemden geciyoruzz
Istesekte istemesekte bebek fikri hep aklimizda
Hassasiyetni anliyorum ama biraz daha sabretmemiz gerek
ben şuan öyle bir sorun yaşamıyorum ama zaman ilerledikçe bizim de mi öyle olur acaba... herhalde o zaman yumyum günümüz olduğunu çaktırmadan birlikte olmak lazım... sıkılıyorlar mı noluyor bunlara ya :44:
sıkılmıyolar canım görev gibi yapıyolar bu üzüyo işte....
ne bileyim şekerim ya sinirli değilim olmamda...sadece üzgünüm yoksa kocamla konuşuyorum seviyorum ama böle davranmasına katlanamıyorum...
ben yumyum günü filan hesaplamıyorum cnm gün aşırı birliktelik bazen akıntım olduğunu hisettiğim zamanlardada hergün
ya başlarda çok hoşuna gidiyo.. özellikle adetten sonra ilk 1 haftaama sonra sürekli olunca, ve ben bugün olması gerektiğini bi şekilde belirtince... sanırım oda sitres yapıo.. hani oldu bittiye gelio buseferde.. oldumu oldu..
Bebeğim bende dun ondan cok üzüldüm sanki hix arzulamiyomus gibi sanki ben onla o istemedigi halde birlikte oluyomusim gibi hissettim ve yumyum bitti benim bi sure ara vercem mikmike seni cok iyi anlıyorum bu konuda üzülmek te de haklısın ama yapabileceğimiz bisi yok ki malesef sende bi süre hic yaklasma o geldiginde reddet ama uzatma sadece 1kez o ona yeter anlar ins hatalarını
canım bebek için yapmış olmaktan sıkılıyorlar demek istedim ben. bu da ototmatikman görev mantığını getiriyor. eniştemle ablamdan biliyorum ben. eniştem sırf yumurtlama günü geldi diye birlikte olmak istemiyordu hatta olmuyordu ablamla. sen beni kullanıyorsun bile demişti. yani zamanla bu sebeple birlikte olmak istememizden sıkılıyorlar anlatabildim mi?? burda görev yine bize düşüyor. onları birlikte olmak zorunda olduklarına değil de bizim onlarla birlikte olmak istediğimize inandırmalıyız. çok fazla işin içine giriyorlar malesef. benimki ovu testlerimi bile biliyor yani o derece.
inşallah Rabbim kimseyi üzmesin...mutluluğumuz bebeğimiz olur...ona sımsıkı sarılır...tüm üzüntülerimiz sevince dönüşür inşallah...
ayyy bestecikler yapargöbişler atarr halay çekeriz bea
yeterki olsunnn
canım bebek için yapmış olmaktan sıkılıyorlar demek istedim ben. bu da ototmatikman görev mantığını getiriyor. eniştemle ablamdan biliyorum ben. eniştem sırf yumurtlama günü geldi diye birlikte olmak istemiyordu hatta olmuyordu ablamla. sen beni kullanıyorsun bile demişti. yani zamanla bu sebeple birlikte olmak istememizden sıkılıyorlar anlatabildim mi?? burda görev yine bize düşüyor. onları birlikte olmak zorunda olduklarına değil de bizim onlarla birlikte olmak istediğimize inandırmalıyız. çok fazla işin içine giriyorlar malesef. benimki ovu testlerimi bile biliyor yani o derece.
hah iştee sonuna kadar katılıorum sana dilketinim :128: benimde anlatmak istediğim bu.. kocişte buna benzer laflar etti bana.. sadece o günlerdemi beni istiosun filan dedi. :26: belkide kendilerini arzulamadığımızı, yumurtlama günlerinde bebek için istediğimizi düşünüor olabilirler..
cnm onlarada hak vermek gerek. ben süründürcem seni filan diorum ona ama aslına bakarsan hak vermioda değilim.. yeri gelio bende istemiorum ama akıntım var die beraber oluyoruz. e ben görev gibi hisedince oda ödevini yapan görevini yerine getiren durumuna düşüo. oda haklı.. özleyemiyolarki.. sürekli bi mik mik hali yumoş çatladı ha çatlıcak.. devam... derken ..
cnm onlarada hak vermek gerek. ben süründürcem seni filan diorum ona ama aslına bakarsan hak vermioda değilim.. yeri gelio bende istemiorum ama akıntım var die beraber oluyoruz. e ben görev gibi hisedince oda ödevini yapan görevini yerine getiren durumuna düşüo. oda haklı.. özleyemiyolarki.. sürekli bi mik mik hali yumoş çatladı ha çatlıcak.. devam... derken ..
ben yumyum günü filan hesaplamıyorum cnm gün aşırı birliktelik bazen akıntım olduğunu hisettiğim zamanlardada hergün
ya başlarda çok hoşuna gidiyo.. özellikle adetten sonra ilk 1 haftaama sonra sürekli olunca, ve ben bugün olması gerektiğini bi şekilde belirtince... sanırım oda sitres yapıo.. hani oldu bittiye gelio buseferde.. oldumu oldu..
Bebek fikri yokken oh ne rahatti canim ne zaman isterse
Ama simdi oylemi ister istemez yumurtaydi akintiydi derken zaten her nekadar akisina birakmaya calissakta olmuyo
Hersey altust oldu sanki .o yuzden biran once olsada eski halimize donsek yaa
Bi de erkekler daha cok etkileniyor olmadikca.
Benimki surekli buayda olmazsa kesip aticam diyooo:))) kizlar yaaa
Ama 12 ay oldu hala yerinde
işte canım bende tam bunu demek istiyorum evet haklısın ama ben eşime sadece yum günü aklına getirme öle bişi yok artık serbetsin dedim aklına getirme die de nidalar atıyorum ona görev hissi vermedim hiç kendi şartlıyo kendini ..eşime sadece beni istediğin için birlikte ol gerisine karışma dedim hep ama adam beni dinlemiyoooo....
Zeycan seni cok iyi anliyorum canim.. ama sen merak etme ask bitmez.. insan uzuluyo tabi kiziyooo ama sira onada gelecek tabii sende yumyumdan sonra surundur onu..
Canlar benim sorun baska yaa..
Birinizde demedi ki kizim niye kustun derdin ne diye..
Benim kocis ARKADASLARINI bende daha fazla onemsiyo..
seviyo beni deger veriyo ama arkadaslari daha onemli sanki.. onlarla hep, onlarla daha cok zaman geciriyo..
Ben isten cikiyorum evime varimmm yemegi falan kocamla oturuyum filmimi yemgimizi yiyelim diyorum.. (tabiki her aksam olmaz)
Her aksam ariyorlar, her gun ariyorlar, onemli bir seyden konusak adami dakikasinda ariyorlar buda cevap veriyo.. cikiyo .. gidiyo..
tamam hic gec gelmez.. ustune dusune yapar ama arkadaslari cok cok onemli..
Peki ben kimim.. ??
Bu durum beni sinir ediyo ister istemzde cocuk fikrini tekrar tekrar duusnuyorum..
20 gun cok uzun dönem gerçekten acaba kafasina taktigi bişi mi var isle alaka li ailesiyle alakali benimde problemlerim olduğunda jic yaklasmak istemem konsantre olamiyorum acaba onunda böyle mi sana anlatamadıgi bi problemi vapazartesi yum günüm başlıyo adam zaten 20 güne yakın bana yaklaşmadı hiç mi özlemedi bu kafamı bozan bende dedimki hııı demek ki bebek için biz birlikte oluyoruz hisi verdi bun dayanamıyorum ya...bebişim gelsin ben o kocaya göstercem zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?