ben önceden derdim ki planlı olsun ama şimdi vazgeçtim kaza olsun ama olsun mutluluğum bozulmasın çok güzel anlatmışsın....teşekkürler....:26::26::26:Canım benim ne komik ifade etmişsin durumu beni güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün.
Yumurta takibi işinden hepiniz vazgeçin, evliliğiniz zedelenecek haberiniz yok. Çok sık birlikte olmak çocuk yapmıyor maalesef, tek kaçamakta tutturuyor millet.
Bu işi zevk için yapanlar hamile kalıyor, görev olduğu için yapanlar değil.
Uzak durun eşlerinizden, O sizi özlesin, siz O'nu özleyin, keyfini çıkara çıkara istediğiniz vakitte birlikte olun.
Emin olun bu topikteki herkes hamile kalacak.
Hani kazara kaldım diyenler varya, adam veya kadının eşini çoook istediği gecelerde oluyor o bebekler, adı da : KAZA oluyor :))
Bebek fikri yokken oh ne rahatti canim ne zaman isterse
Ama simdi oylemi ister istemez yumurtaydi akintiydi derken zaten her nekadar akisina birakmaya calissakta olmuyo
Hersey altust oldu sanki .o yuzden biran once olsada eski halimize donsek yaa
Bi de erkekler daha cok etkileniyor olmadikca.
Benimki surekli buayda olmazsa kesip aticam diyooo:))) kizlar yaaa
Ama 12 ay oldu hala yerinde
canım özel olmasa kendin anlatırsın, küstüm deyip konuyu kapaklandırmassın die düşündüğümden sormadım ben.:26:
madem anlattın fikrimi sölim sana..
sen kocişinle konuştunmu anlattınmı derdini? benimde bekarken arkadaşlarım çoktu, gezer tozardık ama ewlenince ilk sırayı sen aldın. onlardan daha çok seni önmesiorum senle beraber olmak istiorum ama sen bana öle hisettiremiyosun diye konuştunmu ? ona göre başımdan geçen bişeyi anlatıcam sana
ayy kizlar anliyorum sizi bizimkide.. en son iliskide yani pazar gunu
dediki bana bugun yumyummu var ? niye uzanmiyosun iliskiden sonra falan.. ??
Bende dedim ki kocis ben bebek icin bu iliski olsun istemedim ki yani seni arzuladigim icin falan deyince..
adam sevindi bi kendine geldi..
Tamam bebek fikri icin gun asiri birlikte olmakta fayda var.. ama bunu gorev gibi yapmak her iki taraf icinde sikici olabilir..
gun asiri olsun ama birbirimizi arzuladigimiz icin olsun..
20 gun cok uzun dönem gerçekten acaba kafasina taktigi bişi mi var isle alaka li ailesiyle alakali benimde problemlerim olduğunda jic yaklasmak istemem konsantre olamiyorum acaba onunda böyle mi sana anlatamadıgi bi problemi va
20 gun cok uzun dönem gerçekten acaba kafasina taktigi bişi mi var isle alaka li ailesiyle alakali benimde problemlerim olduğunda jic yaklasmak istemem konsantre olamiyorum acaba onunda böyle mi sana anlatamadıgi bi problemi va
haklısın canım... inşallah ben de bu haftasonunu değerlendireyim de benimki de bir mutlu olsun
Zeycan seni cok iyi anliyorum canim.. ama sen merak etme ask bitmez.. insan uzuluyo tabi kiziyooo ama sira onada gelecek tabii sende yumyumdan sonra surundur onu..
Canlar benim sorun baska yaa..
Birinizde demedi ki kizim niye kustun derdin ne diye..
Benim kocis ARKADASLARINI bende daha fazla onemsiyo..
seviyo beni deger veriyo ama arkadaslari daha onemli sanki.. onlarla hep, onlarla daha cok zaman geciriyo..
Ben isten cikiyorum evime varimmm yemegi falan kocamla oturuyum filmimi yemgimizi yiyelim diyorum.. (tabiki her aksam olmaz)
Her aksam ariyorlar, her gun ariyorlar, onemli bir seyden konusak adami dakikasinda ariyorlar buda cevap veriyo.. cikiyo .. gidiyo..
tamam hic gec gelmez.. ustune dusune yapar ama arkadaslari cok cok onemli..
Peki ben kimim.. ??
Bu durum beni sinir ediyo ister istemzde cocuk fikrini tekrar tekrar duusnuyorum..
Evet bence de bi problemi olabilir. Gamzecim yumyumu kaçırmadığına çok sevindimm
canım ev aldıkya onun stresi var ama ben çok umarsız davranıyorum onu böle görünce çok relax bi ansanım ortalığı kargaşa vermeyi sevmem küstüğümü bile gece anladı düşün ben sarılmayınca demem o ki onun kalbini rahatlatmak için mücadele veren benim ama herşeyi kapafaya takıp beni ihmal eden o...şu bebek işi bile adam kendine görev bilmiş düşün yani....
Evet bence de bi problemi olabilir. Gamzecim yumyumu kaçırmadığına çok sevindimm
Olsun canim..
ben cok nadir gitmisimdir yanina arzuladigim icin mesela ama kiyafetimle hareketlerimle durusumla onu ne yapar ne eder getirim yanima..
oylede olmali..
icimde ki kirginlik.. bi gecsin.. (ama zor gibi) ben ona gostercem macta..
Olsun canim..
ben cok nadir gitmisimdir yanina arzuladigim icin mesela ama kiyafetimle hareketlerimle durusumla onu ne yapar ne eder getirim yanima..
oylede olmali..
icimde ki kirginlik.. bi gecsin.. (ama zor gibi) ben ona gostercem macta..
canım ev aldıkya onun stresi var ama ben çok umarsız davranıyorum onu böle görünce çok relax bi ansanım ortalığı kargaşa vermeyi sevmem küstüğümü bile gece anladı düşün ben sarılmayınca demem o ki onun kalbini rahatlatmak için mücadele veren benim ama herşeyi kapafaya takıp beni ihmal eden o...şu bebek işi bile adam kendine görev bilmiş düşün yani....
Canım bukonuda biz daha fedakariz cogu arkadaşlarımızı erteliyiruz ben napiyorum bu arklariyla dışarı cikmasi sıklaşinca evde oldugu bigun ben kızlarla dışarı çıkıyorum ve ben çıkarsam erken dönmem yani eşim gibi evde sıkıntidan patliyo arayip duruyo napon nezaman gelcen falan diye ben bunu sık yapmam yaptimmida tam yaparım artık oda zamanla azalti aksam arkileriyle disari çıkmayı yapisik ikiz gibi dolaniyoruZ genelde sadece cuma maci var okadar ayda 1de bazen yalniz dışarı çıkar :))
Canım bukonuda biz daha fedakariz cogu arkadaşlarımızı erteliyiruz ben napiyorum bu arklariyla dışarı cikmasi sıklaşinca evde oldugu bigun ben kızlarla dışarı çıkıyorum ve ben çıkarsam erken dönmem yani eşim gibi evde sıkıntidan patliyo arayip duruyo napon nezaman gelcen falan diye ben bunu sık yapmam yaptimmida tam yaparım artık oda zamanla azalti aksam arkileriyle disari çıkmayı yapisik ikiz gibi dolaniyoruZ genelde sadece cuma maci var okadar ayda 1de bazen yalniz dışarı çıkar :))
geşmiş olsun canım. herşeyin hayırlısı. inşallah hepimiz en yakın zamanda pozitifi görürüz
Ablam haklısın.. biraz rahat bırakacam kocişi... napayım yaa.. zaten 15 gün sonra adetim geldiğinde dr a gidicem :26:Canım benim ne komik ifade etmişsin durumu beni güldürdün ALLAH'ta seni güldürsün.
Yumurta takibi işinden hepiniz vazgeçin, evliliğiniz zedelenecek haberiniz yok. Çok sık birlikte olmak çocuk yapmıyor maalesef, tek kaçamakta tutturuyor millet.
Bu işi zevk için yapanlar hamile kalıyor, görev olduğu için yapanlar değil.
Uzak durun eşlerinizden, O sizi özlesin, siz O'nu özleyin, keyfini çıkara çıkara istediğiniz vakitte birlikte olun.
Emin olun bu topikteki herkes hamile kalacak.
Hani kazara kaldım diyenler varya, adam veya kadının eşini çoook istediği gecelerde oluyor o bebekler, adı da : KAZA oluyor :))
Bebek fikri yokken oh ne rahatti canim ne zaman isterse
Ama simdi oylemi ister istemez yumurtaydi akintiydi derken zaten her nekadar akisina birakmaya calissakta olmuyo
Hersey altust oldu sanki .o yuzden biran once olsada eski halimize donsek yaa
Bi de erkekler daha cok etkileniyor olmadikca.
Benimki surekli buayda olmazsa kesip aticam diyooo:))) kizlar yaaa
Ama 12 ay oldu hala yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?