Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben önceden derdim ki planlı olsun ama şimdi vazgeçtim kaza olsun ama olsun mutluluğum bozulmasın çok güzel anlatmışsın....teşekkürler....:26::26::26:

Konuya DANN diye daldım afedersiniz bayanlar ama, ESRARENGİZ86 önceki topikten kardeşim olduğu için böyle oldu.

Kusuruma bakmayın....

ay töbe töbe adam ne hale gelmiş ya. biz kadınlar da maşallah ne kadar dayanıklıymışız.

Cok sukur.. sagol canim benim..
soran olmayinca dedim bende anlatmayim 4 gundur konusuyoruz ama iyi degiliz yaa.. ben istemiyorum ona kalsa tamam kapatalim haklisin gel yanima falan ama duramiyorum..

Canim cok konustum cok.. kac kere hemde.. ama yyok yani.. anliyorum onu cunku topcu adam arkadaslar falan normal dir hep benle oturcak diye bisey yok bende istemem..
ama bak top arkadaslari.. mahaledeki arkadaslari.. kahve arkadaslari.. bide ailesi..
yaa ben yokum yani varim da cok az bir zaman..

vallahi bilmiyorum..
Sevgisinden askindan suphem yok.. !

haklısın canım... inşallah ben de bu haftasonunu değerlendireyim de benimki de bir mutlu olsun

20 gun cok uzun dönem gerçekten acaba kafasina taktigi bişi mi var isle alaka li ailesiyle alakali benimde problemlerim olduğunda jic yaklasmak istemem konsantre olamiyorum acaba onunda böyle mi sana anlatamadıgi bi problemi va

Evet bence de bi problemi olabilir. Gamzecim yumyumu kaçırmadığına çok sevindimm

20 gun cok uzun dönem gerçekten acaba kafasina taktigi bişi mi var isle alaka li ailesiyle alakali benimde problemlerim olduğunda jic yaklasmak istemem konsantre olamiyorum acaba onunda böyle mi sana anlatamadıgi bi problemi va

canım ev aldıkya onun stresi var ama ben çok umarsız davranıyorum onu böle görünce çok relax bi ansanım ortalığı kargaşa vermeyi sevmem küstüğümü bile gece anladı düşün ben sarılmayınca demem o ki onun kalbini rahatlatmak için mücadele veren benim ama herşeyi kapafaya takıp beni ihmal eden o...şu bebek işi bile adam kendine görev bilmiş düşün yani....

haklısın canım... inşallah ben de bu haftasonunu değerlendireyim de benimki de bir mutlu olsun

Olsun canim..
ben cok nadir gitmisimdir yanina arzuladigim icin mesela ama kiyafetimle hareketlerimle durusumla onu ne yapar ne eder getirim yanima..
oylede olmali..
icimde ki kirginlik.. bi gecsin.. (ama zor gibi) ben ona gostercem macta..

Canım bukonuda biz daha fedakariz cogu arkadaşlarımızı erteliyiruz ben napiyorum bu arklariyla dışarı cikmasi sıklaşinca evde oldugu bigun ben kızlarla dışarı çıkıyorum ve ben çıkarsam erken dönmem yani eşim gibi evde sıkıntidan patliyo arayip duruyo napon nezaman gelcen falan diye ben bunu sık yapmam yaptimmida tam yaparım artık oda zamanla azalti aksam arkileriyle disari çıkmayı yapisik ikiz gibi dolaniyoruZ genelde sadece cuma maci var okadar ayda 1de bazen yalniz dışarı çıkar :))

Evet bence de bi problemi olabilir. Gamzecim yumyumu kaçırmadığına çok sevindimm

kizlar haklisiniz..
Zeycan bence senin kocis simdiden strese girdi.. evdi bebekti.. ki normal.. ikiside buyuk sorumluluk..

Olsun canim..
ben cok nadir gitmisimdir yanina arzuladigim icin mesela ama kiyafetimle hareketlerimle durusumla onu ne yapar ne eder getirim yanima..
oylede olmali..

ay canım ya inciniyoruz işte ama ne yapalım bizde duygu istiyoruz ....:26::26:

Olsun canim..
oylede olmali..

kafandaki sorunları halletmeden dediğin gibi zor olur canım. sen çok konuştum ama olmuyor demişsin. peki sana cevap olarak ne diyor? gerekçesi neymiş?

canım erkekler özellkle maddi konuları bizden çook daha fazla büyütüyolar, bi de bebek stresi gelmiş üstüne. suçlamak yerine anlamaya çalış, ve dilketin in dediği gibi bebek çalışmalarından haberi olmasn, hazırlan git yanına, sadece onun için geldiğini sansın, o da bu görev modundan çıkar umarım. kendini üzmeee, hiç bişey senden önemli değil, bu gerginlikle hamile kalmak istemezsin di mii rahatlamaya çalış canım, herşey yolunu bulur inşallah

Gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ne çok kaynatmisiniz gecmisi okuyamicaammm:124::124::124::124::124:

çok akıllısın anım ya maşallah aynen bende öle yapıyorum kocamı sıkmayı da sevmeme zaten o da durması gereken yeri bilir....no baskı çok mutluluk...

Canim bu guzel iste.. Senin ki anlamis..

Ben disari cikicam arkadaslarimla o evde oturcek.. ruyamda gorsem inanmam..
hic durmaz hele ben evde olmayim hic durmaz..
benimkinin hafta iki gun idmani var ya cumartesi ya pazarda maci..
ama bu aksam eve gitmiycem yani ondan sonra gelcem arkadaslarimla olucam..

hafta ici ben calisiyorum zaten.. bi hafta sonum oluyo ondada bir gun gidiyo maca geriye kaliyo bir gun ikimiz icin..
ama zor.. ne yapacami sasirdim.. niyetim onu arkadasiz evde oturtmak degil.. ama abartmamasi..

Merhabalar kızlar,
bugün bu konuya girmiş olduğunuzu görünce yazmak istedim, takip ediyorum bu topiği ama sadece okuyordum.. Bu konuda yalnız olmadığım için çok sevindim.. Ben de çoğu zaman böyle hissettiğim için, yani görev gibi gördüğünü düşündüğüm için ağlıyorum bile.. Hatta acaba bebek düşünmüyor olsak hiç yapmayı düşünmüyor mu diye aklımdan geçiriyorum.. Eminim bu düşünceyle birlikte olmak da bebişin gelişini geciktiriyor!

Ablam haklısın.. biraz rahat bırakacam kocişi... napayım yaa.. zaten 15 gün sonra adetim geldiğinde dr a gidicem :26:

şuan koptummmm yaniii koptummm...
burda diğer çalışanlardan adım deliye çıkacak sayenizde kısss bu kadın neden bilgisayara bakıp bakıp gülüo sıyırdımı die :90:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…