Gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ne çok kaynatmisiniz gecmisi okuyamicaammm:124::124::124::124::124:
canım erkekler özellkle maddi konuları bizden çook daha fazla büyütüyolar, bi de bebek stresi gelmiş üstüne. suçlamak yerine anlamaya çalış, ve dilketin in dediği gibi bebek çalışmalarından haberi olmasn, hazırlan git yanına, sadece onun için geldiğini sansın, o da bu görev modundan çıkar umarım. kendini üzmeee, hiç bişey senden önemli değil, bu gerginlikle hamile kalmak istemezsin di miirahatlamaya çalış canım, herşey yolunu bulur inşallah
ay canım ya inciniyoruz işte ama ne yapalım bizde duygu istiyoruz ....:26::26:
kafandaki sorunları halletmeden dediğin gibi zor olur canım. sen çok konuştum ama olmuyor demişsin. peki sana cevap olarak ne diyor? gerekçesi neymiş?
Ins bide tutarsa asil ozaman sevincez :)Evet bence de bi problemi olabilir. Gamzecim yumyumu kaçırmadığına çok sevindimm
Bütçeyi o takip ediyorsa gerilmesi cok normal cunku bizdekredileri normal borclarimizi ben takip ediyorum bazen icinden çıkamıyorum o sadece dukkanla ilgileniyo son 3haftadir borc olunca inan hiç bisiye konsantre olamiyorsun ve bircok seyi erteliyorsuncanım ev aldıkya onun stresi var ama ben çok umarsız davranıyorum onu böle görünce çok relax bi ansanım ortalığı kargaşa vermeyi sevmem küstüğümü bile gece anladı düşün ben sarılmayınca demem o ki onun kalbini rahatlatmak için mücadele veren benim ama herşeyi kapafaya takıp beni ihmal eden o...şu bebek işi bile adam kendine görev bilmiş düşün yani....
Gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ne çok kaynatmisiniz gecmisi okuyamicaammm:124::124::124::124::124:
Merhabalar kızlar,
bugün bu konuya girmiş olduğunuzu görünce yazmak istedim, takip ediyorum bu topiği ama sadece okuyordum.. Bu konuda yalnız olmadığım için çok sevindim.. Ben de çoğu zaman böyle hissettiğim için, yani görev gibi gördüğünü düşündüğüm için ağlıyorum bile.. Hatta acaba bebek düşünmüyor olsak hiç yapmayı düşünmüyor mu diye aklımdan geçiriyorum.. Eminim bu düşünceyle birlikte olmak da bebişin gelişini geciktiriyor!
ay töbe töbeadam ne hale gelmiş ya. biz kadınlar da maşallah ne kadar dayanıklıymışız.
Zor.. kirildim cok yaa..
cok konustuk evet.. ben zaten bastan bunun arkadaslarinin ne kadar onemli oldugunu biliyodum.. bizim icin balayi mi duzenlemediler evimi yaptilar.. yani hersey hepside iyi cocuk.. benide severler..
ama..
Kocam sanki onlara karsi boyle bir arkadas degilde kardes gibi duygusu var.. onlar buna nasil davraniyosa buda onalra oyle..
ama benim kocis evli onlar cogu bekar..
canimsiiiinnnn
hoşgeldin canım...
ewet geciktiriyor ama aklımızdan atmak mümkün değil.. eskiden umursamadığım ufacık bi akıntım şimdi olsa kesin yumurtluom die hemen olcakmış gibi şartlandırıorum kendimi.. kesin olmalı die
geçen mesela öle olmuştu.. kesin bu akşam olacak die düşünürken ben.. kociş sen kalk bira al gel ewe.. ama nasıl oldum anlatamam.. ben hesaplıom bebeğimiz olsun die herşey yapıorum senin rahatlığına bak ya.. die tartışmıştık
hoşgeldin canım...
ewet geciktiriyor ama aklımızdan atmak mümkün değil.. eskiden umursamadığım ufacık bi akıntım şimdi olsa kesin yumurtluom die hemen olcakmış gibi şartlandırıorum kendimi.. kesin olmalı die
geçen mesela öle olmuştu.. kesin bu akşam olacak die düşünürken ben.. kociş sen kalk bira al gel ewe.. ama nasıl oldum anlatamam.. ben hesaplıom bebeğimiz olsun die herşey yapıorum senin rahatlığına bak ya.. die tartışmıştık[/
Kesinlikle aklımızdan çıkması artık imkansızlaştı, bu ay şu yüzden olmadı bu ay bu yüzden olmadı herhalde diye diye geçen ay bi kılıf bulamadık hatta eşim bu ay çok ümitliyim demişti bu da beni acayip etkiledi, adet olacağımı hissedince ağlamalara başladım filan.. Tek kılıf kaldı STRESS!!
evet bayağı yakınlarmış. arada sen evinde ağırlasan ama tabi akşam kalmamak şartıyla. o zaman akşam da size kalır. biraz yorulursun tabi ama eşinin gözünde daha da kıymete binersin. hem o arada çocuklarla kanka moduna girersin ve artık eşini sensiz düşünemez olurlar... benim aklıma bu geldi canım
Kizlarr hepinize soyluyorumm ozellikle bes ayin ustunde bir sure gecmisse artik iliskilerde birtakim degisiklikler
Eslerde hassasiyet ve duygusallik hat safhada oluyor
Benim bir senem doldugu icin soyluyorum
Birbirimize destek olmaliyiz.
Ben kirmizilar gelince uzuluyodumm agliyyodum son donemlerde.bi hamile haberi duysam gozlerim doluyodu .esim beni teselli ediyodu olmazsa olmasin biz birlikte yaslaniriz diyodu.sonra o bunalima girdiginde ve kesip aticam:)) dediginde bende ona dur o bana lazimm:)) diyodumm
Lutfennn destek olalimmm birbirimize.erkekler belli etmemeye calissada icten ice uzuluyorr
Hatta bi gun ben cok uzgundum yine bisuru hamile haberi duymustum isyerinde felan.bana dediki bende uzuluyorum isyerinde herkesin esi hamile herkes bebek konusuyo ve ben yemek molasinda artik yemegimi bitirip hemen yerime gidiyorum sirf bu muhabbete katilamadigim icin dedi
O gun anladimki icinde yasiyor ve cok uzuluyor o da
canimsiiiinnnn
Valla kizlar biz 16aydir görev niyetine ödev niyetine yapiyorduk malum durumum iste....
Bu ay esim kendini bana birak dedi.. su saatte su gün yapalım yok dedi bende tmm dedim dun mik mikten sonrada ayaklarini falan dikme relax ol uzan yat biz bu kadar uzerine dustugumuz icin olmuyo dedi bende direkt yattim bence sizde salin gitsin peeehhh
canimsiiiinnnn
Valla kizlar biz 16aydir görev niyetine ödev niyetine yapiyorduk malum durumum iste....
Bu ay esim kendini bana birak dedi.. su saatte su gün yapalım yok dedi bende tmm dedim dun mik mikten sonrada ayaklarini falan dikme relax ol uzan yat biz bu kadar uzerine dustugumuz icin olmuyo dedi bende direkt yattim bence sizde salin gitsin peeehhh
saatlerce agladigimi bilirim bi bahane bulup eşimle tartistigimi bilirim yazik hep alttan aldi kocisim oda cok uzuluyor ama icinde yasiyor bisey oldugunda ben senin bebeginim hic buyumicem diyo
eveeet buna da katılıyorum mesela biz ikinci mikmikte başardık bebek yapmayı. asla onun düşüncesinde olmuyosun zaten ilk zamanlar, ne ayakları havaya kaldırma ne yarım saat uzanma, ne yumurtlama takibi vs.
gerçekten kızlar stres sıfıra inip, aşk ve istek tamamen işin içinde olunca bebek oluyo demekki, işte o kaza denilenler de bu cinsten :)) ya da tek seferlik kaçamaktaki hamilelikler.
eğer bi sağlık problemi yoksa bence tek neden bebeğe odaklanma ve bu yüzden ilişkiye konsantre olamamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?