eveeet buna da katılıyorum mesela biz ikinci mikmikte başardık bebek yapmayı. asla onun düşüncesinde olmuyosun zaten ilk zamanlar, ne ayakları havaya kaldırma ne yarım saat uzanma, ne yumurtlama takibi vs.
gerçekten kızlar stres sıfıra inip, aşk ve istek tamamen işin içinde olunca bebek oluyo demekki, işte o kaza denilenler de bu cinsten :)) ya da tek seferlik kaçamaktaki hamilelikler.
eğer bi sağlık problemi yoksa bence tek neden bebeğe odaklanma ve bu yüzden ilişkiye konsantre olamamak..
ayyyyy herkes burda ne güzell. kızlar yaşadığımız problemler malum. biçoğumuz hemen hemen aynı şeylerden dert yanıyoruz. ama biliyo musunuz, bunların hepsi o küçük sıpalar yüzünden. onlar bi gelsin, ne mikmik le ilgili problemler, ne ailelerle ilgili problemler, ne alınganlıklar ne küslükler hiçbişey kalmıycak.
sizden ricam şu canlarım. nolur çok kısa bi süreliğine stresten sıkıntıdan uzak durun, pozitif olmaya çalışın. güzel düşünün ki güzel olsun lütfen. o bebişler göbişlre bi girsin, gerisi çorap söküğü gibi gelicekkk
sizi seviyorummm
ayyyyy herkes burda ne güzell. kızlar yaşadığımız problemler malum. biçoğumuz hemen hemen aynı şeylerden dert yanıyoruz. ama biliyo musunuz, bunların hepsi o küçük sıpalar yüzünden. onlar bi gelsin, ne mikmik le ilgili problemler, ne ailelerle ilgili problemler, ne alınganlıklar ne küslükler hiçbişey kalmıycak.
sizden ricam şu canlarım. nolur çok kısa bi süreliğine stresten sıkıntıdan uzak durun, pozitif olmaya çalışın. güzel düşünün ki güzel olsun lütfen. o bebişler göbişlre bi girsin, gerisi çorap söküğü gibi gelicekkk
sizi seviyorummm
artik hamis gormeyede alistim milletin bana kisir gozuyle bakmasinada alistim insan zamanla tum acilara alisiyor....ama o yara hiç kapanmiyor en iyisi stresten uzak bi cinsel yasaam ve.neticesinde bebek gelir ins...
agzina sağlık ilaydaciiiimmm cok doğru söylemişsin.....bizde seni seviyoruz
bebek yapmada gurur olmaz canim ilk adimi at bence sonra yine kusecekmissin kus
artik hamis gormeyede alistim milletin bana kisir gozuyle bakmasinada alistim insan zamanla tum acilara alisiyor....ama o yara hiç kapanmiyor en iyisi stresten uzak bi cinsel yasaam ve.neticesinde bebek gelir ins...
ilaydacığım samimi ve içten duyguların için teşekkürler inş seninde dediğin gibi olur Rabbim herkesin gönlüne göre verir...
hepsine alistim canim 16aydir neler duymadim....ahhh ahhh ...
AMin insallah.. o bebis bi gelsin.. benim kocisteki degisime bakin sonra..
ne arakdas ne bisey dunyasi biz oluruz.. (ben ve bebgim olur)
Insallah hersey dedigin gibi guzel olur sonra..
Simdi barismak mesele.. ben ilk adimi zor atarim oda oyle.. nolcak.. !! tam yumyum haftasi bide..
Cok sukur.. sagol canim benim..
soran olmayinca dedim bende anlatmayim 4 gundur konusuyoruz ama iyi degiliz yaa.. ben istemiyorum ona kalsa tamam kapatalim haklisin gel yanima falan ama duramiyorum..
Canim cok konustum cok.. kac kere hemde.. ama yyok yani.. anliyorum onu cunku topcu adam arkadaslar falan normal dir hep benle oturcak diye bisey yok bende istemem..
ama bak top arkadaslari.. mahaledeki arkadaslari.. kahve arkadaslari.. bide ailesi..
yaa ben yokum yani varim da cok az bir zaman..
vallahi bilmiyorum..
Sevgisinden askindan suphem yok.. !
hepsine alistim canim 16aydir neler duymadim....ahhh ahhh ...
alisiyo canim insan....
bebişim sevgiden şüphe edilecek bi durum yok zati ortada. sadece bekarlığındaki alışkanlıkları ewlenince bi anda bıraısa kaybeder korkusuyla arayı ayarlayamıyor. benim eşimde esnaf. bilirsin esnaf esnafı tutar, çok sıkı arkadaşlıklar gelirşir. dükkan kapandığında program bile yapılır.. biz ilk evlendiğimizde çıkış saati belli.. neyse 1,5 saat geç geldi.. yemek hazır kurulu bekliorum.. mal geldi diye biliyorum tabi ben.. sonra geldi ewe sarıldım hoş geldin filan.. bi baktım alkol almışdedim aml gelmişti hani bu ne :26: ya yorulunca iki tek attım bişi değil dedi.. eminmisin filan derken sıkıştırdım dedi. arkadaşlar dükkanı kapattıktan sonra bırakmadı bi bira içtim geldim ama hemen dedi. neyse tabi tartışmaya başladık ama haklı olduğunu savunuyor tabi.. baktım anlatamıcam derdimi konuyu kapattım.. aradan 3-5 gün geçti bu kez ben geç kaldım ewe ama bilerek.. gittim kuzenimde oturdum. babası alkolü sever mutlaka dolaplarında alkol mevcuttur.. çıkmadan dudaklarıma boyunlarıma azcık sürdüm maksat koksun kociş aradı neyse bende gelince anlatırım kızlarlayım dedim.. ve onun geldiği saatte ewe geldim.. saatin kaç olduğunu farkındamısın filan dedi. bende ewet tabiki.. dedim. arkadaşlarlaydım biliosun bekarlıkta sadece senin arkadaşların yoktu benimde vardı. ama ben ewlenince belirli saatlerde görüştüm onlarla. aama sen o çizgiyi koyamadın arkadaşların daha öncelikli olduki karın ewde seni beklesin sen onlarla takıl. aralarında ewlilerde var onların eşleri böle bişi yapmıo dedi. ben onlar olamam onlarda ben dedim. ben işten ewe geliorum bi yere gitmiorum yemek hazırlayım kocamla oturayım die. ama aynı heycan sende yoksa.. rahat takılmayıda bilirim. ama bende rahat olucam tabi dedim. neyse biraz tartıştık.. konu bi kapndı.. 4 yıllık ewliyim çok şükürler olsunki.. birdaha hiç böle bişi olmadı.. canı içmek istediğinde arar beni.. alır gelir bende meze filan ne isterse yaparım kurarım içki soframızı ikimiz beraber içeriz. yada dışarda gene beraber içeriz. iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşme devri bölelikle kapandı.. artıık binde bir oda haberim varken ..
bende ilk adımı atamam normalde. haksız da olsam hep o gelir. ama bu seferlik bebişin için sen yumuşatmaya çalış ortamı.bunlar son tartışmalar küslükler. sonra adam senin ve bebeğinin etrafında pervane olucak canımmm
bebek yapmada gurur olmaz canim ilk adimi at bence sonra yine kusecekmissin kus
bebişim sevgiden şüphe edilecek bi durum yok zati ortada. sadece bekarlığındaki alışkanlıkları ewlenince bi anda bıraısa kaybeder korkusuyla arayı ayarlayamıyor. benim eşimde esnaf. bilirsin esnaf esnafı tutar, çok sıkı arkadaşlıklar gelirşir. dükkan kapandığında program bile yapılır.. biz ilk evlendiğimizde çıkış saati belli.. neyse 1,5 saat geç geldi.. yemek hazır kurulu bekliorum.. mal geldi diye biliyorum tabi ben.. sonra geldi ewe sarıldım hoş geldin filan.. bi baktım alkol almışdedim aml gelmişti hani bu ne :26: ya yorulunca iki tek attım bişi değil dedi.. eminmisin filan derken sıkıştırdım dedi. arkadaşlar dükkanı kapattıktan sonra bırakmadı bi bira içtim geldim ama hemen dedi. neyse tabi tartışmaya başladık ama haklı olduğunu savunuyor tabi.. baktım anlatamıcam derdimi konuyu kapattım.. aradan 3-5 gün geçti bu kez ben geç kaldım ewe ama bilerek.. gittim kuzenimde oturdum. babası alkolü sever mutlaka dolaplarında alkol mevcuttur.. çıkmadan dudaklarıma boyunlarıma azcık sürdüm maksat koksun kociş aradı neyse bende gelince anlatırım kızlarlayım dedim.. ve onun geldiği saatte ewe geldim.. saatin kaç olduğunu farkındamısın filan dedi. bende ewet tabiki.. dedim. arkadaşlarlaydım biliosun bekarlıkta sadece senin arkadaşların yoktu benimde vardı. ama ben ewlenince belirli saatlerde görüştüm onlarla. aama sen o çizgiyi koyamadın arkadaşların daha öncelikli olduki karın ewde seni beklesin sen onlarla takıl. aralarında ewlilerde var onların eşleri böle bişi yapmıo dedi. ben onlar olamam onlarda ben dedim. ben işten ewe geliorum bi yere gitmiorum yemek hazırlayım kocamla oturayım die. ama aynı heycan sende yoksa.. rahat takılmayıda bilirim. ama bende rahat olucam tabi dedim. neyse biraz tartıştık.. konu bi kapndı.. 4 yıllık ewliyim çok şükürler olsunki.. birdaha hiç böle bişi olmadı.. canı içmek istediğinde arar beni.. alır gelir bende meze filan ne isterse yaparım kurarım içki soframızı ikimiz beraber içeriz. yada dışarda gene beraber içeriz. iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşme devri bölelikle kapandı.. artıık binde bir oda haberim varken ..
tikadim canim tikadimmmm....kv ne esin mudahale etmeli bu durumda canım icine dert olur böyle şeyler....ben evlendim kv ikinci ay bebek yok mu demeye basladi ki biz o zaman iliski yasayamamistik kardes kardes uyuyorduk...esim tepkusini koydu daha dusunmuyoruz oldugunda soyleriz ben sevmiyorum bu tur konusmalari dedu....artik sormuyo oyle seyler zaten dr gittigimi biliyo artik
evet bayağı yakınlarmış. arada sen evinde ağırlasan ama tabi akşam kalmamak şartıyla. o zaman akşam da size kalır. biraz yorulursun tabi ama eşinin gözünde daha da kıymete binersin. hem o arada çocuklarla kanka moduna girersin ve artık eşini sensiz düşünemez olurlar... benim aklıma bu geldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?