Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canı alışkanlıklar hemen bırakılmaz benim eşimde tam bir bilgisayar hastası neymiş önceden saatlerce oynarmış oyununu karışan olmazmış bende diyorum ki önceden evli değildin şimdi ise bir karın var ve çocuk düşünüyoruz ona şu cümleği kurdum ''bende önceden arkadaşlarımla gezer tozardım ama şimdi bıraktım neden hayatıma sen girdin hoşuna gider mi onlarla gezip tozam seni ihmal etsem var gerisini sen düşün dedim'' şimdi her zamanki gibi değil ama gene oynuyo bende izin veriyorum 1 saat fln oynamasına . . .

annammm kis ne yaptin sennn... Ikinuzde inatcisiniz kisss ama olmaz böyle valla sonra pişman olursun yum yum zamani kusmeseydin alttan alsaydim diye

Hicran bravvo ayn evde olup konuşmamak valla bizde tartışıyoruz küsüyoruz fln ama sadece 1 bilemedin 2 saate bakmışızki barışmışız . . . barış kız yazık yaaa

Aliskanliklar bencede hemen hemen birakilmaz.. ama bir duzen kurmak lazim sen nasil kocana mesela bir saat izin falan veriyorum diyosun oyle olmak lazim.. sende basarmisin azaltmis zaten cok guzel canim..
esrarengiz de basardi bana gore
benim o duzeni kurmam ve iliskimize oturtmam lazim.. kocam dengeyi kurabilsin artik..

annammm kis ne yaptin sennn... Ikinuzde inatcisiniz kisss ama olmaz böyle valla sonra pişman olursun yum yum zamani kusmeseydin alttan alsaydim diye

Olmam pisman olsamda olmam..
kocis ilk gunden hadi tamam haklisin gel yanima diye basladi.. bende tabi gelmem de gelmem git arkadaslarini cagir demeye basladim baktim ki bugun 4 gun olmus..

Benim kocisinde ark çevresi geniştir hep caya yemeğe götürmek isterler iki yildir iki kez bensiz biseyler yapti onlarda mecburiyetten biri cay icmeye gidelim demişler benim hatun evde yalnız ben eve gidideyim demiş kolundan zorla tutup ceke ceke goturmusler beni ariyo askim arkadaslar beni tuttu goturuyorlar ne olur kızma hemen gelicem yarim saat icinde dedi ve hemen geri geldi ikinciside bi dugundu patronunun oglunun dugunu ben gitmek istemedim o gitti mecburi...canim kocisim yaaaa oslediiim

benim kayınvalide defalarca söylesende anlamayacağın tarzda sadece cvp vermiyorum verince sigara içesim geliyo sinirden birde beraber oturalım demişti Allah'tan o hatayı yapmadım . . .

canım sakın öle bişi yapma bu sebepten ewmi terkedilirmiş ? işi daha çıkmaza sokarsın cnm :26:
sen sadece sunu anlat ona.. madem lafla anlamıo ozaman hareketlerle. bende senin gibi sosyaldim benimde arkadaşlarım vardı ama ewlenince sen değil onlar 2. plana düştü. bu sadece bende değil, sendede öle olmalı diceksin.. hem o akşam tabi yemek filanda yapmadım.. dışarı götürmüştü beni yemeğe çünkü bende sosyal olursam hangi ara yemek yapacamki dimi ama sosyal olucam çünkü

iyi haberlerini bekliorum cnm
:13:

ayy pat diye çok alakasız bi konuya daldım ama bana yardım lazım :) aramızda aşçı da vardı sanırım, bütün tavukum var böyle dolmalı falan bişeyler yapıyolar yaa içine pilav doldurup biri bana öyle güzel bi tarif verir mii

monbebe canım benim bu sitemi otutturana kadar canım çıktı gel bana sor rahat bir ay ben ne yapacam nasıl olacak adam beni hiç tınlamıyo bu şekilde ömür mü geçer diyordum n sonunda patladım dedim ki senle anama yapacaz ben sana karışmıyorum sende bana karma en arkadaşlarımla gezmeye gidiyorum ne yaparsan yap umrumda değilsin artık dedim ve çıktım evden annemlere gittim tabi arkadaşlarıma deil baktımki sürekli arıyo beni dedim ki niye arıyosun oyununu bırakıp kapatım suratına tlfnu ondan sonra msj atış '' SENİ İHMAL ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM'' iye 2 saat sonra cvp verdim işine gelirse artık böyle olacak sen oyununa ben arkadaşlarıma yok bir daha oynamayacağım yeteri geri gel yada ben gelm beraber gezelim diye o gü bugündür şükür yani . . .

canım sonuçta etkili olmuş değilmi? kısasa kısas bazen iyi oluyor. lafla anlatamadığın durumlarda özellikle

canım sonuçta etkili olmuş değilmi? kısasa kısas bazen iyi oluyor. lafla anlatamadığın durumlarda özellikle

evet canım aynen öle kısasa kısas ama haklıyım ben yatakta onu bekliyorum o gece 2'lere 3'lee kadar oyun oynuyo bu ne böyle yaaa bıkmıştım artık 1 değil 2 değil 3'cüde dur dedim yii demişim . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…