Ever canım cok zekice bi çözüm hem kendi hem kocasi eglenir wala
tmm canim ilk once bi ders ver ama sonrasinda tartismayin sakin barisin guzelce sonra calusma yapin
tmm canim ilk once bi ders ver ama sonrasinda tartismayin sakin barisin guzelce sonra calusma yapin
annammm kis ne yaptin sennn... Ikinuzde inatcisiniz kisss ama olmaz böyle valla sonra pişman olursun yum yum zamani kusmeseydin alttan alsaydim diyetmm canim ilk once bi ders ver ama sonrasinda tartismayin sakin barisin guzelce sonra calusma yapin
ozledim kocisi..
4 gun oldu bugun.. (cok olmus :26: )
annammm kis ne yaptin sennn... Ikinuzde inatcisiniz kisss ama olmaz böyle valla sonra pişman olursun yum yum zamani kusmeseydin alttan alsaydim diye
canı alışkanlıklar hemen bırakılmaz benim eşimde tam bir bilgisayar hastası neymiş önceden saatlerce oynarmış oyununu karışan olmazmış bende diyorum ki önceden evli değildin şimdi ise bir karın var ve çocuk düşünüyoruz ona şu cümleği kurdum ''bende önceden arkadaşlarımla gezer tozardım ama şimdi bıraktım neden hayatıma sen girdin hoşuna gider mi onlarla gezip tozam seni ihmal etsem var gerisini sen düşün dedim'' şimdi her zamanki gibi değil ama gene oynuyo bende izin veriyorum 1 saat fln oynamasına . . .
annammm kis ne yaptin sennn... Ikinuzde inatcisiniz kisss ama olmaz böyle valla sonra pişman olursun yum yum zamani kusmeseydin alttan alsaydim diye
tikadim canim tikadimmmm....kv ne esin mudahale etmeli bu durumda canım icine dert olur böyle şeyler....ben evlendim kv ikinci ay bebek yok mu demeye basladi ki biz o zaman iliski yasayamamistik kardes kardes uyuyorduk...esim tepkusini koydu daha dusunmuyoruz oldugunda soyleriz ben sevmiyorum bu tur konusmalari dedu....artik sormuyo oyle seyler zaten dr gittigimi biliyo artik
aynen bizde öyle..haklida olsam haksizda olsam.kocisim sirnasir bende dayanamam guluveririm yaptigi sebekliklere barisiriz
Kizlar bende bu aksam ondan sonra geleyim eve yemek felan yapayim sonra barisirim olurmu ?? icimde kalir yapmazsam..
illa ben hakli olucam..
Sevindim canim senin adina demeki degise biliyormus.. umut oldu bana ben nerdeyse esyalarimi aliyim annam gile gidiyim diyordum..
Canim alkol tabi sizin tercihiniz ama fikir cok guzel..
bu aksam niyetim o zaten ben eve ondan sonra gelicem ve hic birseyini hazirlamiycam..
insallah guzel sonuclar aliriz.. senin gibi.. dengeyi bi kursa varya dunyalar benim olucak bebek olursa o denge zaten kurulur biliyorum..
bu arada mesaj atmis " nasilsin ask" diye ?
cevap vermiycem bile..
muhattap olma canim en guzeli buu...birlikte oturmak mi aman amannnnn
ozledim kocisi..
4 gun oldu bugun.. (cok olmus :26: )
Gamze deniycem soz ama once barismam lazim..
Aliskanliklar bencede hemen hemen birakilmaz.. ama bir duzen kurmak lazim sen nasil kocana mesela bir saat izin falan veriyorum diyosun oyle olmak lazim.. sende basarmisin azaltmis zaten cok guzel canim..
esrarengiz de basardi bana gore
benim o duzeni kurmam ve iliskimize oturtmam lazim.. kocam dengeyi kurabilsin artik..
Olmam pisman olsamda olmam..
kocis ilk gunden hadi tamam haklisin gel yanima diye basladi.. bende tabi gelmem de gelmem git arkadaslarini cagir demeye basladim baktim ki bugun 4 gun olmus..
canı alışkanlıklar hemen bırakılmaz benim eşimde tam bir bilgisayar hastası neymiş önceden saatlerce oynarmış oyununu karışan olmazmış bende diyorum ki önceden evli değildin şimdi ise bir karın var ve çocuk düşünüyoruz ona şu cümleği kurdum ''bende önceden arkadaşlarımla gezer tozardım ama şimdi bıraktım neden hayatıma sen girdin hoşuna gider mi onlarla gezip tozam seni ihmal etsem var gerisini sen düşün dedim'' şimdi her zamanki gibi değil ama gene oynuyo bende izin veriyorum 1 saat fln oynamasına . . .
muhattap olma canim en guzeli buu...birlikte oturmak mi aman amannnnn
canım sonuçta etkili olmuş değilmi? kısasa kısas bazen iyi oluyor. lafla anlatamadığın durumlarda özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?