Sagol canim benim..
Denemek lazim aslinda ne kaybederim..
Zaten beni severler ama gelip gitmezler oyle.. deniycem
canim..
ama ben kanka olamam onlarla .. adamlar evden cikmaz sonra..
monbebe canım benim bu sitemi otutturana kadar canım çıktı gel bana sor rahat bir ay ben ne yapacam nasıl olacak adam beni hiç tınlamıyo bu şekilde ömür mü geçer diyordum n sonunda patladım dedim ki senle anama yapacaz ben sana karışmıyorum sende bana karma en arkadaşlarımla gezmeye gidiyorum ne yaparsan yap umrumda değilsin artık dedim ve çıktım evden annemlere gittim tabi arkadaşlarıma deilbaktımki sürekli arıyo beni dedim ki niye arıyosun oyununu bırakıp kapatım suratına tlfnu ondan sonra msj atış '' SENİ İHMAL ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM'' iye 2 saat sonra cvp verdim işine gelirse artık böyle olacak sen oyununa ben arkadaşlarıma yok bir daha oynamayacağım yeteri geri gel yada ben gelm beraber gezelim diye o gü bugündür şükür yani . . .
olursun olursunnnnn
sen bugun bi ayar gec canim esine
canım sakın öle bişi yapmabu sebepten ewmi terkedilirmiş ? işi daha çıkmaza sokarsın cnm :26:
sen sadece sunu anlat ona.. madem lafla anlamıo ozaman hareketlerle. bende senin gibi sosyaldim benimde arkadaşlarım vardı ama ewlenince sen değil onlar 2. plana düştü. bu sadece bende değil, sendede öle olmalı diceksin.. hem o akşam tabi yemek filanda yapmadım.. dışarı götürmüştü beni yemeğeçünkü bende sosyal olursam hangi ara yemek yapacamki dimi ama sosyal olucam çünkü
iyi haberlerini bekliorum cnm :13:
yumoş günlerini atlatma sakın kıs.. küslük yapmaherşey doğal gibi davran bebiş :128:
tamam ccanim guzel haberlerle donerim insallah.Bencede dene kesinlikle o gitmesin yeterki arkadaslari gelsin
monbebe canım benim bu sitemi otutturana kadar canım çıktı gel bana sor rahat bir ay ben ne yapacam nasıl olacak adam beni hiç tınlamıyo bu şekilde ömür mü geçer diyordum n sonunda patladım dedim ki senle anama yapacaz ben sana karışmıyorum sende bana karma en arkadaşlarımla gezmeye gidiyorum ne yaparsan yap umrumda değilsin artık dedim ve çıktım evden annemlere gittim tabi arkadaşlarıma deilbaktımki sürekli arıyo beni dedim ki niye arıyosun oyununu bırakıp kapatım suratına tlfnu ondan sonra msj atış '' SENİ İHMAL ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM'' iye 2 saat sonra cvp verdim işine gelirse artık böyle olacak sen oyununa ben arkadaşlarıma yok bir daha oynamayacağım yeteri geri gel yada ben gelm beraber gezelim diye o gü bugündür şükür yani . . .
başıma daha çok bela almayayım diyorsun yaniyani sen orta yolu bulursun artık canım
bakicaz..
Insalalh ccanim.. o kadar sinir olmustum ama gitmedim tabi oda gitim yatim..
Canim ben bu aksam basliyorum ona gostercem ne demkmis beni evde bekletemek..
Yarin ya guzel haber yaa..
Insallah kacirmam ccanim ama biliyomusun benim gecen ay boyle kasik agrim falan oluyodu bu ay hic olmadi daha..
yumyum yok mu bu ay aceba ??
tamam ccanim guzel haberlerle donerim insallah.
ayni senin gidi dusunuyorum ben suan beni tinlamiyo boyle omur gecmez.. diye
aksam basliyorum bana dua edin .. biraz anneme gitcem birazda arkadaslarla gezicem..
Cok tatlisiniz yaa.. ama insallah banada o mesaji yazacak..
Kızlar ben kactim işlerimi halledim sizi seviyorum...
evet canım aynen öle kısasa kısas ama haklıyım ben yatakta onu bekliyorum o gece 2'lere 3'lee kadar oyun oynuyo bu ne böyle yaaa bıkmıştım artık 1 değil 2 değil 3'cüde dur dedim yii demişim . . .
bazen yaptıklarının farkında olamıyolar canım.. bi yerde dur demek en güzeli.. ben o gün çıktım işten dedim kuzene gideyim o beni arkadaşlarla cafede bilio oysa ben bizim 2 mahalle ötemizde kuzenlerdeym. maksat dışarda değil, bi keyif yapcaksanda benle yapmanı istediğimi göstermek içinde alkol de almışım izlenimi verdim. ayy ama bi kızdı sormakız kısmı içecekse ewinde içermiş bekar değilmişim artık peki sen bekarmısın da içtin dedim. eşitlik varsa eğer herşeyde eşitiz dedim. bana kave yaptı kendine gel tmm böle olmaz dedi. kuzende içtiğim okadar kavenin üstüne bi kave daha içtim.. sonra hadi gel yemek yiyelim dışarda hem gezeriz konuşuruz dedi. ve şükürki o oldu
Gamze deniycem soz ama once barismam lazim..
Tamam eve nasil davt edeceğini buldum bigün o sevdikleri böreklerden yaparsın hadi aşkım çağır arkadaslarini hep birlikte yiyelim dersin onlarda baliklamaya aylarlar yuppyyKiz bunlar sonra benim evde de yatar diye korkuyorum..
gecenlerde bir borek yapmistim kiymali.. sonra tabi biz yedik arti kaldiridim kocisi aradilar gel diye buda tepsiyi almis borekleri kesmis guzelce arkadaslarina goturmus.. onlarda cogu fransiz turk karisik basladi simdi karina soyle bidaha yapsin..
benim kocami bana vermiyorlar bende onlar yapmadim..
bakicaz..
Insalalh ccanim.. o kadar sinir olmustum ama gitmedim tabi oda gitim yatim..
Canim ben bu aksam basliyorum ona gostercem ne demkmis beni evde bekletemek..
Yarin ya guzel haber yaa..
Insallah kacirmam ccanim ama biliyomusun benim gecen ay boyle kasik agrim falan oluyodu bu ay hic olmadi daha..
yumyum yok mu bu ay aceba ??
tamam ccanim guzel haberlerle donerim insallah.
ayni senin gidi dusunuyorum ben suan beni tinlamiyo boyle omur gecmez.. diye
aksam basliyorum bana dua edin .. biraz anneme gitcem birazda arkadaslarla gezicem..
Cok tatlisiniz yaa.. ama insallah banada o mesaji yazacak..
benim bu ay adetime 9 gün var ama göğüslerim felaket şişti yanıyo arada bir kasıkları ağrıyo ve sürekli afedersiniz özüdileyerek gaz(geğirmek) oluyo sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi
benim bu ay adetime 9 gün var ama göğüslerim felaket şişti yanıyo arada bir kasıkları ağrıyo ve sürekli afedersiniz özüdileyerek gaz(geğirmek) oluyo sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi
canimsiiiinnnn
Valla kizlar biz 16aydir görev niyetine ödev niyetine yapiyorduk malum durumum iste....
Bu ay esim kendini bana birak dedi.. su saatte su gün yapalım yok dedi bende tmm dedim dun mik mikten sonrada ayaklarini falan dikme relax ol uzan yat biz bu kadar uzerine dustugumuz icin olmuyo dedi bende direkt yattim bence sizde salin gitsin peeehhh
bebişim sevgiden şüphe edilecek bi durum yok zati ortada. sadece bekarlığındaki alışkanlıkları ewlenince bi anda bıraısa kaybeder korkusuyla arayı ayarlayamıyor. benim eşimde esnaf. bilirsin esnaf esnafı tutar, çok sıkı arkadaşlıklar gelirşir. dükkan kapandığında program bile yapılır.. biz ilk evlendiğimizde çıkış saati belli.. neyse 1,5 saat geç geldi.. yemek hazır kurulu bekliorum.. mal geldi diye biliyorum tabi ben.. sonra geldi ewe sarıldım hoş geldin filan.. bi baktım alkol almışdedim aml gelmişti hani bu ne :26: ya yorulunca iki tek attım bişi değil dedi.. eminmisin filan derken sıkıştırdım dedi. arkadaşlar dükkanı kapattıktan sonra bırakmadı bi bira içtim geldim ama hemen dedi. neyse tabi tartışmaya başladık ama haklı olduğunu savunuyor tabi.. baktım anlatamıcam derdimi konuyu kapattım.. aradan 3-5 gün geçti bu kez ben geç kaldım ewe ama bilerek.. gittim kuzenimde oturdum. babası alkolü sever mutlaka dolaplarında alkol mevcuttur.. çıkmadan dudaklarıma boyunlarıma azcık sürdüm maksat koksun kociş aradı neyse bende gelince anlatırım kızlarlayım dedim.. ve onun geldiği saatte ewe geldim.. saatin kaç olduğunu farkındamısın filan dedi. bende ewet tabiki.. dedim. arkadaşlarlaydım biliosun bekarlıkta sadece senin arkadaşların yoktu benimde vardı. ama ben ewlenince belirli saatlerde görüştüm onlarla. aama sen o çizgiyi koyamadın arkadaşların daha öncelikli olduki karın ewde seni beklesin sen onlarla takıl. aralarında ewlilerde var onların eşleri böle bişi yapmıo dedi. ben onlar olamam onlarda ben dedim. ben işten ewe geliorum bi yere gitmiorum yemek hazırlayım kocamla oturayım die. ama aynı heycan sende yoksa.. rahat takılmayıda bilirim. ama bende rahat olucam tabi dedim. neyse biraz tartıştık.. konu bi kapndı.. 4 yıllık ewliyim çok şükürler olsunki.. birdaha hiç böle bişi olmadı.. canı içmek istediğinde arar beni.. alır gelir bende meze filan ne isterse yaparım kurarım içki soframızı ikimiz beraber içeriz. yada dışarda gene beraber içeriz. iş çıkışı arkadaşlarıyla görüşme devri bölelikle kapandı.. artıık binde bir oda haberim varken ..
canım bence belirti için 9 gün uzun bir süre. tabi belli de olmaz. sen yine de çok umutlanıp kendini kaptırma. sonra üzülürsün
açıkçası ümitleniyorum çünkü çocuk istiyoruz ya eşim ile ben elimizden bişiy gelmiyo Allah her şeyin hayırlısını versin kısmet varsa bahtımızda anne baba olmak oluruz hayırlısıylakasık ağrılarım fln olmazdı diğer adetlerimde şimdi oldu hemde göğüsler fln şişince inan aldanıyor ister istemez . . .saol canım cvp verdiğin için
haklısın canım aynen öyle insan elinde olmadan ümitleniyor. benimde 6 günüm var batıma. bakalım bekliyoruz bir ümit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?