Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cisemcim aslında aynı taktiği uygulamışız canım.. bende başlarda anlatmayla baktım olmadı. kısas yaptım ve tuttu :128:

olursun olursunnnnn
sen bugun bi ayar gec canim esine

bakicaz..

Insalalh ccanim.. o kadar sinir olmustum ama gitmedim tabi oda gitim yatim..
Canim ben bu aksam basliyorum ona gostercem ne demkmis beni evde bekletemek..
Yarin ya guzel haber yaa..
yumoş günlerini atlatma sakın kıs.. küslük yapma herşey doğal gibi davran bebiş :128:

Insallah kacirmam ccanim ama biliyomusun benim gecen ay boyle kasik agrim falan oluyodu bu ay hic olmadi daha..
yumyum yok mu bu ay aceba ??

Bencede dene kesinlikle o gitmesin yeterki arkadaslari gelsin
tamam ccanim guzel haberlerle donerim insallah.

ayni senin gidi dusunuyorum ben suan beni tinlamiyo boyle omur gecmez.. diye
aksam basliyorum bana dua edin .. biraz anneme gitcem birazda arkadaslarla gezicem..
Cok tatlisiniz yaa.. ama insallah banada o mesaji yazacak..

başıma daha çok bela almayayım diyorsun yani yani sen orta yolu bulursun artık canım

Kiz bunlar sonra benim evde de yatar diye korkuyorum..
gecenlerde bir borek yapmistim kiymali.. sonra tabi biz yedik arti kaldiridim kocisi aradilar gel diye buda tepsiyi almis borekleri kesmis guzelce arkadaslarina goturmus.. onlarda cogu fransiz turk karisik basladi simdi karina soyle bidaha yapsin..
benim kocami bana vermiyorlar bende onlar yapmadim..

Son düzenleme:

ama abartmadan dozunda bırak canım biliyosun çoğu zarar:18: emin ol seni gerçekten seviyosa o msjı mutlaka atacak . . .
haberini bekliyoum msj olarak at bana olur mu akı kalır canımcım

benim bu ay adetime 9 gün var ama göğüslerim felaket şişti yanıyo arada bir kasıkları ağrıyo ve sürekli afedersiniz özüdileyerek gaz(geğirmek) oluyo sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi

evet canım aynen öle kısasa kısas ama haklıyım ben yatakta onu bekliyorum o gece 2'lere 3'lee kadar oyun oynuyo bu ne böyle yaaa bıkmıştım artık 1 değil 2 değil 3'cüde dur dedim yii demişim . . .

bazen yaptıklarının farkında olamıyolar canım.. bi yerde dur demek en güzeli.. ben o gün çıktım işten dedim kuzene gideyim o beni arkadaşlarla cafede bilio oysa ben bizim 2 mahalle ötemizde kuzenlerdeym. maksat dışarda değil, bi keyif yapcaksanda benle yapmanı istediğimi göstermek içinde alkol de almışım izlenimi verdim. ayy ama bi kızdı sorma kız kısmı içecekse ewinde içermiş bekar değilmişim artık peki sen bekarmısın da içtin dedim. eşitlik varsa eğer herşeyde eşitiz dedim. bana kave yaptı kendine gel tmm böle olmaz dedi. kuzende içtiğim okadar kavenin üstüne bi kave daha içtim.. sonra hadi gel yemek yiyelim dışarda hem gezeriz konuşuruz dedi. ve şükürki o oldu

kutluyorum alkışşşşşşş süper çok güldüm yaaa alma mazluun ahını çıkar ahese aheste ohhh iyi olmuşşşşşş

Gamze deniycem soz ama once barismam lazim..

Tamam eve nasil davt edeceğini buldum bigün o sevdikleri böreklerden yaparsın hadi aşkım çağır arkadaslarini hep birlikte yiyelim dersin onlarda baliklamaya aylarlar yuppyy

canım sen tavrını koyküsmekle olmaz böle şeyler. inşallah güzel haberler alıcaz. özeldende at burdan kaçırırsak ne oldu meraktan çatlarım ben

buarada heray aynı belirtiler olmayabiliyo canım. ağrı olacak diye kesin bişey yok
hem bende dün dilketinimden öğrenmiştim her sağlıklı kadın yılda 2 kez yumurtlayamayabiliyomuş
:26:

benim bu ay adetime 9 gün var ama göğüslerim felaket şişti yanıyo arada bir kasıkları ağrıyo ve sürekli afedersiniz özüdileyerek gaz(geğirmek) oluyo sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi

Canim seni üzmek istemem ama bu topikde belirtilerle ilgili konusmuyoruz cunku insan etkileniyor ve yıkım yaşıyor anlıyorsun dimi

canım bence belirti için 9 gün uzun bir süre. tabi belli de olmaz. sen yine de çok umutlanıp kendini kaptırma. sonra üzülürsün

helal sana

selam kızlar 2 gündür gelemedim, ne var ne yok? önemli bi gelişme var mı?
keyifler nasıl? mikmikler nasıl gidiyor
ben dün hastaneye gittim kan verdim, sonra da gezmeye gittim, hazır işten izin almışken iyi değerlendirdim iznimi
bu arada sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış benim. o yüzden 1 ay daha korunacağız biz, ama olsun, mikmike devam

canım bence belirti için 9 gün uzun bir süre. tabi belli de olmaz. sen yine de çok umutlanıp kendini kaptırma. sonra üzülürsün

açıkçası ümitleniyorum çünkü çocuk istiyoruz ya eşim ile ben elimizden bişiy gelmiyo Allah her şeyin hayırlısını versin kısmet varsa bahtımızda anne baba olmak oluruz hayırlısıyla kasık ağrılarım fln olmazdı diğer adetlerimde şimdi oldu hemde göğüsler fln şişince inan aldanıyor ister istemez . . .saol canım cvp verdiğin için

haklısın canım aynen öyle insan elinde olmadan ümitleniyor. benimde 6 günüm var batıma. bakalım bekliyoruz bir ümit

haklısın canım aynen öyle insan elinde olmadan ümitleniyor. benimde 6 günüm var batıma. bakalım bekliyoruz bir ümit

ben hep şöyle derim 15-20 sene çocuk özlemi çekenlere versin Allah daha sorada bana versin :13:. . .

birde bana çocuk verecekse kurban olduğum Allah'ım kendisinden korkan kullardan utanan eli yüzü düzgün sağlıklı cinsiyeti ne olursa olsun öyle versin amin . . .aktan hayırlısı inşallah olursun hamile dualarım senle ve çocuk isteyen herkesle . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…