açıkçası ümitleniyorum çünkü çocuk istiyoruz ya eşim ile ben elimizden bişiy gelmiyo Allah her şeyin hayırlısını versin kısmet varsa bahtımızda anne baba olmak oluruz hayırlısıylakasık ağrılarım fln olmazdı diğer adetlerimde şimdi oldu hemde göğüsler fln şişince inan aldanıyor ister istemez . . .saol canım cvp verdiğin için
Kiz bunlar sonra benim evde de yatar diye korkuyorum..
gecenlerde bir borek yapmistim kiymali.. sonra tabi biz yedik arti kaldiridim kocisi aradilar gel diye buda tepsiyi almis borekleri kesmis guzelce arkadaslarina goturmus.. onlarda cogu fransiz turk karisik basladi simdi karina soyle bidaha yapsin..
benim kocami bana vermiyorlar bende onlar yapmadim..
benim bu ay adetime 9 gün var ama göğüslerim felaket şişti yanıyo arada bir kasıkları ağrıyo ve sürekli afedersiniz özüdileyerek gaz(geğirmek) oluyo sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi
canım sen tavrını koyküsmekle olmaz böle şeyler. inşallah güzel haberler alıcaz. özeldende at burdan kaçırırsak ne oldu meraktan çatlarım ben
buarada heray aynı belirtiler olmayabiliyo canım. ağrı olacak diye kesin bişey yok
hem bende dün dilketinimden öğrenmiştim her sağlıklı kadın yılda 2 kez yumurtlayamayabiliyomuş :26:
Tamam eve nasil davt edeceğini buldum bigün o sevdikleri böreklerden yaparsın hadi aşkım çağır arkadaslarini hep birlikte yiyelim dersin onlarda baliklamaya aylarlar yuppyy
ama abartmadan dozunda bırak canım biliyosun çoğu zarar:18: emin ol seni gerçekten seviyosa o msjı mutlaka atacak . . .
haberini bekliyoum msj olarak at bana olur mu akı kalır canımcım
selam kızlar 2 gündür gelemedim, ne var ne yok? önemli bi gelişme var mı?
keyifler nasıl? mikmikler nasıl gidiyor
ben dün hastaneye gittim kan verdim, sonra da gezmeye gittim, hazır işten izin almışken iyi değerlendirdim iznimi
bu arada sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış benim. o yüzden 1 ay daha korunacağız biz, ama olsun, mikmike devam
canım sen tavrını koyküsmekle olmaz böle şeyler. inşallah güzel haberler alıcaz. özeldende at burdan kaçırırsak ne oldu meraktan çatlarım ben
buarada heray aynı belirtiler olmayabiliyo canım. ağrı olacak diye kesin bişey yok
hem bende dün dilketinimden öğrenmiştim her sağlıklı kadın yılda 2 kez yumurtlayamayabiliyomuş :26:
dimi ama hem kocamı alın hem de börek yiyin ne güzel dediğim gibi o ölçüyü sen çizeceksin. ama önce şu kısasa kısası bir dene ama suyunu çıkarma. gayet normal bişeymiş gibi davran
canım biz burda hamilelik belirtisi bakmıyoruz da konuşmuyoruz da. sen de öyle yap bence. yoksa kafayı yersin
slm kızlarr ayy moralim çok kötü buruya attım kendimi kafa dagıtmk için
2 gündür kıslar bana sormadı ama ben sorayım sana hayırdır canım nen var???
slm kızlarr ayy moralim çok kötü buruya attım kendimi kafa dagıtmk için
kızlaaaar merhaba nasılsınız ben geldimlisteye isim yazdıracak var mı
koçişle atıştım görümcem kaynım yüzünden ben görmeşimdir hayr balım senin neyin vardı ki
Noldu kuzum sana
caannıııııım hayırdır ne oldu sıkma canını bu günler çok önemli psikolojiyi güzel tutmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?