Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yumurtlama zamanın ne zamandı canım. belki erken döllenme falan olduğu için erken mi başladı belirtiler acaba diyorum

dimi ama hem kocamı alın hem de börek yiyin ne güzel dediğim gibi o ölçüyü sen çizeceksin. ama önce şu kısasa kısası bir dene ama suyunu çıkarma. gayet normal bişeymiş gibi davran

slm kızlarr ayy moralim çok kötü buruya attım kendimi kafa dagıtmk için

benim bu ay adetime 9 gün var ama göğüslerim felaket şişti yanıyo arada bir kasıkları ağrıyo ve sürekli afedersiniz özüdileyerek gaz(geğirmek) oluyo sizce bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi

canım biz burda hamilelik belirtisi bakmıyoruz da konuşmuyoruz da. sen de öyle yap bence. yoksa kafayı yersin

2 kere mi...
Tamam canim atarim mesaj..

Tamam eve nasil davt edeceğini buldum bigün o sevdikleri böreklerden yaparsın hadi aşkım çağır arkadaslarini hep birlikte yiyelim dersin onlarda baliklamaya aylarlar yuppyy

Kocis getirir mi onlari eve ?
ben bunu pazar gunu yapicam canim..

ama abartmadan dozunda bırak canım biliyosun çoğu zarar:18: emin ol seni gerçekten seviyosa o msjı mutlaka atacak . . .
haberini bekliyoum msj olarak at bana olur mu akı kalır canımcım

Insallah simdi mesaj atiyo napiyon nasilsin (sanki bisey yok hersey yolunda) ama o mesaji istiyorum ben..
tamam canim mesaj atarim sana

olsun canım sağlık olsun da bebiş biraz geç olsun

ben 1 dedim kıs

dimi ama hem kocamı alın hem de börek yiyin ne güzel dediğim gibi o ölçüyü sen çizeceksin. ama önce şu kısasa kısası bir dene ama suyunu çıkarma. gayet normal bişeymiş gibi davran

tamam kizlar..
biliyordum bana iyi geleceginizi.. optum sizi.. !!

canım biz burda hamilelik belirtisi bakmıyoruz da konuşmuyoruz da. sen de öyle yap bence. yoksa kafayı yersin

canım konunun ilk başlığına bakarsan göreceksin daha önceki bayanlarla muabet deva ediyo o bakımdan yani teşekkür ederim tavsiyen için kafaya takmamak elde değil malef:2: ilk defa deniyorum ve heycanlıyım bunda sizlerle paylaştım

Noldu kuzum sana

yaw sabah görümcem aradı abimin teli kapalı diye neyse ben ulaştım eşime dedim bacın aradı telin kapalıymış hayrdır ne oluyo dedim neymiş erkek kardesi bi kızı seviyo niyeti ciddi kızın birde eski sevgilisi varmış galiba bebimkinin kardesini tehdit etmiş buda abisini aramış onlar izmirde biz anka dayız bizimkinin gözü karaya ona diyolar he dedim git elini kana bula biz nolcaz burda delirdim sinirden vllaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…