koçişle atıştım görümcem kaynım yüzünden ben görmeşimdir hayr balım senin neyin vardı ki
canım konunun ilk başlığına bakarsan göreceksin daha önceki bayanlarla muabet deva ediyo o bakımdan yaniteşekkür ederim tavsiyen için kafaya takmamak elde değil malef:2: ilk defa deniyorum ve heycanlıyım bunda sizlerle paylaştım
caannıııııım hayırdır ne oldu sıkma canını bu günler çok önemli psikolojiyi güzel tutmamız lazım
yaw sabah görümcem aradı abimin teli kapalı diye neyse ben ulaştım eşime dedim bacın aradı telin kapalıymış hayrdır ne oluyo dedim neymiş erkek kardesi bi kızı seviyo niyeti ciddi kızın birde eski sevgilisi varmış galiba bebimkinin kardesini tehdit etmiş buda abisini aramış onlar izmirde biz anka dayız bizimkinin gözü karaya ona diyolar he dedim git elini kana bula biz nolcaz burda delirdim sinirden vllaa
yaw sabah görümcem aradı abimin teli kapalı diye neyse ben ulaştım eşime dedim bacın aradı telin kapalıymış hayrdır ne oluyo dedim neymiş erkek kardesi bi kızı seviyo niyeti ciddi kızın birde eski sevgilisi varmış galiba bebimkinin kardesini tehdit etmiş buda abisini aramış onlar izmirde biz anka dayız bizimkinin gözü karaya ona diyolar he dedim git elini kana bula biz nolcaz burda delirdim sinirden vllaa
neyin var hatun hayırdır işallah?:18:
Nasıl yani senin neyin var ben hix görmedim yazdığını(
Bu günlerde üzerimizde bi nazar var her gelen kocasıyla problemli nolduki yaa dünde ben mutsuzdum
slm kızlarr ayy moralim çok kötü buruya attım kendimi kafa dagıtmk için
kızlar bence o burda konuşulmuyor bu burda konulmuyor muhabbetlerini bırakalım artık. burası bir paylaşım topiği ve cisem arkadaşımızda kendide söylediği gibi heycanını paylaşmak istemiş.
haklısın sonuna kadar arkadaşım
ayy pat diye çok alakasız bi konuya daldım ama bana yardım lazım :) aramızda aşçı da vardı sanırım, bütün tavukum var böyle dolmalı falan bişeyler yapıyolar yaa içine pilav doldurupbiri bana öyle güzel bi tarif verir mii
eşekkür ederim pinar sal evet çok heycanlıyım heycanımı yenemiyorum psikologada gitim oda ilaç klanman gerekiyo fakat 9 ay çocuk yapamazsınız dedi ilacı kullanmaktan vazgeçtim . . .
kızlar bence o burda konuşulmuyor bu burda konulmuyor muhabbetlerini bırakalım artık. burası bir paylaşım topiği ve cisem arkadaşımızda kendide söylediği gibi heycanını paylaşmak istemiş.
oooo maşallah başı sıkışan senin kocayamı geliyo bu ne terbiyesizlik canım aaa yazık sana üzüldüm valla bacım aman demim kocanı bulaştırma başka erkek kardeş yokmu eşinin ona sylesinler . . .
anladım canım. o kadar sitres yapma. kendinde çok belirti arama bak sağlığın bozulmuşsağlık olmadıktan sonra hiçbirşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?