Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sen sadece tek bir kişiyle muhabbeti sürdürüyorsun. diğerleri de benim gibi düşünüyorlar. bak biz de ilk denemelerimizde senin gibiydik ve olumsuz sonuç aldıkça yıkıldık resmen. ve tekrar aynı şeyleir yaşamak istemiyoruz. sen inşallah hamilesindir ama ya değilsen??? bir düşün istersen?? ayrıca ilk hamilelik belirtisi regl gecikmesidir. ben 2 ay boyunca bütün hamilelik belirtilerini gözterdim ama sonuç 0. elde kalan kırmızılardı

haklısın sonuna kadar arkadaşım

oooo maşallah başı sıkışan senin kocayamı geliyo bu ne terbiyesizlik canım aaa yazık sana üzüldüm valla bacım aman demim kocanı bulaştırma başka erkek kardeş yokmu eşinin ona sylesinler . . .

kızlar bence o burda konuşulmuyor bu burda konulmuyor muhabbetlerini bırakalım artık. burası bir paylaşım topiği ve cisem arkadaşımızda kendide söylediği gibi heycanını paylaşmak istemiş.

oha yani tee izmirden yetiyorlar yani ee gitcekm i kocan

Nasıl yani senin neyin var ben hix görmedim yazdığını (

özellikle sana da yazmıştım ben ama o kadar alışmışsınızki benim şen şakrak olmama konduramadınız herhalde 2 gündür bayağı kötüydüm canım. dokunsan ağlayacak gibiydim. siteye biriki bişey yazdım naz yapim dedim ama olmadı işte. şimdi daha iyiyim ama

eeeeee neolacak şimdi? gitmeyecek herhalde seninki??

kızlar bence o burda konuşulmuyor bu burda konulmuyor muhabbetlerini bırakalım artık. burası bir paylaşım topiği ve cisem arkadaşımızda kendide söylediği gibi heycanını paylaşmak istemiş.

eşekkür ederim pinar sal evet çok heycanlıyım heycanımı yenemiyorum psikologada gitim oda ilaç klanman gerekiyo fakat 9 ay çocuk yapamazsınız dedi ilacı kullanmaktan vazgeçtim . . .

Canımm evet asci benim ama mesajını geç gördüm. Telefondan bakiyorum. Yaptın mı yemeğini vereyim mi tarif?

eşekkür ederim pinar sal evet çok heycanlıyım heycanımı yenemiyorum psikologada gitim oda ilaç klanman gerekiyo fakat 9 ay çocuk yapamazsınız dedi ilacı kullanmaktan vazgeçtim . . .

anladım canım. o kadar sitres yapma. kendinde çok belirti arama bak sağlığın bozulmuş sağlık olmadıktan sonra hiçbirşey olmaz

tabiki de kısıtlama diye birşey yok. ama ben bu konulara katılamayacağım bilginize. geneli de böyle düşünüyor ama

oooo maşallah başı sıkışan senin kocayamı geliyo bu ne terbiyesizlik canım aaa yazık sana üzüldüm valla bacım aman demim kocanı bulaştırma başka erkek kardeş yokmu eşinin ona sylesinler . . .

canım bide biz yeni evliyiz martta evlendik 6 ay oldu off offf benimki cok sinirli basar gider diye korkuyom RABBİM yardım ettt yok kardesi en büyük abi bu bacısı ve erk krdes var

Cisem haklı olabilir kendi icinde ama biz bunlari duymakdan olumsuz etkilendiğimiz ocin burdauiz diger topiklerde değil ben bu mevzuyu sürekli söylüyorum çünkü gecen ay Tüm belirtileri yasadim herkea yazdikca kendini o şekilde hissediyorsun inanır mısın bilmem ama adetim 4 gün gecikti kendimi hamike sandığım icin kusura bakmayın yani bu konulara girilecek se ben kendime ait baska bi topik acayalim konusmayacaklar gelsin

anladım canım. o kadar sitres yapma. kendinde çok belirti arama bak sağlığın bozulmuş sağlık olmadıktan sonra hiçbirşey olmaz

aynen öyle psikolojim bozuldu anlayacanız ama üstesinden gelecem Allah'ım yardım etsin ne yapim . . .evet sağlık olmadan bişiy olmuyo iyiki varsınız saolun . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…