Benm kocamda delidir ve cok sinirlidir evlenince daha fazla sorumlulukları oluyo ve daha sessiz kaliyo merak etme uzme kendjnicanım bide biz yeni evliyiz martta evlendik 6 ay oldu off offf benimki cok sinirli basar gider diye korkuyom RABBİM yardım ettt yok kardesi en büyük abi bu bacısı ve erk krdes var
oha yani tee izmirden yetiyorlar yani ee gitcekm i kocan
tabiki de kısıtlama diye birşey yok. ama ben bu konulara katılamayacağım bilginize. geneli de böyle düşünüyor ama
Cisem haklı olabilir kendi icinde ama biz bunlari duymakdan olumsuz etkilendiğimiz ocin burdauiz diger topiklerde değil ben bu mevzuyu sürekli söylüyorum çünkü gecen ay Tüm belirtileri yasadim herkea yazdikca kendini o şekilde hissediyorsun inanır mısın bilmem ama adetim 4 gün gecikti kendimi hamike sandığım icin kusura bakmayın yani bu konulara girilecek se ben kendime ait baska bi topik acayalim konusmayacaklar gelsin
özellikle sana da yazmıştım benama o kadar alışmışsınızki benim şen şakrak olmama konduramadınız herhalde 2 gündür bayağı kötüydüm canım. dokunsan ağlayacak gibiydim. siteye biriki bişey yazdım naz yapim dedim ama olmadı işte. şimdi daha iyiyim ama
canım tabiki isteyen istediği konuya katılıp katılmayabilir. mesela benimde mık mık spoş yum yum muhabbetleri hoşuma gitmiyor ve o tür konuşmalara katılmıyorum.ama topikteyim ve sizlerle iletişim içerisindeyim ve bundan dolayı mutluyum. ama gelenede git denmez demek istediğim bu.
Cisem haklı olabilir kendi icinde ama biz bunlari duymakdan olumsuz etkilendiğimiz ocin burdauiz diger topiklerde değil ben bu mevzuyu sürekli söylüyorum çünkü gecen ay Tüm belirtileri yasadim herkea yazdikca kendini o şekilde hissediyorsun inanır mısın bilmem ama adetim 4 gün gecikti kendimi hamike sandığım icin kusura bakmayın yani bu konulara girilecek se ben kendime ait baska bi topik acayalim konusmayacaklar gelsin
canım topik açmak istiyorsan açabilirsin. ama topiğe kimse kural koyamaz kusura bakmayın benim mantığım bunu almaz. burası paylaşmak için. yani herkes için.....
biz cok şeymi istiyoz yaa niye mutlu olamıyozz
bilmiyom ki bacım telde akşam gelince konuşuruz diyo
Ben sanırım kendi derdime düşmüş um dun salya sumuktum sürekli cankm benim eseklkk etmişim cok neden kötü hissettin kendini
Basıp gitmemis bak hala Şansın var :)) göndermemek için duygu sömürüsü yap kiyipda gidemez
ben kimseye git demem diyemem de zaten. ama bu konuda sadece ben değil çoğu insan konuşmaz. sonra burda kimse benimle konuşmuyor denmesin. hem ayrıca ben ciseme anlattım nedenini. ondan bana olumsuz bişey gelmedi ama dimi?????
canım bide biz yeni evliyiz martta evlendik 6 ay oldu off offf benimki cok sinirli basar gider diye korkuyom RABBİM yardım ettt yok kardesi en büyük abi bu bacısı ve erk krdes var
canım ben çoğu topiklerde görüyorum herkes derdini payaşıyo ve yardımlaşıyolar ne olay oldu fikir almak isteğişim evet kötü birşey demedin bana teşekkür ederim sıkntını paylaştın bu konu üzerinden ama benimde sıkıntım var empati kurmanızı istedim sadece sizden ama olmadı üzgünüm kusura bakmayın . . .
Canlarımmmm noluyor ne bu üstümüzdeki kötü enerji. Nazar mı oldu yaa. Yapmayın lütfen çok üzülüyorum. Totem yapalım kovalım bu topikten olumsuzlukları :)
önemli dönemlerdeyiz kızlar stres yok üzüntü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?