Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bide biz yeni evliyiz martta evlendik 6 ay oldu off offf benimki cok sinirli basar gider diye korkuyom RABBİM yardım ettt yok kardesi en büyük abi bu bacısı ve erk krdes var
Benm kocamda delidir ve cok sinirlidir evlenince daha fazla sorumlulukları oluyo ve daha sessiz kaliyo merak etme uzme kendjni

tabiki de kısıtlama diye birşey yok. ama ben bu konulara katılamayacağım bilginize. geneli de böyle düşünüyor ama

canım tabiki isteyen istediği konuya katılıp katılmayabilir. mesela benimde mık mık spoş yum yum muhabbetleri hoşuma gitmiyor ve o tür konuşmalara katılmıyorum.ama topikteyim ve sizlerle iletişim içerisindeyim ve bundan dolayı mutluyum. ama gelenede git denmez demek istediğim bu.

Gamze'cim biz birbirimize yardımcı olmassak derdiizi paylaşmassak nasıl unutacaz herşeyi katılsanızda saolun katılmasanızda . . .

Ben sanırım kendi derdime düşmüş um dun salya sumuktum sürekli cankm benim eseklkk etmişim cok neden kötü hissettin kendini

ben kimseye git demem diyemem de zaten. ama bu konuda sadece ben değil çoğu insan konuşmaz. sonra burda kimse benimle konuşmuyor denmesin. hem ayrıca ben ciseme anlattım nedenini. ondan bana olumsuz bişey gelmedi ama dimi?????

canım topik açmak istiyorsan açabilirsin. ama topiğe kimse kural koyamaz kusura bakmayın benim mantığım bunu almaz. burası paylaşmak için. yani herkes için.....

canım topik açmak istiyorsan açabilirsin. ama topiğe kimse kural koyamaz kusura bakmayın benim mantığım bunu almaz. burası paylaşmak için. yani herkes için.....

pınar'a katılıyorum kinlikle burası herkese açık fikrinde de konuşmak istediklerinde de özgürdür diye düşünüyorum . . . kusura bakmayın birbirimize yardımcı olmak varken neden tartışıyoruz?

şiiii kızlarr noluyoo bakimm durun kimse biyere gitmiyoo lütfen tartışmayalım bu topink herkeze yetr lütfenn

Canlarımmmm noluyor ne bu üstümüzdeki kötü enerji. Nazar mı oldu yaa. Yapmayın lütfen çok üzülüyorum. Totem yapalım kovalım bu topikten olumsuzlukları :)
önemli dönemlerdeyiz kızlar stres yok üzüntü yok

ben kimseye git demem diyemem de zaten. ama bu konuda sadece ben değil çoğu insan konuşmaz. sonra burda kimse benimle konuşmuyor denmesin. hem ayrıca ben ciseme anlattım nedenini. ondan bana olumsuz bişey gelmedi ama dimi?????

canım ben çoğu topiklerde görüyorum herkes derdini payaşıyo ve yardımlaşıyolar ne olay oldu fikir almak isteğişim evet kötü birşey demedin bana teşekkür ederim sıkntını paylaştın bu konu üzerinden ama benimde sıkıntım var empati kurmanızı istedim sadece sizden ama olmadı üzgünüm kusura bakmayın . . .

arkadaşlar tamam uzatmayalım. konunun fitilini ben ateşledim ama sorun çıkmasın lütfen. zaten buraya stres atmaya gelmiştik. strese girmeye ne gerek var. bugünü sevmedim ben yaaa lütfen uzatmayalım. zaten sıkıntılarımız var dimi???

canım bide biz yeni evliyiz martta evlendik 6 ay oldu off offf benimki cok sinirli basar gider diye korkuyom RABBİM yardım ettt yok kardesi en büyük abi bu bacısı ve erk krdes var

Sakin ol canim yaa kocani ikna etmeye calis
Benimki de en buyuk. iki tane kaynim var ve surekli olay cikartirlar.biz de esimle hep bu yuzden tartisiriz
Atamiyo iste biz kVga ettigimizle kaliyoruz

bence gerilmeye gerek yok kızlar. isteyen istediği konuda konuşma hakkına sahip olduğu gibi istemediği konuda da konuşmama hakkına sahip. hepimiz paylaşım için buradayız. kimi dertlerini kimi üzüntülerini sıkıntılarını kimide merak ettiklerini paylaşmak için. burda bu konuşulmuyor düşüncesine bu yüzden yorumumu bildirdim. alınmayın lütfen.

estağfurullah sen kusura bakma. ben gerginim bugün biraz az önce de konuştuğumuz gibi. sorun çıksın istemiyorum ben. özellikle de benim yüzümden. memnun değilsem giderim sen de sıkma canını

aynen katılıyorum sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…