arkadaşlar tamam uzatmayalım. konunun fitilini ben ateşledim ama sorun çıkmasın lütfen. zaten buraya stres atmaya gelmiştik. strese girmeye ne gerek var. bugünü sevmedim ben yaaalütfen uzatmayalım. zaten sıkıntılarımız var dimi???
Gamze'cim biz birbirimize yardımcı olmassak derdiizi paylaşmassak nasıl unutacaz herşeyi katılsanızda saolun katılmasanızda . . .
Bebeğim anla lütfen beni simdi anlamsanda Allahim bekletmez ins beklersen anlarsın herkes kasigim agriyo hamilemiyim diyor hemwn kendinde belirti arıyor insan cok gazla etkileniyor yoksa banane yazarsın cevap vermem göğüslerim sis hamilemiyim evt olabilir deniliyo bu vb gibi devam eden süreçte adetine kadar belirti arıyorsun ve ne hikmetse bütün belirtileri psikolojik olarak yaşıyorsun ve jiz burda konuyi dağıtmaya çalışıyoruz çünkü hepimiz defalarca bunun husranini yaşadık bu ay farklı olsun Gülelim eglenelim dedik ve hamilelik belirtileri bizi etkiledigi ve gerdigi icin konuşmamaya karar verdik buda benim icin değil hepimiz icin negatif çıkarsa testlerin ozaman toparlanmasi zor oluyo eminim senin gibi düşünen hamilelik belirtileri arayan var burda mutlaka ama konusmadigimiz icin saplantı yapmiyo
bence gerilmeye gerek yok kızlar. isteyen istediği konuda konuşma hakkına sahip olduğu gibi istemediği konuda da konuşmama hakkına sahip. hepimiz paylaşım için buradayız. kimi dertlerini kimi üzüntülerini sıkıntılarını kimide merak ettiklerini paylaşmak için. burda bu konuşulmuyor düşüncesine bu yüzden yorumumu bildirdim. alınmayın lütfen.
Bebeğim dertleri tasalari paylaşalım zaten sabahtir hic geyik yapmiyoruz gördüğün gibi gayet ciddi muahbbetlerde yer aliyoruz bebekle olgilide muhabbet edelim istemeni anlıyorum ama benm tepkim belirti konuşmayalım diye cunku ben yazdığın seye evet olabilir hamile olabilirsin herkea bu belirtiler i hissediyormus desem negatifi gor sende adet olsanda bu sefer acaba Üstüne mi gördüm diyeceksin inanilmaz hayal kırıklığı yani beni anlayacağıni düşünüyorumcanım ben çoğu topiklerde görüyorum herkes derdini payaşıyo ve yardımlaşıyolar ne olay oldu fikir almak isteğişim evet kötü birşey demedin bana teşekkür ederim sıkntını paylaştın bu konu üzerinden ama benimde sıkıntım var empati kurmanızı istedim sadece sizden ama olmadı üzgünüm kusura bakmayın . . .
Bebeğim anla lütfen beni simdi anlamsanda Allahim bekletmez ins beklersen anlarsın herkes kasigim agriyo hamilemiyim diyor hemwn kendinde belirti arıyor insan cok gazla etkileniyor yoksa banane yazarsın cevap vermem göğüslerim sis hamilemiyim evt olabilir deniliyo bu vb gibi devam eden süreçte adetine kadar belirti arıyorsun ve ne hikmetse bütün belirtileri psikolojik olarak yaşıyorsun ve jiz burda konuyi dağıtmaya çalışıyoruz çünkü hepimiz defalarca bunun husranini yaşadık bu ay farklı olsun Gülelim eglenelim dedik ve hamilelik belirtileri bizi etkiledigi ve gerdigi icin konuşmamaya karar verdik buda benim icin değil hepimiz icin negatif çıkarsa testlerin ozaman toparlanmasi zor oluyo eminim senin gibi düşünen hamilelik belirtileri arayan var burda mutlaka ama konusmadigimiz icin saplantı yapmiyo
Bebeğim dertleri tasalari paylaşalım zaten sabahtir hic geyik yapmiyoruz gördüğün gibi gayet ciddi muahbbetlerde yer aliyoruz bebekle olgilide muhabbet edelim istemeni anlıyorum ama benm tepkim belirti konuşmayalım diye cunku ben yazdığın seye evet olabilir hamile olabilirsin herkea bu belirtiler i hissediyormus desem negatifi gor sende adet olsanda bu sefer acaba Üstüne mi gördüm diyeceksin inanilmaz hayal kırıklığı yani beni anlayacağıni düşünüyorum
o zaman bu öpücükler herkese gelsin. kimsede biryere gitmesin (gamzecim)
o zaman bu öpücükler herkese gelsin. kimsede biryere gitmesin (gamzecim)
ebrulem inşallah olar ya.ama adetime 1 hafta kala hep aynı hamilelik belirtileri yaşıyorum.oyüzden hiç anlamayacam kesin hamile olursam birgün.hep hüsran o belirtilerden sonra.rabbim belkide bu ay verir inşallahhhh...
arkadaşlar tamam uzatmayalım. konunun fitilini ben ateşledim ama sorun çıkmasın lütfen. zaten buraya stres atmaya gelmiştik. strese girmeye ne gerek var. bugünü sevmedim ben yaaalütfen uzatmayalım. zaten sıkıntılarımız var dimi???
teşekkür ederim canımcım saolasın işte dediğin gibi sonu hüsranla bitecek bişeyi eşmeni kokutmanın anlamı yokdoğru söylüyosun emin olmak hamileyim demek için çift çizgi şart
Muck canım bukonuda sana soz veremicem
Evet anlaştık :) ins hepimizin eli dolu olur bu ay Özür dilerim seni uzduysem
Evet anlaştık :) ins hepimizin eli dolu olur bu ay Özür dilerim seni uzduysem
kızlar nasılsınız bakalım çok fazla nete giremedim bu ara takip edemedim sizi keyifler nasıl?bide bişey srucam idrar testi yada kan testi ne zaman sonuç verir adetin gecikmesi şartmı?
kızlar nasılsınız bakalım çok fazla nete giremedim bu ara takip edemedim sizi keyifler nasıl?bide bişey srucam idrar testi yada kan testi ne zaman sonuç verir adetin gecikmesi şartmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?