Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam uzatmayalım bencede zaten konu nerden nereye geldi pınar her şey için teşekkür ederim canım benim saol . . .

Gamze'cim biz birbirimize yardımcı olmassak derdiizi paylaşmassak nasıl unutacaz herşeyi katılsanızda saolun katılmasanızda . . .

Bebeğim anla lütfen beni simdi anlamsanda Allahim bekletmez ins beklersen anlarsın herkes kasigim agriyo hamilemiyim diyor hemwn kendinde belirti arıyor insan cok gazla etkileniyor yoksa banane yazarsın cevap vermem göğüslerim sis hamilemiyim evt olabilir deniliyo bu vb gibi devam eden süreçte adetine kadar belirti arıyorsun ve ne hikmetse bütün belirtileri psikolojik olarak yaşıyorsun ve jiz burda konuyi dağıtmaya çalışıyoruz çünkü hepimiz defalarca bunun husranini yaşadık bu ay farklı olsun Gülelim eglenelim dedik ve hamilelik belirtileri bizi etkiledigi ve gerdigi icin konuşmamaya karar verdik buda benim icin değil hepimiz icin negatif çıkarsa testlerin ozaman toparlanmasi zor oluyo eminim senin gibi düşünen hamilelik belirtileri arayan var burda mutlaka ama konusmadigimiz icin saplantı yapmiyo

nazar var nazarr offf ne olur moral bozmayalımm bebeşlerimiz gelecek inş hamiş olcaz hadi gülünn

neye datlum boşverelim hepimizde herkes her istediğini yazmakta paylaşmakta özgür ve saygı duymak gerek . . .

Bebeğim dertleri tasalari paylaşalım zaten sabahtir hic geyik yapmiyoruz gördüğün gibi gayet ciddi muahbbetlerde yer aliyoruz bebekle olgilide muhabbet edelim istemeni anlıyorum ama benm tepkim belirti konuşmayalım diye cunku ben yazdığın seye evet olabilir hamile olabilirsin herkea bu belirtiler i hissediyormus desem negatifi gor sende adet olsanda bu sefer acaba Üstüne mi gördüm diyeceksin inanilmaz hayal kırıklığı yani beni anlayacağıni düşünüyorum

teşekkür ederim canımcım saolasın işte dediğin gibi sonu hüsranla bitecek bişeyi eşmeni kokutmanın anlamı yokdoğru söylüyosun emin olmak hamileyim demek için çift çizgi şart

evet canım anlıyorum seni haklısın . . .

No stres yes baby sloganimizi hatirlatirim kizlarrr
Relaxxx
Belirti mevzunu gecin .tecrubeyle sabitt .konusmaya degmezz
Hamileligin erken belirtileri diye bir topic var ordan cok okumustum bende zamaninda
O yuzden bu tarz sorulari ben okumuyorum bile
Soran sorar isteyende cevap verir ben okumam cevapta vermem

teşekkür ederim canımcım saolasın işte dediğin gibi sonu hüsranla bitecek bişeyi eşmeni kokutmanın anlamı yokdoğru söylüyosun emin olmak hamileyim demek için çift çizgi şart

Evet anlaştık :) ins hepimizin eli dolu olur bu ay Özür dilerim seni uzduysem

kızlar bisi sorucammm???? reglime 8 gün var simdi test yaptım cok net olmasa da silik bi pozitiflik var hamılelıge dair butun belırtıler vardı bende deneyeyım dedım umudum az olsada.. sizce hamılelık var mı tecrubelı olanlar lutfennn yardım edebilir mi

kızlar nasılsınız bakalım çok fazla nete giremedim bu ara takip edemedim sizi keyifler nasıl?bide bişey srucam idrar testi yada kan testi ne zaman sonuç verir adetin gecikmesi şartmı?

Evet anlaştık :) ins hepimizin eli dolu olur bu ay Özür dilerim seni uzduysem

rica ederim canım benim ne üzmesi hepimizde akıllı insanlarız işi yokuşa sürmeden anlaştık özürdilenecek bişiy yok otada olur dostlukla arasında böyle şeyler . . .

kızlar nasılsınız bakalım çok fazla nete giremedim bu ara takip edemedim sizi keyifler nasıl?bide bişey srucam idrar testi yada kan testi ne zaman sonuç verir adetin gecikmesi şartmı?

Kan testi gecikmeden iki gun oncesind doğru veriyo idrar testi kimlerinde 3gun oncesinde kimlerinde 1hafta sonrasinda dogru veriyo ama bence adetinjn gecmesini bekle :)

bildiği kadarıyla şart en fazla 2 gün geçere kanda bell oluyo idrarda da 3 gün diye biliyorum ben çünkü doktorum öyle dedi bana . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…