Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım regline baya varmış. o yüzden şimdiden pek ümitlenip sonra üzülme. genelde öyle olunca 2 günde bir tekrarlıyorlar testi.

canım o 8 günü bekle ondan sonra 2 gün daha bekle doktorda kan testi yaptır inşallah pozitif çıkar . . .

:)) güzel taktik ben okumadan gecemiyorum Ki yaa

ayynenn katılıyorum arkadaşıma en önemli günler eğlenceli olmamız lazım,dünde ben öyle estim şuanda iyiyim nazar değmesin topiiiğimize

:)) güzel taktik ben okumadan gecemiyorum Ki yaa

ben bu topiği bu yüzden çok sevmiştim belirti konuşmak yok diye çünkü herksei bilmem ama ben etkileniyorum belirtilerden sonra aynı belirtileri yaşamaya başlıyorum sonra sapıtıyorum geçen ay hamile olmadığıma emindim ama belirtileri okuyunca bende hisstemeye başladım o yüzden no belirti no stres yuppi :)))

Dilketin konu dağıldıydi neden kendini kötü hissettin anlamadım yaaa yolunda olmayan bisilermi var

kızlar nasılsınız bakalım çok fazla nete giremedim bu ara takip edemedim sizi keyifler nasıl?bide bişey srucam idrar testi yada kan testi ne zaman sonuç verir adetin gecikmesi şartmı?

canım kan testi döllenmeden 10 gün sonra sonuç verir diyorlar. idrar testi biraz karışık. kimi 5-6 gün varken görüyor silik çizğiyi kimi de günü geçtiği halde göremiyor. ama genelde sabredemeyip adet günü yapıyorlar testi. şimdiden hayırlsıı olsun

ayyyy bir de ben buna bayılıyorum ne komik gördüğüm yerde gülesim geliyo tokaya bak sizz?

Canım benim yaa ekime daha girmedik :)) girsek bizdemi baslicaz oram buram diye anlamadım ki

sağol cano ilk adet günü benim ya bide hatice vardı galiba dur listeye bakam :)

daha 5 gün var kız ama araya hafta sonu giriyor çabuk geçer salı günü olmazsam 2 gün daha bekleyip test yaparım veririm iyi haberleri inş canım :))) ohh ohhh yandan yandan

diyorum ya bekleyelim ve görelim bencede yandan yandan ohh ohhhhh 80 90 ohhhhhhh 100 çalkala çalkala vur duvara

Dilketin konu dağıldıydi neden kendini kötü hissettin anlamadım yaaa yolunda olmayan bisilermi var

aslında görünürde bişey yok. ama nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. mutsuz hissediyorum kendimi nedense... bir de yalnız... depresyona mı giriyorum yoksa havalardan mıdır bilemedim....

Hahahaha :)) canım ya konudan habersiz. Kuzum adetin geçmesini bekle şimdi seni yanıltır test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…