Kan testi gecikmeden iki gun oncesind doğru veriyo idrar testi kimlerinde 3gun oncesinde kimlerinde 1hafta sonrasinda dogru veriyo ama bence adetinjn gecmesini bekle :)
evet haklısın canımolsun canım sağlık olsun da bebiş biraz geç olsun
bildiği kadarıyla şart en fazla 2 gün geçere kanda bell oluyo idrarda da 3 gün diye biliyorum ben çünkü doktorum öyle dedi bana . . .
kızlar bisi sorucammm???? reglime 8 gün var simdi test yaptım cok net olmasa da silik bi pozitiflik var hamılelıge dair butun belırtıler vardı bende deneyeyım dedım umudum az olsada.. sizce hamılelık var mı tecrubelı olanlar lutfennn yardım edebilir mi
kızlar bisi sorucammm???? reglime 8 gün var simdi test yaptım cok net olmasa da silik bi pozitiflik var hamılelıge dair butun belırtıler vardı bende deneyeyım dedım umudum az olsada.. sizce hamılelık var mı tecrubelı olanlar lutfennn yardım edebilir mi
No stres yes baby sloganimizi hatirlatirim kizlarrr
Relaxxx
Belirti mevzunu gecin .tecrubeyle sabitt .konusmaya degmezz
Hamileligin erken belirtileri diye bir topic var ordan cok okumustum bende zamaninda
O yuzden bu tarz sorulari ben okumuyorum bile
Soran sorar isteyende cevap verir ben okumam cevapta vermem
tmm tatlım beliycemmm :)
Canlarımmmm noluyor ne bu üstümüzdeki kötü enerji. Nazar mı oldu yaa. Yapmayın lütfen çok üzülüyorum. Totem yapalım kovalım bu topikten olumsuzlukları :)
önemli dönemlerdeyiz kızlar stres yok üzüntü yok
canım regline baya varmış. o yüzden şimdiden pek ümitlenip sonra üzülme. genelde öyle olunca 2 günde bir tekrarlıyorlar testi.
:)) güzel taktik ben okumadan gecemiyorum Ki yaa
kızlar nasılsınız bakalım çok fazla nete giremedim bu ara takip edemedim sizi keyifler nasıl?bide bişey srucam idrar testi yada kan testi ne zaman sonuç verir adetin gecikmesi şartmı?
hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz . . .
ben bu topiği bu yüzden çok sevmiştim belirti konuşmak yok diye çünkü herksei bilmem ama ben etkileniyorum belirtilerden sonra aynı belirtileri yaşamaya başlıyorum sonra sapıtıyorum geçen ay hamile olmadığıma emindim ama belirtileri okuyunca bende hisstemeye başladım o yüzden no belirti no stres yuppi :)))
canım kan testi döllenmeden 10 gün sonra sonuç verir diyorlar. idrar testi biraz karışık. kimi 5-6 gün varken görüyor silik çizğiyi kimi de günü geçtiği halde göremiyor. ama genelde sabredemeyip adet günü yapıyorlar testi. şimdiden hayırlsıı olsun
canım o 8 günü bekle ondan sonra 2 gün daha bekle doktorda kan testi yaptır inşallah pozitif çıkar . . .
daha 5 gün var kız ama araya hafta sonu giriyor çabuk geçer salı günü olmazsam 2 gün daha bekleyip test yaparım veririm iyi haberleri inş canım :))) ohh ohhh yandan yandan
Dilketin konu dağıldıydi neden kendini kötü hissettin anlamadım yaaa yolunda olmayan bisilermi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?