Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet ben de okumadan geçicem ama çoğalırsa kalamam burada... düşüncesene sayfalar dolusu konnuşma olduğunu

aslında görünürde bişey yok. ama nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. mutsuz hissediyorum kendimi nedense... bir de yalnız... depresyona mı giriyorum yoksa havalardan mıdır bilemedim....

Bebeğim bu dönemde böyle hissetmen çok normal. Bende öyle oldum. Bide çalışmıyorum, eşim işe gidiyor akama kadar tek başıma kendimi dinleyip duruyodum. Yumyum biter bitmez anneme geldim üç gündür burdayım kafam dagıldı, kurtuldum o pşikolojiden. Bence sende değişiklik yap bişeylerle ugrasmayı dene. Depresyon falan yok çıkar aklından :))

kızlar kural koyuyoruz herkes duysun dikkat dikkaaaaaaaat!!!!!

bu topikte belirti aramak, belirtim yoksa hamile değilmiyim falan gibi yazılar olmasın,birkere şunu beynimize yazalım belki bu ay da olmayacak kendimizi bunada hazır hale getirelim

evet belki üzüleceğiz belki ağlayacağız ama bu sonucu değiştirmeyecek....

ama hamile olan arkadaşlarımızı da tebrik edip bizlere verdikleri haberlerle mutlu olmayı paylaşmayı da bileceğiz,belki bir uygulama söyleyecek bizde onu uygulayacağız AMA ASLA BELİRTİ ARAMAK GÜNÜ GELMEDEN TES YAPMAK YOOOOOOK
ÜZÜLEN OLMAYALIM EN ERKEN BAT TARİHİ ANLAŞTIK MI?

TOPİK ANASI ÇOK BİLDİĞİNDEN DEĞİL KAÇ KERE MOR OLDUĞUNDAN YAZIYOR

ben anladımm tmm :))))))

aslında görünürde bişey yok. ama nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. mutsuz hissediyorum kendimi nedense... bir de yalnız... depresyona mı giriyorum yoksa havalardan mıdır bilemedim....

(((nie boyle oldun cnm bikac gun once neseliydinn
Eski haline don biiran oncee

canım inan kafama hiç takmıyorum bu konuyu. aklıma bile o kadar nadir geliyorki. geldiği gibi de gönderiyorum zaten. bu başka bişey. yani bebek çalışmalarıyla ilgili değil ama ne olduğunu da bilmiyorum

amma kızgın konuştun msa84 km neyi konuşmak isterse konuşsun bırak ne yapalım bunu konuşan insanlar böyle mutlu oluyo demekki bak senle aynı fkrdeği fakat sen çok karamsa konuşmussun bu cümlende ''birkere şunu beynimize yazalım belki bu ay da olmayacak kendimizi bunada hazır hale getirelim'' canım benim yarının ne getireceği beli olmaz neden umudumuzu kıralım anlamıyorum tamam diyosun ki hayal kırıklığı yaşamayalım tabiki yaşamayalım ama umudumuzuda yitirmeğlim dimi ama çünkü umut niyetin katığıdır demişler ümitsiz beklentisiz nereye kadar yaşarız . . .

inşallah dediğin gibi olur

çok tatlı bir bebk resmi buldum ve sürekli ona bakıp dua ediyorum evrene pozitif mesaj gönderiyorum bebek istiyorum resme bakıyoum umutsuzluga kapılmıyorum inş. olur

msa84 bana böyle konuştu diye kızmanı istemem sakın ama sadece üzüldüm heipmiz adına tek yapabildiğimiz dua Allah büyüktür dualarımız eksik olmasın . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…