Canım benim yaa ekime daha girmedik :)) girsek bizdemi baslicaz oram buram diye anlamadım ki
insallah canım bi 10 daha sabretmelıyım galiba rabbim isteyen herkese nasip etsın
evet haklısın canım
ee soramadım sana, naptınız yıldönümünüzde
diyorum ya bekleyelim ve görelim bencede yandan yandan ohh ohhhhh 80 90 ohhhhhhh 100 çalkala çalkala vur duvara
Canım benim yaa ekime daha girmedik :)) girsek bizdemi baslicaz oram buram diye anlamadım ki
Canım benim yaa ekime daha girmedik :)) girsek bizdemi baslicaz oram buram diye anlamadım ki[/QUOTE
Yok cnm ya tecrube ile sabit vucudumuzun kandirmacasi bence
Ben suna inaniyorum icime gercek bir his dusecek benim hamile oldugumda
No stres yes baby sloganimizi hatirlatirim kizlarrr
Relaxxx
Belirti mevzunu gecin .tecrubeyle sabitt .konusmaya degmezz
Hamileligin erken belirtileri diye bir topic var ordan cok okumustum bende zamaninda
O yuzden bu tarz sorulari ben okumuyorum bile
Soran sorar isteyende cevap verir ben okumam cevapta vermem
aslında görünürde bişey yok. ama nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. mutsuz hissediyorum kendimi nedense... bir de yalnız... depresyona mı giriyorum yoksa havalardan mıdır bilemedim....
olmadı baştan 80 90 100 ohhh ama fazla çalkalamayalım rahime iyi yerleşsin bebeler :)
kızlar kural koyuyoruz herkes duysun dikkat dikkaaaaaaaat!!!!!
bu topikte belirti aramak, belirtim yoksa hamile değilmiyim falan gibi yazılar olmasın,birkere şunu beynimize yazalım belki bu ay da olmayacak kendimizi bunada hazır hale getirelim
evet belki üzüleceğiz belki ağlayacağız ama bu sonucu değiştirmeyecek....
ama hamile olan arkadaşlarımızı da tebrik edip bizlere verdikleri haberlerle mutlu olmayı paylaşmayı da bileceğiz,belki bir uygulama söyleyecek bizde onu uygulayacağız AMA ASLA BELİRTİ ARAMAK GÜNÜ GELMEDEN TES YAPMAK YOOOOOOK
ÜZÜLEN OLMAYALIM EN ERKEN BAT TARİHİ ANLAŞTIK MI?
TOPİK ANASI ÇOK BİLDİĞİNDEN DEĞİL KAÇ KERE MOR OLDUĞUNDAN YAZIYOR
delisin sen tamam fazla çalkalama hadi çalkaladın diyelim hızlı vurma duvara . . .
aslında görünürde bişey yok. ama nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. mutsuz hissediyorum kendimi nedense... bir de yalnız... depresyona mı giriyorum yoksa havalardan mıdır bilemedim....
Bebeğim bu dönemde böyle hissetmen çok normal. Bende öyle oldum. Bide çalışmıyorum, eşim işe gidiyor akama kadar tek başıma kendimi dinleyip duruyodum. Yumyum biter bitmez anneme geldim üç gündür burdayım kafam dagıldı, kurtuldum o pşikolojiden. Bence sende değişiklik yap bişeylerle ugrasmayı dene. Depresyon falan yok çıkar aklından :))
bu topikte belirti aramak, belirtim yoksa hamile değilmiyim falan gibi yazılar olmasın,birkere şunu beynimize yazalım belki bu ay da olmayacak kendimizi bunada hazır hale getirelim
ama hamile olan arkadaşlarımızı da tebrik edip bizlere verdikleri haberlerle mutlu olmayı paylaşmayı da bileceğiz,belki bir uygulama söyleyecek bizde onu uygulayacağız AMA ASLA BELİRTİ ARAMAK GÜNÜ GELMEDEN TES YAPMAK YOOOOOOK
oynasım geldi walla :)))
(((nie boyle oldun cnm bikac gun once neseliydinn
Eski haline don biiran oncee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?