evet ben de okumadan geçicem ama çoğalırsa kalamam burada... düşüncesene sayfalar dolusu konnuşma olduğunu
çok tatlı bir bebk resmi buldum ve sürekli ona bakıp dua ediyorum evrene pozitif mesaj gönderiyorum bebek istiyorum resme bakıyoum umutsuzluga kapılmıyorum inş. olur
Ucugum cikti.gozbebegim buyudu.cisim koyulasti.bakislarim degisti
Ahahah yaw bende manyak gibi gosbebeklerimi ve cisimi kontrol ediyodummm
Yok yokkk hic bana gore degilll
amma kızgın konuştun msa84 km neyi konuşmak isterse konuşsun bırak ne yapalım bunu konuşan insanlar böyle mutlu oluyo demekki bak senle aynı fkrdeği fakat sen çok karamsa konuşmussun bu cümlende ''birkere şunu beynimize yazalım belki bu ay da olmayacak kendimizi bunada hazır hale getirelim'' canım benim yarının ne getireceği beli olmaz neden umudumuzu kıralım anlamıyorum tamam diyosun ki hayal kırıklığı yaşamayalım tabiki yaşamayalım ama umudumuzuda yitirmeğlim dimi ama çünkü umut niyetin katığıdır demişler ümitsiz beklentisiz nereye kadar yaşarız . . .
Kıyamam bebegim havalarda.n olabilir sanirim bide artık değişiklik istiyoruzaslında görünürde bişey yok. ama nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. mutsuz hissediyorum kendimi nedense... bir de yalnız... depresyona mı giriyorum yoksa havalardan mıdır bilemedim....
Bnse öyle düşünüyorum bakalım nasılsa zamani vardirCanım benim yaa ekime daha girmedik :)) girsek bizdemi baslicaz oram buram diye anlamadım ki[/QUOTE
Yok cnm ya tecrube ile sabit vucudumuzun kandirmacasi bence
Ben suna inaniyorum icime gercek bir his dusecek benim hamile oldugumda
kızlar kural koyuyoruz herkes duysun dikkat dikkaaaaaaaat!!!!!
bu topikte belirti aramak, belirtim yoksa hamile değilmiyim falan gibi yazılar olmasın,birkere şunu beynimize yazalım belki bu ay da olmayacak kendimizi bunada hazır hale getirelim
evet belki üzüleceğiz belki ağlayacağız ama bu sonucu değiştirmeyecek....
ama hamile olan arkadaşlarımızı da tebrik edip bizlere verdikleri haberlerle mutlu olmayı paylaşmayı da bileceğiz,belki bir uygulama söyleyecek bizde onu uygulayacağız AMA ASLA BELİRTİ ARAMAK GÜNÜ GELMEDEN TES YAPMAK YOOOOOOK
ÜZÜLEN OLMAYALIM EN ERKEN BAT TARİHİ ANLAŞTIK MI?
TOPİK ANASI ÇOK BİLDİĞİNDEN DEĞİL KAÇ KERE MOR OLDUĞUNDAN YAZIYOR
bizle paylaşır mısın o bebek resmini?inşallah kabul olur duan umut biterse ömürde biter kutluyorum seni arkadaşım. . . .
msa84 bana böyle konuştu diye kızmanı istemem sakın ama sadece üzüldüm heipmiz adına tek yapabildiğimiz dua Allah büyüktür dualarımız eksik olmasın . . .
Canımm evet asci benim ama mesajını geç gördüm. Telefondan bakiyorum. Yaptın mı yemeğini vereyim mi tarif?
Ahahah cok güldüm buson yazdigina bende cok gördüm alı moru puhahhaha
oynayalım o zaman koy oradan Ankara'nın bağlarını
CANIIIIIM BENİİİİMM istersen kız bitanem gerçekten öyle alıngan değilimdir haklı olduğun yerler var kesinlikle,ama o ihtimal de aklımızda olsun,yoksa bir ay yok mik mik yok yumurtlama az mı uğraşıyoruz umudumuz olmasa uğraşırmıyız canım ben seni yanlış anlamadım tamam mı
ben şükrediyorum iyiki varsınız aileme anlatmıyorum size anlattığımı çok samimiyim sizleri ayrı ayrı burda tanıyıp sevdim ekim topiiğiiiiii canlarım benim
buraya müzik eklenmiyor mu yaw. dur ben söyleyim ankara'nın bağlarıda büklüm büklüm yolları, ne zaman sarhoş oldumda kaldıramıyom kolları sesim kötü bu kadar çıkıyor :)))
Eki Görüntüle 814817allahım ne tatlı dudakların var senin
Eki Görüntüle 814817allahım ne tatlı dudakların var senin
bu yazıştığımız yere resim nasıl yükleniyor acaba bende yeni olduğum için bilmiyorum bi arkadaş sormuştu . .
Ucugum cikti.gozbebegim buyudu.cisim koyulasti.bakislarim degisti
Ahahah yaw bende manyak gibi gosbebeklerimi ve cisimi kontrol ediyodummm
Yok yokkk hic bana gore degilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?