Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet ben de okumadan geçicem ama çoğalırsa kalamam burada... düşüncesene sayfalar dolusu konnuşma olduğunu

Ucugum cikti.gozbebegim buyudu.cisim koyulasti.bakislarim degisti
Ahahah yaw bende manyak gibi gosbebeklerimi ve cisimi kontrol ediyodummm
Yok yokkk hic bana gore degilll

çok tatlı bir bebk resmi buldum ve sürekli ona bakıp dua ediyorum evrene pozitif mesaj gönderiyorum bebek istiyorum resme bakıyoum umutsuzluga kapılmıyorum inş. olur

bizle paylaşır mısın o bebek resmini?inşallah kabul olur duan umut biterse ömürde biter kutluyorum seni arkadaşım. . . .

yok canııııım ne kızgınlığı estağfirullah,demek istediğimi yanlış anlamışsın tabiiki herkes istediğini konuşacak ama sen ne zaman konuşursan konuş o bat tarihini bekleyeceksin zaten,bizim bu stres dolu zamanlar yaklaşıyorya araya merak giriyor belki inanmayacaksınız ama döllenme,bebeğin rahim duvarına tutunamama asıl sebebi bu stresten kaynaklanıyo,beyin hormonların salgısını değiştiriyor,olmayan belirtileri yaşıyolar ya huu,günü gelmeden bir test patlatıyolar sonra yıkım

hatta eskiler yumurtalık küser derler,,eeee şimdi sen belki herşey yolundayken sıkıntı ve olacakmı sorularıyla epresif hale giriyosun,acaba mı soruları senin sosyal yaşantını kısıtlıyo
mesela ilayda ya sorun evde bekleyince kesin böyle ama annesinde "günler cabuk geçiyormuş diyordur" yoksa ne haddime herkes serbest tabiiki TECRÜBEE sadece

UMUDU KAYBETMEK YOK AKSİNE RAHAT OLALIM RELAX RELAX

aslında görünürde bişey yok. ama nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorum. mutsuz hissediyorum kendimi nedense... bir de yalnız... depresyona mı giriyorum yoksa havalardan mıdır bilemedim....
Kıyamam bebegim havalarda.n olabilir sanirim bide artık değişiklik istiyoruz (

Ahahah cok güldüm buson yazdigina bende cok gördüm alı moru puhahhaha

msa84 bana böyle konuştu diye kızmanı istemem sakın ama sadece üzüldüm heipmiz adına tek yapabildiğimiz dua Allah büyüktür dualarımız eksik olmasın . . .

CANIIIIIM BENİİİİMM istersen kız bitanem gerçekten öyle alıngan değilimdir haklı olduğun yerler var kesinlikle,ama o ihtimal de aklımızda olsun,yoksa bir ay yok mik mik yok yumurtlama az mı uğraşıyoruz umudumuz olmasa uğraşırmıyız canım ben seni yanlış anlamadım tamam mı

ben şükrediyorum iyiki varsınız aileme anlatmıyorum size anlattığımı çok samimiyim sizleri ayrı ayrı burda tanıyıp sevdim ekim topiiğiiiiii canlarım benim

Ahahah cok güldüm buson yazdigina bende cok gördüm alı moru puhahhaha

aaaaahhh sorma dertleriiiim kız kaç kere silik 2. çizgi görüp sevinip sonra oturdum yere

bundan beter oldum sonra eşim "artık ciddiye almıyo beni amaaaan yine aynı şeyler ümitlenmem" diyo sonra karar aldık çok konuşmuyoruz karnım ağrıyo derken bile temkinliyiz düşünsene tam hamile moduna giriyosun kan testi negatif

keşke imkanımız olsa da birbirimize çaya çorbaya gelsek daha iyi muabbetletr kurardık dahada yardımcı olurduk birbirimize ama sağlık olsun buna şükür . . .

buraya müzik eklenmiyor mu yaw. dur ben söyleyim ankara'nın bağlarıda büklüm büklüm yolları, ne zaman sarhoş oldumda kaldıramıyom kolları sesim kötü bu kadar çıkıyor :)))

bu yazıştığımız yere resim nasıl yükleniyor acaba bende yeni olduğum için bilmiyorum bi arkadaş sormuştu . .

Ucugum cikti.gozbebegim buyudu.cisim koyulasti.bakislarim degisti
Ahahah yaw bende manyak gibi gosbebeklerimi ve cisimi kontrol ediyodummm
Yok yokkk hic bana gore degilll

Cisi bende kontrol ettin göğüslerimi ve üstündeki damarları o sayede keşfettim kirpikleride kontrol ettim herseyim tamdi ama bebek yoktu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…