bat 27 eylul yanı yarın sancım var kac gundurbugün açık kahverengi bir leke vardı adet olucm galıba (((((((( 45:
keşke imkanımız olsa da birbirimize çaya çorbaya gelsek daha iyi muabbetletr kurardık dahada yardımcı olurduk birbirimize ama sağlık olsun buna şükür . . .
Allah hayırlısıyla sana da nasip eder inşallah
Gamzeeeeee napıyosun bebeğim göremiyorum seniii
kızlar kural koyuyoruz herkes duysun dikkat dikkaaaaaaaat!!!!!
bu topikte belirti aramak, belirtim yoksa hamile değilmiyim falan gibi yazılar olmasın,birkere şunu beynimize yazalım belki bu ay da olmayacak kendimizi bunada hazır hale getirelim
evet belki üzüleceğiz belki ağlayacağız ama bu sonucu değiştirmeyecek....
ama hamile olan arkadaşlarımızı da tebrik edip bizlere verdikleri haberlerle mutlu olmayı paylaşmayı da bileceğiz,belki bir uygulama söyleyecek bizde onu uygulayacağız AMA ASLA BELİRTİ ARAMAK GÜNÜ GELMEDEN TES YAPMAK YOOOOOOK
ÜZÜLEN OLMAYALIM EN ERKEN BAT TARİHİ ANLAŞTIK MI?
TOPİK ANASI ÇOK BİLDİĞİNDEN DEĞİL KAÇ KERE MOR OLDUĞUNDAN YAZIYOR
Cisi bende kontrol ettin göğüslerimi ve üstündeki damarları o sayede keşfettim kirpikleride kontrol ettim herseyim tamdi ama bebek yoktu :))
geçen de yazdım düşünün 80 e yakın kişi mesele aynı büyük bir salonda tanışıp muhabbet e koyulurmuşuz oooooohh az da değiliz sabah başlasak akşam anca bitiririz,,, aayyyy ne güzel olur du di mii
böyle bir kuralın bir iki arkadaş ufak bir fikir ayrılığı yaşadığımızdan sonra konulması hayli dikkat çekici...eşlerle olan özel münasebetlerden şikayetçi olduğunda da koysaydın ya madem bu tarzda bir kural arkadaşım.
bu konu gereksiz bir şekilde uzadı ve belirti belirten arkadaşa ilk ben cevap verdiğim için kendimi rahatsız hissediyorum şu anda. o yüzden herkes şunu okusun.
ben haydi gelin kuralda neymiş hep birlikte oramız buramızı konuşalım tarzında bir şey söylemedim ve söylediğiminde arkasındayım. cisem arkadaşımız bir yazı yazdı ve merak ettiğini sordu. bende cvp verdim. daha sonra bir iki arkadaşımız burada konuşulmuyor deyince bende bu şekilde bir kural yok burası paylaşım için , arkadaşımız ilk defa bebek denediğinden merak etmiş sormuş geri çevirmek olmaz isteyen istediğini paylaşabilir dedim.kısacası fikrimi belirttim. sanırım ben böyle dedim diye bu kural koyuldu.
Lütfen demek istediğimi iyi anlayın ve bu konu kapansın.
Ben belirti konuşalım demedim.paylaşmak isteyen paylaşsın dedim. ve şunu da hatırlatayım bu topik açıldığından beri aranızdayım sürekli okuyorum hoşuma giden muhabbete katılıyorum gitmeyene katılmıyorum. ve bir kere oram buram belirti muhabbetine girmedim.
tamda adamına sordun ben senden beterim :)))))
ben öncelikle çok özür dilerim kesinlikle kişiye özel yazılmadı ya da galiba hata yaptım bunu yazmadım sayın doğru haddim olmayan şeyler hakkında şaka dahi olsa yorum yapmamam lazım çok haklısınız bundan sonra isimleri özele atın ben de listemize ekleyim başka da muhabbete girmeyeceğim ama gerçekten 2 yada başka kişilere özel bir uyarı falan asssla değil di
hakkınızı helal edin kırdıysam yazı ile anlaşmak zor biraz o yüzden hiiç yazmadım gibi davranın ayrıca doğru bana ne oluyo kii
ben çıkayım sizleri seviyorum hoşçakalıııııın
. .. . .:2: :13: :18: :26: :44:
geçen de yazdım düşünün 80 e yakın kişi mesele aynı büyük bir salonda tanışıp muhabbet e koyulurmuşuz oooooohh az da değiliz sabah başlasak akşam anca bitiririz,,, aayyyy ne güzel olur du di mii
slmlar araya girmiş gibi oldum ama özel msj atamadığım dan burdan yazıyorum bende bugün kırmızı kart yedim benide eklerseniz sevinirim bat 26 ekim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim tşkler
ben daha bunları bile yapamıyorum( yazık bana (((
hg canım 26 kasımmı?
hg canım 26 kasımmı?
kız deli yaparsı nasıl yapamıyorsun o bana cvp yazdığın yerin altında linkler var bende oradan yapıyorum linklerin üzerine gel hangisini istiyosan ona tıkla msjı cevapla dediğinde çıkıyo balım hai yap baki cevap vr bana hadi
kızlar ben hala adet olmadım ya 4 gün geçti test yapmıyorumda ya çıkmazsa diye agzımda acılık var midem bulanıyor acısndan agzımın bide bacaklarım çok agrıyor ya hamiş olabilirmiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?