tmm dur yapıyım(( ya yok bende öyle bişey
ver canım eve yeni geldm daha:) zahmet olmazsa yazar mısın
Kizlar benim bu ay da yalan oldu.26mm olmus.catlamayacak yani.30a kadar yolu var.ama cok buyuk ihtimalle catlamaz dedi.agri olmasinin nedeni de buyumesiymisgule oynaya gittim doktora,catladi kesinn diye.sonra aglaya aglaya dondum.yine zamani degilmis
Kizlar benim bu ay da yalan oldu.26mm olmus.catlamayacak yani.30a kadar yolu var.ama cok buyuk ihtimalle catlamaz dedi.agri olmasinin nedeni de buyumesiymisgule oynaya gittim doktora,catladi kesinn diye.sonra aglaya aglaya dondum.yine zamani degilmis
canım benim sende nasıl yok olmalı cevap yazdığınyenin atında hemen . .
tamda adamına sordun ben senden beterim :)))))
Canımın icisi araara gidip geliyorum:))
ben biraz önce yaptım şurda ataç gibi resim var ya eklentiler die ona bascan ordan dosya ekle de resmi seç sonra ilerle de yükleniyo
canım msj simgeleri diyor başka bişey yok(( senin yazında gülen işaretin altındaki formülü yazım dur bakalım nasıl çıkıcak.canım o formulü ben elimle yazınca çıkıyor işaret yksa ben seçemiyorum bende öyle bi link yok (
Ayy bende öyle bi yandan yemek yapıyorum bi yandan sizi takip ediyorum :)
hım anladım canım ne yapacan sende öyle kullanacaksın :26:
ya walla yok ataçda yok allahallah
Pko var cnm, yumurta sol taraftaydi.agri olunca catladi sandim.klomen kullanmistim bu ay.ama iste ise yaramadicanım enim sıka canını Allah büyüktür konuya biraz yabancıym ne sorunun vardı neren ağrıyor ki
Bat Ekim 8
ancak sizlere şöyle birşey sormak istiyorum. benim ilk adet tarihim 10 eylül her ay düzenli adet olurum. Biz Ağustos ayında karar verdik ve çalışmalara başladık. Ağustos ayında adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. o sırada tatildeydim. Hastanedeki dr. dikkatli gitmemizi ve fazla sarsmamamız gerektiğini belirtti. Döndükten sonra adet olmam gerektiği gün kanamam oldu ve tekrar kan testi yaptırdığımda dr. kimyasal düşüş yaşadığımı belirtti. Ve adet bittikten sonra 3. gün çalıştık yani 17 eylül ve o günden bugüne hiç yapmadık. ancak şuan 1,5 haftadır göğüs şişliği, mide bulantısı, sol kasıkta ağrı var. Ben yumurtlama günüm ne zaman bilmiyorum. Netteki tarihlere bakıyorum ama genelde o tarihlerde çalışma olmuyor. Kusura bakmayın bu belirtilerden hamile olduğumu çıkarmak için çok mu erken. Önceki hamileliğimde çok fazla mide bulantısı ve ağrılarım vardı eşim hep psikolojik dedi. Önceki hamileliğimde çok inanmıştım ancak şimdi fazlasıyla rahatım sizde de böyle durumlar oluyor mu? Ben ilişkiye erken mi başlıyorum?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?