Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar benim bu ay da yalan oldu.26mm olmus.catlamayacak yani.30a kadar yolu var.ama cok buyuk ihtimalle catlamaz dedi.agri olmasinin nedeni de buyumesiymis gule oynaya gittim doktora,catladi kesinn diye.sonra aglaya aglaya dondum.yine zamani degilmis

canım enim sıka canını Allah büyüktür konuya biraz yabancıym ne sorunun vardı neren ağrıyor ki

üzülme canım herşeyin hayırlısı. en güzel zamanda en sağlıklı şekilde gelsin inşallah bebeğin

canım benim sende nasıl yok olmalı cevap yazdığın yenin atında hemen . .

canım msj simgeleri diyor başka bişey yok (( senin yazında gülen işaretin altındaki formülü yazım dur bakalım nasıl çıkıcak.canım o formulü ben elimle yazınca çıkıyor işaret yksa ben seçemiyorum bende öyle bi link yok (

Son düzenleme:

canım üzülme yaa ALLAH büyüktür vardır zamanı inş önümzdeki ay hamiş kalırsın RABBİM büyük duyar sesini

Kiz sarkicilar turkuculer nerde bugun.. ??
icim daraldi iste yaa pataltin bir sarki..

oynayasim var .. dugun olsada gitsem..

halay cekmek isteyen buyursun..

YUZUM GOZUM SISENE KADAR HAMIS OLMAK ISTIYORUM
YATIP SABAHA KADAR UYUMAK ISTIYORUM
HASTANELERDE DOLANIP DOGURMAK ISTIYORUM
MUSADENIZLE BU GECE MIKMIKLEMEK ISTIYORUM...

OLMADI DEMI tamam tamam sustum ..

hım anladım canım ne yapacan sende öyle kullanacaksın :26:

ya walla yok ataçda yok allahallah

mesaj yazdığımız yere gir mesela bana cevap verirken başlık yazan yerin altında B IU gibi şeyler varya orda gülen yüz var onun yanında ataç gibi ama ataç değil neyse eklentiler dio ona bas dosya ekle de

Bat Ekim 8

ancak sizlere şöyle birşey sormak istiyorum. benim ilk adet tarihim 10 eylül her ay düzenli adet olurum. Biz Ağustos ayında karar verdik ve çalışmalara başladık. Ağustos ayında adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. o sırada tatildeydim. Hastanedeki dr. dikkatli gitmemizi ve fazla sarsmamamız gerektiğini belirtti. Döndükten sonra adet olmam gerektiği gün kanamam oldu ve tekrar kan testi yaptırdığımda dr. kimyasal düşüş yaşadığımı belirtti. Ve adet bittikten sonra 3. gün çalıştık yani 17 eylül ve o günden bugüne hiç yapmadık. ancak şuan 1,5 haftadır göğüs şişliği, mide bulantısı, sol kasıkta ağrı var. Ben yumurtlama günüm ne zaman bilmiyorum. Netteki tarihlere bakıyorum ama genelde o tarihlerde çalışma olmuyor. Kusura bakmayın bu belirtilerden hamile olduğumu çıkarmak için çok mu erken. Önceki hamileliğimde çok fazla mide bulantısı ve ağrılarım vardı eşim hep psikolojik dedi. Önceki hamileliğimde çok inanmıştım ancak şimdi fazlasıyla rahatım sizde de böyle durumlar oluyor mu? Ben ilişkiye erken mi başlıyorum?:18:

kızlar sağ üstte kontrol paneli var oraya girin daha sonra solda hesabımın altında seçenekleri düzenle var oraya girin girdikten sonra allta çeşitli seçenekler var oranın altında gelişmiş düzenleyici var onu işaretleyin değişiklikleri kaydedin deyip simgeleri kullanabilirsiniz, umarım anlatabilmişimdir....

bence daha çok erken canım ya. 8 ekime bayağı var. benim fikrim sabredip beklemelisin. hakkında hayırlısı olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…