kızlar sağ üstte kontrol paneli var oraya girin daha sonra solda hesabımın altında seçenekleri düzenle var oraya girin girdikten sonra allta çeşitli seçenekler var oranın altında gelişmiş düzenleyici var onu işaretleyin değişiklikleri kaydedin deyip simgeleri kullanabilirsiniz, umarım anlatabilmişimdir....
Pko var cnm, yumurta sol taraftaydi.agri olunca catladi sandim.klomen kullanmistim bu ay.ama iste ise yaramaditesekkurederim cnmm
süpersin valla :129: ben rakamları girerek yazıyordum hep. bu çok iyi oldu
ne yemek yapıyorsun şekerim ?? :) gelelim akşama :)
bence daha çok erken canım ya. 8 ekime bayağı var. benim fikrim sabredip beklemelisin. hakkında hayırlısı olur umarım
2side canim.hem bisssuru test yaptirdi hem de durmadan ultrasonla takip edio doktor. Seker ilaci verdi. Nisanda yarim klomen kullanmistim.gecen ay ve bu ay da kullandim.ama bu ay catlamayacakcanım senin pko ultrasonda mı görüldü yoksa hormon değerlerinde mi çıktı??
buyrun gelin canım. etli dolma yaptım biber patlıcan kabak falan :)
annemdeyim ya kaç gündür. annem sabah işe giderken ne yap derse onu yapıyorum bende
hahha bizim de buna benzer bişeydiinanmayacaksın ama özel hiçbişey yapamadık, hatta mikmik bilebalıkçıya gidip balık ve midye dolma yedik. sonra eve gelip uyuduk.....
Kızlar Meraba, bende ekime kalanlardanım, eylül de bekliyordum hatta çok umutluydum ..ama bugün kırmızı kartı yedim..inşaallahhh burdaki herkes ekim de göbişlerini bebekle doldurur.. hadi hepimize rtastgele
Kiz sarkicilar turkuculer nerde bugun.. ??
icim daraldi iste yaa pataltin bir sarki..
oynayasim var .. dugun olsada gitsem..
halay cekmek isteyen buyursun..
YUZUM GOZUM SISENE KADAR HAMIS OLMAK ISTIYORUM
YATIP SABAHA KADAR UYUMAK ISTIYORUM
HASTANELERDE DOLANIP DOGURMAK ISTIYORUM
MUSADENIZLE BU GECE MIKMIKLEMEK ISTIYORUM...
OLMADI DEMI tamam tamam sustum ..
Aaaa kirpikleri nasilda unuttum en cok baktigim seydi
PuhahaaaA
CISIMI bardaga koyup dakikakarca izledim.boyle bi yontem varmisya yok dibe cokerse bilmemne
Allam ya neler cekmisummm bennn
Kiz sarkicilar turkuculer nerde bugun.. ??
icim daraldi iste yaa pataltin bir sarki..
oynayasim var .. dugun olsada gitsem..
halay cekmek isteyen buyursun..
YUZUM GOZUM SISENE KADAR HAMIS OLMAK ISTIYORUM
YATIP SABAHA KADAR UYUMAK ISTIYORUM
HASTANELERDE DOLANIP DOGURMAK ISTIYORUM
MUSADENIZLE BU GECE MIKMIKLEMEK ISTIYORUM...
OLMADI DEMI tamam tamam sustum ..
hahha bizim de buna benzer bişeydiyani bişeyler yaptık ama mikmik yoktu, ama biz bi gece önce 12den sonra özel bi kutlama yapmıştık neyse seneye belki farklı bişiler yaparız
evlimutluuu canım yazıyorum
ben genelde bütün tavuğu parçalayıp soslayıp patatesle falan fırına veriyorum o daha kolay oluyo. ama kırk yılda bir yaptığım iç pilavım da şöyle :)
önce tavuğu yıka süzülsün. sonra limonla ve tuzla tavuğu iyice ovalayıp dolaba kaldır yarım saat beklet. o sırada pirinçlerinin üstüne de kaynar su dök onlar da yarım saat beklesin. (2 su bardağı pirinç)
ayrı bi tencerede de 1 baş soğanı kavur. ( ben zeytinyağını az koyup biraz da tereyağı koyuyorum) içine dolmalık fıstık, kuş üzümü de koyabilirsin. baharat olarak da zevkine kalmış tuz karabiber kırmızı biber kimyon nane köri ne istersen koyabilirsin ben genelde hepsinden koyarım.
soğanlar kavrulunca suda beklettiğin pirinçleri çıkar nişastası gidene kadar güzelce yıka ve tencereye ekle. 2 bardak da kaynar su koyup kısık ateşte normal pilav gibi pişmeye bırak.
dolaptan çıkardığın tavuğada tuz karabiber sür heryerine.
şimdi pilavın pişince, tavuğu bi borcama yerleştir. tavuğun açık kısmından aldığı kadar pilavı doldur içine. (pilav biraz soğusun demlensin sonra) sonra tavuğun açık kısmını bi kürdan yardımıyla kapat. fırını 200 dereceye getir. tavuğun her yerini iyice yağla ve fırına ver ( kaç dakika pişirdiğimi hatırlamıyorum ama anlarsın tavuktan zaten)
en son tavuk pişince yağları falan akmış olacağı için, tencerede kalan pilavını başka bi servis tabağına al, tavuğu da üstüne oturt :) afiyet olsuuuun :)
dediğim gibi bu bana çok zor geliyor. eğer o kadar vaktim yok dersen tavuğu parçala, bi kapta bir kaşık salça 1 kaşık yoğurt, biraz yağ ile bi sos hazırla. içine baharatları da koy tabi. tavuğu bu karışıma bula tepsiye diz üç beş tane de patatesi küp küp doğra yine bu karışıma bulayıp onu da koy tepsiye. üstüne de ya halka halka soğan doğra yada bikaç diş sarımsak koy öyle pişir fırında
inşallah çok karışık anlatmamışımdır canımm eline sağlık şimdiden
Peki bu durumda belirtileri yaşamak mümkün mü sence? bi de adetten 3 gün sonra çok mu erken?
evet herşeyi bikerede tüketme, taksit taksit isteya benim doğum günüm 1 ay önceydi. o zaman çiçekti, hediyeydi, pastaydı, dışarda yemesiydi, evde süpriziydi..... hepsini yaşadım. e arasında bu kadar az zaman olunca da dışarda yemekle idare ediyoruz e mecbuuurrrmikmik de yanma vardı bende ondan olmadıydı. gerçi yanma geçti ama hala bişey olduğu yok seneye doğum günümde çok fazla şey istemicem ki bu aya da bişeyler kalsın ama dimi
canım gayet anlaşılır yazmışsın iki tarif için de teşekkür ederim :) başlıyorum yapmaya hemen:)
yumurtlama zamanına göre erken yada geçliği değişir canım. kimi kadın 14 gün kala yumurtluyor kimi adetine yaklaşırken kimisde adeti bitince. ama genelde adete 14 gün kala yumurtlama oluyor (şimdiye kadar okuduğum yorumlar ve benim tecrübemle). o yüzden düzenli adet görüyorsan adetten 3 gün sonra erken olabilir.hayırlısı ne ise o olsun
heh seni buldum nihayetcanım gayet anlaşılır yazmışsın iki tarif için de teşekkür ederim :) başlıyorum yapmaya hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?