Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

süpersin valla :129: ben rakamları girerek yazıyordum hep. bu çok iyi oldu

evlimutluuu canım yazıyorum
ben genelde bütün tavuğu parçalayıp soslayıp patatesle falan fırına veriyorum o daha kolay oluyo. ama kırk yılda bir yaptığım iç pilavım da şöyle :)
önce tavuğu yıka süzülsün. sonra limonla ve tuzla tavuğu iyice ovalayıp dolaba kaldır yarım saat beklet. o sırada pirinçlerinin üstüne de kaynar su dök onlar da yarım saat beklesin. (2 su bardağı pirinç)
ayrı bi tencerede de 1 baş soğanı kavur. ( ben zeytinyağını az koyup biraz da tereyağı koyuyorum) içine dolmalık fıstık, kuş üzümü de koyabilirsin. baharat olarak da zevkine kalmış tuz karabiber kırmızı biber kimyon nane köri ne istersen koyabilirsin ben genelde hepsinden koyarım.
soğanlar kavrulunca suda beklettiğin pirinçleri çıkar nişastası gidene kadar güzelce yıka ve tencereye ekle. 2 bardak da kaynar su koyup kısık ateşte normal pilav gibi pişmeye bırak.
dolaptan çıkardığın tavuğada tuz karabiber sür heryerine.
şimdi pilavın pişince, tavuğu bi borcama yerleştir. tavuğun açık kısmından aldığı kadar pilavı doldur içine. (pilav biraz soğusun demlensin sonra) sonra tavuğun açık kısmını bi kürdan yardımıyla kapat. fırını 200 dereceye getir. tavuğun her yerini iyice yağla ve fırına ver ( kaç dakika pişirdiğimi hatırlamıyorum ama anlarsın tavuktan zaten)

en son tavuk pişince yağları falan akmış olacağı için, tencerede kalan pilavını başka bi servis tabağına al, tavuğu da üstüne oturt :) afiyet olsuuuun :)
dediğim gibi bu bana çok zor geliyor. eğer o kadar vaktim yok dersen tavuğu parçala, bi kapta bir kaşık salça 1 kaşık yoğurt, biraz yağ ile bi sos hazırla. içine baharatları da koy tabi. tavuğu bu karışıma bula tepsiye diz üç beş tane de patatesi küp küp doğra yine bu karışıma bulayıp onu da koy tepsiye. üstüne de ya halka halka soğan doğra yada bikaç diş sarımsak koy öyle pişir fırında

inşallah çok karışık anlatmamışımdır canımm eline sağlık şimdiden

Kızlar Meraba, bende ekime kalanlardanım, eylül de bekliyordum hatta çok umutluydum ..ama bugün kırmızı kartı yedim..inşaallahhh burdaki herkes ekim de göbişlerini bebekle doldurur.. hadi hepimize rtastgele

canım senin pko ultrasonda mı görüldü yoksa hormon değerlerinde mi çıktı??
2side canim.hem bisssuru test yaptirdi hem de durmadan ultrasonla takip edio doktor. Seker ilaci verdi. Nisanda yarim klomen kullanmistim.gecen ay ve bu ay da kullandim.ama bu ay catlamayacak

inanmayacaksın ama özel hiçbişey yapamadık, hatta mikmik bile balıkçıya gidip balık ve midye dolma yedik. sonra eve gelip uyuduk.....
hahha bizim de buna benzer bişeydi yani bişeyler yaptık ama mikmik yoktu, ama biz bi gece önce 12den sonra özel bi kutlama yapmıştık neyse seneye belki farklı bişiler yaparız

Kızlar Meraba, bende ekime kalanlardanım, eylül de bekliyordum hatta çok umutluydum ..ama bugün kırmızı kartı yedim..inşaallahhh burdaki herkes ekim de göbişlerini bebekle doldurur.. hadi hepimize rtastgele

brlj hg cnm senle aynıyız bende yedim kırmızı kartı umarım ekimde güzel haberleri aynı anda alırız tabiii diğer tüm isteyen arkadaşlar da herşeyin hayırlısı diyelim yine sil baştan

hahahahahahaha bebeğim süpersin bayıldımmm

Aaaa kirpikleri nasilda unuttum en cok baktigim seydi
PuhahaaaA
CISIMI bardaga koyup dakikakarca izledim.boyle bi yontem varmisya yok dibe cokerse bilmemne
Allam ya neler cekmisummm bennn

Süper olmus bugün herkes cok ciddi icimi ferahlattin walla super olmuş

hahha bizim de buna benzer bişeydi yani bişeyler yaptık ama mikmik yoktu, ama biz bi gece önce 12den sonra özel bi kutlama yapmıştık neyse seneye belki farklı bişiler yaparız

ya benim doğum günüm 1 ay önceydi. o zaman çiçekti, hediyeydi, pastaydı, dışarda yemesiydi, evde süpriziydi..... hepsini yaşadım. e arasında bu kadar az zaman olunca da dışarda yemekle idare ediyoruz e mecbuuurrr mikmik de yanma vardı bende ondan olmadıydı. gerçi yanma geçti ama hala bişey olduğu yok seneye doğum günümde çok fazla şey istemicem ki bu aya da bişeyler kalsın ama dimi

canım gayet anlaşılır yazmışsın iki tarif için de teşekkür ederim :) başlıyorum yapmaya hemen:)

Peki bu durumda belirtileri yaşamak mümkün mü sence? bi de adetten 3 gün sonra çok mu erken?

yumurtlama zamanına göre erken yada geçliği değişir canım. kimi kadın 14 gün kala yumurtluyor kimi adetine yaklaşırken kimisde adeti bitince. ama genelde adete 14 gün kala yumurtlama oluyor (şimdiye kadar okuduğum yorumlar ve benim tecrübemle). o yüzden düzenli adet görüyorsan adetten 3 gün sonra erken olabilir.hayırlısı ne ise o olsun

evet herşeyi bikerede tüketme, taksit taksit iste
yıldönümüne de kalsın
geçti mi yanma şimdi? aaa bu arada evlimutlu nerde, görmedim ama onu tebrik etmek istiyorum, soğan kürünü yapıodu galiba o di mi? ben de başladım, tadında çok sorun yok ama midemi haşat etti daha ilk günden, sanırım devamını getiremeyeceğim

Anladım canım herşeyin hayırlısı agustos ayında da böyle hamile kalmıştım ama bu sefer tek deneyeceğim dedim. ve hamile oldum Allah tan ümit kesilmez bekleyeceğiz artık cevaplar içinde teşekkür ederim.

canım gayet anlaşılır yazmışsın iki tarif için de teşekkür ederim :) başlıyorum yapmaya hemen:)
heh seni buldum nihayet canım nasılsın? sen soğan kürü yapmıştın di mi? ben ilk kez dün akşam içtim, mideme çok dokundu yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…