evet herşeyi bikerede tüketme, taksit taksit iste
yıldönümüne de kalsın
geçti mi yanma şimdi? aaa bu arada evlimutlu nerde, görmedim ama onu tebrik etmek istiyorum, soğan kürünü yapıodu galiba o di mi? ben de başladım, tadında çok sorun yok ama midemi haşat etti daha ilk günden, sanırım devamını getiremeyeceğim
Anladım canım herşeyin hayırlısı agustos ayında da böyle hamile kalmıştım ama bu sefer tek deneyeceğim dedim. ve hamile oldum Allah tan ümit kesilmez bekleyeceğiz artıkcevaplar içinde teşekkür ederim.
sabırlı ol tatlım çok var hamile kalan inan ki.sadece biraz daha geç olup uğraştırıyor işte.benim de sol yumurtalığımda görünütüsü çıktı hormon tahlillerim normal ilaç filan yazmadı çatlıyor diye herhalde.genetik dedi bir de.cts tekrar gidicem başka bir doktora ben 6-7 kilo verdim o bile adet düzenimi çok etkiledi.adetlerim düzene girdi.hiç stres yapma Allah öyle büyük ki.hiç bir sorunu olmayanlar yıllarca uğraşıyor imkansız denilenler hamile kalıyor.sen stres yapma canım2side canim.hem bisssuru test yaptirdi hem de durmadan ultrasonla takip edio doktor. Seker ilaci verdi. Nisanda yarim klomen kullanmistim.gecen ay ve bu ay da kullandim.ama bu ay catlamayacak
heh seni buldum nihayetcanım nasılsın? sen soğan kürü yapmıştın di mi? ben ilk kez dün akşam içtim, mideme çok dokundu yaa :26:
o şimdi ilaydadan aldığı yemek tarifini yapmakla meşgul canım. bir süre uğrayamaz herhalde
evet gördüm, yemek telaşına düşmüşo şimdi ilaydadan aldığı yemek tarifini yapmakla meşgul canım. bir süre uğrayamaz herhalde
ben de biraz sabredip 1 haftaya tamamlayacağım en azından, mide ilacı takviyesiyle flnbugün pek girmedim canım :) evet 1 hafta falan yaptım, mide rahatsızlığın mı vardı ki gastrit reflü vs.. neden öyle oldu acabaa
Canım bende bu konuda tereddüt yaşadım. En son çaremiz şu oldu. Adet biter bitmez bi başladık, bi sonraki adete bi hafta kalana kadar kesinisiz gün aşırı
hahahahahahahabebeğim süpersin bayıldımmm
Süper olmus bugün herkes cok ciddi icimi ferahlattin walla super olmuş
arada bakınıyorum kız, bugün pek gelemedim zaten. saçımı kestirdim gidip. acım büyükk
arada bakınıyorum kız, bugün pek gelemedim zaten. saçımı kestirdim gidip. acım büyükk
evet gördüm, yemek telaşına düşmüş
ben de biraz sabredip 1 haftaya tamamlayacağım en azından, mide ilacı takviyesiyle fln
günde 2 kez mi içtin peki? evet midem biraz hassas benim, o yüzden kullanmaya başlamadan önce mide ilacı kullandım 2 hafta fln, ama yine de biraz dokundu yani. ama tadı çok da kötü değilmiş
güle güle uzat canım, ben de bu haftasonu akrabamızın düğünü var, onu atlatınca ilk fırsatta kestireceğim inşallah. nasıl kestirdin?
kızım sen ne marifetlisin ya.. saçını neden kestirdin ki??
çok uzundu bende sıkıldım :))
Gecmis olsun canim.. ben kiyamadim daha.. nasil ?? begendin mi ??
cok mu kestiller..
o zaman üzülmeyeceksin balımben de çok zorlanıyorum ama kıyamıyorum yine de onlara
evet tok içiyorum zaten, aç içsem ölürdümevet ben günde 2 kez içtim ama 1 hafta içtim canım zaten ben kanama olsun söküleyim diye içmiştim,15e tamamlamadım o yüzden, sen ac karnına içme istersen miden kötü oluyosa. evet bence de tadı kötü değil çok :)
saç için teşekkürler :) saçlarım belimdeydi benm 4 senedir falan hep bu boy kullanıyorum evlenince baş edemedimbende boyunu kısalttım omuzda falan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?