kız belime kadardı yıka kurut çok zor. artık daha kolay banyo yaparımçok da kısa değil zatenn
bende 5yildir falan uzun sav kullanıyordum canım ama çok sıkıldım banyo meseleside sorun olunca geçen hafta gittim kestirdim belimde olan saclari bi rahatladim ki sormaa kafam hafiflefi resmenyok canım benm çok uzundu zaten belimde, çok kısa yaptırmadım cesaret edemem ama kısalttım işte,
kızlar mrb herkese tekrardan soğan kürü nedir bir bileniniz varmı neye kullanılıyor ben bilmiyorum bilgilendirirmisiniz beni bu konu hakkında . . .
agustosta bende oyle yapmıstım ancak cok fazla mide bulantım oluyordu. şimdi tek denememde yine oldu ama bu sefer fazla çalışıp riske atmak istemiyorum. bu ay olmazsa Kasım ayına artık. Bide ben 36 yaşındayım 14 yasında kızım var. Epey bi ara verdik bakalım neler olacak?
oooo maşallah. benimde 18 yaş küçük bi kardeşim var. oluyo yani merak etme :) allahım hayırlısnı versin
bende 5yildir falan uzun sav kullanıyordum canım ama çok sıkıldım banyo meseleside sorun olunca geçen hafta gittim kestirdim belimde olan saclari bi rahatladim ki sormaa kafam hafiflefi resmen
canim genelde iltihap icin ve yumurtlama için kullanılıyor soğan kürü ben bir ay yaptım sadece...sma 3ay üstüstte kullaniliyor
hiç bir sorunu olmadigi halde kullanan da var canım çoğu kişiye faydası olmuş rahmi gebeliğe hazirliyor diyorlar...sogan kuru topikleri var canım bi göz ay istersenbilgi için çok saol hicran'cım peki iltihabı ve yumurtlamasında problem olmayalar kullanamıyor mu bu soğan kürünügere olmuyor demekki . . .
hiç bir sorunu olmadigi halde kullanan da var canım çoğu kişiye faydası olmuş rahmi gebeliğe hazirliyor diyorlar...sogan kuru topikleri var canım bi göz ay istersen
kadın doğum bölümünde var canım soğan kürü topikleri
Kiz sarkicilar turkuculer nerde bugun.. ??
icim daraldi iste yaa pataltin bir sarki..
oynayasim var .. dugun olsada gitsem..
halay cekmek isteyen buyursun..
YUZUM GOZUM SISENE KADAR HAMIS OLMAK ISTIYORUM
YATIP SABAHA KADAR UYUMAK ISTIYORUM
HASTANELERDE DOLANIP DOGURMAK ISTIYORUM
MUSADENIZLE BU GECE MIKMIKLEMEK ISTIYORUM...
OLMADI DEMI tamam tamam sustum ..
bir o yana bir buyana gitme sipoşş
yumoşlarda kutuşlarda döllen artık
sipoş sana ne dedim sen ne yaptın?
dün gece mikmiklendim
ama ters yola saptın..
sana başka yumoş yok
bu sipoşlar içinde
bir alemsin sen sipoş
kutuş içinde
bir o yana bir buyana yattım kaldım
oralardan buralardan geldi sipoşş
evetttt cnm bnde ozledm naptınz bakalım baya ortalk karısms oku oku btmedıay ay ay elaaam da burdaymııışşşş. napıyosun kız özledim seni
dün gece mikmiklendim
ama ters yola saptın..
sana başka yumoş yok
bu sipoşlar içinde
bir alemsin sen sipoş
kutuş içinde
Hahahaha iyiki varsınız yaa sizi cok seviyorum cook hemide
dün gece mikmiklendim
ama ters yola saptın..
sana başka yumoş yok
bu sipoşlar içinde
bir alemsin sen sipoş
kutuş içinde
Ha soyle canim nerdesin yawww
Bugun cok gerildik niye bole olduk iyiydik aslinda
Topik anasi da bugun bu topigi actigina pisman oldu sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?