Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım benm çok uzundu zaten belimde, çok kısa yaptırmadım cesaret edemem ama kısalttım işte,
bende 5yildir falan uzun sav kullanıyordum canım ama çok sıkıldım banyo meseleside sorun olunca geçen hafta gittim kestirdim belimde olan saclari bi rahatladim ki sormaa kafam hafiflefi resmen

kızlar mrb herkese tekrardan soğan kürü nedir bir bileniniz varmı neye kullanılıyor ben bilmiyorum bilgilendirir misiniz beni bu konu hakkında . . .

canim genelde iltihap icin ve yumurtlama için kullanılıyor soğan kürü ben bir ay yaptım sadece...sma 3ay üstüstte kullaniliyor

oooo maşallah. benimde 18 yaş küçük bi kardeşim var. oluyo yani merak etme :) allahım hayırlısnı versin

bilgi için çok saol hicran'cım peki iltihabı ve yumurtlamasında problem olmayalar kullanamıyor mu bu soğan kürünü gere olmuyor demekki . . .

bilgi için çok saol hicran'cım peki iltihabı ve yumurtlamasında problem olmayalar kullanamıyor mu bu soğan kürünü gere olmuyor demekki . . .
hiç bir sorunu olmadigi halde kullanan da var canım çoğu kişiye faydası olmuş rahmi gebeliğe hazirliyor diyorlar...sogan kuru topikleri var canım bi göz ay istersen

selam kızlaaaaaarrr.dün ofis histeroskopi oldum :) 10 gün ilaç kullancam kanamam olacağı için.sonra adet olcam normal düzen :) 3.gün gitcem yani bayramdan sonra olacak benim 2.aşılamam.o yüzden listeden çıkarabilirsnz size bol şanslar :)

bir o yana bir buyana gitme sipoşş
yumoşlarda kutuşlarda döllen artık

sipoş sana ne dedim sen ne yaptın?
dün gece mikmiklendim
ama ters yola saptın..

sana başka yumoş yok
bu sipoşlar içinde
bir alemsin sen sipoş
kutuş içinde

bir o yana bir buyana yattım kaldım
oralardan buralardan geldi sipoşş

Hahahaha iyiki varsınız yaa sizi cok seviyorum cook hemide

ay ay ay elaaam da burdaymııışşşş. napıyosun kız özledim seni
evetttt cnm bnde ozledm naptınz bakalım baya ortalk karısms oku oku btmedı

mkemmel sahaneeeeeeeee

Ha soyle canim nerdesin yawww
Bugun cok gerildik niye bole olduk iyiydik aslinda
Topik anasi da bugun bu topigi actigina pisman oldu sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…